2018 Ekim Anneleri

Selam hanımlar nasılsınız? Buraya girmekten korkuyorum kötü bişey okucam diye Benim bulantılarım çok azaldı ama gelince de şiddetli oluyor.

Kasık ağrısı olan var mı? Dünde ağrıdı hatta gece arttı şimdi de var. Kasık bölgem kasılıyor hep normal mi?

Ayyy beni anlattın sanki. Bu hazımsızlık mahvetcek yaaa
Yeme alışkanlığımı değiştirmeye çalışıyorum 3 saatte bir az az birşeyler yemeyi denedim bugün çok şükür şimdilik iyiyim hazımsızlık ya da mide ağrısı yaşamadım inşallah olmazda

Ahh Allahım o günleri gösterir inşallah canım. Küçük alma bence çok da büyük alma tabi. 0-6 ay iyi gibi ama görmeden bi şey diyemem. Şu var ki ilk yıkamada çektiklerini biliyorum küçülüyor yani. İlk banyosunu ya göbeği düşünce yaptırırsın ya da göbeği için su geçirmez bant alıp istediğin zaman yaptırırsın sana kalmış. Haftada 1 yıkarsan iyi olur bence. Bi arkadaş iki güne bir yıkamış çocuğu yoğunbakımda yatmıştı. Banyo malzemesi kayınvalide ne aldıysa onu kullandım. Johansıns dı benimki. Ama küvetine böyle bebeği yatırmak için bi şey almış o çok işime yaramıştı. Hala duruyor. İyisini almış bi şey olmadı tekrar kullanırım onu inş.

Eki Görüntüle 2126263 Selam kızlar bugün doktora gittim sat a göre 8+4 ama ultrason da 9+3 çıktı miniğim. Kızlar çok erken ama cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum
Ayy cok erken gerçekten cok heyecanlı olmalı
Eki Görüntüle 2126263 Selam kızlar bugün doktora gittim sat a göre 8+4 ama ultrason da 9+3 çıktı miniğim. Kızlar çok erken ama cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum
gerçekten cok erken bi tahmin hayırlısı olsun

Bende bugun lcw baktim.
Yandan lastikli 2li tshrt vardi likrali siyah ve beyaz ikisi 30tl idi.(tek renk baskisiz 2 ay sonra alma planim var)

Esofman baktim o da 30tl.
Pantolonlar 69tl falan.
Ben yazlik soyle hamis pant. istiyorum.

Hemen altina beyaz bir spor ayakkabi tshrt sirt cantasi gunes gozlugu giy cik mis.

Ust icinde xL gibi buyuk beden tshrt alicam cunki hamis tshrtleri vahim bebekli yumurtali falan hic sevmem.

Merhaba kızlar nasılsınız? Benim karnım iyice aldı başını gidiyor.. 2li test için Cuma gününe randevu aldik. O gün kızımı da götüreceğim ve ilk defa kardeşini görecek, çok heyecanlı :) Kendi doktorum 2li sonucu çıkınca cinsiyeti de söylerim dedi. Heyecan ve merak sardı iyice bizi :)

Bulantı bende çok dengesiz oldu arttı azaldı derken bir kaç gündür pek yok. Kafana takma bunu çünkü istikrarlı değil. Kasik ağrılarına gelince de senin haftanda normal benimki yeni yeni geçiyor.

Ay ben devlete gıdıcem soylermı cınsıyet tahmını yaparmı bılmıyorum ya cok heycanlı
b

O da olabilir bana da hissetmek için erken gibi geliyor:) hareketler başladı ama biz daha hissedemiyoruz maşalllah miniğe
Aynen ilknde 17. Hftada hissetmstm dr olabilir demsti. Ama 20.haftada hisstklrm o kdr netti ki oncesini sildi yani

Ya ben surkli az az yiyrm ne bulsam. Bide bulnti isthszlk iyice karisti hersey ama. İll trmstr bitince rahatlıcz inş

Cok merak edıyorum senın gobıs sıvrıldımı bence senın oglun olcak ıcıne dogdu bıkendımı tahmın edemıyorum
Sivri vallahi :) Unutmazsam yarın fotoğraf atarım. Akşam olunca 5 aylık gibi oluyor sislikten :) Ama ilk gebeligime göre çok erken büyüdü göbeğim. Böyle giderse son zamanlar çok zorlar, hareketlerimi kısıtlar..

Iyi akşamlar canlarım nasılsınız. 2 gündür çok iyiydim ben mide bulantıları azalmıştı. Dün 2 tane kötü haber aldım bugün bütün gün baş ağrısıyla yattım hiç bişey yiyemedim yediklerimi de çıkardım. Hiç halim yok

Dikkat et canım kendine. Tansiyonunu ölçtün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…