2018 Ekim Anneleri

Benimde adetlerim 30-32 gün düzensiz benimde ilk kızımda 1 hafta geridende şimdi 10 ocaktı satım 15 ocak sayıyoruz artık :)

Bulantılardan bıktım usandım.ateş,çıkıyor vücudumdan,halaizlik uykusuzluk,ketfim yok hiç bişi zevk vermiyor,bel ağrısı eksikti ilave oldu.kadın olmak dünyann en zor şeyi,oğlumda durmuyır,avunmuyor,9 .hayırlsı ise gelseydi doğsun rabbim olmayanlara versin bu ikisini sağlıkla biyütsem yeter bana allahım acılarını göstermesin yavrılarjmızın

Günaydınlar arkadaşlar iyi hafta sonları. Purpplee arkadaşım inşallah kanaman durmuştur topiğimize hayırlı haberlerle dönersin Allah yardımcın olsun.
Bugün kızımla baş başayız eşim nöbette rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canim iyimisin yeni gördüm bana da doktor yine iğne verdi Rabbim sana bagislasin inşallah

Geçmiş olsun canim benimde var bel agrim kasık agrim ama doktor bişey demiyor biraz sabretmek lazim galiba

Güzel pazarlar olsun inşallah .Rahatsızlanan arkadaşım geçmiş olsun güzel haberlerini duyarız umarım.

Ankara'da eve yakın bir araştırma hastanesi kadın doğum üzerine Çalışıyor genelde
inşallah canım evet annemlerin gelmesi beni mahvetti inş sonucu iyi biter bu da bana ders olsun kimseyi istemem artık
Purpplee Cok gecmis olsuunn.Daha iyisindir insallah hatta durmustur umarim kanaman.Allah korusun ikinizidee❤
geceki kadar yoğun değil ama rengi çok koyu borcu
yoğunluk azaldı rengi koyulaştı çok korkuyorum
amin canım amin çokkkkk pişmanım kolumu kaldırmasaydım anneme de sonra gelirsiniz deseydim gezmeye filan çıkartmasaydım lütfen sadece bu dersi alarak çıkayım bu hastaneden

Canım rengi kahveye döndüyse bu iyi haber. Ben de düşük tehlikedi atlattım . Önce kırmızıydı sonra kahve rengi oldu sonra yavaş yavaş kesildi

Uzülme ins bisey olmaz canim.hastaneye hemen gitmeniz iyi olmus.okuldan da izin al.bi sure kalkma yat sürekli.yemek filan da yapma.disaridan yiyin.yada esin yapsin.istirahat et bolca.

Canim o kadar da suclama kendini, annenler de uzulmustur.Bilselerdi gelirler miydi.Ben daha kalabalik misafir de agirladim.Temizlik de abartmadan yapiyorum yani.Olacakti belki de. Bundan sonra daha dikkatli olursun.Gecmis olsun.Iyi haberlerle cikarsin insallah.

Ya kızlar benim dedim başka ya . Sürekli bulantı Kusma yaşıyorum çok ağır geçiyor 13 aylık bebeğim var. Ona zor bakıyorum. Kayınvalide oğluma küçüklüğünden beri yiyemeyeceği şeyler veriyor daha 6 aylıkken bayramda kuşbaşı et veriyordu abartmıyorum. Bu yüzden çok aramız bozuldu şimdiye kadar onla başa çıkabiliyorum ama artık kimseyle uğraşmıyorum dedim ya çocuğuma zor bakıyorum. Arkasında kıvranamıyorum artık. Bugün de geldi bu sefer kapıyı açmadım açayım diye 1 saat uğraştı pencereye felan vurdu . Kapıcıya eşimi arattı ama inat ettim açmadım. Eşimle aram açılıyor bu başbelası kadın yüzünden ya. Siz olsanız ne yapardınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…