Seninle aramızda 1 gün var o zaman. Hayırlısı olsun hepimize Ya bende de öyle garip bir durum var. Normal sata göre bi hafta geriden geliyoruz bizde.Kesem beta hcg göre zamanında görüldü kalp atışını daha geçen hafta duyduk çok şükür.Dr geç döllenme diyor.Benim adetlerim zaten düzensiz 35 günde bir oluyorum en erken.Geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Orası hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et
Sağol canımCanım benim moralini yüksek tutmaya çalış, konuş karnındaki miniğinle, anlıyorlar bence, dinlen bundan sonra hiç iş yapma, ilk üç ay çok önemli biliyorsun ve artık günümüz annelerin bebekleri nazlı oluyor üç ay dinlenmek, dikkat etmek gerekiyor. Kalp atışı varsa tamamdır çok şükür kanaman da kesilecektir inşallah. Bende de aynı şey oldu, çok korkmuştum, doktor sadece tuvalet için kalkacaksın dedi zor biliyorum ama bebeklerimiz için dayanacağız ve elimizden geleni yapacağız. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum inşallah
amin inşallah canım çok Sağol hGünaydın, herkese güzel pazarlar diliyorum ,hastanede olan arkadaşımızında Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah bebeği ona sımsıkı tutunur ve evlerine mutlu olarak dönerler
amin Sağol canım geceden beri ne tövbeler ettim artık çok dikkatli olacağıma söz verdimGünaydın herkese :)
Allah korusun inşallah bişey olmaz bebeğin kalır seninle çok dikkat et bundan sonrası için.
Sağol canım aminGünaydınlar arkadaşlar iyi hafta sonları.Purpplee arkadaşım inşallah kanaman durmuştur topiğimize hayırlı haberlerle dönersin Allah yardımcın olsun.
Bugün kızımla baş başayız eşim nöbette rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım Allsh Razı olsun kanama alanın mı var ? Herkese var bana niye yok bu iğne acaba 4 farklı doktordan istedim hiçbiri de gerek duymadı nedenseCanim iyimisin yeni gördüm bana da doktor yine iğne verdi Rabbim sana bagislasin inşallah
Bu hamileliğinde mi oldu canım ?Canım rengi kahveye döndüyse bu iyi haber. Ben de düşük tehlikedi atlattım . Önce kırmızıydı sonra kahve rengi oldu sonra yavaş yavaş kesildi
Okula mümkünse karneye kadar gitmemeyi düşünüyorum.artık sadece bebeğimi düşünücemUzülme ins bisey olmaz canim.hastaneye hemen gitmeniz iyi olmus.okuldan da izin al.bi sure kalkma yat sürekli.yemek filan da yapma.disaridan yiyin.yada esin yapsin.istirahat et bolca.
amin canım çok SağolCanim o kadar da suclama kendini, annenler de uzulmustur.Bilselerdi gelirler miydi.Ben daha kalabalik misafir de agirladim.Temizlik de abartmadan yapiyorum yani.Olacakti belki de. Bundan sonra daha dikkatli olursun.Gecmis olsun.Iyi haberlerle cikarsin insallah.
Inşallah canım bebeğim Sağlıcakla devam etsin ve burada birbirimizi takibe devam edelim istiyorum ..
inşallah canım çok sağol
Aaaaaa niyeeeeeee şok oldum yaaaaBende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Canım içime oturdu yemin ederim yaaBende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Canım hayırdır gerçekten mi ya ne diyeceğimi bilemedim şok oldumBende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım ya insan diken üstünde olur yaşadığın durumda umarım güzel haberlerinin devamını alırız. Ben de yarın dr a gideceğim bakalım bende son durumlar ne inş iyidir bir aya yakındır görmedim dr a gitmedim merak ediyorum hala hayatta ve orada mı diyeSağol canımEvde yatmak biraz zor oluyo çünkü eşim sabah 7 akşam 7 evde yok Ankara'da kimsemiz de yok ama hastanede kimseye karşı sorumlu hissetmemek güzel yatarım hiç sorun değil yeter ki mucizem benimle Kalsın saplıcakla peki sonunda kötü bişey olmadı dimi ?
amin inşallah canım çok Sağol h
amin Sağol canım geceden beri ne tövbeler ettim artık çok dikkatli olacağıma söz verdim
Sağol canım amindurmadı ama yoğun değil şükür Yarını nasıl edicem bilmiyorum ultrason çekilecek
Aynen canım diken üstünde oluyor insan.Allahım hayırlısıyla bizlere bağışlasın ne diyim ...İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım ya insan diken üstünde olur yaşadığın durumda umarım güzel haberlerinin devamını alırız. Ben de yarın dr a gideceğim bakalım bende son durumlar ne inş iyidir bir aya yakındır görmedim dr a gitmedim merak ediyorum hala hayatta ve orada mı diye
Iyi yaparsin canim.çalişmak da bi yere kadar.sağlik herseyden önemli.Okula mümkünse karneye kadar gitmemeyi düşünüyorum.artık sadece bebeğimi düşünücem
amin canım çok Sağolevet annem de ne kadar etkilendiyse bu gece Rüyasında benim 9 aylık olup 5-6 kg doğurduğumu görmüş nazar ederler kimselere gösterme diyormuş
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunurKızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Canim ne oldu?neyin var.birden nasil kaybettin.Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Aminnn inşallah canım benim çok Sağolun hepiniz.Hepimizinki inşallahAllah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
Bebeğin kalbi durmuş ,gelişmemiş çok üzüldüm gözlerim dolu dolu allah hayırlısını versin artık ne diyeyimCanim ne oldu?neyin var.birden nasil kaybettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?