Kizlar yazilanlari okuyamadim henuz , ilk cinsiyet tahmini benden geliyor olabilir.Bir kizim daha olacakmis insallah.
Bebegim iyi.Tam bir bebek seklini almis artik.Eller, ayaklar kipir kipirCinsiyet ogrenmek icin erkenmis ama doktorumuz fikrimi soyleyebilirim, kiz gibi dedi.Ense olcumumuz yapildi, kan verdim.Haftaya sonuc alicam.
Yok canim ben de 6. Ayimda ucucam aynen 3-3.5 saat arasi surecek 1 ay da kalip donucem.Kızlar selam,
Ben 16. ve 17. haftalarımda yurtdışı yolculuğu yapmayı planlıyorum. Uçakla 3 saat sürecek. Sıkıntı olur mu sizce?
Canım Allah yüreğine ferahlık versin doktor önemli bişey yok demişse yoktur Allah'ın izniyle duacınımKızlar biraz önce bi gsriplik hissedip lavaboya gittim. Peceteye pıhtılı kan geldi. Dr u aradim. Pihtiliysa acil gelmene gerek yok. Sabah gel dedi. Nolur bana da dua edin. Sadece bi defa keseyi ve kalp atısiat duymaya gitmistim 3 hafta once
Amin canım benim. Hepimize inşallah. Çok sağ olCanım Allah yüreğine ferahlık versin doktor önemli bişey yok demişse yoktur Allah'ın izniyle duacınımRabbim güzel güzel haberler Alman'ı ve vakti zamanı gelince de Bebeğini Sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin
Korkma canım bende düşük yaptım pıhtılı kan orada kalan kandır düşükte aktif kanama oluyor ve sancılı hiç telaş yapma ayaklarının altına yastık koy dinlen ve su iç kötü şeyler düşünme bende üç hafta oldu gitmeyeliKızlar biraz önce bi gsriplik hissedip lavaboya gittim. Peceteye pıhtılı kan geldi. Dr u aradim. Pihtiliysa acil gelmene gerek yok. Sabah gel dedi. Nolur bana da dua edin. Sadece bi defa keseyi ve kalp atısiat duymaya gitmistim 3 hafta once
Sağ ol canım benim. Ama benim hic lekelenmem falan yoktu. O birikip pıhtılaşma oldu denebilecek. Niye oldu anlamadım. İnşallah sorun yokturKorkma canım bende düşük yaptım pıhtılı kan orada kalan kandır düşükte aktif kanama oluyor ve sancılı hiç telaş yapma ayaklarının altına yastık koy dinlen ve su iç kötü şeyler düşünme bende üç hafta oldu gitmeyeli
Inşallah bişey yoktur canım Allah bebeğini sana bağışlasınKızlar biraz önce bi gsriplik hissedip lavaboya gittim. Peceteye pıhtılı kan geldi. Dr u aradim. Pihtiliysa acil gelmene gerek yok. Sabah gel dedi. Nolur bana da dua edin. Sadece bi defa keseyi ve kalp atısiat duymaya gitmistim 3 hafta once
Amin canım amin inşallah. Hayırlısıyla sabah olsun gideyim. Umarım sorun yoktur.Inşallah bişey yoktur canım Allah bebeğini sana bağışlasın
Hayrli olsun :)) Guzel haberler alirsinz insKizlar merhaba bende hamileyim muhtemel dogum tarihi 01.09.2018 13 haftalik olduk yarin ikili test yaptircam dua edin bize
Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar, sol tarafimdaki sisligi cuma gunu doktorumada sorucam ama herhalde bebek yerlesiyor :)
Esya icinde; internete yazdim ilk bebegim cunku hani evlenirken ceyiz listesi yapmistik ya dedim ki bebek icinde oyle bir liste yapayim ama baktim cok ayrinti var acaba hepsi sart mi yoksa sonra alsakta olur mu yada hayir hepsini acil almamiz mi lazim kafam cok karisti o yuzden sizlere danisayim dedim. Kiyafet cok almayin diyolar, biberonda 1 tane al gerisi lazim olursa sonra alirsin diyen taze anne arkadaslarimda oldu. Bakalim 7. Aya daha cook var hayirlisi insallah
ben çok bebeğendim kumaşı ince beli esniyor ,yüksek bel birde 40 beden aldım normal bedenimden bir büyük beden beni çok rahat temmuza kadar idare eder ... Mavi ye bir bakabilirsiniz ...
Aklıma gelenleri yazayım sana canım. Hastane çıkışı. 7 tane zıbın alt üst. Eldiven alma çıkıyor çünkü yerine çorap alÖrgü yeleğin bulunsun bi. Bez ıslak mendil pişik kremi. Biberon. Burun aspiratörü. Kundak. Ve bebeği eve götürebilmek için ana kucağı.
E exelanss ben doğum sonrası için carter’sdan uzun kollu zıbın kesnlkle tavsye ederim yenidoğnlar için kendiliğinden eldiveni var çıkmıyor. Ben kullanıp çok memnn kalmiştm. İlk zamanlar ateş ölçer sürekli lazım olan bişeydi. Pişk kremi çok sonradan lazım olmştu. Pudra bebe yağı bunları kullanmıyrm ben en güzeli saf zeytinyagı. Müslin örtüler inanılmaz rahat. İlk ay kullanırız muhtemeln ama sonrası kış. Eğer kusan bi bebek olmazsa kıyaft çok lazım değil. Hele yeni doğan olabldğnce az yeterli oluyo. Çorap lazım. Ben örgü yelek kullanmadm normlde severm ama çocğu bunaltıyo gibi gelmşti. O yüzden hazır pamuklu yelek tercih ettmki. Bence ilk aylar o da gerkli değil zaten kundaktalar bide çok giydryp kasmaya gerek yok. Şapka önemli vücudu özellkle banyodan sonra hemen ıstmk için. Önlk yine kusmayan bi bebek olursa lazım değil ki benmki sürekli kusmasına rağmen biz hiç kullanmadk:))) beni daraltti cunku onluk
Bende bu kuzuya pek bisi almayi dusunmuyorum.
2 cekmece ayirip ona gore alicam.
Oglumda cok alip abartmistik hic giyemedikleri olmustu oysa ne hevesle almistim.
Ayakli pijamalar kendinden eldivenli zibinlar cok kullanisli.
Minnakken battaniyeye sariyorsun zaten.
Penye yelek en basta daha kullanisli biraz buyudukce yune gecmek lazim.
Bende kafamda belirledim bir kac sey not aldim.
Cinsiyet ogrenince alip koyucam kenara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?