Kızlar biraz önce bi gsriplik hissedip lavaboya gittim. Peceteye pıhtılı kan geldi. Dr u aradim. Pihtiliysa acil gelmene gerek yok. Sabah gel dedi. Nolur bana da dua edin. Sadece bi defa keseyi ve kalp atısiat duymaya gitmistim 3 hafta once
Rabbim sabir versin insallah tekrarini yasatmasin. Saglik olsun hayirlisi boyleymis demek ki belki de sagliksiz bir gebelikti vucut ondan reddeti canim. Insallah hayirlisiyla saglikla rabbim yerini doldursun.Selam hanımlar.. uzun zamandır yoktum.. bugün teşhis kondu ve gebelimin sonlanması icin hap verildi.. şuan evimdeyim.. maalesef Ekim Annesi olamicam.. Rabbim tüm bebek bekleyen Anneleri korusun..
cnm 6. aydan itibaren yavaş yavaş alırsın işte ilk önce bebek arabası, daha sonra beşik gibi hepsi birlikte bütçeyi zorluyabilir ... yada bebek arabası için acele etmeye gerek yok , kırkı çıkana kadar bebeği dışarıya çıkarmıyoruz zaten, sonra da hava soğuk olur öyle bebek arabasıyla gezmelik bir durum çok olmaz bebek doğduktan 2-3 ay sonra da alabilirsin bebek arabasını... telsiz desen bence gereksiz yane evin dubleks değilse gereksiz... zaten bebek ya anne odasında yada anne odasına en yakın oda da kalmalı öyle olunce da bebeğin ağlama sesini muhakkak duyarsın :))evet bunu bilmiyordum mesela ben kendinden eldivenli zıbınları, hiçte dikkat etmemişim.. ya beni düşündüren kıyafet değilde daha ayrıntılı olan şeyler, terazi burcuyum bide ben kılımdır böyle konularda :) işte bebek arabasıdır, biberondur, beşiktir yada telsiz lazım mı misal bunları düşünüyorum
Bende teraziyim 20 ekim bebegiminde gelecegi muhtemel tarih benim dogum gunum.evet bunu bilmiyordum mesela ben kendinden eldivenli zıbınları, hiçte dikkat etmemişim.. ya beni düşündüren kıyafet değilde daha ayrıntılı olan şeyler, terazi burcuyum bide ben kılımdır böyle konularda :) işte bebek arabasıdır, biberondur, beşiktir yada telsiz lazım mı misal bunları düşünüyorum
cnm 6. aydan itibaren yavaş yavaş alırsın işte ilk önce bebek arabası, daha sonra beşik gibi hepsi birlikte bütçeyi zorluyabilir ... yada bebek arabası için acele etmeye gerek yok , kırkı çıkana kadar bebeği dışarıya çıkarmıyoruz zaten, sonra da hava soğuk olur öyle bebek arabasıyla gezmelik bir durum çok olmaz bebek doğduktan 2-3 ay sonra da alabilirsin bebek arabasını... telsiz desen bence gereksiz yane evin dubleks değilse gereksiz... zaten bebek ya anne odasında yada anne odasına en yakın oda da kalmalı öyle olunce da bebeğin ağlama sesini muhakkak duyarsın :))
uçak seyahatleri için 32. haftaya kadar serbestsiniz kızlar eğer komplike bir durumunuz yoksa zaten bunu doktorunuza bir kere sorup bilgi almanız yeterli, riskli ise çıkmayın diyorlar. 32. haftadan sonra istesenizde doktor raporu olmadan maalesef havayolları sizi uçağa almıyor, bunu bilin ona göre hareket edin.Doktoruna danışıp kontrol olıp çıkmalısın
bişey yoktur canım ara ara gidip ara ara gelmesi normal, yavaştan gitmeside normal, ne güzel bak ağız tadın gelecek yerine inşallah. korkmaKIzlar benim bulantım bianda kesildi sizce bu normal mi burda kötü haberleride okudukça yüreğim ağzımdaiki düşük yaşadım hep bi tedirginim düşük yapan ve rahatsız olan tüm annelere çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
Bende teraziyim 20 ekim bebegiminde gelecegi muhtemel tarih benim dogum gunum.
