Yeme alışkanlığımı değiştirmeye çalışıyorum 3 saatte bir az az birşeyler yemeyi denedim bugün çok şükür şimdilik iyiyim hazımsızlık ya da mide ağrısı yaşamadım inşallah olmazdaAyyy beni anlattın sanki. Bu hazımsızlık mahvetcek yaaa
Amin canım. Cok sağ ol. Gidip geldim sahah. Kanama alanı yok. Bebis iyi şükürgünaydın, inşallahgüzel haberlerle dönersiniz bize. içinizi ferah tutun Allaha emanet bebişlerimiz.
günaydın anneler, hepimiz için güzel sağlıklı geçen bir gün olsun inşallah :)
kızlar çok teşekkür ederim, ben gözümde çok büyütmüşüm herhalde yada o listeler beni korkutmuş.. sizinkiler ne güzel sade ve adetli yazmanı çok iyi oldu biz acemi anneler için :) peki yenidoğan kıyafetleri hep küçük olur derler ya bebeğimizin kilosuna göre mi almak lazım misal 0-3 ay ya da 0-6 ay olarak mı? birde banyo malz. ile ilgili bir şey dememişsiniz ama sebamed diye düşünmüştüm ben yenidoğan bebek kaç günde bir yıkanır ki kafamda deli sorular
Ayy cok erken gerçekten cok heyecanlı olmalıEki Görüntüle 2126263 Selam kızlar bugün doktora gittim sat a göre 8+4 ama ultrason da 9+3 çıktı miniğim. Kızlar çok erken ama cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum
gerçekten cok erken bi tahmin hayırlısı olsunEki Görüntüle 2126263 Selam kızlar bugün doktora gittim sat a göre 8+4 ama ultrason da 9+3 çıktı miniğim. Kızlar çok erken ama cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum
Bulantı bende çok dengesiz oldu arttı azaldı derken bir kaç gündür pek yok. Kafana takma bunu çünkü istikrarlı değil. Kasik ağrılarına gelince de senin haftanda normal benimki yeni yeni geçiyor.Selam hanımlar nasılsınız? Buraya girmekten korkuyorum kötü bişey okucam diyeBenim bulantılarım çok azaldı ama gelince de şiddetli oluyor.
Kasık ağrısı olan var mı? Dünde ağrıdı hatta gece arttı şimdi de var. Kasık bölgem kasılıyor hep normal mi?
bMerhaba kızlar nasılsınız? Benim karnım iyice aldı başını gidiyor.. 2li test için Cuma gününe randevu aldik. O gün kızımı da götüreceğim ve ilk defa kardeşini görecek, çok heyecanlı :) Kendi doktorum 2li sonucu çıkınca cinsiyeti de söylerim dedi. Heyecan ve merak sardı iyice bizi :)
Güzlmiş burda sadece 20. Haftada veriyolar cd:)) artik bende onu izletrm
Benim Dr video çekmişti cd aldım inş bebeğime ileride izletmek nasip olur
Aynen ilknde 17. Hftada hissetmstm dr olabilir demsti. Ama 20.haftada hisstklrm o kdr netti ki oncesini sildi yaniO da olabilir bana da hissetmek için erken gibi geliyor:) hareketler başladı ama biz daha hissedemiyoruz maşalllah miniğe
Hic bilemiyorum ama inşallah söyler :)Ay ben devlete gıdıcem soylermı cınsıyet tahmını yaparmı bılmıyorum ya cok heycanlı
b
Ya ben surkli az az yiyrm ne bulsam. Bide bulnti isthszlk iyice karisti hersey ama. İll trmstr bitince rahatlıcz inşYeme alışkanlığımı değiştirmeye çalışıyorum 3 saatte bir az az birşeyler yemeyi denedim bugün çok şükür şimdilik iyiyim hazımsızlık ya da mide ağrısı yaşamadım inşallah olmazda
Cok merak edıyorum senın gobıs sıvrıldımı bence senın oglun olcak ıcıne dogdu bıkendımı tahmın edemıyorumHic bilemiyorum ama inşallah söyler :)
Sivri vallahi :) Unutmazsam yarın fotoğraf atarım. Akşam olunca 5 aylık gibi oluyor sislikten :) Ama ilk gebeligime göre çok erken büyüdü göbeğim. Böyle giderse son zamanlar çok zorlar, hareketlerimi kısıtlar..Cok merak edıyorum senın gobıs sıvrıldımı bence senın oglun olcak ıcıne dogdu bıkendımı tahmın edemıyorum
Dikkat et canım kendine. Tansiyonunu ölçtün mü?Iyi akşamlar canlarım nasılsınız. 2 gündür çok iyiydim ben mide bulantıları azalmıştı. Dün 2 tane kötü haber aldım bugün bütün gün baş ağrısıyla yattım hiç bişey yiyemedim yediklerimi de çıkardım. Hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?