12.haftada başlıyor doktorlar ufaktan tahminlere ( erkekse daha net belli oluyor aslında ) ama yinede 16. haftadan önce net söylemek istemiyorlar çünkü malum kandırmaya müsait bir ortam var hehehe, allah gönlüne göre versin inşallah, en önemlisi sağlıklı olsun bizim olsunOyy tatlı ayaklarına onun :) benimde baya azaldı çok şükür mide bulantısı :) ben pazartesi gideceğim bebişimi görmeye bakalım cinsiyet tahmini de yapacak mi doktor :)
ne demek canım, burada önemli olan birbirimizi rahatlatmak, varsa tecrübelerden bahsetmek çünkü hamilelik güzel bir tecrübe ve çok hassas bir dönem, hormonlar tavan, alınganlık en yüksek seviyede. Güzel şeylerden bahsedip, birbirimizi anlamaya çalışmak en çok yardımcı olacak şey. Empati kurmak lazım bu dönemde, eh bende çok şükür 2. hamileliğimdeyim ve inşallah sorunsuz sonuna kadar gideriz. Her günün ve bu mucizenin keyfini çıkarınInşallah temennin için çok teşekkür ederim çok rahatlattın beni, doğru söylüyorsun bazı arkadaşlar daha zor geçiriyor hamileliğini Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebişlerimiz iyi olsun 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde hepimizi kucağımıza alalım inşallah
Saol canim.bu haftalar heo önden gidiyormus.bide ölcümle alakalı.Oo maşallah ona :) benim hesaba göre de benimki 11+2 bakalım pazartesi ne çıkacak :) sen bi daha hangi gün gideceksin
Bende 26 mart canım haberleşiriz o zamanSaol canim.bu haftalar heo önden gidiyormus.bide ölcümle alakalı.
26 martta gidecem.pazartesi.
Inşallah canım benim 1 oğlum var o yüzden çok merak ediyorum ikinci ne olacak diye. Allah hayırlısını sagliklisini versin hepimize :)12.haftada başlıyor doktorlar ufaktan tahminlere ( erkekse daha net belli oluyor aslında ) ama yinede 16. haftadan önce net söylemek istemiyorlar çünkü malum kandırmaya müsait bir ortam var hehehe, allah gönlüne göre versin inşallah, en önemlisi sağlıklı olsun bizim olsun
ne demek canım, burada önemli olan birbirimizi rahatlatmak, varsa tecrübelerden bahsetmek çünkü hamilelik güzel bir tecrübe ve çok hassas bir dönem, hormonlar tavan, alınganlık en yüksek seviyede. Güzel şeylerden bahsedip, birbirimizi anlamaya çalışmak en çok yardımcı olacak şey. Empati kurmak lazım bu dönemde, eh bende çok şükür 2. hamileliğimdeyim ve inşallah sorunsuz sonuna kadar gideriz. Her günün ve bu mucizenin keyfini çıkarın
ayrıca ufak lekelenmeler yaşayan hamiş anne adaylarına da bir cümle edeyim:) endişelisiniz biliyorum ama bende yaşadım kahve lekeler şeklinde, dinlenme, yatış, rapor ve ilaç takviyesiyle atlattım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. İnşallah sizinde bu şekilde hatırlayacağınız bir süreç olsun, en kötü yaşayacağınız tecrübe geçip giden lekelenmeler olsun der öperim sizi
Ben oğlumda hamileliğimin 6. Ya da 7.ayinda almistim o şeyleri. Daha öncesinde ufak tefek bir iki takim tulum falan almıştım.Bebek icin esya ne zaman alinmali sizce? Yani temel malzemeler, biberon emzik yada battaniye banyo malz gibi.. henuz cok erken evet ama acaba diyorum son aylarda hem maddi hem manevi birden yuklenmek bizleri yorar mi? Tecrubeli anneler siz ne dersiniz?
Olur tabi canim haberlesiriz.aynı gün dogacaklar zaten bebisler.kontrolleri de ayni gün olacakBende 26 mart canım haberleşiriz o zaman
Benim haftaya kontrolüm var Allah izin verirse 11+2 olacağım net belli olursa usg de yollarim size fotoyu11 12 haftalar galiba canim
aaa sen tecrübelisin be canım, amin inşallah hepbirlikteInşallah canım benim 1 oğlum var o yüzden çok merak ediyorum ikinci ne olacak diye. Allah hayırlısını sagliklisini versin hepimize :)
Çene yapısına bakarak tahmin yapıyorlar canım. Ben de usg alınca paylaşırım burda tahmin yaparız hep birlikte :)Benim haftaya kontrolüm var Allah izin verirse 11+2 olacağım net belli olursa usg de yollarim size fotoyu
Aynen canımOlur tabi canim haberlesiriz.aynı gün dogacaklar zaten bebisler.kontrolleri de ayni gün olacak
Canım benim. Çok üzüldüm. Başın sağ olsun. Mekani cennet olsun inşallahMerhabalar,
uzun süredir yokum bir hafta önce babamı kaybettim.
