Bana zaman hiç geçmiyor gibi geliyor:)
Basin sagolsun canim.Allah rahmet eylesin.Bebegin sana guc vermis, simdiden destek oluyor ne guzel.Allah sabir versinMerhabalar,
uzun süredir yokum bir hafta önce babamı kaybettim.
Çok düşkündüm. deliririm zannediyordum fakat içimde atan o minik kalp bana öyle büyük bir güç verdi ki.
herhangi bir kanama düşük tehlikesi yaşamadım.
yani demem o ki Rabbim biten nefesi yanına aldığı gibi bir cana nefes bahşettiyse önüne geçilemez.
Kaybedenler olmuş Allah yardımcıları olsun.
Diğer bütün annelerimiz de sağsalim bebeklerini kucaklarına alsınlar.
Bu arada bizimki bize ultrasonda resmen el salladı. fakat ben hareket ettiğini kesinlikle hissetmedim.
Evet ama biz biraz sabırsız olduğumuz için geçmiyor gibi geliyor :)Sorma sorma bana da... en son doktora gideli 9 gün oldu ama her günüm merak ederek geçiyor... Hatta geçmiyor!
Haftasonu bir arkadaşıma gittim farklı şehirde o. Sanki doğum yaptığı gün dün gibi olmasına rağmen oğlu 7 ylık olmuş... Aslında zaman çabuk geçiyor!
Hayırlısı olsun canım. Ne güzel bak bi kızın daha olacak inşallah boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsun diyeKizlar yazilanlari okuyamadim henuz , ilk cinsiyet tahmini benden geliyor olabilir.Bir kizim daha olacakmis insallah.
Bebegim iyi.Tam bir bebek seklini almis artik.Eller, ayaklar kipir kipirCinsiyet ogrenmek icin erkenmis ama doktorumuz fikrimi soyleyebilirim, kiz gibi dedi.Ense olcumumuz yapildi, kan verdim.Haftaya sonuc alicam.
Ben uçmştm ama 20lerdeydm galiba. Bulantın yoksa zaten hiiç sıkıntı olmaz canım. Druna en son gittğnde danış yine istersen özel durumn varsaKızlar selam,
Ben 16. ve 17. haftalarımda yurtdışı yolculuğu yapmayı planlıyorum. Uçakla 3 saat sürecek. Sıkıntı olur mu sizce?
Ya ben? :) Bugün 3 hafta oldu gitmeyeli. Daha nisan ın ilk haftası gidicemSorma sorma bana da... en son doktora gideli 9 gün oldu ama her günüm merak ederek geçiyor... Hatta geçmiyor!
Haftasonu bir arkadaşıma gittim farklı şehirde o. Sanki doğum yaptığı gün dün gibi olmasına rağmen oğlu 7 ylık olmuş... Aslında zaman çabuk geçiyor!
Aslında en iyi 11 de belli olur bir de duruş açısı çok önemli yandan bakılması lazımBana kız gibi geldi dikkatli incelemedim mi acaba. Bu nub teorisi kaçıncı haftada belli oluyor
Sagol canim saglikla gelir insallah hepsi.Hayırlısı olsun canım. Ne güzel bak bi kızın daha olacak inşallah boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsun diye
Doktoruna danışıp kontrol olıp çıkmalısınKızlar selam,
Ben 16. ve 17. haftalarımda yurtdışı yolculuğu yapmayı planlıyorum. Uçakla 3 saat sürecek. Sıkıntı olur mu sizce?
Hadi geçmiş olsun bakalım canım sırada bir sonraki randevuya kadar sabretmek var hayırlısıyla gelir bebişler inş@Lets gogulse14 @cemile___ pessinus kizlar slm.
Hastaneye gittik.baya bi sira bekledikten sonra iceri girdik.sekreter ikili test burda yaoilmiyor dedi.ilce devlet hastanesiymis.yeni bi hastane vardi oraya gidin dedi.bizde haftaya gideri oraya dedik.gitmisken bi bebege bakalim dedik.doktora direk yasiyormu diyorum.doktor da ever kalbi atiyor dedi.
Cihaz eski oldugu ivin pek net degil ama bacaklari vücudu kafasi belliydi minigimin.gelisimi de haftasiyla uyumlu çok sukür Allaha.ins sagĺikla hepimiz kucagimiza aliriz kizlar.
Cok geçmiş olsun. Sevindim duydugumaKızlar doktor taburcu etti evde istirahat edeceksin tekrar olabilir o kanama dedi.ultrason çekti normal şimdilik bakalım.Çok zormuş bu işler çok zorAllah herkesinkini kendine bağışlasın rabbim.Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkafaşlar iyi ki varsınız
Maşallah ona :) çok sevindim canım hep iyi olun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ya bugün çok yazışma olmuş daha okuyamadım ama yazayım istedim ben de dr a gitmiştim bugün çok şükür bebişimiz gayet iyiydi büyümüş 3.45 cm olmuş ellerini ayaklarını kıpırdatıyordu:) 10+2 haftalık göründü biraz daha haftasına yaklaşmış gibi önceki gittiklerimde bir hafta getide görünüyordu tabi bu ölçü çok değişkenlik gösterecek daha olsun yine de dr un bebiş gayet iyi sen de oldukça iyi görünüyorsun dedi kendimi daha iyi hissettim. İki hafta sonra ikili taramaya gideceğim bebişin biraz daha boy olarak büyük olması gerekiyormuş boyu tutsa dr hemen yapacaktı nasılsa 11. Haftanın içindesin diye. Neyse benden bu kadar havadis kızlar inş hepimiz dr lardan güzel haberlerle döneriz.
Canımm başın sağolsun rabbim gücünü tesellisini veriyor sanırım nur içinde yatsın baban çok üzüldümMerhabalar,
uzun süredir yokum bir hafta önce babamı kaybettim.
Çok düşkündüm. deliririm zannediyordum fakat içimde atan o minik kalp bana öyle büyük bir güç verdi ki.
herhangi bir kanama düşük tehlikesi yaşamadım.
yani demem o ki Rabbim biten nefesi yanına aldığı gibi bir cana nefes bahşettiyse önüne geçilemez.
Kaybedenler olmuş Allah yardımcıları olsun.
Diğer bütün annelerimiz de sağsalim bebeklerini kucaklarına alsınlar.
Bu arada bizimki bize ultrasonda resmen el salladı. fakat ben hareket ettiğini kesinlikle hissetmedim.
Canım çok üzüldüm. Bebeğin kalbi mi durdu nasıl olduSelam hanımlar.. uzun zamandır yoktum.. bugün teşhis kondu ve gebelimin sonlanması icin hap verildi.. şuan evimdeyim.. maalesef Ekim Annesi olamicam.. Rabbim tüm bebek bekleyen Anneleri korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?