2018 Ekim Anneleri

Benimde bu ara ne yesem cikarmak istiyorum ama kusmuyorum da özellikle etden tiksiniyorum

sağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?

sağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Salam değilde arada sucuk yiyorum. Ama gazlı içecek meyve suyu ıce tea filan içmiyorum. Ama canım çok istiyor

Salam sosisden ben tiksindim zaten göremeye tahammülüm yok ama kola çok istiyor canım 1 bardak ta olsa içiyorum. Bi sitede sade gazozun mide bulantısını iyi geldiğini okudum denedim bana gerçekten iyi geldi

Ben sucuk sosis ara ara kaçıryrm. Yani mesela sucuklu yumrta yaparm ama sucuğndan sadece 1-2 yerim tadımlık. Gazlı içeçekde canım hep zaten soğuk buz gibi içeckler istiyor. Yine canm çok çeknce azck içiyrm ama dokunuyo hemen zaten gebeyken bana

Kızlar dün pıhtı gelmişti benden. Sabah gittim dr a. Cok şükür kanama alani yok. Bebek iyi dedi. Birliktelik yasak dedi. Neyse oradangeldim. Lavaboya gittim. Afedersiniz Kabız olmuşum. Ama ne kabızlık. Beni mahvetti. Sabah 10.30 dan öğlen 15.00 e kadar bi klozet e birdigerine kostum. Ağladim. zeytinyagi içtim yumuşar diye. Bu defa kusmaya kostum. Kayisi sulari armutlar. Bana misin demedi. En son bi sekilde yaptim. Dünyalar benim oldu. O kadar canim yandi ki. Oturamiyorum şu an.

Sabah aç karnına su ve 5tane falan kayısı ye benimde öyleydi bu şekilde rahata kavuştum

Bende kabizlik vs yok fakat her gun 2 kuru kayisimi yiyorum.
2 cevizimi de yiyorum
1 kasik pekmez yiyorum.
Kendime huy edinmeye calisiyorum bunlari hepsini tezgaha koydum unutmim diye.

InsAllah her gun tuketicem.

Süt cok icemedigimden az once 1 kase yogurt yedim.

Ay çok sevindim canım maşallah herşey yolunda gitsin hepimizin.kanama alanı yoksa herhangi bir açıklama getiremiyorlar değil mi

Eki Görüntüle 2126263 Selam kızlar bugün doktora gittim sat a göre 8+4 ama ultrason da 9+3 çıktı miniğim. Kızlar çok erken ama cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum

Ben kız diyorum :) ☝

kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başlıyoruz?

Kizimi 16.haftanin icindeyken hissetmistim ilk.
Seyirme gb ufacik bisy oluyor.Ilk zamanlar uzanirken,yemek sonrasi vs tetikte beklemek gerekiyor :)

Benimde bu ara ne yesem cikarmak istiyorum ama kusmuyorum da özellikle etden tiksiniyorum

Agir geliyor evet bana da.Tiksinmedim ama sonrasi daha da zorlayacak diye az yemeye calisiyorum.

Tadimlik yapmakta zarar yoktur diye dusunuyorum.Abartmamak gerek.Zaten saglikli olduklari soylenemez ve bizden daha cok korumak gerek bebisleri.Sahsi fikrim.
Ben normalde de hic tuketmedigim icin canimda cekmesin istiyorum :)

Senin dediğin gibi ilk hamileliğimde oldum resmen inledim ağladım hiç unutamam onu. Hamilelikte kabızlık çok oluyor ona göre önlem almalıyız yediklerimize dikkat etmeliyiz. Ben bi ilaç içiyordum şurup gibi adını hatırlamıyorum çok iyi geliyordu. Olmazsa doktoruna yazdır sende

13 haftalık olayım soz bende bırakıcam :) stresli yaşamak gibi değilde ya bişey olduysa endişesi. Rabbim korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…