ben çok bebeğendim kumaşı ince beli esniyor ,yüksek bel birde 40 beden aldım normal bedenimden bir büyük beden beni çok rahat temmuza kadar idare eder ... Mavi ye bir bakabilirsiniz ...Pantolonunu merak ettim benim de ihtiyacım var aslında. Çok mu güzel
Günaydın kızlar benimde boğazlarım ağrıyor iki gğndür sağlık ocağına gittim minoset ve largopen yazdı doktor kendi doktorumada sordun kullan dedş mecbur içtim çok ağrıyır boğzım ve halsiz yatıyorumumarım bir sorun olmaz ilaölardan
Kızlar doktor taburcu etti evde istirahat edeceksin tekrar olabilir o kanama dedi.ultrason çekti normal şimdilik bakalım.Çok zormuş bu işler çok zorAllah herkesinkini kendine bağışlasın rabbim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkafaşlar iyi ki varsınız
bebişimiz sağ salim gelsinde sıkıntılara katlanırız, ama benim bebeğim şimdiden annesini üzmüyorMaşallah canım bi yerini kaşı kız senin gibi olmak isteyen kaç hamile var
Doğunca da üzmez uslu bi bebek olur inşallah :)bebişimiz sağ salim gelsinde sıkıntılara katlanırız, ama benim bebeğim şimdiden annesini üzmüyor
inş cnm :))Doğunca da üzmez uslu bi bebek olur inşallah :)
Canim eger nub teorisi bu haftada belli oluyorsa kız bu bakalim tutacak mi
Kacinci haftadasın benim 9+3 ultrasona göre 8+5 ama benimki neden böyle net degil
Merhabalar,
uzun süredir yokum bir hafta önce babamı kaybettim.
Çok düşkündüm. deliririm zannediyordum fakat içimde atan o minik kalp bana öyle büyük bir güç verdi ki.
herhangi bir kanama düşük tehlikesi yaşamadım.
yani demem o ki Rabbim biten nefesi yanına aldığı gibi bir cana nefes bahşettiyse önüne geçilemez.
Kaybedenler olmuş Allah yardımcıları olsun.
Diğer bütün annelerimiz de sağsalim bebeklerini kucaklarına alsınlar.
Bu arada bizimki bize ultrasonda resmen el salladı. fakat ben hareket ettiğini kesinlikle hissetmedim.
Canım benim başın sağolsun çok üzüldüm. Benim de babam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ben de çok üzüldüm ama şükür iyi şimdi. Allah bebeğini sana bağışlasın insallahMerhabalar,
Çok düşkündüm. deliririm zannediyordum fakat içimde atan o minik kalp bana öyle büyük bir güç verdi ki.
yani demem o ki Rabbim biten nefesi yanına aldığı gibi bir cana nefes bahşettiyse önüne geçilemez.
Bu arada bizimki bize ultrasonda resmen el salladı. fakat ben hareket ettiğini kesinlikle hissetmedim.
Merhabalar,
Kızlaaarrr, şimdi iyi dinleyin not edin, alışveriş falan deyince aldığım ve alacağım eennn ennn önemli şey aklıma geldi benden size büyük bir tavsiye olsun, yabana atmayın derimŞimdi aventin göğüs kalkanları var, bunlar acayip hayat kurtarıcı o kadarki ben kaynatıp yıkama esnasındaki boşluklar için 1 adet yedek bile almıştım. Bu göğüs kalkanlarını emzirmeye başladığınız gün takıyorsunuz ( göğüs ucu kremi ve bu birlikte kullanılacak ). Diyelim emzirdiniz, hemen hop bunu takın, çamaşır ile göğüs ucu temas etmediği için emzirmediğiniz sürelerde göğüs ucu rahatlıyor ve Allahın izniyle hiç yara olmuyorsunuz ve sonra da bana dua ediyorsunuz. Çevremde kim hamiş olduysa ilk tavsiyem bu oldu ve hepsi sonrasında iyi ki dedi. İnanılmaz rahatlatan ve ilk emzirdiğiniz zamanlardaki o acıyı en aza indiren güzel bişi. Tavsiye ederim, alın ve hastane çantanıza atın, ilk emzirmeden sonra hop takın sütyen içine, missss
Tesekkur ederiz canim bu detayi bizimle paylastigin icin :) peki gogus pedi de kullanacak miyiz bununla beraber?
ilk başlarda bu yeterli çünkü içinde fazla sütü biriktiren bir hazneside var, yani emzirmediğimiz zaman göğüsler şiştiğinde fazla süt şıp şıp oraya damlıyor böylece çıkarıp sütü döküebilirsin. Göğüs pedini ben bebeğim 6 aylıkken kullanmaya başladım çünkü göğüslerim artık emzirmeye alışmıştı ve acımıyordu o zaman kullandım. ilk başlarda göğüs pedi hiç iyi gelmiyor çünkü ucuna yapışıyor ve insanın canı yanıyor
Anladim canim hemen bakayim bende. Birde bu catlak kremlerini yada emzirirken gogus ucuna yara oldugunda surulen kremleri her seferinde emzirirken temizlemek mi lazim yoksa bebege bir zarari yokmu? Ay annelik bizde simdiden baslamis baksana o kadar cok ayrinti var ki kafam cok karisiyor
o kremlerin içeriği tamamen bitkisel canım, lansinoh mor olan kullandım, zaten bunları doğum sonrası doktorlarda söylüyorlar ama unutma ihtimalleride var tabi. silmenize gerek yok çünkü bebeğe hiç zararı yok canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı soruları bizde sorduk birbirimize ilk hamileliğimizde, o nedenle bu kadar soru olması çok normal
Amin inşaallah anneme bakmaya çalışıyorum birde 9 ve 1,5 yaşında iki tane daha oğlum var çok yoruluyorum sabah eve geldim ve eve geldiğimden beri hiç kafamı kaldıramıyorum sürekli uykum geliyorAllah sifasini versin insallah, ne guzel annenize siz bakiyosunuz ve insallah guzel bir anne olucaksiniz bugunlerde gecicek oyle dusunun
Canım başın sağolsun rabbim sabır versin cennetinde kavuştursun inşaallah çok zor benimde annem hasta bir haftadır içimdeki minik bebeği unutup annem için çırpınıyorum inşaallah iyi olacak bebeğimi birlikte büyütme hayalleri kuruyorum..Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?