2018 Ekim Anneleri

Seninle aramızda 1 gün var o zaman. Hayırlısı olsun hepimize ‍

Iyi pazarlar kızlar
Nude bulantısı için kullandığım ve mucize ilacim onzyd. Ağızda emilen tablet.bulantiyi anlık geçiriyor.
Acibademe kızımı götürmüştük 3 yaşındayken asuri bulanti kusma için verdi dr.o gün bu gündür kurtarıcımız.
Ilk 3 ayı bende safra kusa kusa geçirirdim. 5.gebelik öyküm.ve hep hastanede geciririrdim.
Şimdi bulantiyi kontrol edebiliyorum sukur5 sizede tavsiye .Dr buza danışarak tabi

Sağol canım Evde yatmak biraz zor oluyo çünkü eşim sabah 7 akşam 7 evde yok Ankara'da kimsemiz de yok ama hastanede kimseye karşı sorumlu hissetmemek güzel yatarım hiç sorun değil yeter ki mucizem benimle Kalsın saplıcakla peki sonunda kötü bişey olmadı dimi ?
Günaydın, herkese güzel pazarlar diliyorum ,hastanede olan arkadaşımızında Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah bebeği ona sımsıkı tutunur ve evlerine mutlu olarak dönerler
amin inşallah canım çok Sağol h
Günaydın herkese :)

Allah korusun inşallah bişey olmaz bebeğin kalır seninle çok dikkat et bundan sonrası için.
amin Sağol canım geceden beri ne tövbeler ettim artık çok dikkatli olacağıma söz verdim
Sağol canım amin durmadı ama yoğun değil şükür Yarını nasıl edicem bilmiyorum ultrason çekilecek

Canim iyimisin yeni gördüm bana da doktor yine iğne verdi Rabbim sana bagislasin inşallah
Amin canım Allsh Razı olsun kanama alanın mı var ? Herkese var bana niye yok bu iğne acaba 4 farklı doktordan istedim hiçbiri de gerek duymadı nedense

Uzülme ins bisey olmaz canim.hastaneye hemen gitmeniz iyi olmus.okuldan da izin al.bi sure kalkma yat sürekli.yemek filan da yapma.disaridan yiyin.yada esin yapsin.istirahat et bolca.
Okula mümkünse karneye kadar gitmemeyi düşünüyorum.artık sadece bebeğimi düşünücem
amin canım çok Sağol evet annem de ne kadar etkilendiyse bu gece Rüyasında benim 9 aylık olup 5-6 kg doğurduğumu görmüş nazar ederler kimselere gösterme diyormuş

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım ya insan diken üstünde olur yaşadığın durumda umarım güzel haberlerinin devamını alırız. Ben de yarın dr a gideceğim bakalım bende son durumlar ne inş iyidir bir aya yakındır görmedim dr a gitmedim merak ediyorum hala hayatta ve orada mı diye

Aynen canım diken üstünde oluyor insan.Allahım hayırlısıyla bizlere bağışlasın ne diyim ...

Bulunduğum hastanede kötü Şeyler oluyor kızlar ayrıntıya girip sizi üzmeyeceğim.Ama şunu anladım ki Allah tamamına erdirsin değilse de hayırlısını versin ..

Iyi yaparsin canim.çalişmak da bi yere kadar.sağlik herseyden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…