- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Hiç müdahale yok kendiliğinden düşmesini bekliyorlar çok sıkıcı durum[/QUOTE
Ins böyke biseye gerek kalmaz da mudahale ederler canim.
Canm cok gecmiş olsun allah sabır versin bende ağutos ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim . Uktrasonda 6 haftalık cıkmıstı yani gelişemiyordu hep geriliyordu 9. Haftamda kanama basladı . Ve sonra kürtaj oldum. Rabbim sabrını veriyor inşallah sanada verecek.Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Amin csnım inşallah.Bana iğne Filan da vermiyorlar kanama alanı var mıymış sende ?Evet canım şimdi 9 haftalığım 5buçukbhaftada kanama oldu. İlk gün açık kırmızoydı hastaneye yattım serum iğne ilaç derken akşama koyulaştı bordo kahve arası. Sonra kahve leke halinde devam etti. 3 günde kesildi. Şimdilik bir sıkıntım yok rağorluyum evde yatıyorum. Ama bugün kasık ağrım çok ve de çok korkuyorum. İnşallah sen de biran önce iyileşirsin. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Vardı canım hatta taburcu oldum 2 hafta sonra başka doktora gittim kanama alanını o da gördü. Prolutan mıydı neydi iğne her gün yaptılar. Genelde kanaması olanlara veriyorlar ama. Sana niye vermediler bilemedim. Senin nasıl durdu mu aktif kanamaAmin csnım inşallah.Bana iğne Filan da vermiyorlar kanama alanı var mıymış sende ?
Amin inşallah canım.Seninle aramızda 1 gün var o zaman. Hayırlısı olsun hepimize
İnşallah öyle olacak canım iyi düşünelim iyi olsun.Bol bol dua edelim.Rabbim korkularımızdan muhafaza eylesin bebeklerimizi sağlıkla hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin.Çok çok geçmiş olsun..amin canım amin çokkkkk pişmanım kolumu kaldırmasaydım anneme de sonra gelirsiniz deseydim gezmeye filan çıkartmasaydımlütfen sadece bu dersi alarak çıkayım bu hastaneden
Aynen canım diken üstünde oluyor insan.Allahım hayırlısıyla bizlere bağışlasın ne diyim ...
Durmadı da azaldı canım rengi de simsiyah.Hemşireye sordum azalıyordur dedi bilmiyorum bakalım Yarin ola hayrola doktor gelecek ve ultrasona gidicemVardı canım hatta taburcu oldum 2 hafta sonra başka doktora gittim kanama alanını o da gördü. Prolutan mıydı neydi iğne her gün yaptılar. Genelde kanaması olanlara veriyorlar ama. Sana niye vermediler bilemedim. Senin nasıl durdu mu aktif kanama
Canım bak bende de ta başından beri oluyordu sarı akıntı doktora sordum normal dedi ama sıklaşmıştı kanamadan önce..belkide onunla ilgisi yoktur bilmiyorum sor doktorunaSelam arkadaşlar, nasılsınız ? Bende sarımsı bir akıntı oluyor son bir haftadır fln var. Öncesinde renksizdi. Sizde de sarımtırak akıntı oluyor mu ? Bir de salı günü kontrollüm var dua edin herşey güzel olsun :)
Aminnn canımmm Sağolİnşallah öyle olacak canım iyi düşünelim iyi olsun.Bol bol dua edelim.Rabbim korkularımızdan muhafaza eylesin bebeklerimizi sağlıkla hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin.Çok çok geçmiş olsun..
yattıkça azaldı gibi ama tamamen kesilmiyor her wc ye girişte canım dişimde oluyo.Sabah ultrason var Bakslım doktorlar da gelecekmiş iki defa..Nasıl oldun iyimisin. Hastanede neler oldu ki o kadar kötü.
Ayy çok üzüldüm canım yaa Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar bebeğin olurBende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Amin inşallahAyy çok üzüldüm canım yaa Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar bebeğin olur
Anladım canım. Tekrar basın sağ olsun Allah cennette buluştursun inşallah siziBulantım hiç olmadı , sadece göğüs şişkinliği ağrısı ve sivilcelenme oldu yüzümde.. bebeğin kalbi 3 haftadır durmuş ama ne kanama ne sancı oldu
Aminnn canımmm Sağol
yattıkça azaldı gibi ama tamamen kesilmiyor her wc ye girişte canım dişimde oluyo.Sabah ultrason var Bakslım doktorlar da gelecekmiş iki defa..
Ark Lara Yaşadığım üzüntüyü yaşatmak istemiyorum o Yüzden özelden yazayım csnım
3 hafta geride maalesef hiç kanama olmadı leke de olmadı dr gittim kalbi durmuş civcivimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?