2018 Ekim Anneleri

Ben de sıkılıyorum ama ayakta fazla kalınca vajina girişimde Ağrı oluyo ve bu leke getiriyo o Yüzden mecburen.Ha belki biraz toparlanırsam bu kadar hassas olmam raporun sonunda bakıcam
kesildimi kanaman ?

kesildimi kanaman ?
Şimdilik kesildi gibi..eski kanın kahverengi tortuları geliyor sildikçe az az..doktor tekrar olsbilir Demişti her halukârda mi olur yoksa dinlenmemem halinde mi olur orasını bilemedim ama Allah korusun

Aksamlari oluyor uzaninca kalp atiyor gibi bir hissetsemde su evhamlardan kurtulsam
Bende de oluyor sanki kalp atıyor gibi akşamları daha belirgin oluyor eşime gösterdim o da fark etti ama erken değil mi hissetmek için
Hemşire bi arkadaşıma sordum bazılarında oluyor erken hissedebiliyo dedi

Şimdilik kesildi gibi..eski kanın kahverengi tortuları geliyor sildikçe az az..doktor tekrar olsbilir Demişti her halukârda mi olur yoksa dinlenmemem halinde mi olur orasını bilemedim ama Allah korusun
benım kanamam hemen kesilmişti , sen haftaya tekrar kontrole git cnm . Allah yardımcımız olsun

40i cikana kadar hergun diyolar. Bnm doktrm gobek bagi dusene kadar silmemi soylemsti sonrasnda da hergun yika demsti. Marka olark bilemyrm ben yurtdsndaym. Genlede kiyaftler 0-3 3-6 oluyor. Benm kizim hep bedenini giydi ama o da markadan markaya kaliplar yuzunden degisebiliyr. Mesela yenigdn zibini 5 taneydi. Yetti bana ama bi sure sonra 0-3 den de otlanmaya basladik:)) 0-3ümde 9 tane idi. 3 tane de takım ilk başta baya gitti. Bencede azar azar alıp sonra kilosuna göre artrrsn. Bide her bebek farklı. Mesela bazıları kakalarını hep dışarı çıkarıyor:)) dolayısyla normlden iki kat fazla almak gerekblr. Zaten bekletmeden yıkamak çok daha mantıklı malum ya kusmk ya kaka:))) sonra kalnca çıkması da zor oluyo.( temizlenmesne ragmen iz kalablyor)

Canm geçmş olsun tekrardan bidaha olmaz inş diyelm. Kardeşmn eşide dinlenmez yani yerinde duramaz:)) o yuzden hep kanaması oldu. Dr en son iki hafta hiç kalkmak yok dedi ama yine dinlemedi. 14. Haftay girdi kesldi artık tamamen ki kız 5. Haftadan beri kanamalıydı hep.

Bende de oluyor sanki kalp atıyor gibi akşamları daha belirgin oluyor eşime gösterdim o da fark etti ama erken değil mi hissetmek için
Oladablr tabi ama ben gaz diyrm:)) cnku cok harketli oralar. Ya ultrsnda dr resm çekemedi. Karnmdaki bebiş o kadr harektli ki maşaAllah

Bizde o da yok malesef herkesin programı belli dersleri dolu nasıl olur bilmiyorum

Oladablr tabi ama ben gaz diyrm:)) cnku cok harketli oralar. Ya ultrsnda dr resm çekemedi. Karnmdaki bebiş o kadr harektli ki maşaAllah

Kizlar o kalp atisi gb olan bize ait.
Hissetmek o degil.
Once cok kucuk sadece siz hissedeceksiniz.
Disardan gormek biraz daha zaman alir hatta
Yani suan cidden kıpır kıpırlar bu haftalarda kontrole giden herkes ayni seyi soyleyecek ki benimde en sevdigim kontroller tam bebek gb :)
Ama bizim gorebilecegimiz gb degil.

Benim Dr video çekmişti cd aldım inş bebeğime ileride izletmek nasip olur

Canım benimde karnım çıktı çok erkenden maviden aldığın pantolonun resmini paylaşabilir misin rica etsem yarın bende çıkıp bişeyler bakacam

Canım benimde karnım çıktı çok erkenden maviden aldığın pantolonun resmini paylaşabilir misin rica etsem yarın bende çıkıp bişeyler bakacam
Benim de alt karın bölgem yavaş yavaş şişiyor her iki yana doğru

O da olabilir bana da hissetmek için erken gibi geliyor:) hareketler başladı ama biz daha hissedemiyoruz maşalllah miniğe

Doğrudur canım
Bana da erken gibi geldi çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…