karında hep bir atış olur acaba ondan mı bahsediyosun?16 dan sonra hissedeceğiz canım az kaldı, ara ara iniş çıkışlar olacak beslenmemizde, en güzel ikinci dönem olan 3-6 ay arası ben o dönem çok rahat etmiştim, gaz bitmişti, bulantı kalmamıştı, her yediğimi keyifle yiyordumKizlar uzaninca karninizda kalp atiyor gibi hissediyormusunuz birde ne zaman büyüdügünü hissedecegiz karnimizin benim hafif karnim cikmis gibiydi demek kiloymus bu ara iştahım azaldi karnimda indi sanki
Baby2go pinna deluxeHangisi canim ? ben de hafif birsey almayi dusunuyorum.
Peki tesekkurler, aklimda bulunsun.Baby2go pinna deluxe
3.5 kilo agirliginda.
Benim ilk zaman baska araba vardi onu da cok kullandim mevsimde bahar olunca hakkini yemem :) Ama bu kez bende almayacagim diger arabalardan.
Sling'te kullanmistim cok kizimda yuruyuslerde,alisveris yapmadigimda vs.O da duruyor.
Sende sadece arabana alirsin arac koltugu cok daha mantikli
Canim ona sende bi bak istersen ben oncesinde diger arabayi kullanmistim,bunu sonradan almistim.O zaman 1 yasinda flndi kizim.Yuruyordu kizim gerci ama gunduz uykulari,gezerken uyku vs icin ayrica guzel oluyor tam yattigi icinde.
Ve mutlaka gordugun bi yerde dene
Allah kullandirtmasin :) diyelim :)
Beni mastitten kurtaran manuel sagma makinesiydi.3 kez yasadim.Ne olur ne olmaz sagip cikmak zorunda kalabiliriz diye bulundurmustum.
Lazim olursa alinacak seyler aslinda cogu ve alinincada illa kullanilacak seyler olmayabiliyor :)
O bireyin en buyuk ihtiyaci süt ve annesi :)
Allah nasipse sutunude verir.Vermezsede vardir bi bildigi.
Aslinda kalan tum seyler bizim istedigimiz,hayatimizi kolaylastiran seyler.
Oda icin iyi dusunmussun,cocuklarin koca koca mobilyalara ihtiyaclari yoktur.
Boyle yazilari vs okudukca cok fikir edinirsin hic acele etme
Kizlar uzaninca karninizda kalp atiyor gibi hissediyormusunuz birde ne zaman büyüdügünü hissedecegiz karnimizin benim hafif karnim cikmis gibiydi demek kiloymus bu ara iştahım azaldi karnimda indi sanki
bende kilo almadım ama karnım şiş duruyorHic kilo almayan var mi aramizda?
Duzenli besleniyorum ama kilo almadim.
Guzel bisey benim icin ama normal mi merak ettim.
Dogru aslinda evlilik gibi..yeniden bir hayat baslarken cay suzgecine kadar dusunupte aliyosun ki bu alisveris herseyden guzel ve ozel :) tesekkur ederim sizinde yaziniz icimi rahatlatti no panik :))evlendikten sonra eve alışveriş yapmak nasıl zevkliyse bebek doğduktan sonra almakta o kadar zevkli. Oyüzden kasmayın, herşey çok çeşitli ve dağ başında değiliz çok şükür, belki olan arkadaşlar vardır onlara allah kolaylık versin ayrıca. sadece bir beşik bir dolapla çocuğu büyüten arkadaşlarım var, bu tamamen sizin ne istediğiniz, maddi durumunuz, evinizdeki alan ile ilişkili. ayrıca çocuğun yediği helal giydiği haram. ihtiyaç oldukça çıkıp almak en güzeli ve en keyiflisi. hiç gözünüzü korkutmayın bence. onların tek derdi süt içip, altını doldurmak olucak hahaha, mutfak lavabosunda bebek yıkayan arkadaşım var benim, ne küvet aldı bebeğe ne kova, en güzel rahat olmak, rahat olunca işler daha güzel yoluna giriyor, sağlık olsun herşey olur:)
benim alt karnımın sağ tarafı çok ufak şiş. Dün akşam eşime de baktırdım o da evet dedi :)Böyle nefesinizi biraz içeri çekerek bakarsanız görünüyor üstten. Gerçi bnm hç karnım yok normale belki o sebeple belli oluyordur.
Canım benim de şiş oluyo. Ablam da hamile onun da şiş. Gaz birikiyor orda kolon var. Hatta hafif bastırınca acıyor.benim alt karnımın sağ tarafı çok ufak şiş. Dün akşam eşime de baktırdım o da evet dedi :)Böyle nefesinizi biraz içeri çekerek bakarsanız görünüyor üstten. Gerçi bnm hç karnım yok normale belki o sebeple belli oluyordur.
Hic kilo almayan var mi aramizda?
Ben hep solumda gibi hissediyorum.
Solum daha sis duruyor bakinca.
Suan cerry domates kadarmis zaten minnos ya.
Ayy dimiii.Banu ciftcinin programini kullaniyosunuz sizde sanirim :)) cuma gunu dr gittigimde sorucam birde ultrasonla bakarken bakicam gobegimin neresine tutuyor bebegim nerede bari orayi sevelim :)
Allah hepimizin yavrusunu bagislasin.Bende almadim 68 le hamile kaldim 68-69 arasi gidip geliyorum ilk 3 ay normal bence cunku bebeginde pek bir agirligi cok birde bulantilardan birsey yiyemedik ya baslarda..insallah keyifli zamanlarimiza basliyoruz Allah izin verirse
Ben de 1 kilodan az aldim.Bulantim cok fazlaydi.Vermis bile olabilirdim.Ilk uc ay fazla kilo almamak iyidirHic kilo almayan var mi aramizda?
Ben de hic kilo almadim. Kizima hamileyken ilk 3 ay tam 3 kilo vermistim. 3 ay bitince hersey yoluna girecektir oyle umuyorum.Hic kilo almayan var mi aramizda?
Göbeğimizde hissettiğimiz o atış bebeğimizin kalp atışıymış hastanede 5 aylık hamile bir bayan vardı Yanımda onun tesbiti,bilmiyorum :)Kizlar uzaninca karninizda kalp atiyor gibi hissediyormusunuz birde ne zaman büyüdügünü hissedecegiz karnimizin benim hafif karnim cikmis gibiydi demek kiloymus bu ara iştahım azaldi karnimda indi sanki
Benim baya karnim vardi 3-4 gündür zayifladim ondan galiba insan tedirgin oluyor istebenim alt karnımın sağ tarafı çok ufak şiş. Dün akşam eşime de baktırdım o da evet dedi :)Böyle nefesinizi biraz içeri çekerek bakarsanız görünüyor üstten. Gerçi bnm hç karnım yok normale belki o sebeple belli oluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?