2018 Ekim Anneleri

Kizlar uzaninca karninizda kalp atiyor gibi hissediyormusunuz birde ne zaman büyüdügünü hissedecegiz karnimizin benim hafif karnim cikmis gibiydi demek kiloymus bu ara iştahım azaldi karnimda indi sanki
karında hep bir atış olur acaba ondan mı bahsediyosun?16 dan sonra hissedeceğiz canım az kaldı, ara ara iniş çıkışlar olacak beslenmemizde, en güzel ikinci dönem olan 3-6 ay arası ben o dönem çok rahat etmiştim, gaz bitmişti, bulantı kalmamıştı, her yediğimi keyifle yiyordum

Tesekkur ederim boyle yazilari okuyunca icim rahatliyor :)

Kizlar uzaninca karninizda kalp atiyor gibi hissediyormusunuz birde ne zaman büyüdügünü hissedecegiz karnimizin benim hafif karnim cikmis gibiydi demek kiloymus bu ara iştahım azaldi karnimda indi sanki

benim alt karnımın sağ tarafı çok ufak şiş. Dün akşam eşime de baktırdım o da evet dedi :)Böyle nefesinizi biraz içeri çekerek bakarsanız görünüyor üstten. Gerçi bnm hç karnım yok normale belki o sebeple belli oluyordur.

Dogru aslinda evlilik gibi..yeniden bir hayat baslarken cay suzgecine kadar dusunupte aliyosun ki bu alisveris herseyden guzel ve ozel :) tesekkur ederim sizinde yaziniz icimi rahatlatti no panik :))

Benimde alt karnim yusyuvarlak gibi sis hani gobek gibi degilde bir butun gibi sanki :) benimde karnimin sol tarafi azicik sis ben icime cekmeye korkuyorum :) acaba bebekler saga veya sola mi yerlesiyor ondan mi sis

Canım benim de şiş oluyo. Ablam da hamile onun da şiş. Gaz birikiyor orda kolon var. Hatta hafif bastırınca acıyor.

Ben hep solumda gibi hissediyorum.
Solum daha sis duruyor bakinca.
Suan cerry domates kadarmis zaten minnos ya.

Hic kilo almayan var mi aramizda?
Duzenli besleniyorum ama kilo almadim.
Guzel bisey benim icin ama normal mi merak ettim.

Bende almadim 68 le hamile kaldim 68-69 arasi gidip geliyorum ilk 3 ay normal bence cunku bebeginde pek bir agirligi cok birde bulantilardan birsey yiyemedik ya baslarda..insallah keyifli zamanlarimiza basliyoruz Allah izin verirse

Ben hep solumda gibi hissediyorum.
Solum daha sis duruyor bakinca.
Suan cerry domates kadarmis zaten minnos ya.

Banu ciftcinin programini kullaniyosunuz sizde sanirim :)) cuma gunu dr gittigimde sorucam birde ultrasonla bakarken bakicam gobegimin neresine tutuyor bebegim nerede bari orayi sevelim :)

Banu ciftcinin programini kullaniyosunuz sizde sanirim :)) cuma gunu dr gittigimde sorucam birde ultrasonla bakarken bakicam gobegimin neresine tutuyor bebegim nerede bari orayi sevelim :)
Ayy dimiii.

Evet hem onu hem de hamilelik takibi diye bi prog. Indirdim.
Ordan takip ediyorum.

Bende almadim 68 le hamile kaldim 68-69 arasi gidip geliyorum ilk 3 ay normal bence cunku bebeginde pek bir agirligi cok birde bulantilardan birsey yiyemedik ya baslarda..insallah keyifli zamanlarimiza basliyoruz Allah izin verirse
Allah hepimizin yavrusunu bagislasin.
Ama kayiplari olanlara cok uzuldum
Cunku bende yasadim daha once.
Insan korkuyor.
Kilo niye almadimi bile insan dusunuyor korkarak..

benim bebegim de 8 haftalik oldu ama kafama birsey takildi kizlar kese bildiginiz fasulye boyle olunca kizmi oluyordu? meraktan olmek uzereyim artik

Göbeğimizde hissettiğimiz o atış bebeğimizin kalp atışıymış hastanede 5 aylık hamile bir bayan vardı Yanımda onun tesbiti,bilmiyorum :)

Benim baya karnim vardi 3-4 gündür zayifladim ondan galiba insan tedirgin oluyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…