Çok geçmiş olsun en kısa sürede tekrar sağlıkla hamile kalırsın inşallahPerşembe günü memlekette devlet hastanesine gitmiştim ekranda azar azar görüyorum ams duyulmuyor demişti
Hayırlı sabahlar hanımlar
Bugün kotrolumuz var dua bekliyorum İnşallah bebeğim büyümüştür. Çok korkuyorum
Kızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
merhaba kızlar,amcamı kaybettik pazar günü ama amca değil baba gibiydi..Babam yalnız kaldı,1.5 sene öncede diğer amcam ölmüştü.Babaannem iki tane evlat acısı gördü bu yaşında
Allahımın işine karışılmaz ama işte...
Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize..
Sağ ol canım deniycem.Benim ilk zamanlar öyleydi dr söyledi bana da öyle denedim rahatladım çok şükür
Suyuda ılık için inşalllah faydasını görürsünüz
Çok sag ol canim. İnşallah. Tekrar olabilr mi dedim. Her gebelikte olabilir dedi.Ay çok sevindim canım maşallah herşey yolunda gitsin hepimizin.kanama alanı yoksa herhangi bir açıklama getiremiyorlar değil mi
Ayy çok kötüydü. Şimdi kayısı falan deniycem. Devam ederse şurubu sorarim canim. Ama ben bulantim oldugu ivin çok çorba ve sulu yemek yiyemedim. SanirSa ondan oldu.Senin dediğin gibi ilk hamileliğimde oldum resmen inledim ağladım hiç unutamam onu. Hamilelikte kabızlık çok oluyor ona göre önlem almalıyız yediklerimize dikkat etmeliyiz. Ben bi ilaç içiyordum şurup gibi adını hatırlamıyorum çok iyi geliyordu. Olmazsa doktoruna yazdır sende
Canim inan cok üzüldüm. Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsunmerhaba kızlar,amcamı kaybettik pazar günü ama amca değil baba gibiydi..Babam yalnız kaldı,1.5 sene öncede diğer amcam ölmüştü.Babaannem iki tane evlat acısı gördü bu yaşında
Canım benim çok çok üzüldüm Allah en kısa zamanda en sağlıklısından bir bebiş daha nasip etsin sana inşallah.Biliyor musun kaybedilecekse erken olması çok daha hayırlı çünkü ilerleyen zamanlarda olan kaybın ne kadar Üzücü olduğuna gözlerimle kulaklarımla Şahit oldum hastanede .Rabbim yüzünü güldürsünKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
çok üzüldüm canım yaaKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
merhaba kızlar,amcamı kaybettik pazar günü ama amca değil baba gibiydi..Babam yalnız kaldı,1.5 sene öncede diğer amcam ölmüştü.Babaannem iki tane evlat acısı gördü bu yaşında
Bende öyle su bile mide bulantısı yapıyor. Bu arada incir reçeli çok iyi geliyor onu da deneSağ ol canım deniycem.
Çok sag ol canim. İnşallah. Tekrar olabilr mi dedim. Her gebelikte olabilir dedi.
Ayy çok kötüydü. Şimdi kayısı falan deniycem. Devam ederse şurubu sorarim canim. Ama ben bulantim oldugu ivin çok çorba ve sulu yemek yiyemedim. SanirSa ondan oldu.
Aynen canım ben takmıyorum zaten kafama inşallah eski halimi alırım doğumdan sonra :)Bak enisteye sen bulmus gül gibi hatunu en yanlis zamanda dalga geciyor :))))))))))
Eskisinden daha diri olacagini dusundugumden varsin hamileligin guzellikleri olsun bunlarda :)))
Rüyada erkek görenlerin kızı olur derler bakalım :)Benim de gecti derken geri döndü mide ile problemler.Nazar ettik heralde.Bide buara dönünce gecmeyecek galiba diye dusunduruyor.
Bakalim nasibimize ne var..
Göbeğimde bariz var alttan yuvarlak.Kızımda 4.ayın sonunda böyleydim.Gelisine siser heralde artik :)
Dun gecede ruyamda sikayetle doktora gitmistim.Kontrol ediyordu.Hersey yolunda dedi.Bide gosterirse cinsiyete bakalim dedi.
Cevirdi ultrasonu fln erkek dedi,bende bayaa gördüm rüyamda :)))))
Kız hissediyorum ama bakalım.
İnşallah gidip sağlıklı haberler alalımda,iki cinsiyette her türlü sürpriz ❤
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar bebişin olurKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
Rüyada erkek görenlerin kızı olur derler bakalım :)
canımcım toxoplazma diye bir kan testi yapıyor doktorlar, o yapıldı mı? eğer o testin pozitif çıktıysa zaten bağşıklığın var demektir ve abartmadıkça yiyebilirsin ama test yapılmadıysa çiğ sucuk, salam, çif köfte yemeyin, çiğ ete dokunmayın, bu önemli bir konu.sağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
Öyle mi? Onu duymamıştım hiçBende öyle su bile mide bulantısı yapıyor. Bu arada incir reçeli çok iyi geliyor onu da dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?