- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Canim neler oluyor böyle? Cok üzüldüm.Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Canım bitiyor artık kanama. Zaten düşük yaparken çok ağrışı oluyor diyorlar. Bende okadar ağrı yoktu hafif bel ve kasık ağrısı vardı kanamayla birlikte. İnşallah biran önce iyileşirsinDurmadı da azaldı canım rengi de simsiyah.Hemşireye sordum azalıyordur dedi bilmiyorum bakalım Yarin ola hayrola doktor gelecek ve ultrasona gidicem
Canim sen hastane arıyordun. Hngisinsesin şimdi ve orada ne olduğunu ben de merak ettim.Aminnn canımmm Sağol
yattıkça azaldı gibi ama tamamen kesilmiyor her wc ye girişte canım dişimde oluyo.Sabah ultrason var Bakslım doktorlar da gelecekmiş iki defa..
Ark Lara Yaşadığım üzüntüyü yaşatmak istemiyorum o Yüzden özelden yazayım csnım
Amin canım çok Sağol Allah'ım korusun ..Canım bitiyor artık kanama. Zaten düşük yaparken çok ağrışı oluyor diyorlar. Bende okadar ağrı yoktu hafif bel ve kasık ağrısı vardı kanamayla birlikte. İnşallah biran önce iyileşirsin
Zübeyde eğitim araştırma hastanesine geldim.Hafta sonu özellikle de gece saatinde gidilecek başka bir kadın doğum Dr yoktu.L
Canim sen hastane arıyordun. Hngisinsesin şimdi ve orada ne olduğunu ben de merak ettim.
Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Amin çok teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederimAllah sabrını versin canım, en yakın zamanda yine hamile kalırsın ve saglıklı bir sekilde kucagına alırsın inşallah..
Çok teşekkür ederimKuzucum tehlikenin büyüğü geçti rahatla artık. Sadece ıs falan yapma yat dinlen
Amin cnm tşklerAnladım canım. Tekrar basın sağ olsun Allah cennette buluştursun inşallah sizi
Ne kadar zor ve üzücü bir durum. Aynisini ablam iş yerinde yaşadı. Üstelik bebek 3,5 4 aylik falandı. Rabbim herkese sabır versin. Kaybedenlere tekrar hamile kalmayı bizlere de sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah. O hastane sonucta direk kadin dogum üzerine. İyi yapmışsın.Zübeyde eğitim araştırma hastanesine geldim.Hafta sonu özellikle de gece saatinde gidilecek başka bir kadın doğum Dr yoktu.
Ya bi kadının feryadıyla koridora koştuk bi baktım kadın iki büklüm olmuş arkadan düşmekte olan Bebeğini tutuyo wc deb geliyordusonra da o bebeği kutuya koyup apar topar götürdüler kadın 12 Yıldır çocuk için çabalıyormuş bu 4.üzüntüsü..bir önceki Bebeğini doğduktan 10 gün sınra kaybetmiş o kadar üzüldüm ki çıkmaz aklımdan Allah'ım kimselere yaşatmasın o acıları
Çok teşekkür ederim
Aminnn canım inşallahNe kadar zor ve üzücü bir durum. Aynisini ablam iş yerinde yaşadı. Üstelik bebek 3,5 4 aylik falandı. Rabbim herkese sabır versin. Kaybedenlere tekrar hamile kalmayı bizlere de sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah. O hastane sonucta direk kadin dogum üzerine. İyi yapmışsın.
Ankara'da eve yakın bir araştırma hastanesi kadın doğum üzerine Çalışıyor genelde
inşallah canım evet annemlerin gelmesi beni mahvettiinş sonucu iyi biter bu da bana ders olsun kimseyi istemem artık
geceki kadar yoğun değil ama rengi çok koyu borcu
yoğunluk azaldı rengi koyulaştıçok korkuyorum
amin canım amin çokkkkk pişmanım kolumu kaldırmasaydım anneme de sonra gelirsiniz deseydim gezmeye filan çıkartmasaydımlütfen sadece bu dersi alarak çıkayım bu hastaneden
Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Evet ne zaman ne olacağı belli olmuyor malesef.15 gündür kahverengi leke olmuyor diye havalara uçarken bu duruma geldim.Allahım hepimizin yardımcı olsunCok sevindim iyi oldugunuza,dedigin gb kahverengiye donmeside iyi.
Hic sebep arama canim bu riskler inan 9 ay boyunca var.Ne zaman ne olacagi belli degil.
Insallah saglikla cık hastaneden insallah anneciginde cok uzulmustur.
Hastanede olmak zor cidden insan neler görüp yaşıyor,kendi basina gelene sükreder hale geliyor malesef,bende deneyimlemistim.
Inanamadim.Ne desem bilemedim.
Allah gonlune ferahlik versin.En kisa zamanda saglikla gelsin tekrar insallah melegin❤
Ben de yarın gideceğim canım inş bebişlerimiz iyidir. İnsan olumsuz durumlar görünce duyunca ister istemez endişeleniyor. Hayırlısıysa gelsinler dünyaya canım umarım güzel haberlerle geliriz ikimiz deKızlar ben yarin ikili teste gidiyorum.en son 1 ay oncw gordüm bebisimi.ins yasiyordur.ödün kopuyor.acaba ne oldu diye kendimi kemiriyorum.ins yasiyordur ve sagliklidır bebisim.
Kizlar dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?