- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ikıncıde karın cok cabuk cıkarmıs bnm arkadasım cok zayıf ıkıncı benegınde uc aylıkken 5 gıbıydı ama sımdı normal cabuk cıkmıstı onundanbnm suan yok ama gaz olunca sısıyo cok fena buaksam ya ısyerınde mecbur yıyınce magoluyorum ve sımdıde mıdem yanıyoSivri vallahi :) Unutmazsam yarın fotoğraf atarım. Akşam olunca 5 aylık gibi oluyor sislikten :) Ama ilk gebeligime göre çok erken büyüdü göbeğim. Böyle giderse son zamanlar çok zorlar, hareketlerimi kısıtlar..
Sağol canım hayır ölçmedim sadece yatıyorum mide bulantısı ve baş ağrısı varDikkat et canım kendine. Tansiyonunu ölçtün mü?
Ya ben zayıf değilim ama cıktı yinede. O yanma beni ilk günden beri mahvetti. Doktor şurup verdi ama sadece 2 kere çok kötü olduğumda kullandım. Resmen öğleyin başlıyor yatana kadar şiddetlenerek devam ediyor. Ancak öğleye kadar rahatım sonrası fenaa. .Ikıncıde karın cok cabuk cıkarmıs bnm arkadasım cok zayıf ıkıncı benegınde uc aylıkken 5 gıbıydı ama sımdı normal cabuk cıkmıstı onundanbnm suan yok ama gaz olunca sısıyo cok fena buaksam ya ısyerınde mecbur yıyınce magoluyorum ve sımdıde mıdem yanıyo
Tansiyon baş ağrısı yapmış olabilir. Imkanin varsa ölç bence en azından normale dönmek için birşeyler yapabilirsin.Sağol canım hayır ölçmedim sadece yatıyorum mide bulantısı ve baş ağrısı var
Kızlar ben ciddi hazımsızlık çekiyorum. Mide bulantısı vs yok ama yemeğe korkuyorumO kadar ki öğlen yediğim yemek gece yarısına kadar rahatsız ediyor. Benim lekenmem azaldı ama içimde sürekli konuşan vesveseli bir teyze var. Bugun 8+5 oldu civcivim. Allahım hepimizin bebişlerini korusun, çok amin.
Sağol canım iyi olmazsam yarın sağlık ocağına gidip ölçtürürümTansiyon baş ağrısı yapmış olabilir. Imkanin varsa ölç bence en azından normale dönmek için birşeyler yapabilirsin.
O vesvese yok mu o vesvese.. Bugün doktora ilk sorum kalbi atıyor mu oldu. Doktora korka korka gittim. Yalnız böyle stresli olmak bebeği de etkiliyor emin ol doğan bebek de huysuz huzursuz oluyor. Elbette herşey olacağına varıyor. Ben artık vesveseyi bırakıyorum..
Ihmal etme canım. Inşallah en kısa zamanda düzelirsin.Sağol canım iyi olmazsam yarın sağlık ocağına gidip ölçtürürüm
Ben elimde sade sodayla geziyorum.hep sis gibiyim hepsi kilo olamaz heralde yaKızlar ben ciddi hazımsızlık çekiyorum. Mide bulantısı vs yok ama yemeğe korkuyorumO kadar ki öğlen yediğim yemek gece yarısına kadar rahatsız ediyor. Benim lekenmem azaldı ama içimde sürekli konuşan vesveseli bir teyze var. Bugun 8+5 oldu civcivim. Allahım hepimizin bebişlerini korusun, çok amin.
Sanırım doguma kdr yanma cekıcez bebek buyudukce mıdeye baskı yaptıkca mecbur gaz be yanma cok kotu bulantı ve tıksınmede var benım ısımız zor saglıkla gelsınler gecsın zamanYa ben zayıf değilim ama cıktı yinede. O yanma beni ilk günden beri mahvetti. Doktor şurup verdi ama sadece 2 kere çok kötü olduğumda kullandım. Resmen öğleyin başlıyor yatana kadar şiddetlenerek devam ediyor. Ancak öğleye kadar rahatım sonrası fenaa. .