Terazi burcuna zaten ayri zafim var esimde terazi bebegimde terazi olacak diye ayri mesudum.
Bende biberon, gogus pedi, hasta bezi, emzik, gogus ucu kremi, gogus kalkani, alt acma ortusu, yakalik, agiz mendili, emzirme sutyeni, ayrica dogumdan sonra korse, anakucagi, bebek arabasi, oyun halisi gibi gibi zilyon tane not aldim.
Ama onlari sonra alicam.
Ilk etabim hastane cikisi kiyafet vs.
Mesela kendim icin gecelik , pijama takimi, terlik, corap, ic camasiri aldim koydum kenara.
Kendim icin olanlari tamamladim sayilir.
bebek arabası en çok bebek 8-13 aylıkken lazım oluyor en tatlı zamanları yüreyemiyorlar , birde sürekli kucakta taşıyamıyorsun ağır oluyorlar , yazın gezmek istersen yada alışveriş yapmak istersen gerçekten hayat kurtarıcı ama şimdilik çok acil birsey değil , bebek doğduktan 6 ay sonra alınsa bile olur :)Bebek arabasinda cok pahali birsey almicam ben
Su 3.5 kilo agirlagindaki bebek arabasinin cok mehtini duydum.
Hem arkadasim kullaniyor hem de bazi bloggerlar cok övdu.
Suan kafamda o var.
Baston hemde yer kaplamaz.
Ben cok araba kullanacagimi sanmiyorum.
Ama yazin aksam sahile vs sık ineriz biz sehir disina gezmeye vs.
Arabaya atariz hemen diye dusunuyorum.
Bebek arabasinda cok pahali birsey almicam ben
Suan kafamda o var.
Kış bebegi olacagindan yaza kadar ancak aşıya hastaneye vs cikarizEger gezmeyi seven bir aileyseniz bence bebek arabasina ihtiyac var, ilk etapta yalnizca dr olcagi icin puset belki yeterli ama ben araba kesin kullanirim gibi geliyor yaza toparlanir bebekler zaten
Ya bu bebek arabasi konusu benim de cok kafami karistiriyor benim de kafamda 2 araba var bir tanesi sizin de bahsettiginiz 3,5 kilo olan baby2go pinna delux. Hafif olmasi dolayisiyla cok pratik geliyor ama arkasina canta felan asildiginda devrilir mi acaba diye korkuyorum bir digeri de bu yeni cikan cok gosterisli ve cok da kullanisli bir araba var norfolk baby voyage cok guzel gorunuyor o da 9,5 kilo. ikisi de hemen hemen ayni fiyat. cok kararsizimBebek arabasinda cok pahali birsey almicam ben
Suan kafamda o var.
Kış bebegi olacagindan yaza kadar ancak aşıya hastaneye vs cikariz
yazinda 4-5ay ancak park, hafta sonu gezmeleri olur.
Marketler carsi hersey ayagimin dibinde bir de.
Oglumda sadece anneme gelirken kullaniyordum arabayi.
Suan annemle ayni binadayiz.
Bakalim dogunca karar vericem artik.
Dogmadan almam.
Ben 3 kat merdiven cikiyorum bana 3.5 kilo olan cok mantikli geldi.Ya bu bebek arabasi konusu benim de cok kafami karistiriyor benim de kafamda 2 araba var bir tanesi sizin de bahsettiginiz 3,5 kilo olan baby2go pinna delux. Hafif olmasi dolayisiyla cok pratik geliyor ama arkasina canta felan asildiginda devrilir mi acaba diye korkuyorum bir digeri de bu yeni cikan cok gosterisli ve cok da kullanisli bir araba var norfolk baby voyage cok guzel gorunuyor o da 9,5 kilo. ikisi de hemen hemen ayni fiyat. cok kararsizim
Ayy sormayinOh ne guzel anneciginize pek yakinsiniz yardimci olur size :) evet evet bebek arabasi suan ertelemede ay biraz kafam rahatladi valla tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?