- 11 Şubat 2018
- 34
- 27
- 3
Canım çok üzüldüm. Bebeğin kalbi mi durdu nasıl oldu
Gecmis olsun canım Rabbim tekrar nasip eder inşallahNormalde şuan 9 haftalıkdı ama maalesef kalp atışı hiç yoktu.. ve gelişim 5 haftalık gibiydi.. kanama vardı etrafında ve 2 doktora gittim ikiside anormal olduğunu söyledi ve en sağlıklısının bu yönde olduğunu söyledi.. bu şuan ikinci düşüğüm olduğu icin biraz tecrübem var allahdan.. o yüzden kendimi üzmemek için kendimi motive ediyorum.. Hayırlı değilmiş allah ileriki süreçde nasip eder inşallah
Sağol canımCok geçmiş olsun. Sevindim duyduguma
canım ya çok üzüldüm neydi sıkıntı ??Selam hanımlar.. uzun zamandır yoktum.. bugün teşhis kondu ve gebelimin sonlanması icin hap verildi.. şuan evimdeyim.. maalesef Ekim Annesi olamicam.. Rabbim tüm bebek bekleyen Anneleri korusun..
Normalde şuan 9 haftalıkdı ama maalesef kalp atışı hiç yoktu.. ve gelişim 5 haftalık gibiydi.. kanama vardı etrafında ve 2 doktora gittim ikiside anormal olduğunu söyledi ve en sağlıklısının bu yönde olduğunu söyledi.. bu şuan ikinci düşüğüm olduğu icin biraz tecrübem var allahdan.. o yüzden kendimi üzmemek için kendimi motive ediyorum.. Hayırlı değilmiş allah ileriki süreçde nasip eder inşallah
Canim cok üzüldüm. İnsallah İnsallah hayirli vakitte saglikli bir bebek daha nasip olur. Rabbim sabir versin.Selam hanımlar.. uzun zamandır yoktum.. bugün teşhis kondu ve gebelimin sonlanması icin hap verildi.. şuan evimdeyim.. maalesef Ekim Annesi olamicam.. Rabbim tüm bebek bekleyen Anneleri korusun..
Bebek icin esya ne zaman alinmali sizce? Yani temel malzemeler, biberon emzik yada battaniye banyo malz gibi.. henuz cok erken evet ama acaba diyorum son aylarda hem maddi hem manevi birden yuklenmek bizleri yorar mi? Tecrubeli anneler siz ne dersiniz?
Merhabalar,
uzun süredir yokum bir hafta önce babamı kaybettim.
Çok düşkündüm. deliririm zannediyordum fakat içimde atan o minik kalp bana öyle büyük bir güç verdi ki.
herhangi bir kanama düşük tehlikesi yaşamadım.
yani demem o ki Rabbim biten nefesi yanına aldığı gibi bir cana nefes bahşettiyse önüne geçilemez.
Kaybedenler olmuş Allah yardımcıları olsun.
Diğer bütün annelerimiz de sağsalim bebeklerini kucaklarına alsınlar.
Bu arada bizimki bize ultrasonda resmen el salladı. fakat ben hareket ettiğini kesinlikle hissetmedim.
Kızlar selam,
Ben 16. ve 17. haftalarımda yurtdışı yolculuğu yapmayı planlıyorum. Uçakla 3 saat sürecek. Sıkıntı olur mu sizce?
