Benimde bu ara ne yesem cikarmak istiyorum ama kusmuyorum da özellikle etden tiksiniyorumCanim benim midem cok kotuydu.Istifra kusma olmadi ama agzima lokma atsam pisman oluyordum.
10.haftanin sonuna dogru gecmisti.
1 hafta rahat ettim yine basladi :)
Bulanmiyorda ama garip,agzimin tadi gidiyor o nefesimden midem kalkiyor.
Eksime yok ama.
Buarada dinlenmek biraz ara vermek istiyorsan dinlen
Salam değilde arada sucuk yiyorum. Ama gazlı içecek meyve suyu ıce tea filan içmiyorum. Ama canım çok istiyorsağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Salam sosisden ben tiksindim zaten göremeye tahammülüm yok ama kola çok istiyor canım 1 bardak ta olsa içiyorum. Bi sitede sade gazozun mide bulantısını iyi geldiğini okudum denedim bana gerçekten iyi geldisağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Ben sucuk sosis ara ara kaçıryrm. Yani mesela sucuklu yumrta yaparm ama sucuğndan sadece 1-2 yerim tadımlık. Gazlı içeçekde canım hep zaten soğuk buz gibi içeckler istiyor. Yine canm çok çeknce azck içiyrm ama dokunuyo hemen zaten gebeyken banasağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Bnm mıde hıcbıseyı almıyo oncok garıp sureklı yanma gaz bulantı ahahah valla benımkı cok yaramaz olcak galıbaBaklayı hiç yemedm ben:)) midem almıyosa yemiym zaten her ne ise. İnş kısa sürer inşaAllah
O zaman bizim ki çok erken :) hayırlısı ile o günleri de görelim inşalllahAynen ilknde 17. Hftada hissetmstm dr olabilir demsti. Ama 20.haftada hisstklrm o kdr netti ki oncesini sildi yani
Sabah aç karnına su ve 5tane falan kayısı ye benimde öyleydi bu şekilde rahata kavuştumKızlar dün pıhtı gelmişti benden. Sabah gittim dr a. Cok şükür kanama alani yok. Bebek iyi dedi. Birliktelik yasak dedi. Neyse oradangeldim. Lavaboya gittim. Afedersiniz Kabız olmuşum. Ama ne kabızlık. Beni mahvetti. Sabah 10.30 dan öğlen 15.00 e kadar bi klozet e birdigerine kostum. Ağladim. zeytinyagi içtim yumuşar diye. Bu defa kusmaya kostum. Kayisi sulari armutlar. Bana misin demedi. En son bi sekilde yaptim. Dünyalar benim oldu. O kadar canim yandi ki. Oturamiyorum şu an.
Ben boyle sey ilk defa yasadim. Daha anlatamadiklarim var. Deniycem sağ olasinSabah aç karnına su ve 5tane falan kayısı ye benimde öyleydi bu şekilde rahata kavuştum
Benim ilk zamanlar öyleydi dr söyledi bana da öyle denedim rahatladım çok şükürBen boyle sey ilk defa yasadim. Daha anlatamadiklarim var. Deniycem sağ olasin
Ay çok sevindim canım maşallah herşey yolunda gitsin hepimizin.kanama alanı yoksa herhangi bir açıklama getiremiyorlar değil miKızlar dün pıhtı gelmişti benden. Sabah gittim dr a. Cok şükür kanama alani yok. Bebek iyi dedi. Birliktelik yasak dedi. Neyse oradangeldim. Lavaboya gittim. Afedersiniz Kabız olmuşum. Ama ne kabızlık. Beni mahvetti. Sabah 10.30 dan öğlen 15.00 e kadar bi klozet e birdigerine kostum. Ağladim. zeytinyagi içtim yumuşar diye. Bu defa kusmaya kostum. Kayisi sulari armutlar. Bana misin demedi. En son bi sekilde yaptim. Dünyalar benim oldu. O kadar canim yandi ki. Oturamiyorum şu an.
Ayy olmaz ins:)) bnm birinci cok harketliydi pesindeym surekli. Bu biraz sakn olsun istyrmmBnm mıde hıcbıseyı almıyo oncok garıp sureklı yanma gaz bulantı ahahah valla benımkı cok yaramaz olcak galıba
InsaAllah gorecegiz. :)O zaman bizim ki çok erken :) hayırlısı ile o günleri de görelim inşalllah
Eki Görüntüle 2126263 Selam kızlar bugün doktora gittim sat a göre 8+4 ama ultrason da 9+3 çıktı miniğim. Kızlar çok erken ama cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum
kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başlıyoruz?
Benimde bu ara ne yesem cikarmak istiyorum ama kusmuyorum da özellikle etden tiksiniyorum
sağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Senin dediğin gibi ilk hamileliğimde oldum resmen inledim ağladım hiç unutamam onu. Hamilelikte kabızlık çok oluyor ona göre önlem almalıyız yediklerimize dikkat etmeliyiz. Ben bi ilaç içiyordum şurup gibi adını hatırlamıyorum çok iyi geliyordu. Olmazsa doktoruna yazdır sendeKızlar dün pıhtı gelmişti benden. Sabah gittim dr a. Cok şükür kanama alani yok. Bebek iyi dedi. Birliktelik yasak dedi. Neyse oradangeldim. Lavaboya gittim. Afedersiniz Kabız olmuşum. Ama ne kabızlık. Beni mahvetti. Sabah 10.30 dan öğlen 15.00 e kadar bi klozet e birdigerine kostum. Ağladim. zeytinyagi içtim yumuşar diye. Bu defa kusmaya kostum. Kayisi sulari armutlar. Bana misin demedi. En son bi sekilde yaptim. Dünyalar benim oldu. O kadar canim yandi ki. Oturamiyorum şu an.
Tansiyon baş ağrısı yapmış olabilir. Imkanin varsa ölç bence en azından normale dönmek için birşeyler yapabilirsin.
O vesvese yok mu o vesvese.. Bugün doktora ilk sorum kalbi atıyor mu oldu. Doktora korka korka gittim. Yalnız böyle stresli olmak bebeği de etkiliyor emin ol doğan bebek de huysuz huzursuz oluyor. Elbette herşey olacağına varıyor. Ben artık vesveseyi bırakıyorum..
Ben elimde sade sodayla geziyorum.hep sis gibiyim hepsi kilo olamaz heralde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?