Rabbim acil sifalar versin canim dualarimizdasin insallah...Hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez gittim doktora ikinciyi gitmem gerekiyor artık ama annem rahatsız bahsetmiştim kalka kırığı var ameliyat oldu günlerim hastane odasında geçiyor ne bulantı ne hamilelik hiç birinin farkında değilim yorgunum sürekli uyuyorum annem bir annönce çıksada evime gelse ona daha rahat bakarım dualarınızı bekliyorum
Hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez gittim doktora ikinciyi gitmem gerekiyor artık ama annem rahatsız bahsetmiştim kalka kırığı var ameliyat oldu günlerim hastane odasında geçiyor ne bulantı ne hamilelik hiç birinin farkında değilim yorgunum sürekli uyuyorum annem bir annönce çıksada evime gelse ona daha rahat bakarım dualarınızı bekliyorum
bu arada söylemeyi unuttum, 12. haftada gitmen gerekiyor ikili test için o haftayı kaçırma yeter:)Hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez gittim doktora ikinciyi gitmem gerekiyor artık ama annem rahatsız bahsetmiştim kalka kırığı var ameliyat oldu günlerim hastane odasında geçiyor ne bulantı ne hamilelik hiç birinin farkında değilim yorgunum sürekli uyuyorum annem bir annönce çıksada evime gelse ona daha rahat bakarım dualarınızı bekliyorum
Çok sevindim kuzum haftaya daha net ggörürsün çok şükür ki bebişin seninle. Mide bulantıların nasıl oldu benim azaldı baya bi ama sabahları hala çıkariyorumPurpplee gulse14 @cemile___ @pessinus kizlar slm.
Hastaneye gittik.baya bi sira bekledikten sonra iceri girdik.sekreter ikili test burda yaoilmiyor dedi.ilce devlet hastanesiymis.yeni bi hastane vardi oraya gidin dedi.bizde haftaya gideri oraya dedik.gitmisken bi bebege bakalim dedik.doktora direk yasiyormu diyorum.doktor da ever kalbi atiyor dedi.
Cihaz eski oldugu ivin pek net degil ama bacaklari vücudu kafasi belliydi minigimin.gelisimi de haftasiyla uyumlu çok sukür Allaha.ins sagĺikla hepimiz kucagimiza aliriz kizlar.
Çok sağol canım allah razı olsunRabbim acil sifalar versin canim dualarimizdasin insallah...
İnan öyle anneler yıllarca bakmıştır bize çok üzülüyorum böyle olduğuna geçen gün pansumanı yapılırken bayılmışım çok tuttum galiba kendimiinşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur canım, her şeyin başı sağlık diye boşuna demiyorlar, sağlık olsun herşey hallolur gerçektende öyle. Sende mecburen anneciğine odaklandın, yapacak birşey yok. Bebişin iyidir sen hiç merak etme, o orada senden aldıklarınla büyütüo kendini:) sen anacığına bak, kendi beslenmene bak, gönlünü ferah tut.
İnşaallah annem çıksın giderim canım çok sağol tahsilerin içinbu arada söylemeyi unuttum, 12. haftada gitmen gerekiyor ikili test için o haftayı kaçırma yeter:)
Maşallah canım bi yerini kaşı kız senin gibi olmak isteyen kaç hamile varhayırlı sabahlar kızlar Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımaz almayı nasip etsin
cuma günü kontrolüm var, ben hamileliğimden birsey anlamıyorum, çok rahatım,mide bulantım yok, halsiz değilim , gögüs ve koku hassasiyeti yok , sabah 5:30 da kalkıp işe gidiyorum, hamile olmadan önce daha çok zorlanırdım ama şimdi zımba gibi saaat çalmadan ben uyanıyorum ... herşeyin bu kadar iyi olması normal mi? benım gibi rahat hamilelik yaşayan var mı?
Ben yazin alirim diye dusunuyorum canim.Henuz erken bence.Bebek icin esya ne zaman alinmali sizce? Yani temel malzemeler, biberon emzik yada battaniye banyo malz gibi.. henuz cok erken evet ama acaba diyorum son aylarda hem maddi hem manevi birden yuklenmek bizleri yorar mi? Tecrubeli anneler siz ne dersiniz?
geçmiş olsun tez vakitte iyileşsin inşallahHamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez gittim doktora ikinciyi gitmem gerekiyor artık ama annem rahatsız bahsetmiştim kalka kırığı var ameliyat oldu günlerim hastane odasında geçiyor ne bulantı ne hamilelik hiç birinin farkında değilim yorgunum sürekli uyuyorum annem bir annönce çıksada evime gelse ona daha rahat bakarım dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin de sen daha iyi olursunuz. Dikkat et kendine bol bol kivi ve ananas yeKızlar doktor taburcu etti evde istirahat edeceksin tekrar olabilir o kanama dedi.ultrason çekti normal şimdilik bakalım.Çok zormuş bu işler çok zorAllah herkesinkini kendine bağışlasın rabbim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkafaşlar iyi ki varsınız
kızlar bu araba istediğim gibi pantalon buldum MAVİ den aldım
çok güzel lastikli esneyen bir pantolon ,birde salaş gömlek aldım , trenç te aldım
biraz pahalı ama istediğim gibi tek şey mavi de bulabildim
Allah şifa versin canım iyi olur inşallah anneciğin sen de kendini cok yorma. Bu arada eğer 1 ay olduysa git bence doktoraHamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez gittim doktora ikinciyi gitmem gerekiyor artık ama annem rahatsız bahsetmiştim kalka kırığı var ameliyat oldu günlerim hastane odasında geçiyor ne bulantı ne hamilelik hiç birinin farkında değilim yorgunum sürekli uyuyorum annem bir annönce çıksada evime gelse ona daha rahat bakarım dualarınızı bekliyorum
Kızlar doktor taburcu etti evde istirahat edeceksin tekrar olabilir o kanama dedi.ultrason çekti normal şimdilik bakalım.Çok zormuş bu işler çok zorAllah herkesinkini kendine bağışlasın rabbim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkafaşlar iyi ki varsınız
Evet bende hiç istemedim kullanmak ama kendi kadın doğumcumda kullanmalısın dediSelam güzel anne, maalesef bundan sonra böyle olacak o nedenle az az ve sık sık yememiz lazım, birazda hafif yürüyüşler ama tempolu degil:)
Canım neden yaşıyor mu diye sordun, sorun mu vardı?
