2018 Ekim Anneleri

Masallah Allah size bagislasin :)

Kızlar biraz önce bi gsriplik hissedip lavaboya gittim. Peceteye pıhtılı kan geldi. Dr u aradim. Pihtiliysa acil gelmene gerek yok. Sabah gel dedi. Nolur bana da dua edin. Sadece bi defa keseyi ve kalp atısiat duymaya gitmistim 3 hafta once

Canım Allah yüreğine ferahlık versin doktor önemli bişey yok demişse yoktur Allah'ın izniyle duacınım Rabbim güzel güzel haberler Alman'ı ve vakti zamanı gelince de Bebeğini Sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin

Amin canım benim. Hepimize inşallah. Çok sağ ol

Korkma canım bende düşük yaptım pıhtılı kan orada kalan kandır düşükte aktif kanama oluyor ve sancılı hiç telaş yapma ayaklarının altına yastık koy dinlen ve su iç kötü şeyler düşünme bende üç hafta oldu gitmeyeli

Sağ ol canım benim. Ama benim hic lekelenmem falan yoktu. O birikip pıhtılaşma oldu denebilecek. Niye oldu anlamadım. İnşallah sorun yoktur

Inşallah bişey yoktur canım Allah bebeğini sana bağışlasın

Aklıma gelenleri yazayım sana canım. Hastane çıkışı. 7 tane zıbın alt üst. Eldiven alma çıkıyor çünkü yerine çorap al Örgü yeleğin bulunsun bi. Bez ıslak mendil pişik kremi. Biberon. Burun aspiratörü. Kundak. Ve bebeği eve götürebilmek için ana kucağı.

ben çok bebeğendim kumaşı ince beli esniyor ,yüksek bel birde 40 beden aldım normal bedenimden bir büyük beden beni çok rahat temmuza kadar idare eder ... Mavi ye bir bakabilirsiniz ...

Yarın bakarım nasip olursa inşallah. Çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın.

E exelanss ben doğum sonrası için carter’sdan uzun kollu zıbın kesnlkle tavsye ederim yenidoğnlar için kendiliğinden eldiveni var çıkmıyor. Ben kullanıp çok memnn kalmiştm. İlk zamanlar ateş ölçer sürekli lazım olan bişeydi. Pişk kremi çok sonradan lazım olmştu. Pudra bebe yağı bunları kullanmıyrm ben en güzeli saf zeytinyagı. Müslin örtüler inanılmaz rahat. İlk ay kullanırız muhtemeln ama sonrası kış. Eğer kusan bi bebek olmazsa kıyaft çok lazım değil. Hele yeni doğan olabldğnce az yeterli oluyo. Çorap lazım. Ben örgü yelek kullanmadm normlde severm ama çocğu bunaltıyo gibi gelmşti. O yüzden hazır pamuklu yelek tercih ettmki. Bence ilk aylar o da gerkli değil zaten kundaktalar bide çok giydryp kasmaya gerek yok. Şapka önemli vücudu özellkle banyodan sonra hemen ıstmk için. Önlk yine kusmayan bi bebek olursa lazım değil ki benmki sürekli kusmasına rağmen biz hiç kullanmadk:))) beni daraltti cunku onluk

Günaydın kızlar iyi sabahlar olsun
Herkese sağlık iyi haber diliyorum
Ben topic asiti geceuyumadan alıyorum midemi çok rahatsız ediyor
Dinde aşırı çarpıntı nefes darligindan uyuyamadım.
Zaten kaşık agrilarum dün tavan yapmıştı
Şimdide işteyim. Keşke yatıp uzanma şansım olsa

günaydın anneler, hepimiz için güzel sağlıklı geçen bir gün olsun inşallah :)

kızlar çok teşekkür ederim, ben gözümde çok büyütmüşüm herhalde yada o listeler beni korkutmuş.. sizinkiler ne güzel sade ve adetli yazmanı çok iyi oldu biz acemi anneler için :) peki yenidoğan kıyafetleri hep küçük olur derler ya bebeğimizin kilosuna göre mi almak lazım misal 0-3 ay ya da 0-6 ay olarak mı? birde banyo malz. ile ilgili bir şey dememişsiniz ama sebamed diye düşünmüştüm ben yenidoğan bebek kaç günde bir yıkanır ki kafamda deli sorular

Bende bu kuzuya pek bisi almayi dusunmuyorum.

2 cekmece ayirip ona gore alicam.
Oglumda cok alip abartmistik hic giyemedikleri olmustu oysa ne hevesle almistim.

Ayakli pijamalar kendinden eldivenli zibinlar cok kullanisli.
Minnakken battaniyeye sariyorsun zaten.
Penye yelek en basta daha kullanisli biraz buyudukce yune gecmek lazim.

Bende kafamda belirledim bir kac sey not aldim.
Cinsiyet ogrenince alip koyucam kenara.

evet bunu bilmiyordum mesela ben kendinden eldivenli zıbınları, hiçte dikkat etmemişim.. ya beni düşündüren kıyafet değilde daha ayrıntılı olan şeyler, terazi burcuyum bide ben kılımdır böyle konularda :) işte bebek arabasıdır, biberondur, beşiktir yada telsiz lazım mı misal bunları düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…