2018 Ekim Anneleri

Canım çok üzüldüm. Bebeğin kalbi mi durdu nasıl oldu

Normalde şuan 9 haftalıkdı ama maalesef kalp atışı hiç yoktu.. ve gelişim 5 haftalık gibiydi.. kanama vardı etrafında ve 2 doktora gittim ikiside anormal olduğunu söyledi ve en sağlıklısının bu yönde olduğunu söyledi.. bu şuan ikinci düşüğüm olduğu icin biraz tecrübem var allahdan.. o yüzden kendimi üzmemek için kendimi motive ediyorum.. Hayırlı değilmiş allah ileriki süreçde nasip eder inşallah

Gecmis olsun canım Rabbim tekrar nasip eder inşallah

Selam hanımlar.. uzun zamandır yoktum.. bugün teşhis kondu ve gebelimin sonlanması icin hap verildi.. şuan evimdeyim.. maalesef Ekim Annesi olamicam.. Rabbim tüm bebek bekleyen Anneleri korusun..
Canim cok üzüldüm. İnsallah İnsallah hayirli vakitte saglikli bir bebek daha nasip olur. Rabbim sabir versin.

Ben toplu ve indirimli bir alisveris yaptigim icin 7.ayda fln yapmistim.Tam temel ihtiyaclari.Onlarin disinda begendikce,denk geldikce esya fln almistim.Ama arabayi erken almistik mesela bitsin ödemesi yataga gecelim vs diye cunku yaptirmak istemistik dusundugumuz gb :)))
Suan yine 7.aya dogru dusunuyorum nasipse.

Başın sağolsunnn canım...
Simdilerde kıpır kıpırlar aslinda ama rahimde buyuyup sıkıştıkça pıt pıt minik hissedilir :)

Kızlar selam,

Ben 16. ve 17. haftalarımda yurtdışı yolculuğu yapmayı planlıyorum. Uçakla 3 saat sürecek. Sıkıntı olur mu sizce?

Bu haftalarda olabilir diye biliyorum ama en saglam doktorunla gorusmen

Canim cok gecmis olsuun..
Benim kuzenimde ayni sebeple 1 sene arayla hatta ayni tarihte kurtaj oldu.
Genetik testleri yapildi ve normal gorunuyordu hatta ama 2 deger bu sekilde yanyana gelince pihtilasma cikti.Azda olsa her ihtimale karsi ilacla devam edecek

geçmiş olsun canım benim. Allah hayırlı bir evlat nasip eder i nsallah

KIzlar benim bulantım bianda kesildi sizce bu normal mi burda kötü haberleride okudukça yüreğim ağzımda iki düşük yaşadım hep bi tedirginim düşük yapan ve rahatsız olan tüm annelere çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın

Canım benim de bulantım kesildi diye korktum acaba kalbi mi surdu filan diye düşünüyordum. Bugün tekrar bulanmaya başladı. Yani azaldı eskisine göre ama her gün farklı. Bir gün bulanıyor. Bir gün bulanmıyor. Benim de 9+5

Düşünmeyim öyle şeyler diyorum ama ister istemez bi şüphe düşüyo haftaya kontrolüm var nasıl geçecek zaman bilmiyorum rabbim sağ salim hayırla sağlıkla kavuştursun hepimizi meleklerimize inşallah

Amin canım inan hepimiz aynıyız. Utanmasam her hafta ultrasona giricem. Kendimi rahatlatamıyorum. Sağsalim doğsaydı bi rahatlasaydık. Beklemek çok zor. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah

Canım çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Iyi aksamlar arkadaslar ben sekerli cikolatali seyler yiyince dilim bi tuhaf oluyo boyle uyusuyo sanki agzimin tadi gidiyo midem bulaniyo yine de canim cekiyor yiyorum ekmek simit oyle seer iyi geliyor onun disinda yagli cipsler falan hic yiyemiyorum kizimda mide eksimesi ve koku hassasiyeti disinda pek boyle seyler olmadigi icin acaba normal mi bir kez gittim hastaneye kan idrar aldilar ebeye de soyledim dilim bi tuhaf oluyor diye sasirdi bakariz kaninda cikar varsa birsey dedi. Boyle olan var mi?

Aslinda en guzel zeytinyagi demi.. ne varsa herseyin dogalinda var. Cuma dr gidicem bakalim onun onerdigi bi karisim var ise alayim aktardan yoksa artik ben bi sekilde badem kakao zeytinyagi karistircam pehlivan gibi yaglancaz artik

Sanirim dosya yukle sekmesinden oluyor ama kizlardan bilenler sana daha iyi yardimci olucaktir. Tesekkur ederim bu arada sizin gibi tecrubeli annelerin tecrubelerine cok ihtiyacimiz olucak..

Basin sagolsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…