Ben genel de salatalık havuç meyve ya da ceviz gibi şeyler yemeye çalışıyorum ama öğünlerde midemi tutsun diye ya da yoğurdun içine birşeyler koyup yiyorumYa ben surkli az az yiyrm ne bulsam. Bide bulnti isthszlk iyice karisti hersey ama. İll trmstr bitince rahatlıcz inş
Sanırım doguma kdr yanma cekıcez bebek buyudukce mıdeye baskı yaptıkca mecbur gaz be yanma cok kotu bulantı ve tıksınmede var benım ısımız zor saglıkla gelsınler gecsın zaman
Kişiden kişiye değişiyor bu. Ben öncekinde 15 haftalıkken hissetmeye başlamıştım. Genelde 20 li haftaları bulabiliyor.kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başlıyoruz?
Bnmde gogus uclarmm ve goguslerde agrı var ya yanma bulantı tıksınme mutfak onunden gecemez oldm sımdı boyleyse daha 6 ay var ay valla sebze yedm hala mıdem yanıyo ya anlamadm gıttı soda ıctm ustune gene aynı nabıcaz bılmıyorumSon zamanların yanması daha beter oluyor... Kızımda oturarak uyurdum
Benim hala mide bulanması ve göğüs ağrısı geçmedi. Ençok da göğüs ağrısı ne zaman geçecek onu merak ediyorum. Neredeyse 3 ay bitmek üzere ama ağrı hala devam ediyor.
Yanma için kucuk bir çözümum var ama herzaman ise yaramayabiliyor. Polo naneli şeker biraz iyi geliyor.Bnmde gogus uclarmm ve goguslerde agrı var ya yanma bulantı tıksınme mutfak onunden gecemez oldm sımdı boyleyse daha 6 ay var ay valla sebze yedm hala mıdem yanıyo ya anlamadm gıttı soda ıctm ustune gene aynı nabıcaz bılmıyorum
En net ve güzeli 20. Hafta.kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başlıyoruz?
Herkesn gebeliği farklı oluyor canm. İnş bu ilk aylar gibi olmaz. Sen geçicek en kısa zamnda diye şartla kendini en iyisi:) benm ilk gebelğmde hiç olmadı. Şmdide geçick en kısa zamnda öyle inanıyrm:)) zaten dokunan şeyleri anlayp yemiyorz.Bnmde gogus uclarmm ve goguslerde agrı var ya yanma bulantı tıksınme mutfak onunden gecemez oldm sımdı boyleyse daha 6 ay var ay valla sebze yedm hala mıdem yanıyo ya anlamadm gıttı soda ıctm ustune gene aynı nabıcaz bılmıyorum
Cnm ayıptır sylemesı bakla yedım sebze onbıle mıdemı yaktı ya ne yesem gaz yapıyo bunyem hassastı zaten sımdı daha gena gaz tıksınme yanmada eklendı hayırlısmolsn korkuyorum yaHerkesn gebeliği farklı oluyor canm. İnş bu ilk aylar gibi olmaz. Sen geçicek en kısa zamnda diye şartla kendini en iyisi:) benm ilk gebelğmde hiç olmadı. Şmdide geçick en kısa zamnda öyle inanıyrm:)) zaten dokunan şeyleri anlayp yemiyorz.
Baklayı hiç yemedm ben:)) midem almıyosa yemiym zaten her ne ise. İnş kısa sürer inşaAllahCnm ayıptır sylemesı bakla yedım sebze onbıle mıdemı yaktı ya ne yesem gaz yapıyo bunyem hassastı zaten sımdı daha gena gaz tıksınme yanmada eklendı hayırlısmolsn korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?