Normalde şuan 9 haftalıkdı ama maalesef kalp atışı hiç yoktu.. ve gelişim 5 haftalık gibiydi.. kanama vardı etrafında ve 2 doktora gittim ikiside anormal olduğunu söyledi ve en sağlıklısının bu yönde olduğunu söyledi.. bu şuan ikinci düşüğüm olduğu icin biraz tecrübem var allahdan.. o yüzden kendimi üzmemek için kendimi motive ediyorum.. Hayırlı değilmiş allah ileriki süreçde nasip eder inşallah
geçmiş olsun canım benim. Allah hayırlı bir evlat nasip eder i nsallahNormalde şuan 9 haftalıkdı ama maalesef kalp atışı hiç yoktu.. ve gelişim 5 haftalık gibiydi.. kanama vardı etrafında ve 2 doktora gittim ikiside anormal olduğunu söyledi ve en sağlıklısının bu yönde olduğunu söyledi.. bu şuan ikinci düşüğüm olduğu icin biraz tecrübem var allahdan.. o yüzden kendimi üzmemek için kendimi motive ediyorum.. Hayırlı değilmiş allah ileriki süreçde nasip eder inşallah
Canım benim de bulantım kesildi diye korktum acaba kalbi mi surdu filan diye düşünüyordum. Bugün tekrar bulanmaya başladı. Yani azaldı eskisine göre ama her gün farklı. Bir gün bulanıyor. Bir gün bulanmıyor. Benim de 9+5KIzlar benim bulantım bianda kesildi sizce bu normal mi burda kötü haberleride okudukça yüreğim ağzımdaiki düşük yaşadım hep bi tedirginim düşük yapan ve rahatsız olan tüm annelere çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
Düşünmeyim öyle şeyler diyorum ama ister istemez bi şüphe düşüyo haftaya kontrolüm var nasıl geçecek zaman bilmiyorum rabbim sağ salim hayırla sağlıkla kavuştursun hepimizi meleklerimize inşallahCanım benim de bulantım kesildi diye korktum acaba kalbi mi surdu filan diye düşünüyordum. Bugün tekrar bulanmaya başladı. Yani azaldı eskisine göre ama her gün farklı. Bir gün bulanıyor. Bir gün bulanmıyor. Benim de 9+5
Amin canım inan hepimiz aynıyız. Utanmasam her hafta ultrasona giricem. Kendimi rahatlatamıyorum. Sağsalim doğsaydı bi rahatlasaydık. Beklemek çok zor. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallahDüşünmeyim öyle şeyler diyorum ama ister istemez bi şüphe düşüyo haftaya kontrolüm var nasıl geçecek zaman bilmiyorum rabbim sağ salim hayırla sağlıkla kavuştursun hepimizi meleklerimize inşallah
Canım çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahNormalde şuan 9 haftalıkdı ama maalesef kalp atışı hiç yoktu.. ve gelişim 5 haftalık gibiydi.. kanama vardı etrafında ve 2 doktora gittim ikiside anormal olduğunu söyledi ve en sağlıklısının bu yönde olduğunu söyledi.. bu şuan ikinci düşüğüm olduğu icin biraz tecrübem var allahdan.. o yüzden kendimi üzmemek için kendimi motive ediyorum.. Hayırlı değilmiş allah ileriki süreçde nasip eder inşallah
Bende yatıyorumÇok fena grip oldum
Canım ben göğsüm sılamaya basladiginda saf zeytinyağı sürüp göğüs npedini koyuyordum. Şükür akan kanayan yaram olmadi sayesinde. Lansinoh krem var. Yikanmasina gerek yok deniyor bebek tekrar emeceginde. Almistim. Ama yine de icime sinmedi. Yağın çogunu ped emdiğinden yikamaya da gerek kalmiyor.
kızlar liste nasıl ekleniyor, geçmiş maillerimden buldum ( altta alınacaklar ve alınanlar diye ayırmıştım aldıkça atmıştım alınanları yan tarafa ) siz onu ihtiyaca göre şekillendirirsiniz. ilk bebişimde o listeye göre alışveriş yapmıştım, herşeyden butik olarak alıp daha sonra ihtiyaca göre almak en güzeli. öptüm sizi benim mesai bitçek 15 dk. ya oğluma koşar ben
Basin sagolsun canimMerhabalar,
uzun süredir yokum bir hafta önce babamı kaybettim.
Çok düşkündüm. deliririm zannediyordum fakat içimde atan o minik kalp bana öyle büyük bir güç verdi ki.
herhangi bir kanama düşük tehlikesi yaşamadım.
yani demem o ki Rabbim biten nefesi yanına aldığı gibi bir cana nefes bahşettiyse önüne geçilemez.
Kaybedenler olmuş Allah yardımcıları olsun.
Diğer bütün annelerimiz de sağsalim bebeklerini kucaklarına alsınlar.
Bu arada bizimki bize ultrasonda resmen el salladı. fakat ben hareket ettiğini kesinlikle hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?