2018 Ekim Anneleri

Benim basenler kilo aldı kızlar esofmanlar dar gelmeye başladı belleri sıkıyor çitli badi giyerim hep onu da giyemiyorum artık. Eşim hep dalga geçiyor çocuğu totonda taşıyorsun sen diye

Bulantı bende çok dengesiz oldu arttı azaldı derken bir kaç gündür pek yok. Kafana takma bunu çünkü istikrarlı değil. Kasik ağrılarına gelince de senin haftanda normal benimki yeni yeni geçiyor.

Biri bitecek biri başlayacak yani bulantidan kurtuldum derken ağrı başladı ger an adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrı olunca o da geçse bir an önce

sağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Hiç hazır içecek içmedim öğrendiğimden beri ama yazın soğuk soğuk canım çeker arada kaçamak yaparım muhtemelen. Sarkuteri ürünlerini de çok abartmamak kaydıyla canım çektiğinde yiyorum hafta 1 en fazla.

Benim basenler kilo aldı kızlar esofmanlar dar gelmeye başladı belleri sıkıyor çitli badi giyerim hep onu da giyemiyorum artık. Eşim hep dalga geçiyor çocuğu totonda taşıyorsun sen diye

Ben daha kilo almadım ama basenlerimin genisledigini hissediyorum. Zaten basenim vardı doğumdan sonra kalmaz insallah

Ben ilk hamileliğimde de basenlerden kilo aldım ama doğumdan sonra eski halimden bile zayıf hale geldim çocuk peşinde koşunca kilo kalmıyor :)

Bak enisteye sen bulmus gül gibi hatunu en yanlis zamanda dalga geciyor :))))))))))
Eskisinden daha diri olacagini dusundugumden varsin hamileligin guzellikleri olsun bunlarda :)))

Benim de gecti derken geri döndü mide ile problemler.Nazar ettik heralde.Bide buara dönünce gecmeyecek galiba diye dusunduruyor.
Bakalim nasibimize ne var..

Göbeğimde bariz var alttan yuvarlak.Kızımda 4.ayın sonunda böyleydim.Gelisine siser heralde artik :)

Dun gecede ruyamda sikayetle doktora gitmistim.Kontrol ediyordu.Hersey yolunda dedi.Bide gosterirse cinsiyete bakalim dedi.
Cevirdi ultrasonu fln erkek dedi,bende bayaa gördüm rüyamda :)))))
Kız hissediyorum ama bakalım.
İnşallah gidip sağlıklı haberler alalımda,iki cinsiyette her türlü sürpriz ❤

Kozlar gunaydın ben galıba guzellestım ya oglummu olcak acaba ruyamda pembe tulumlar gormustum ama kafam karıstı

Allah kolaylk versn canim. Bende aynen tekim. Ilkinide tek dogurdm baktm bu da oyle olcak buyuk ihtmal.
Aynen sanırım cnm ya bakalm tecrubesızız ıns ustesınden gelırız hafıf agar canta tasıdım ıkı dk belım kasıklarm agrıdı bısı olmaz dı mı ya okdr asırı agar degıl zaten ıcınde yıyecek vardı sadece

Olmaz ins diyelim. Ama yinede ne kadr az o kadr iyi canim. Sen dikkat et yinede. Bide esit seklde dagit kollara ki bi tarafa baski olmasin. Ama en guzeli az tasimak.

Olmaz ins diyelim. Ama yinede ne kadr az o kadr iyi canim. Sen dikkat et yinede. Bide esit seklde dagit kollara ki bi tarafa baski olmasin. Ama en guzeli az tasimak.
Sırt cantası alcam zaten kol cantası nekdr buyuk olursa okdr ben agar yuklemeye basladım sanırım ya valla sımdı gectı mıde bulantm basladı her koku kotu gelıyo ;(

Kızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
cnm çok üzüldüm niye böyle oluyor yaaa
hemen hemen hergün üzücü haberler alıyoruz
Allaha emanetiz
hayırlısı buymuş, en yakın zamanda sağıklı bir şekılde gebe kalırsın inş
benım de kontrolüm cuma günü hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…