2018 Ekim Anneleri

Ben de yarın gideceğim canım inş bebişlerimiz iyidir. İnsan olumsuz durumlar görünce duyunca ister istemez endişeleniyor. Hayırlısıysa gelsinler dünyaya canım umarım güzel haberlerle geliriz ikimiz de
Saol canim.ins bebislerimiz sagliklidir.ben son 1 ay once gittigim icin endiseliyim.ne oldu acaba diye.insan araya vakit girince iyice bi telaslaniyor.bide bu aralar mide bulantim azaldi.istahim artti.dusündürüyor bu durum beni.

Kızlar ben yarin ikili teste gidiyorum.en son 1 ay oncw gordüm bebisimi.ins yasiyordur.ödün kopuyor.acaba ne oldu diye kendimi kemiriyorum.ins yasiyordur ve sagliklidır bebisim.
Kizlar dua edin bana
Canımmm inşallah iyi haberlerle gel bende haftaya gidicem. Yazınca etiketle beni kaçırıyorum bazen yazıları atlamayim seni

Saol canim.ins bebislerimiz sagliklidir.ben son 1 ay once gittigim icin endiseliyim.ne oldu acaba diye.insan araya vakit girince iyice bi telaslaniyor.bide bu aralar mide bulantim azaldi.istahim artti.dusündürüyor bu durum beni.
Ben de en son 24 şubatta gitmiştim baya oldu benim de ve şikayetlere gelince benim de azaldı hatta karın kasık ağrılarım arttı ama olumsuz düşünmek istemiyorum umarım her şey yolundadır canım. Yarın bana da yaz mutlaka

Kızlar ben yarin ikili teste gidiyorum.en son 1 ay oncw gordüm bebisimi.ins yasiyordur.ödün kopuyor.acaba ne oldu diye kendimi kemiriyorum.ins yasiyordur ve sagliklidır bebisim.
Kizlar dua edin bana

Ben de yarın gideceğim canım inş bebişlerimiz iyidir. İnsan olumsuz durumlar görünce duyunca ister istemez endişeleniyor. Hayırlısıysa gelsinler dünyaya canım umarım güzel haberlerle geliriz ikimiz de

Rabbim hayırlı güzel haberler duymak nasip etsin inşallah
Benimde bu perşembe kontrolüm var hemde 2 li test yapılacak
Bende sizler gibi hem heyecanlı hemde endişeliyim
Rabbim hepimizin bebeklerini muhafaza etsin inşALLAH

Canım güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle

Canımmm inşallah iyi haberlerle gel bende haftaya gidicem. Yazınca etiketle beni kaçırıyorum bazen yazıları atlamayim seni

Rabbim hayırlı güzel haberler duymak nasip etsin inşallah
Benimde bu perşembe kontrolüm var hemde 2 li test yapılacak
Bende sizler gibi hem heyecanlı hemde endişeliyim
Rabbim hepimizin bebeklerini muhafaza etsin inşALLAH
Çok saolun kizlar.inanın çok heyecanli.simdi hastane yolu bitmez bana.esimde geliyor benimle.ins onu da iceri alirlar da görür bebisi.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
Hastaneden cikinca haber ederim size.Allahin izniyle saglıkli olsun da.

Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Canım Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüldum. Ama demek ki sağlıklı olmayacakmis ki böyle oldu. InşaAllah hemen arkasına sağlıklı hayırlı bi şekilde hamile kalirsin ve sağlıkla hayırla da eline alırsın.

Arkadaslar bebişlerimizin cinsiyeti ne olacak? Bir ben mi asırı merakla bekliyorum. Var mı fikri, hissi olan bebeğinin cinsiyeti için
Yok canim yalniz degilsin. Ben de catliyorum meraktan. Bekleyebilirsem 16. haftadan once gitmek istemiyorum doktara ama esim de bana bu hafta git bak cocuga ne durumda doktorun bir kontrol etsin diye israr ediyor. simdi bu haftalarda doktor birsey derse kendimizi alistiririz ama yanilma payi buyuk oluyor ondan istemiyorum. ayni anda meraktan da duramiyorum napacaz bilmem bi de gercekten bazi anneler hissediyor ben hic

hayırlı sabahlar kızlar Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımaz almayı nasip etsin
cuma günü kontrolüm var, ben hamileliğimden birsey anlamıyorum, çok rahatım,mide bulantım yok, halsiz değilim , gögüs ve koku hassasiyeti yok , sabah 5:30 da kalkıp işe gidiyorum, hamile olmadan önce daha çok zorlanırdım ama şimdi zımba gibi saaat çalmadan ben uyanıyorum ... herşeyin bu kadar iyi olması normal mi? benım gibi rahat hamilelik yaşayan var mı?

Öncelikle kocaman maşallah benim de bir problemim yok şükür. Sadece normalden fazla uykum oluyor.

Öncelikle kocaman maşallah benim de bir problemim yok şükür. Sadece normalden fazla uykum oluyor.
o da yok bende... ilk birkaç hafta öğle saatleri uyku bastırıyordu şimdi oda yok
dün alışverişe gittim, sahilde gezdim birde evde temzilik yaptım eşim bile enrjime şaşırdı , kendimi hiç yorgun hissetmiyorum

kızlar bu araba istediğim gibi pantalon buldum MAVİ den aldım
çok güzel lastikli esneyen bir pantolon ,birde salaş gömlek aldım , trenç te aldım
biraz pahalı ama istediğim gibi tek şey mavi de bulabildim

Herkese günaydın anneler güzel mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah.Ben drdan dönüyorum.Normalde Haftaya salı kontrolüm vardı ama ben biraz iş yaptım daha önce yazmıştım.İşin sonunda az bi lekem oldu ilk defa. Çok şükür bebişimiz iyiydi kalbi atıyordu büyümüştü.İğne ve hap progestan verdi.Aman kızlar benim yaptığım akılsızlığı siz yapmayın. Özellikle düşük riskiniz varsa kendinizi yormayın. Birşey olmaz diyoruz ama oluyor. Rabbime emanetler biz elimizden gelen tedbiri alıp takdiri ona bırakalım. Bu arada üç aylarımız mübarek olsun. Rabbim bu mübark günlerin hatırına miniklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

senin de mübarek olsun cnm
ben dün kendimi çok yordum hem alışveriş, hem sahilde gezinti, hemde evde temizlik .... sabah saat 10'dan akşam saat 11'e kadar ayaktaydım ... hiçbirsey yapılmadan da durulmuyor ne bileyim o zaman kendimi daha mutsuz hissediyorum... dün çok aktif ve mutluydum ... ama tabi dikkat etmek lazım :))

Maşallah sana canım. Ya her hamilelik farklı tabi benim ilk gebeliğim bile bundan farklıydı. Yine de dikkat et ne olur ne olmaz. Rabbime emanetler

Günaydın anneler :) güzel bir hafta olsun, cuma günü kontrolüm var su gibi geçen bir hafta olsun. üç aylrımızda mübarek olsun inşallah.

bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız için çok üzüldüm okur okumaz etkileniyorum inanın hemen, inşallah haklarında hayırlısı olur

benimde mide bulantılarım hafifledi ama koku hassasiyetim var yine, iştah artması bende de oldu ama henüz kilo almadım bakalım neler olucak.

en son 1 ay önce gitmiştik kontrole cumaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum insan çok meraklanıyor telaşlanıyor inşallah iyidir sağlıklıdır bebişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…