zencefil+bal ve limonlu ılık su ile geçirmeni öneririm, ilk 3 ay antibiotik kullanmamak gerekiyor. ilk hamileliğimde ağır faranjit oldum ve kadın doğum doktorum aile hekiminin verdiği antibiotiği kullanmamam gerektiğini söyledi, maalesef böyle olunca daha uzun sürüyor ama parol yada minoset dışında çok gerekmedikçe ( kadın doğumcuların izin verdiklerinin dışında ) kullanmamak lazım kızlar, bebişler çok küçük, biraz sabır:)
canım benim 2. hamileliğim çok şükür. Tavsiyem 7. ayda alman hem çok şişmemiş oluyoruz hemde hamişlik rahatsız etmiyor, son aylara bırakmamak lazım, yada kalsada tek tük şeyler, büyük alışveriş 7. ayda hallolmalı. istanbuldaysan en güzel ve en çok çeşit eminönünde var, sultan han içinde. umarım yanlış hatırlamıyorumdur hanın ismini, zaten orda kime sorsan herkes hemen gösteriyor yerini.
Cinsiyetini ogrendikden sonra hastane cikisiBebek icin esya ne zaman alinmali sizce? Yani temel malzemeler, biberon emzik yada battaniye banyo malz gibi.. henuz cok erken evet ama acaba diyorum son aylarda hem maddi hem manevi birden yuklenmek bizleri yorar mi? Tecrubeli anneler siz ne dersiniz?
Bebek icin esya ne zaman alinmali sizce? Yani temel malzemeler, biberon emzik yada battaniye banyo malz gibi.. henuz cok erken evet ama acaba diyorum son aylarda hem maddi hem manevi birden yuklenmek bizleri yorar mi? Tecrubeli anneler siz ne dersiniz?
O bebekmis iste banaplojovic oyle dedi Benimde büyüdü masaallah
Selam güzel anne, maalesef bundan sonra böyle olacak o nedenle az az ve sık sık yememiz lazım, birazda hafif yürüyüşler ama tempolu degil:)
Canım neden yaşıyor mu diye sordun, sorun mu vardı?
zencefil+bal ve limonlu ılık su ile geçirmeni öneririm, ilk 3 ay antibiotik kullanmamak gerekiyor. ilk hamileliğimde ağır faranjit oldum ve kadın doğum doktorum aile hekiminin verdiği antibiotiği kullanmamam gerektiğini söyledi, maalesef böyle olunca daha uzun sürüyor ama parol yada minoset dışında çok gerekmedikçe ( kadın doğumcuların izin verdiklerinin dışında ) kullanmamak lazım kızlar, bebişler çok küçük, biraz sabır:)
canım benim 2. hamileliğim çok şükür. Tavsiyem 7. ayda alman hem çok şişmemiş oluyoruz hemde hamişlik rahatsız etmiyor, son aylara bırakmamak lazım, yada kalsada tek tük şeyler, büyük alışveriş 7. ayda hallolmalı. istanbuldaysan en güzel ve en çok çeşit eminönünde var, sultan han içinde. umarım yanlış hatırlamıyorumdur hanın ismini, zaten orda kime sorsan herkes hemen gösteriyor yerini.
Ben yazin alirim diye dusunuyorum canim.Henuz erken bence.
Cinsiyetini ogrendikden sonra hastane cikisi
3-4 alt ust takim
Gogus pedi, alt acma ortusu
Eldiven mendil corap gibi seyleri alicam.
Besik zaten var almicam.
Biberon emzik bez gibi seylerde acele etmicem etrafimda bebekli arkadaslarim var bi onlara danisicam.
Bebek arabasinida bebek dogunca almayi planliyorum kisin kullanamicam icin ancak yaza dogru alirim.
28 haftadan sonrA bebeğin için hastane çantanın içini doldurabilirsin canım. 1 tane de biberon al doğunca sütün hemen gelmeyebilir. Ama daha sonrA bebek doğduktan sonrA şu güzelmiş bu iyiymiş diye envai çeşit biberonlar emzikler vs her markadan alıyorsun zaten
Hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez gittim doktora ikinciyi gitmem gerekiyor artık ama annem rahatsız bahsetmiştim kalka kırığı var ameliyat oldu günlerim hastane odasında geçiyor ne bulantı ne hamilelik hiç birinin farkında değilim yorgunum sürekli uyuyorum annem bir annönce çıksada evime gelse ona daha rahat bakarım dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?