2018 Ekim Anneleri

Tesekkur ederiz canim bu detayi bizimle paylastigin icin :) peki gogus pedi de kullanacak miyiz bununla beraber?
Evet bende ilk gebelipimde kullandım aventin kalkanlarını gerçekten güzel ama göğüsler hassas olduğu için sonuöta plastik sert bir malzeme acıtabiliyordu baZen herzaman kullanmadım oyüzden göğüs pedleride kullanıliyor tabiki kalkan ilk zamanlar iyi oluyor çok sütü gelenler için özellikle

yaparım tabi, hatta benim bir listem vardı onu bulursam atayım size, daha kolay olur eminim benim gibi başka tecrübeli annelerde vardır burda, ben başak burcuyum o yüzden biraz detaycıyım ve ilk bebiş hazırlığımı ona göre yapmıştım. çatlak kremleri için ben en pahalı olanı kullandım canım ama sorarsan bence tırt, çünkü çatlayacaksan emin ol eenn pahalı olanıda kullansan çatlıyosun, benim annemde yok çatlak ve ben çatlamadım. kızkardeşim badem ve kakao yağı aldı aktarlardan sadece onu kullandı hiç çatlamadı ama dediğim gibi bu genetik tamamen. Tek önemli olan şey orayı nemli tutmak, tırnakla kaşımamak ( çıplak tende tırnakla sakın kaşımayın ), avuç içiyle yada parmak uçlarının yumuşak kısmıyla yavaş yavaş rahatlatın kendinizi. Tırnakla kaşımak çok daha kötü yapıyor, bir arkadaşım çatır çatır çatladı ve sadece göbüştenden değil, göğüsten, bacaktan, basenden. Yani genetikte en iyi kremde bi işe yaramıyor. cebinize yazık, nemli tutun hepsi bu

Slm anneler bayadir giremedim ikili tarama yaptıran var mı bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyor cumartesiye randevu aldım rabbim sağlıkla aliria kucamiza

ben ilk aşamayı yaptırdım canım, yani doktora tok gitmiştim oda tok olan kan testlerini yaptırdı, cumada sabahtan gidip aç için yapılması gerekenleri yaptıracağım ve test tamamlanacak, çok şükür ilk aşamada sorun yok, inşallah hepimizinki öyle olur güzel güzel göbekleri büyüte büyüte atlatırız bu güzel zamanı

Aynı canım ben de yaşıyorum. Zaten canım sadece meyve isyor. Devamlı şişkinlik var. Galiba hamileliğin sonuna kadar devam edecek. Az az sık yiyin diyorlar heralde bu yüzden
Öyle yapmaya çalışıyorum ama iştahım da yok canım hiçbirşey yemek istemiyor

Basiniz sagolsun. Allah sabrini verir insallah bebeginizi size bagislasin

İnşallah canım benim üçüncü gebeliğim ikizlerim olacak karnım baya çıktı mide yanmam bulantı var halsizim şükür halimize

Bi sorun yoktu ama once bi kaybim vardi.onun etkisindeyim hala.kalbi durmustu gittigimde.

Çok sevindim kuzum haftaya daha net ggörürsün çok şükür ki bebişin seninle. Mide bulantıların nasıl oldu benim azaldı baya bi ama sabahları hala çıkariyorum
Saol canim.mide buoantim azaldi diyordum.bugün hastaneteye giderken çikardim.devam yani.ama eskisi gibi degil.
Bebisi de gordüm teyzesi
Ayaklari kulari kaldirmisti.yerim ben o ayaklari.
Ins sende sapasaglam görürsun canim

Öyle yapmaya çalışıyorum ama iştahım da yok canım hiçbirşey yemek istemiyor

kıyamam, azalıcak merak etme, 11. haftaya geldiğinde yavaş yavaş azaldığını görüceksin, bu bir süreç ve geçicek hep öyle düşün, hepimiz bunu yaşıyoruz ama allah bundan daha başka dert vermesin, çok şükür halimize deyip rahatlat kendini. bir dönem patlamış mısır, aralarda beyaz peynir ekmek ve açık çay ( bazen ıhlamur ), bazen sade makarna gibi şeylerle atlattım ben, yeni yeni su içmeye başladım öyle söyliyim. koku hassasiyetim hala devam ama en azından ağzımın tadı yavaş yavaş gelmeye başladı. seninde gelecek, bunu yaşayan herkesin ağız tadı yerine gelecek hiiççç merak etmeyin

Saol canim.mide buoantim azaldi diyordum.bugün hastaneteye giderken çikardim.devam yani.ama eskisi gibi degil.
Bebisi de gordüm teyzesi
Ayaklari kulari kaldirmisti.yerim ben o ayaklari.
Ins sende sapasaglam görürsun canim
Oyy tatlı ayaklarına onun :) benimde baya azaldı çok şükür mide bulantısı :) ben pazartesi gideceğim bebişimi görmeye bakalım cinsiyet tahmini de yapacak mi doktor :)

Mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun

İnşallah canım benim üçüncü gebeliğim ikizlerim olacak karnım baya çıktı mide yanmam bulantı var halsizim şükür halimize
Ay allahım ne güzel 4 çocuklu olacaksın yani benimde üçüncü olacak inşaallah iki tane oğlum var yaş 35 tecrübe tavan yaptı artık bizde

Bi sorun yoktu ama once bi kaybim vardi.onun etkisindeyim hala.kalbi durmustu gittigimde.

anladım canım, gönlünü ferah tut, yakında kıpırdamayada başlayacaklar ozaman şenlencek ortalık zaten hahahaha, daha güzel günler bekliyor, hemde çook keyifli günler

Inşallah temennin için çok teşekkür ederim çok rahatlattın beni, doğru söylüyorsun bazı arkadaşlar daha zor geçiriyor hamileliğini Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebişlerimiz iyi olsun 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde hepimizi kucağımıza alalım inşallah

Oyy tatlı ayaklarına onun :) benimde baya azaldı çok şükür mide bulantısı :) ben pazartesi gideceğim bebişimi görmeye bakalım cinsiyet tahmini de yapacak mi doktor :)
Sende gorürsün ins canım.ama cinsiyet icin cok erken dedi doktor.kollari bile tomurcuk halinde simdi dedi.
Haftaya kadar cok hızli büyürse belli tahmin yapabilir:)

anladım canım, gönlünü ferah tut, yakında kıpırdamayada başlayacaklar ozaman şenlencek ortalık zaten hahahaha, daha güzel günler bekliyor, hemde çook keyifli günler
Saol canim.ins sağlikla kucagima alirim.dogurana kadar endisem bitmez gibime geliyor.
Kıpirdasin da hissedeyim miniğimi.ama o zamanda uyutmaz beni yaramaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…