2018 Ekim Anneleri

Bugün 10.haftam bitiyor. Gecen hafta mesajlarda 11.haftada olan arkadaşlar hep kasık ağrisindan şikayet etmisti . Bugun benim de sol kasığım ağrımaya başladı. Demek ki aşağı yukarı ayni haftalarda oluyor.

Ayparçam14 çok üzüldüm, bunun tesellisi yok şuan senin için ama tez zamanda sağlıklı bir bebişin olsun inşallah ve allah gönlüne göre versin canım.

kabızlık çeken güzel anneler söylendiği gibi her sabah aç karına 3-4 adet gün kurusu yiyip üzerine 1 bardak ılık su içerseniz rahatlarsınız diye düşünüyorum, ben ilk hamileliğimde yaşamıştım ve normalde hiç kabız olmadığım için çok zorlanmıştım. ilk başlarda her öğün öncesi yani sabah öğle akşam olmak üzere aç karına gün kurusu yedim ve üzerine su içtim ilk zamanları böyle atlattım, hatta kuru incir de çok iyi geliyor.

ayrıca kızlar şuan malum hepimiz ilk 3. aylık dönemin içindeyiz yada hafiften geçmeye başladık, üzücü haberlerin olması normal aslında çünkü ne olacaksa bu ilk 3 ay yaşanıyor, doğanın kanunu gereği, Allah'ın verdiği bir düzen bu. O nedenle lütfen morelinizi bozmamaya çalışın ve kendinizi rahatlatmaya çalışın, iyi şeyler düşünün, hayal kurun. herşey olacağına varıyor sonuçta ve elimizden hiçbirşey gelmiyor

Kızıma hamileyken ruyamda kız görmüstüm :) minnacik,pembe sapkali,yatagimda,emzirmistim ve aynisiydi ya hic unutmam :)
Bakalim boyle oldukcada insan merak ediyor :)
Yaa ne güzel Allah gönlüne göre versin inşallah :)

Merhaba arkadaşlar bende 10+5 oldum cinsiyeti çok merak ediyorum .rüyamda altın bilezik taktıgımı ve bir sürü at gördüm yorumunu bilen varmı beraber paylasırız burada inşallah birgün de cinsiyet leri

Ben bebekle ilgili hiç rüya görmedim ama eşim oğlumuz olduğunu adını kağan koyduğumuzu görmüş bakalım bende çok merak ediyorum
Senle aynı zamanız sanrm dr a nezaman gıdeceksın benımde ruyalar. Cıkar ama tabı kısmet saglıklı olsunlarda bıran once bellı olsada kıyaget alsak

Ben önce rüyamda kız gördüm yanında da arkası dönük erkek vardı. Yüzü görünmeyen. Geçenlerde de erkek gördüm. Bir türlü anlam veremiyorum. Eşim de bugün kız görmüş rüyasında. Bizim neyimiz olacak acaba çok merak ediyorum

Alt
Merhaba arkadaşlar bende 10+5 oldum cinsiyeti çok merak ediyorum .rüyamda altın bilezik taktıgımı ve bir sürü at gördüm yorumunu bilen varmı beraber paylasırız burada inşallah birgün de cinsiyet leri
altın bilezik kız diye biliyorum bende kızıma hamileyken görmüştüm altın bilezik taktığımı ozaman bakmıştım :)

hamıle oldmu ogrenmeden bır gun once pembe tulumlar gordum cok merak edıyorum cınsıyetı
aaa ben de sabah hamilelik testi yapacagim gece ruya gormustum. yani sabahina uyandigimda test yapacaktim o gece ruyamda bembeyaz carsaflara sarili bir bebek verdiler kucagima yattigim yatak felan da hep beyaz carsafliydi esime de bak askim kizimiz oldu diyordum. uyaninca hemen test yaptim zaten bekliyordum pozitifi gordum. Simdi benim kizim mi olacak oglum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…