kesildimi kanaman ?Ben de sıkılıyorum ama ayakta fazla kalınca vajina girişimde Ağrı oluyo ve bu leke getiriyo o Yüzden mecburen.Ha belki biraz toparlanırsam bu kadar hassas olmam raporun sonunda bakıcam
Şimdilik kesildi gibi..eski kanın kahverengi tortuları geliyor sildikçe az az..doktor tekrar olsbilir Demişti her halukârda mi olur yoksa dinlenmemem halinde mi olur orasını bilemedim ama Allah korusunkesildimi kanaman ?
Bende de oluyor sanki kalp atıyor gibi akşamları daha belirgin oluyor eşime gösterdim o da fark etti ama erken değil mi hissetmek içinAksamlari oluyor uzaninca kalp atiyor gibi bir hissetsemde su evhamlardan kurtulsam
benım kanamam hemen kesilmişti , sen haftaya tekrar kontrole git cnm . Allah yardımcımız olsunŞimdilik kesildi gibi..eski kanın kahverengi tortuları geliyor sildikçe az az..doktor tekrar olsbilir Demişti her halukârda mi olur yoksa dinlenmemem halinde mi olur orasını bilemedim ama Allah korusun
40i cikana kadar hergun diyolar. Bnm doktrm gobek bagi dusene kadar silmemi soylemsti sonrasnda da hergun yika demsti. Marka olark bilemyrm ben yurtdsndaym. Genlede kiyaftler 0-3 3-6 oluyor. Benm kizim hep bedenini giydi ama o da markadan markaya kaliplar yuzunden degisebiliyr. Mesela yenigdn zibini 5 taneydi. Yetti bana ama bi sure sonra 0-3 den de otlanmaya basladik:)) 0-3ümde 9 tane idi. 3 tane de takım ilk başta baya gitti. Bencede azar azar alıp sonra kilosuna göre artrrsn. Bide her bebek farklı. Mesela bazıları kakalarını hep dışarı çıkarıyor:)) dolayısyla normlden iki kat fazla almak gerekblr. Zaten bekletmeden yıkamak çok daha mantıklı malum ya kusmk ya kaka:))) sonra kalnca çıkması da zor oluyo.( temizlenmesne ragmen iz kalablyor)günaydın anneler, hepimiz için güzel sağlıklı geçen bir gün olsun inşallah :)
kızlar çok teşekkür ederim, ben gözümde çok büyütmüşüm herhalde yada o listeler beni korkutmuş.. sizinkiler ne güzel sade ve adetli yazmanı çok iyi oldu biz acemi anneler için :) peki yenidoğan kıyafetleri hep küçük olur derler ya bebeğimizin kilosuna göre mi almak lazım misal 0-3 ay ya da 0-6 ay olarak mı? birde banyo malz. ile ilgili bir şey dememişsiniz ama sebamed diye düşünmüştüm ben yenidoğan bebek kaç günde bir yıkanır ki kafamda deli sorular
Ayyy beni anlattın sanki. Bu hazımsızlık mahvetcek yaaaBen almadım hatta verdim ama bulantı ve kusmam yok çık şükür sadece iştahsızlık var ve bu son hafta hazımsızlık hissi başladı o çok rahatsız edici
Canm geçmş olsun tekrardan bidaha olmaz inş diyelm. Kardeşmn eşide dinlenmez yani yerinde duramaz:)) o yuzden hep kanaması oldu. Dr en son iki hafta hiç kalkmak yok dedi ama yine dinlemedi. 14. Haftay girdi kesldi artık tamamen ki kız 5. Haftadan beri kanamalıydı hep.Şimdilik kesildi gibi..eski kanın kahverengi tortuları geliyor sildikçe az az..doktor tekrar olsbilir Demişti her halukârda mi olur yoksa dinlenmemem halinde mi olur orasını bilemedim ama Allah korusun
Oladablr tabi ama ben gaz diyrm:)) cnku cok harketli oralar. Ya ultrsnda dr resm çekemedi. Karnmdaki bebiş o kadr harektli ki maşaAllahBende de oluyor sanki kalp atıyor gibi akşamları daha belirgin oluyor eşime gösterdim o da fark etti ama erken değil mi hissetmek için
