Kızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Benimde adetlerim 30-32 gün düzensiz benimde ilk kızımda 1 hafta geridende şimdi 10 ocaktı satım 15 ocak sayıyoruz artık :)Ya bende de öyle garip bir durum var. Normal sata göre bi hafta geriden geliyoruz bizde.Kesem beta hcg göre zamanında görüldü kalp atışını daha geçen hafta duyduk çok şükür.Dr geç döllenme diyor.Benim adetlerim zaten düzensiz 35 günde bir oluyorum en erken.Geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Orası hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et
Muhtemelen olan dr iki günde topiğimizi terk ederdi pimpirikli hallerimizden sıkılıpKeske bı doktorumuz olsa her merak ettigimizi sorsak burda
Canim iyimisin yeni gördüm bana da doktor yine iğne verdi Rabbim sana bagislasin inşallahAllah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimihiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana
Geçmiş olsun canim benimde var bel agrim kasık agrim ama doktor bişey demiyor biraz sabretmek lazim galibaBulantılardan bıktım usandım.ateş,çıkıyor vücudumdan,halaizlik uykusuzluk,ketfim yok hiç bişi zevk vermiyor,bel ağrısı eksikti ilave oldu.kadın olmak dünyann en zor şeyi,oğlumda durmuyır,avunmuyor,9 .hayırlsı ise gelseydi doğsun rabbim olmayanlara versin bu ikisini sağlıkla biyütsem yeter bana allahım acılarını göstermesin yavrılarjmızın
Sağlıklı olsunlar da.. benimde 16 ocak 23 22 falan sayıyorum kendimceBenimde adetlerim 30-32 gün düzensiz benimde ilk kızımda 1 hafta geridende şimdi 10 ocaktı satım 15 ocak sayıyoruz artık :)
Ankara'da eve yakın bir araştırma hastanesi kadın doğum üzerine Çalışıyor geneldeAmin. Korkma sakin kalbi atıyorsa bişey olmaz Allahın izni ile. Asla hiç birşeyi kafana takma ıs falan yapayım deme. Hiç birşey senden ve bebeğinden daha önemli değil yat dinlen. Birde nerdesin bilmiyorum iyi bir hastanedesin değil mi?
inşallah canım evet annemlerin gelmesi beni mahvettiRabbim seninkini de korusun canim.keske annenler gelmeselerdi duye dusünüyorum.bu sürecte tek olmak ve is yapmamak çok önemli.bol bol dinlenmek gerek.
Benimde ilk kaybimda annemler gelmisti.temizlik yemek gezme derken sanciyla dolandim.ve öyle gitmisti.simdi acaba mi diyorum.
Bidaha misafir kabul etme canim.evin icinde pisliginle bile otursan senin icin sakincasi yok ama misafir gelince insan çok yoruluyor.
Ins bebisine bisey olmaz kalbini duyarsin.
geceki kadar yoğun değil ama rengi çok koyu borcuPurpplee Cok gecmis olsuunn.Daha iyisindir insallah hatta durmustur umarim kanaman.Allah korusun ikinizidee❤
yoğunluk azaldı rengi koyulaştıPurpplee nasil oldun canim?
amin canım amin çokkkkk pişmanım kolumu kaldırmasaydım anneme de sonra gelirsiniz deseydim gezmeye filan çıkartmasaydımPurpplee Rabbim sana ve bebeğine şifa versin.Sana ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Nasıl oldun?İnşallah azalmıştır ve birmiştir kanaman.Bu arada bende dün evi biraz süpürdüm. Ustalar gelmişti ev epeyce toz oldu.Eşim de yoktu normalde o süpürürdü. Bende ev iyice batmasın diye süpürdüm evi. Başlamışken dinlene dinlene bütün odaları yaptım ama bugün kasığım ağrıyo. Çok pişman oldum bende keşke sadece o tozları süpürseydim. Bu da bize ders olsun kızlar. Allah korusun olacağı varsa da bizim elimizden olmasın inşallah. Rabbim sen bizlere yardım ett.Amin
Canım rengi kahveye döndüyse bu iyi haber. Ben de düşük tehlikedi atlattım . Önce kırmızıydı sonra kahve rengi oldu sonra yavaş yavaş kesildiAnkara'da eve yakın bir araştırma hastanesi kadın doğum üzerine Çalışıyor genelde
inşallah canım evet annemlerin gelmesi beni mahvettiinş sonucu iyi biter bu da bana ders olsun kimseyi istemem artık
geceki kadar yoğun değil ama rengi çok koyu borcu
yoğunluk azaldı rengi koyulaştıçok korkuyorum
amin canım amin çokkkkk pişmanım kolumu kaldırmasaydım anneme de sonra gelirsiniz deseydim gezmeye filan çıkartmasaydımlütfen sadece bu dersi alarak çıkayım bu hastaneden
Uzülme ins bisey olmaz canim.hastaneye hemen gitmeniz iyi olmus.okuldan da izin al.bi sure kalkma yat sürekli.yemek filan da yapma.disaridan yiyin.yada esin yapsin.istirahat et bolca.Ankara'da eve yakın bir araştırma hastanesi kadın doğum üzerine Çalışıyor genelde
inşallah canım evet annemlerin gelmesi beni mahvettiinş sonucu iyi biter bu da bana ders olsun kimseyi istemem artık
amin canım amin çokkkkk pişmanım kolumu kaldırmasaydım anneme de sonra gelirsiniz deseydim gezmeye filan çıkartmasaydımlütfen sadece bu dersi alarak çıkayım bu hastaneden
Canim o kadar da suclama kendini, annenler de uzulmustur.Bilselerdi gelirler miydi.Ben daha kalabalik misafir de agirladim.Temizlik de abartmadan yapiyorum yani.Olacakti belki de. Bundan sonra daha dikkatli olursun.Gecmis olsun.Iyi haberlerle cikarsin insallah.Ankara'da eve yakın bir araştırma hastanesi kadın doğum üzerine Çalışıyor genelde
Evet aynen öyle zaten aynı gün olması mümkün değil bizim döllenmemiz daha geç olduğu için bilimsel ve matematiksel olarak mantıklı olanı buSağlıklı olsunlar da.. benimde 16 ocak 23 22 falan sayıyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?