2018 Ekim Anneleri

Aksamlari oluyor uzaninca kalp atiyor gibi bir hissetsemde su evhamlardan kurtulsam

Kizlar uzaninca karninizda kalp atiyor gibi hissediyormusunuz birde ne zaman büyüdügünü hissedecegiz karnimizin benim hafif karnim cikmis gibiydi demek kiloymus bu ara iştahım azaldi karnimda indi sanki

Aslinda o kalp atisi gb olan hep var da insan hamilelikte farkediyor :)
O normal canim.Karindan gormek biraz zaman alacak.ilk kipirdamalar genelde baloncuk pitlamis gb,ya da gozunu kapat parmagini uzerine koy,gozunu yavasca oynat icinde :))) oyle minik minik basliyor.
Karinda alt karindan buyuyor ilk.

Hic kilo almayan var mi aramizda?
Duzenli besleniyorum ama kilo almadim.
Guzel bisey benim icin ama normal mi merak ettim.

Bende almadim canim.Kizimda da 4.ayin sonunda 2 alarak baslamistim.

Tesekkur ederim boyle yazilari okuyunca icim rahatliyor :)

Hic acele etme.Cocuk buyuturken bile boyledir.Her ailenin duzeni,dinamikleri farkli.Cok sey ogreneceksin duyaccaksin ama hepsini yapmak degil mesele aile icin en uygunu,bebek icin en uygununu bulmak,süzmek.Sen annesin ic gudulerine guvenmeyi daha iyi ogretecek minis :)

Benimde alt karnim yusyuvarlak gibi sis hani gobek gibi degilde bir butun gibi sanki :) benimde karnimin sol tarafi azicik sis ben icime cekmeye korkuyorum :) acaba bebekler saga veya sola mi yerlesiyor ondan mi sis

Aslinda rahim buyuyor.Bebekte buyudukce sıkişmaya basliyor.Sagi solu kalmiyor :)
Oynamaya basladikcada bambaska guzel hele sonralarda geriliyor gobek yamuluyor vs :)
Ama bu sag sol meselesi ilk zamanlarda bazi sizilarin ve bebegin ilk hareketlerinde agirlikli ne tarafta oldugundan

benim bebegim de 8 haftalik oldu ama kafama birsey takildi kizlar kese bildiginiz fasulye boyle olunca kizmi oluyordu? meraktan olmek uzereyim artik

Bende duydum bunu ama kizimda hic oyle degildi canim :)
Belki hepsinde olmuyordur.

Göbeğimizde hissettiğimiz o atış bebeğimizin kalp atışıymış hastanede 5 aylık hamile bir bayan vardı Yanımda onun tesbiti,bilmiyorum :)

Yok canim yaa :) kipirlar kipirlar artik onlari bile hissetmezken kalp atisini hissedemeyiz.
Rahimde buyuyup sıkıstıkca ancak el ayak kipirtilarini hissedecez
Dogumlardan sonra bakariz o atma karinda var hep :)

Benimde karnimda seğirme oluyor ama hamile değilken de oluyordu onun kalp atımı ile su haftalarda ilgisi yoktur diye düşünüyorum
Dün okuldan gelirken otobüs çok salladı çok moralim bozuldu ama iyiyim şimdi şükür Rabbime emanet. Acaba 13.haftaya kadar rapor alsam mi diye bile düşündüm ama doktorum sıkıntı yok dedi

plojovic sende bulantı oluyormu bende bazen oluyor çoğunlukla olmuyor ama çok ekşime var

plojovic sende bulantı oluyormu bende bazen oluyor çoğunlukla olmuyor ama çok ekşime var

Canim benim midem cok kotuydu.Istifra kusma olmadi ama agzima lokma atsam pisman oluyordum.
10.haftanin sonuna dogru gecmisti.
1 hafta rahat ettim yine basladi :)
Bulanmiyorda ama garip,agzimin tadi gidiyor o nefesimden midem kalkiyor.
Eksime yok ama.

Buarada dinlenmek biraz ara vermek istiyorsan dinlen

Benim kendi doktorum da gerek görmüyordu ama ciddi ciddi gerek varmış.İhtiyaç duyuyorsan hiç de dinleme doktoru

Benim kendi doktorum da gerek görmüyordu ama ciddi ciddi gerek varmış.İhtiyaç duyuyorsan hiç de dinleme doktoru
doktorlar çok fazla rapor yazamıyor kı cnm benım de kanamam oldu sadece 7 gün rapor yazdılar .... ben her sabah 05:30 da kalkıyorum iş yerım 1,5 saatlık yol... Serviste gidiş-dönüş 3 saatim geçiyor ... Rabbime şükürler olsun ki hamileliğim zor geçmiyor, yola dayanıyorum, sabah erken kalkabılıyorum.... Ama bazen düşünüyorum da Allah korusun bir durum olursa kendimi suçlu hissederim, bu süreci evde dinlenerek geçirmek varken çalışmak gerçekten can sıkıcı... Allaha emanetiz... İnş bu süreci sıkıntısız atlatırız

