2018 Ekim Anneleri

Hayırlı sabahlar hanımlar
Bugün kotrolumuz var dua bekliyorum İnşallah bebeğim büyümüştür. Çok korkuyorum

İnşallah kontrolünüz çok güzel geçer
Korkma rabbime emanet onlar

Kızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam

Çok geçmiş olsun
Hayırlısı böyleymiş demekki
Rabbim tez zamanda tekrar hamile kalmanı nasip etsin inşALLAH

merhaba kızlar,amcamı kaybettik pazar günü ama amca değil baba gibiydi..Babam yalnız kaldı,1.5 sene öncede diğer amcam ölmüştü.Babaannem iki tane evlat acısı gördü bu yaşında
Allahımın işine karışılmaz ama işte...
Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize..

Başınız sağolsun. Allah sizlere uzun ömürler versin

Benim ilk zamanlar öyleydi dr söyledi bana da öyle denedim rahatladım çok şükür
Suyuda ılık için inşalllah faydasını görürsünüz
Sağ ol canım deniycem.

Ay çok sevindim canım maşallah herşey yolunda gitsin hepimizin.kanama alanı yoksa herhangi bir açıklama getiremiyorlar değil mi
Çok sag ol canim. İnşallah. Tekrar olabilr mi dedim. Her gebelikte olabilir dedi.

Ayy çok kötüydü. Şimdi kayısı falan deniycem. Devam ederse şurubu sorarim canim. Ama ben bulantim oldugu ivin çok çorba ve sulu yemek yiyemedim. SanirSa ondan oldu.

Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun

Canım benim çok çok üzüldüm Allah en kısa zamanda en sağlıklısından bir bebiş daha nasip etsin sana inşallah.Biliyor musun kaybedilecekse erken olması çok daha hayırlı çünkü ilerleyen zamanlarda olan kaybın ne kadar Üzücü olduğuna gözlerimle kulaklarımla Şahit oldum hastanede .Rabbim yüzünü güldürsün

Çok geçmiş olsun Of çok üzülüyorum her kayipta umarım bir an önce kavuşursun istediğin bebeğe

Bir belirti var mıydı aniden mi oldu?

Allah rahmet eylesin babanıza çok ömür versin inşallah.

Bende öyle su bile mide bulantısı yapıyor. Bu arada incir reçeli çok iyi geliyor onu da dene

Bak enisteye sen bulmus gül gibi hatunu en yanlis zamanda dalga geciyor :))))))))))
Eskisinden daha diri olacagini dusundugumden varsin hamileligin guzellikleri olsun bunlarda :)))
Aynen canım ben takmıyorum zaten kafama inşallah eski halimi alırım doğumdan sonra :)

Rüyada erkek görenlerin kızı olur derler bakalım :)

Artik azalir diye umdukca yeni haberler aliyoruz.Cok uzuluyorum.
Allah yardimcin olsun en kisa zamanda saglikla nasip etsin canim❤
Biliyorum,ne desek boş..Insan o hissizligi atamiyor uzerinden..

Başınız sağolsunn..
Allah sabir versin babaannecigine ve sevenlerine...

Rüyada erkek görenlerin kızı olur derler bakalım :)

Kızıma hamileyken ruyamda kız görmüstüm :) minnacik,pembe sapkali,yatagimda,emzirmistim ve aynisiydi ya hic unutmam :)
Bakalim boyle oldukcada insan merak ediyor :)

sağolun cevaplar için :) başka sorum olacak gazlı içecekler ve salam vs ile aranız nasıl? arada bir kaçamak yapmak zararlı olur mu sizce?
canımcım toxoplazma diye bir kan testi yapıyor doktorlar, o yapıldı mı? eğer o testin pozitif çıktıysa zaten bağşıklığın var demektir ve abartmadıkça yiyebilirsin ama test yapılmadıysa çiğ sucuk, salam, çif köfte yemeyin, çiğ ete dokunmayın, bu önemli bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…