- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim dur hemen birakma kendini.kacinci haftada durmus.kac gozükuyor.eger 2 hafta geri degilse bi sorun olmaz bence.Bebeğin kalbi durmuş ,gelişmemiş çok üzüldüm gözlerim dolu dolu allah hayırlısını versin artık ne diyeyim
3 hafta geride maalesef hiç kanama olmadı leke de olmadı dr gittim kalbi durmuş civciviminCanim dur hemen birakma kendini.kacinci haftada durmus.kac gozükuyor.eger 2 hafta geri degilse bi sorun olmaz bence.
Dr ne dedi.kanaman var mi?yada leke oldu mu hic?
Çok çok üzüldüm canımBebeğin kalbi durmuş ,gelişmemiş çok üzüldüm gözlerim dolu dolu allah hayırlısını versin artık ne diyeyim
Gebeliğin başında oldu sonra olmadı en son 3 hafta önce gittim her şey yolundaydı şimdi her şey berbatÇok çok üzüldüm canımen son ne zamZn gitmiştin doktora ? Kanama var miydi
Bunun şu an için tesellisi olmaz biliyorum ama canım burda hastanede neler gördüm bir bilsenBebeğin kalbi durmuş ,gelişmemiş çok üzüldüm gözlerim dolu dolu allah hayırlısını versin artık ne diyeyim
Canim demekki sagliksız bi bebekmis vücut engellemis.ne hissetigini çok iyi biliyorum.yine anne olacaksin ins.kendini yıpratma.çok uzüldüm.Rabbim ins saglikli bi bebek nasio eder ins sana.3 hafta geride maalesef hiç kanama olmadı leke de olmadı dr gittim kalbi durmuş civcivimin
Allah'ım en kısa zamanda yeniden nasıl eder inşallah canım benim üzüntünü içimde hissediyorum ama umut bitmiyor neyseki..Gebeliğin başında oldu sonra olmadı en son 3 hafta önce gittim her şey yolundaydı şimdi her şey berbat
Yaşadığım ülkede kendiliğinden düşmesini bekliyorlar bu beni endişelendiriyor ilaç verip düşürüp sonra kürtajla temizleseler ne iyi sende nasıl yapıldıCanim demekki sagliksız bi bebekmis vücut engellemis.ne hissetigini çok iyi biliyorum.yine anne olacaksin ins.kendini yıpratma.çok uzüldüm.Rabbim ins saglikli bi bebek nasio eder ins sana.
Bende kasim ayinda kürtaj oldum.6.haftada kalbi durmustu.9.haftada kürtaj oldum.
3 ay korunma verdi dr.sonra yine hamile kaldim.ins sende bende saglikli bebeklere kavusacaz.yenisi gelince gidenin aciai diniyor.böyle dusün kendini teselli et.Rabbimin sınavı bu.
Hayırlısını dileyeceğim artık ne yapayım elden bir şey gelmiyorAllah'ım en kısa zamanda yeniden nasıl eder inşallah canım benim üzüntünü içimde hissediyorum ama umut bitmiyor neyseki..
Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Bunun şu an için tesellisi olmaz biliyorum ama canım burda hastanede neler gördüm bir bilseninsan Hayırlısı diyor sadece
Ben ozel hastaneye gittim.kanamam filan yoktu.ameliyahenede uyuttular sonra vakumla temizlediler.ben bi agri duymadim.uyaninca hemsire bacagima bi agri kesici yapti.1 saat de odaya gecip oturdum serum bitene kadar.sonra evimize geldik.gunde 2 yada 3 kere agri kesici ictim.agrim.sizim olmadi.Yaşadığım ülkede kendiliğinden düşmesini bekliyorlar bu beni endişelendiriyor ilaç verip düşürüp sonra kürtajla temizleseler ne iyi sende nasıl yapıldı
Burda müdahele etmiyorlar kanamanın gelmesini bekliyorlar bu yüzden çok huzursuzum yurtdışındayım diye bir şey yapamıyorumBen ozel hastaneye gittim.kanamam filan yoktu.ameliyahenede uyuttular sonra vakumla temizlediler.ben bi agri duymadim.uyaninca hemsire bacagima bi agri kesici yapti.1 saat de odaya gecip oturdum serum bitene kadar.sonra evimize geldik.gunde 2 yada 3 kere agri kesici ictim.agrim.sizim olmadi.
Ins sende kolayca kurtulursun canim.
Özel hastanelerde de mi öyle.çok sacma ya.Burda müdahele etmiyorlar kanamanın gelmesini bekliyorlar bu yüzden çok huzursuzum yurtdışındayım diye bir şey yapamıyorum
Hiç müdahale yok kendiliğinden düşmesini bekliyorlar çok sıkıcı durumÖzel hastanelerde de mi öyle.çok sacma ya.
Düsük doğumdan zor diyorlar.bide progesran kullandiysan düsmesi zaman alir.o zamana kadar karninda mi beklicek.
Bence sen iyi bi arastir.benimki gibi bisey bul.o aciyi cekmeye degmez.
Çok geçmiş olsun canım inş hayırlısı olur sizin için inan çok üzüldümHiç müdahale yok kendiliğinden düşmesini bekliyorlar çok sıkıcı durum
Evet canım şimdi 9 haftalığım 5buçukbhaftada kanama oldu. İlk gün açık kırmızoydı hastaneye yattım serum iğne ilaç derken akşama koyulaştı bordo kahve arası. Sonra kahve leke halinde devam etti. 3 günde kesildi. Şimdilik bir sıkıntım yok rağorluyum evde yatıyorum. Ama bugün kasık ağrım çok ve de çok korkuyorum. İnşallah sen de biran önce iyileşirsin. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallahBu hamileliğinde mi oldu canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?