- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Rüyada erkek görenlerin kızı olur derler bakalım :)
ohhhh misssssDoktordan geldik teyzeleri çok şükür kalbi güzel atiyor 7 haftalık gorunuyor dedi normalde 8e yeni girdim.cok sorun değil dedi.
Ben bebekle ilgili hiç rüya görmedim ama eşim oğlumuz olduğunu adını kağan koyduğumuzu görmüş bakalım bende çok merak ediyorumhamıle oldmu ogrenmeden bır gun once pembe tulumlar gordum cok merak edıyorum cınsıyetı
Evet canım ben evde hep bulunduruyorum o yüzden. Ama incirin dövülmüş ezilmiş hali olacakÖyle mi? Onu duymamıştım hiç
Yaa ne güzel Allah gönlüne göre versin inşallah :)Kızıma hamileyken ruyamda kız görmüstüm :) minnacik,pembe sapkali,yatagimda,emzirmistim ve aynisiydi ya hic unutmam :)
Bakalim boyle oldukcada insan merak ediyor :)
Çok üzüldümKızlar üzülerek söylüyorum ki bebeğimin kalp atışı yok pazartesi kürtaj olucam
Senle aynı zamanız sanrm dr a nezaman gıdeceksın benımde ruyalar. Cıkar ama tabı kısmet saglıklı olsunlarda bıran once bellı olsada kıyaget alsakBen bebekle ilgili hiç rüya görmedim ama eşim oğlumuz olduğunu adını kağan koyduğumuzu görmüş bakalım bende çok merak ediyorum
Hadi gözün aydın canım :) maşallahDoktordan geldik teyzeleri çok şükür kalbi güzel atiyor 7 haftalık gorunuyor dedi normalde 8e yeni girdim.cok sorun değil dedi.
altın bilezik kız diye biliyorum bende kızıma hamileyken görmüştüm altın bilezik taktığımı ozaman bakmıştım :)Merhaba arkadaşlar bende 10+5 oldum cinsiyeti çok merak ediyorum .rüyamda altın bilezik taktıgımı ve bir sürü at gördüm yorumunu bilen varmı beraber paylasırız burada inşallah birgün de cinsiyet leri
Allah razı olsun canım :)Hadi gözün aydın canım :) maşallah
aaa ben de sabah hamilelik testi yapacagim gece ruya gormustum. yani sabahina uyandigimda test yapacaktim o gece ruyamda bembeyaz carsaflara sarili bir bebek verdiler kucagima yattigim yatak felan da hep beyaz carsafliydi esime de bak askim kizimiz oldu diyordum. uyaninca hemen test yaptim zaten bekliyordum pozitifi gordum.hamıle oldmu ogrenmeden bır gun once pembe tulumlar gordum cok merak edıyorum cınsıyetı
Çok geçmiş olsunOf çok üzülüyorum her kayipta umarım bir an önce kavuşursun istediğin bebeğe
Bir belirti var mıydı aniden mi oldu?
Hiçbir belirti yok doktorda belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?