2018 Ekim Anneleri

Oyy tatlı ayaklarına onun :) benimde baya azaldı çok şükür mide bulantısı :) ben pazartesi gideceğim bebişimi görmeye bakalım cinsiyet tahmini de yapacak mi doktor :)
12.haftada başlıyor doktorlar ufaktan tahminlere ( erkekse daha net belli oluyor aslında ) ama yinede 16. haftadan önce net söylemek istemiyorlar çünkü malum kandırmaya müsait bir ortam var hehehe, allah gönlüne göre versin inşallah, en önemlisi sağlıklı olsun bizim olsun

ne demek canım, burada önemli olan birbirimizi rahatlatmak, varsa tecrübelerden bahsetmek çünkü hamilelik güzel bir tecrübe ve çok hassas bir dönem, hormonlar tavan, alınganlık en yüksek seviyede. Güzel şeylerden bahsedip, birbirimizi anlamaya çalışmak en çok yardımcı olacak şey. Empati kurmak lazım bu dönemde, eh bende çok şükür 2. hamileliğimdeyim ve inşallah sorunsuz sonuna kadar gideriz. Her günün ve bu mucizenin keyfini çıkarın

ayrıca ufak lekelenmeler yaşayan hamiş anne adaylarına da bir cümle edeyim:) endişelisiniz biliyorum ama bende yaşadım kahve lekeler şeklinde, dinlenme, yatış, rapor ve ilaç takviyesiyle atlattım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. İnşallah sizinde bu şekilde hatırlayacağınız bir süreç olsun, en kötü yaşayacağınız tecrübe geçip giden lekelenmeler olsun der öperim sizi

Inşallah canım benim 1 oğlum var o yüzden çok merak ediyorum ikinci ne olacak diye. Allah hayırlısını sagliklisini versin hepimize :)

Ben oğlumda hamileliğimin 6. Ya da 7.ayinda almistim o şeyleri. Daha öncesinde ufak tefek bir iki takim tulum falan almıştım.

Benim haftaya kontrolüm var Allah izin verirse 11+2 olacağım net belli olursa usg de yollarim size fotoyu
Çene yapısına bakarak tahmin yapıyorlar canım. Ben de usg alınca paylaşırım burda tahmin yaparız hep birlikte :)

Canım benim. Çok üzüldüm. Başın sağ olsun. Mekani cennet olsun inşallah

Canım ben göğsüm sılamaya basladiginda saf zeytinyağı sürüp göğüs npedini koyuyordum. Şükür akan kanayan yaram olmadi sayesinde. Lansinoh krem var. Yikanmasina gerek yok deniyor bebek tekrar emeceginde. Almistim. Ama yine de icime sinmedi. Yağın çogunu ped emdiğinden yikamaya da gerek kalmiyor.

kızlar liste nasıl ekleniyor, geçmiş maillerimden buldum ( altta alınacaklar ve alınanlar diye ayırmıştım aldıkça atmıştım alınanları yan tarafa ) siz onu ihtiyaca göre şekillendirirsiniz. ilk bebişimde o listeye göre alışveriş yapmıştım, herşeyden butik olarak alıp daha sonra ihtiyaca göre almak en güzeli. öptüm sizi benim mesai bitçek 15 dk. ya oğluma koşar ben

O kremi bende aldım 1 kere kullandım canım benim de içime sinmedi. Ben hep tereyağ sürdüm çok faydasını gördüm. Ben sürekli pompa kullandığım için su toplamıştı göğüslerim kanıyordu bile tereyağ çok iyi geldi aklınızda bulunsun kızlar

kızlar merhaba,

Benim de randevum 31 Mart'ta. Daha çok var yani... Son 1 haftadır gaz sıkıntım ve bulantılarım arttı. Şu 4 aylık dönem bir an önce geçse de rahatlasak... Tabi sağlıklı olarak

Doktora gideceğim zaten 12 +5 olacağım, tahmin yapar heralde cinsiyet için ne dersiniz?

Genelde 12 den sonra tahmin yapiyolarlar ama yanılma payı yüksek. En iyi sonucu 16 haftadan sonra alıyoruz canım. Şimdi kaç haftalik

Evet canim. O da yag sonucta. Benim bebeğim de erken dogdugu icin emme refleksi yoktu. Uzunca bir sure ben dd sağdım. Sagınca ucunu daha cok cektiriyor makine.

Evet canim. O da yag sonucta. Benim bebeğim de erken dogdugu icin emme refleksi yoktu. Uzunca bir sure ben dd sağdım. Sagınca ucunu daha cok cektiriyor makine.
Annelik çok zor ama o kadar da güzel bişey. Hamilelik ayrı zor doğum ayrı emzirmek ayrı uykusuzluk ayrı gaz sancıları ayrı. Sağlıklı olsun da bi kere bana bakıp gülsün de başka şey istemem hepsine katlanırım diyor insan benim de göğüs ucu yoktu 3 ay sağarak besledim 3 ay sonra emzirebildim çok şükür. Inşallah 2.bebişim de olamayacak öyle bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…