Bulantı bende çok dengesiz oldu arttı azaldı derken bir kaç gündür pek yok. Kafana takma bunu çünkü istikrarlı değil. Kasik ağrılarına gelince de senin haftanda normal benimki yeni yeni geçiyor.
Hiç hazır içecek içmedim öğrendiğimden beri ama yazın soğuk soğuk canım çeker arada kaçamak yaparım muhtemelen. Sarkuteri ürünlerini de çok abartmamak kaydıyla canım çektiğinde yiyorum hafta 1 en fazla.sağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Benim basenler kilo aldı kızlar esofmanlar dar gelmeye başladı belleri sıkıyor çitli badi giyerim hep onu da giyemiyorum artık. Eşim hep dalga geçiyor çocuğu totonda taşıyorsun sen diye
Ben ilk hamileliğimde de basenlerden kilo aldım ama doğumdan sonra eski halimden bile zayıf hale geldim çocuk peşinde koşunca kilo kalmıyor :)Biri bitecek biri başlayacak yani bulantidan kurtuldum derken ağrı başladı ger an adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrı olunca o da geçse bir an önce
Hiç hazır içecek içmedim öğrendiğimden beri ama yazın soğuk soğuk canım çeker arada kaçamak yaparım muhtemelen. Sarkuteri ürünlerini de çok abartmamak kaydıyla canım çektiğinde yiyorum hafta 1 en fazla.
Ben daha kilo almadım ama basenlerimin genisledigini hissediyorum. Zaten nedenlerim vardı doğumdan sonra kalmaz insallah
Benim basenler kilo aldı kızlar esofmanlar dar gelmeye başladı belleri sıkıyor çitli badi giyerim hep onu da giyemiyorum artık. Eşim hep dalga geçiyor çocuğu totonda taşıyorsun sen diye
Bnde cnm tek bakcam cunku aıleler garklı sehırde olck ısten cıkıp bakıcam kosmet olursaAyy olmaz ins:)) bnm birinci cok harketliydi pesindeym surekli. Bu biraz sakn olsun istyrmm
Allah kolaylk versn canim. Bende aynen tekim. Ilkinide tek dogurdm baktm bu da oyle olcak buyuk ihtmal.Bnde cnm tek bakcam cunku aıleler garklı sehırde olck ısten cıkıp bakıcam kosmet olursa
Aynen sanırım cnm ya bakalm tecrubesızız ıns ustesınden gelırız hafıf agar canta tasıdım ıkı dk belım kasıklarm agrıdı bısı olmaz dı mı ya okdr asırı agar degıl zaten ıcınde yıyecek vardı sadeceAllah kolaylk versn canim. Bende aynen tekim. Ilkinide tek dogurdm baktm bu da oyle olcak buyuk ihtmal.
Olmaz ins diyelim. Ama yinede ne kadr az o kadr iyi canim. Sen dikkat et yinede. Bide esit seklde dagit kollara ki bi tarafa baski olmasin. Ama en guzeli az tasimak.Aynen sanırım cnm ya bakalm tecrubesızız ıns ustesınden gelırız hafıf agar canta tasıdım ıkı dk belım kasıklarm agrıdı bısı olmaz dı mı ya okdr asırı agar degıl zaten ıcınde yıyecek vardı sadece
Sırt cantası alcam zaten kol cantası nekdr buyuk olursa okdr ben agar yuklemeye basladım sanırım ya valla sımdı gectı mıde bulantm basladı her koku kotu gelıyo ;(Olmaz ins diyelim. Ama yinede ne kadr az o kadr iyi canim. Sen dikkat et yinede. Bide esit seklde dagit kollara ki bi tarafa baski olmasin. Ama en guzeli az tasimak.
cnm çok üzüldüm niye böyle oluyor yaaaKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
geçmiş olsun canım hiç mi kalp atışı alamadınız ?Kızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
Geçmiş olsun rabbim en kısa sürede nasip etsinKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
Canım çok geçmiş olsun ya rabbim hakkınızda hayırlısı olsun inş çok üzüldümKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
Gecmis olsun canim.En kisa surede saglikli bi bebegin olur ins.Kızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
Perşembe günü memlekette devlet hastanesine gitmiştim ekranda azar azar görüyorum ams duyulmuyor demiştigeçmiş olsun canım hiç mi kalp atışı alamadınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?