2018 Ekim Anneleri

Hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez gittim doktora ikinciyi gitmem gerekiyor artık ama annem rahatsız bahsetmiştim kalka kırığı var ameliyat oldu günlerim hastane odasında geçiyor ne bulantı ne hamilelik hiç birinin farkında değilim yorgunum sürekli uyuyorum annem bir annönce çıksada evime gelse ona daha rahat bakarım dualarınızı bekliyorum

Rabbim acil sifalar versin canim dualarimizdasin insallah...

inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur canım, her şeyin başı sağlık diye boşuna demiyorlar, sağlık olsun herşey hallolur gerçektende öyle. Sende mecburen anneciğine odaklandın, yapacak birşey yok. Bebişin iyidir sen hiç merak etme, o orada senden aldıklarınla büyütüo kendini:) sen anacığına bak, kendi beslenmene bak, gönlünü ferah tut.

bu arada söylemeyi unuttum, 12. haftada gitmen gerekiyor ikili test için o haftayı kaçırma yeter:)

Çok sevindim kuzum haftaya daha net ggörürsün çok şükür ki bebişin seninle. Mide bulantıların nasıl oldu benim azaldı baya bi ama sabahları hala çıkariyorum

Rabbim acil sifalar versin canim dualarimizdasin insallah...
Çok sağol canım allah razı olsun
İnan öyle anneler yıllarca bakmıştır bize çok üzülüyorum böyle olduğuna geçen gün pansumanı yapılırken bayılmışım çok tuttum galiba kendimi

bu arada söylemeyi unuttum, 12. haftada gitmen gerekiyor ikili test için o haftayı kaçırma yeter:)
İnşaallah annem çıksın giderim canım çok sağol tahsilerin için

Maşallah canım bi yerini kaşı kız senin gibi olmak isteyen kaç hamile var

Ben yazin alirim diye dusunuyorum canim.Henuz erken bence.

geçmiş olsun tez vakitte iyileşsin inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin de sen daha iyi olursunuz. Dikkat et kendine bol bol kivi ve ananas ye

kızlar bu araba istediğim gibi pantalon buldum MAVİ den aldım
çok güzel lastikli esneyen bir pantolon ,birde salaş gömlek aldım , trenç te aldım
biraz pahalı ama istediğim gibi tek şey mavi de bulabildim

Pantolonunu merak ettim benim de ihtiyacım var aslında. Çok mu güzel

Allah şifa versin canım iyi olur inşallah anneciğin sen de kendini cok yorma. Bu arada eğer 1 ay olduysa git bence doktora

Bu haber çok güzel canım.

Evet bende hiç istemedim kullanmak ama kendi kadın doğumcumda kullanmalısın dedi bilemedim yaptım limonlu ballı ılık su ama hafif iltihap olmuş gibi boğazım

Cinsiyetini ogrendikden sonra hastane cikisi
3-4 alt ust takim
Gogus pedi, alt acma ortusu
Eldiven mendil corap gibi seyleri alicam.
Besik zaten var almicam.

Biberon emzik bez gibi seylerde acele etmicem etrafimda bebekli arkadaslarim var bi onlara danisicam.

Bebek arabasinida bebek dogunca almayi planliyorum kisin kullanamicam icin ancak yaza dogru alirim.

28 haftadan sonrA bebeğin için hastane çantanın içini doldurabilirsin canım. 1 tane de biberon al doğunca sütün hemen gelmeyebilir. Ama daha sonrA bebek doğduktan sonrA şu güzelmiş bu iyiymiş diye envai çeşit biberonlar emzikler vs her markadan alıyorsun zaten

Progestan kullanan bayanlar sanki ilac benim paikolojimi bozuyo ilaci ictikten bir sure sonra aglamak geliyo icimden :)

O bebekmis iste bana plojovic oyle dedi Benimde büyüdü masaallah

Ben yazin alirim diye dusunuyorum canim.Henuz erken bence.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar, sol tarafimdaki sisligi cuma gunu doktorumada sorucam ama herhalde bebek yerlesiyor :)

Esya icinde; internete yazdim ilk bebegim cunku hani evlenirken ceyiz listesi yapmistik ya dedim ki bebek icinde oyle bir liste yapayim ama baktim cok ayrinti var acaba hepsi sart mi yoksa sonra alsakta olur mu yada hayir hepsini acil almamiz mi lazim kafam cok karisti o yuzden sizlere danisayim dedim. Kiyafet cok almayin diyolar, biberonda 1 tane al gerisi lazim olursa sonra alirsin diyen taze anne arkadaslarimda oldu. Bakalim 7. Aya daha cook var hayirlisi insallah

Allah sifasini versin insallah, ne guzel annenize siz bakiyosunuz ve insallah guzel bir anne olucaksiniz bugunlerde gecicek oyle dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…