2018 Ekim Anneleri

merhaba kızlar son 2 gündür arka bacak adelemde şiddetli bir ağrı var kasılmış gibi sertlik var sizdede bu tarz bişey var mı? Magnezyum eksikliğinden olabilir mi?

Kızlar merhaba, bebeğini kaybedenler için çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı yeni bebişleriniz olsun. Allah bizimkileri de bize bağışlasın inşallah. Benim bugün kontrolüm vardı cinsiyet tahmini yapacak olan var mı acaba?

Canım daha belli olmaz cinsiyet bunda da zaten bir sey belli değil henüz üç hafta daha sabret

Ilk hamileligim oyleydi bnm canim.Masallah :)
Daha hamilelik yasiyoruz bile denemez aslinda ama ilk 3 ayida guzel gecirmekte hoş tabii :)
Daim olsun insallah :)

Ramzi teorisine gore kız gb ama bakalim en kesin sonuc doktor :)

merhaba kızlar son 2 gündür arka bacak adelemde şiddetli bir ağrı var kasılmış gibi sertlik var sizdede bu tarz bişey var mı? Magnezyum eksikliğinden olabilir mi?

doktoruna bi danış istersen. ben hergün soda içmeye çalışıyorum mutlaka faydalıymış bu dönemde. benimde üstten bakıldığında karnımın sol tarafı şiş duruyor çok hafif sizde varmı ?

Kızlar doktor taburcu etti evde istirahat edeceksin tekrar olabilir o kanama dedi.ultrason çekti normal şimdilik bakalım.Çok zormuş bu işler çok zor Allah herkesinkini kendine bağışlasın rabbim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkafaşlar iyi ki varsınız

Merhaba kızlar az da yeseniz çok da yeseniz mide hazımsızlığı çeken var mı bende son birkaç gündür başladı ve çok rahatsız ediyor sadece meyve yediğimde rahatım

Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra kimse yaşamasın bu tarz şeyler sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi

ben birşey anlamıyorum anlıyan arkadaşlar nasıl anlıyor acaba :)

cnm çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın

Merhaba kızlar az da yeseniz çok da yeseniz mide hazımsızlığı çeken var mı bende son birkaç gündür başladı ve çok rahatsız ediyor sadece meyve yediğimde rahatım
Aynı canım ben de yaşıyorum. Zaten canım sadece meyve isyor. Devamlı şişkinlik var. Galiba hamileliğin sonuna kadar devam edecek. Az az sık yiyin diyorlar heralde bu yüzden

Purpplee @krmckr15 cemile___ pessinus kizlar slm.
Hastaneye gittik.baya bi sira bekledikten sonra iceri girdik.sekreter ikili test burda yaoilmiyor dedi.ilce devlet hastanesiymis.yeni bi hastane vardi oraya gidin dedi.bizde haftaya gideri oraya dedik.gitmisken bi bebege bakalim dedik.doktora direk yasiyormu diyorum.doktor da ever kalbi atiyor dedi.
Cihaz eski oldugu ivin pek net degil ama bacaklari vücudu kafasi belliydi minigimin.gelisimi de haftasiyla uyumlu çok sukür Allaha.ins sagĺikla hepimiz kucagimiza aliriz kizlar.

Günaydın kızlar benimde boğazlarım ağrıyor iki gğndür sağlık ocağına gittim minoset ve largopen yazdı doktor kendi doktorumada sordun kullan dedş mecbur içtim çok ağrıyır boğzım ve halsiz yatıyorum umarım bir sorun olmaz ilaölardan

Bende kaybetttim bebeğimi :-( çok mutsuzum
Başın sağolsun canım üzülme diyemem bende 4 defa yaşadım ama sonunda kucağıma aldım oğlumu şimdi 3 yaşında hala inanamayız eşimle bazen allahıma şükürler olsun. Sizde tez zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi insallah için rahat olsun allahıma dua edin ona bırakın

Aynı canım ben de yaşıyorum. Zaten canım sadece meyve isyor. Devamlı şişkinlik var. Galiba hamileliğin sonuna kadar devam edecek. Az az sık yiyin diyorlar heralde bu yüzden

Bende de var ayni durum. Midem inanilmaz sisiyor sanki tika basa yemisim gibi. Alt karnimda da sol tarafta siskinlik basladi. Bu ara cok degisik sanki hamile degilde kilolu gibi gorunuyoruz demi:) yani hem henuz hamis gobegi yok hemde eskisi gibi duz degil karnimiz :)

Bebek icin esya ne zaman alinmali sizce? Yani temel malzemeler, biberon emzik yada battaniye banyo malz gibi.. henuz cok erken evet ama acaba diyorum son aylarda hem maddi hem manevi birden yuklenmek bizleri yorar mi? Tecrubeli anneler siz ne dersiniz?

Çok geçmiş olsun inşalllah bi daha yaşamazsnz dinlenin hiç bişey yapmayın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

O bebekmis iste bana plojovic oyle dedi Benimde büyüdü masaallah

Selam güzel anne, maalesef bundan sonra böyle olacak o nedenle az az ve sık sık yememiz lazım, birazda hafif yürüyüşler ama tempolu degil:)

Canım neden yaşıyor mu diye sordun, sorun mu vardı?

zencefil+bal ve limonlu ılık su ile geçirmeni öneririm, ilk 3 ay antibiotik kullanmamak gerekiyor. ilk hamileliğimde ağır faranjit oldum ve kadın doğum doktorum aile hekiminin verdiği antibiotiği kullanmamam gerektiğini söyledi, maalesef böyle olunca daha uzun sürüyor ama parol yada minoset dışında çok gerekmedikçe ( kadın doğumcuların izin verdiklerinin dışında ) kullanmamak lazım kızlar, bebişler çok küçük, biraz sabır:)

canım benim 2. hamileliğim çok şükür. Tavsiyem 7. ayda alman hem çok şişmemiş oluyoruz hemde hamişlik rahatsız etmiyor, son aylara bırakmamak lazım, yada kalsada tek tük şeyler, büyük alışveriş 7. ayda hallolmalı. istanbuldaysan en güzel ve en çok çeşit eminönünde var, sultan han içinde. umarım yanlış hatırlamıyorumdur hanın ismini, zaten orda kime sorsan herkes hemen gösteriyor yerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…