Belki biraz erken gelebilir ama benim de karnım çıktı normalde çok zayıfım dümdüz karnım vardır ama bir haftadır yan fotoğraflarda dört aylık hamiş gibiyim eşime foto atıyorum içi gidiyor :) (bulantılar dolayısıyla annemin yanında kalıyorum) sanırım hamile pantolonları almanın zamanı geldi

cnm bende senın gibi düşünmüştüm ama hamile pantolanları denedım olmadı , bir bolluk,tuhaflık oldu... Bende mavi den bir beden büyük pantolan aldım lastıklı, esniyor benı bayagı bir idare eder... zayıfların karnı daha çabuk çıkıyor herhalde, çok zayıf sayılmam normal kiloluyum ama benım de karnım çıktı :)

Hic kilo almayan var mi aramizda?
Duzenli besleniyorum ama kilo almadim.
Guzel bisey benim icin ama normal mi merak ettim.
Ben almadım hatta verdim ama bulantı ve kusmam yok çık şükür sadece iştahsızlık var ve bu son hafta hazımsızlık hissi başladı o çok rahatsız edici

Bana da vere vere 7 gün rapor verildi onu da ben rapor istedim de verdi kendiliğinden söylrmedi.Hem diyorlar yatak istirahati hem rapor kısıtlı.Haftaya inş kontrole gidicem tekrar rapor isticem öyle kısa kısa alırım belki ama yılda toplam 30 günlük rapor hakkım varmış bilmiyorum nasıl olcak.tek bildiğim şey yatmaya çok ihtiyacım olduğu.ayakta kaldıkça vajina girişimde hafif Ağrı oluyo

cnm işine karışmak gibi olmasın ama heyet raporu alabılırsın bu şekılde kısa raporlar senin işini görmez... hemde bu şekılde kısa raporlar alırsan senede 30 günlük rapor hakkını çabuk tüketirsin hamileliğin daha çok başındayız zamanla rapora daha fazla ihtiyacımız olabılır... Ohal den dolayı rapor konusunda doktorlar artık çok titiz davranıyor... Benım doktorum açıkca rapor yüzünden 2 defa soruşturma geçirdim dedi onları da anlıyorum

cnm işine karışmak gibi olmasın ama heyet raporu alabılırsın bu şekılde kısa raporlar senin işini görmez... hemde bu şekılde kısa raporlar alırsan senede 30 günlük rapor hakkını çabuk tüketirsin hamileliğin daha çok başındayız zamanla rapora daha fazla ihtiyacımız olabılır... Ohal den dolayı rapor konusunda doktorlar artık çok titiz davranıyor... Benım doktorum açıkca rapor yüzünden 2 defa soruşturma geçirdim dedi onları da anlıyorum

Arada bazı yemekleri yiyince bulantim oluyor ama öyle sabah bulantıları falan yok şükür

Tedirgin oluyorum ya okulum uzak bisey olmasa da o korku işte şimdi izin alsam sınavlarda baslayacak çocuklar ne yapacak diye düşünüyorum

Evet öyle malesef..heyet raporu var aklımda benim de.. bunu doktorla mi görüşmeliyim başkasıyla mı

Evet öyle malesef..heyet raporu var aklımda benim de.. bunu doktorla mi görüşmeliyim başkasıyla mı
cnm devlet hastanesinde randevu alacaksın durumunu izah et sık sık lekelenmem oluyor dee, ağrılarım var deee hatta biraz abart :)) artık şansına inş anlıyışlı bir doktor rastgelir ... Biraz uğraştırcı bir süreç ... ama denemeye değer... bakma sen bende alıcaktım ama kendimi biliyorum çok kurtluyum, hayatta yatarak dinlenemem ,canım sıkılır kendimi daha kötü hissederim diye almadım :))

Ben de tam sınav haftasına girmişken rapor durumu girdi araya.Ben yoksam öğrenciler de gelmiyor.Biraz da anneleri Yüzünden bu haldeyim ama yine de çocuklara üzülüyorum.Uzun Süreli bir rapor alırsam ücretli öğrt gelir onlar da ortada kalmamış olur.Kısmst olursa kontrole gittiğimde bunu anlatıcam

Ben almadım hatta verdim ama bulantı ve kusmam yok çık şükür sadece iştahsızlık var ve bu son hafta hazımsızlık hissi başladı o çok rahatsız edici
Bende de kusma bulanti yok
Sadece azicik fazla yesem hazimsizlikdan öluyorum.
Midem cok rahatsiz oluyor

Ben de sıkılıyorum ama ayakta fazla kalınca vajina girişimde Ağrı oluyo ve bu leke getiriyo o Yüzden mecburen.Ha belki biraz toparlanırsam bu kadar hassas olmam raporun sonunda bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…