2018 Ekim Anneleri

Durmadı da azaldı canım rengi de simsiyah.Hemşireye sordum azalıyordur dedi bilmiyorum bakalım Yarin ola hayrola doktor gelecek ve ultrasona gidicem
Canım bitiyor artık kanama. Zaten düşük yaparken çok ağrışı oluyor diyorlar. Bende okadar ağrı yoktu hafif bel ve kasık ağrısı vardı kanamayla birlikte. İnşallah biran önce iyileşirsin

L
Canim sen hastane arıyordun. Hngisinsesin şimdi ve orada ne olduğunu ben de merak ettim.

Canım bitiyor artık kanama. Zaten düşük yaparken çok ağrışı oluyor diyorlar. Bende okadar ağrı yoktu hafif bel ve kasık ağrısı vardı kanamayla birlikte. İnşallah biran önce iyileşirsin
Amin canım çok Sağol Allah'ım korusun ..

L

Canim sen hastane arıyordun. Hngisinsesin şimdi ve orada ne olduğunu ben de merak ettim.
Zübeyde eğitim araştırma hastanesine geldim.Hafta sonu özellikle de gece saatinde gidilecek başka bir kadın doğum Dr yoktu.
Ya bi kadının feryadıyla koridora koştuk bi baktım kadın iki büklüm olmuş arkadan düşmekte olan Bebeğini tutuyo wc deb geliyordu sonra da o bebeği kutuya koyup apar topar götürdüler kadın 12 Yıldır çocuk için çabalıyormuş bu 4.üzüntüsü..bir önceki Bebeğini doğduktan 10 gün sınra kaybetmiş o kadar üzüldüm ki çıkmaz aklımdan Allah'ım kimselere yaşatmasın o acıları

Ne kadar zor ve üzücü bir durum. Aynisini ablam iş yerinde yaşadı. Üstelik bebek 3,5 4 aylik falandı. Rabbim herkese sabır versin. Kaybedenlere tekrar hamile kalmayı bizlere de sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah. O hastane sonucta direk kadin dogum üzerine. İyi yapmışsın.

Aminnn canım inşallah

Cok sevindim iyi oldugunuza,dedigin gb kahverengiye donmeside iyi.
Hic sebep arama canim bu riskler inan 9 ay boyunca var.Ne zaman ne olacagi belli degil.
Insallah saglikla cık hastaneden insallah anneciginde cok uzulmustur.
Hastanede olmak zor cidden insan neler görüp yaşıyor,kendi basina gelene sükreder hale geliyor malesef,bende deneyimlemistim.

Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum

Inanamadim.Ne desem bilemedim.
Allah gonlune ferahlik versin.En kisa zamanda saglikla gelsin tekrar insallah melegin❤

Evet ne zaman ne olacağı belli olmuyor malesef.15 gündür kahverengi leke olmuyor diye havalara uçarken bu duruma geldim.Allahım hepimizin yardımcı olsun

Kızlar ben yarin ikili teste gidiyorum.en son 1 ay oncw gordüm bebisimi.ins yasiyordur.ödün kopuyor.acaba ne oldu diye kendimi kemiriyorum.ins yasiyordur ve sagliklidır bebisim.
Kizlar dua edin bana
Ben de yarın gideceğim canım inş bebişlerimiz iyidir. İnsan olumsuz durumlar görünce duyunca ister istemez endişeleniyor. Hayırlısıysa gelsinler dünyaya canım umarım güzel haberlerle geliriz ikimiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…