Hemşire bi arkadaşıma sordum bazılarında oluyor erken hissedebiliyo dedi
Bizde o da yok malesef herkesin programı belli dersleri dolu nasıl olur bilmiyorumBen de tam sınav haftasına girmişken rapor durumu girdi araya.Ben yoksam öğrenciler de gelmiyor.Biraz da anneleri Yüzünden bu haldeyim ama yine de çocuklara üzülüyorum.Uzun Süreli bir rapor alırsam ücretli öğrt gelir onlar da ortada kalmamış olur.Kısmst olursa kontrole gittiğimde bunu anlatıcam
Bende de oluyor sanki kalp atıyor gibi akşamları daha belirgin oluyor eşime gösterdim o da fark etti ama erken değil mi hissetmek için
Hemşire bi arkadaşıma sordum bazılarında oluyor erken hissedebiliyo dedi
Oladablr tabi ama ben gaz diyrm:)) cnku cok harketli oralar. Ya ultrsnda dr resm çekemedi. Karnmdaki bebiş o kadr harektli ki maşaAllah
Evet zaten Salı günü kontrol var.amin canımbenım kanamam hemen kesilmişti , sen haftaya tekrar kontrole git cnm . Allah yardımcımız olsun
Benim Dr video çekmişti cd aldım inş bebeğime ileride izletmek nasip olurOladablr tabi ama ben gaz diyrm:)) cnku cok harketli oralar. Ya ultrsnda dr resm çekemedi. Karnmdaki bebiş o kadr harektli ki maşaAllah
Canım benimde karnım çıktı çok erkenden maviden aldığın pantolonun resmini paylaşabilir misin rica etsem yarın bende çıkıp bişeyler bakacamcnm bende senın gibi düşünmüştüm ama hamile pantolanları denedım olmadı , bir bolluk,tuhaflık oldu... Bende mavi den bir beden büyük pantolan aldım lastıklı, esniyor benı bayagı bir idare eder... zayıfların karnı daha çabuk çıkıyor herhalde, çok zayıf sayılmam normal kiloluyum ama benım de karnım çıktı :)
cnm şu an iş yerindeyim eve gittimde atarımCanım benimde karnım çıktı çok erkenden maviden aldığın pantolonun resmini paylaşabilir misin rica etsem yarın bende çıkıp bişeyler bakacam
Benim de alt karın bölgem yavaş yavaş şişiyor her iki yana doğruCanım benimde karnım çıktı çok erkenden maviden aldığın pantolonun resmini paylaşabilir misin rica etsem yarın bende çıkıp bişeyler bakacam
O da olabilir bana da hissetmek için erken gibi geliyor:) hareketler başladı ama biz daha hissedemiyoruz maşalllah miniğeOladablr tabi ama ben gaz diyrm:)) cnku cok harketli oralar. Ya ultrsnda dr resm çekemedi. Karnmdaki bebiş o kadr harektli ki maşaAllah
Doğrudur canımKizlar o kalp atisi gb olan bize ait.
Hissetmek o degil.
Once cok kucuk sadece siz hissedeceksiniz.
Disardan gormek biraz daha zaman alir hatta
Yani suan cidden kıpır kıpırlar bu haftalarda kontrole giden herkes ayni seyi soyleyecek ki benimde en sevdigim kontroller tam bebek gb :)
Ama bizim gorebilecegimiz gb degil.
https://www.mavi.com/bagcik-detayli-siyah-pantolon/p/100744-900Canım benimde karnım çıktı çok erkenden maviden aldığın pantolonun resmini paylaşabilir misin rica etsem yarın bende çıkıp bişeyler bakacam
Tamam canım benim çok teşekkür ederimcnm şu an iş yerindeyim eve gittimde atarım
Çok sağol canım benim yarın gidip bi bakayım hiç bir pantolonuma sığamıyorumhttps://www.mavi.com/bagcik-detayli-siyah-pantolon/p/100744-900
cnm linkini buldum burdan inceleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?