Çok düşkündüm. deliririm zannediyordum fakat içimde atan o minik kalp bana öyle büyük bir güç verdi ki.
herhangi bir kanama düşük tehlikesi yaşamadım.
yani demem o ki Rabbim biten nefesi yanına aldığı gibi bir cana nefes bahşettiyse önüne geçilemez.
Kaybedenler olmuş Allah yardımcıları olsun.
Diğer bütün annelerimiz de sağsalim bebeklerini kucaklarına alsınlar.
Bu arada bizimki bize ultrasonda resmen el salladı. fakat ben hareket ettiğini kesinlikle hissetmedim.
Canım ben göğsüm sılamaya basladiginda saf zeytinyağı sürüp göğüs npedini koyuyordum. Şükür akan kanayan yaram olmadi sayesinde. Lansinoh krem var. Yikanmasina gerek yok deniyor bebek tekrar emeceginde. Almistim. Ama yine de icime sinmedi. Yağın çogunu ped emdiğinden yikamaya da gerek kalmiyor.Anladim canim hemen bakayim bende. Birde bu catlak kremlerini yada emzirirken gogus ucuna yara oldugunda surulen kremleri her seferinde emzirirken temizlemek mi lazim yoksa bebege bir zarari yokmu? Ay annelik bizde simdiden baslamis baksana o kadar cok ayrinti var ki kafam cok karisiyor
O kremi bende aldım 1 kere kullandım canım benim de içime sinmedi. Ben hep tereyağ sürdüm çok faydasını gördüm. Ben sürekli pompa kullandığım için su toplamıştı göğüslerim kanıyordu bile tereyağ çok iyi geldi aklınızda bulunsun kızlarCanım ben göğsüm sılamaya basladiginda saf zeytinyağı sürüp göğüs npedini koyuyordum. Şükür akan kanayan yaram olmadi sayesinde. Lansinoh krem var. Yikanmasina gerek yok deniyor bebek tekrar emeceginde. Almistim. Ama yine de icime sinmedi. Yağın çogunu ped emdiğinden yikamaya da gerek kalmiyor.
Genelde 12 den sonra tahmin yapiyolarlar ama yanılma payı yüksek. En iyi sonucu 16 haftadan sonra alıyoruz canım. Şimdi kaç haftalikkızlar merhaba,
Benim de randevum 31 Mart'ta. Daha çok var yani... Son 1 haftadır gaz sıkıntım ve bulantılarım arttı. Şu 4 aylık dönem bir an önce geçe de rahatlasak... Tabi sağlıklı olarak
Doktora gideceğim zaten 12 +5 olacağım, tahmin yapar heralde ne dersiniz?
Genelde 12 den sonra tahmin yapiyolarlar ama yanılma payı yüksek. En iyi sonucu 16 haftadan sonra alıyoruz canım. Şimdi kaç haftalik
Evet canim. O da yag sonucta. Benim bebeğim de erken dogdugu icin emme refleksi yoktu. Uzunca bir sure ben dd sağdım. Sagınca ucunu daha cok cektiriyor makine.O kremi bende aldım 1 kere kullandım canım benim de içime sinmedi. Ben hep tereyağ sürdüm çok faydasını gördüm. Ben sürekli pompa kullandığım için su toplamıştı göğüslerim kanıyordu bile tereyağ çok iyi geldi aklınızda bulunsun kızlar
Annelik çok zor ama o kadar da güzel bişey. Hamilelik ayrı zor doğum ayrı emzirmek ayrı uykusuzluk ayrı gaz sancıları ayrı. Sağlıklı olsun da bi kere bana bakıp gülsün de başka şey istemem hepsine katlanırım diyor insanEvet canim. O da yag sonucta. Benim bebeğim de erken dogdugu icin emme refleksi yoktu. Uzunca bir sure ben dd sağdım. Sagınca ucunu daha cok cektiriyor makine.
Bana zaman hiç geçmiyor gibi geliyor:)16 haftaya da birşey kalmıyor zaten :)
Bugün 10+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?