- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Vakla cnm bnde o ruyadan bıhun sonra gene ruyamda bırı bana test yap pozıtıf cıkıcak dıyodu test yaptm hamıle oldmu ogrendm ıkıgun ustuste cok ılgınc ruyalar ıste allah bılıyo bellı olmazaaa ben de sabah hamilelik testi yapacagim gece ruya gormustum. yani sabahina uyandigimda test yapacaktim o gece ruyamda bembeyaz carsaflara sarili bir bebek verdiler kucagima yattigim yatak felan da hep beyaz carsafliydi esime de bak askim kizimiz oldu diyordum. uyaninca hemen test yaptim zaten bekliyordum pozitifi gordum.Simdi benim kizim mi olacak oglum mu
26 martta gideceğim canim bakalım belki cinsiyet tahmini de yapar belki.Senle aynı zamanız sanrm dr a nezaman gıdeceksın benımde ruyalar. Cıkar ama tabı kısmet saglıklı olsunlarda bıran once bellı olsada kıyaget alsak
Benim basenler kilo aldı kızlar esofmanlar dar gelmeye başladı belleri sıkıyor çitli badi giyerim hep onu da giyemiyorum artık. Eşim hep dalga geçiyor çocuğu totonda taşıyorsun sen diye[/QU
Kızın mı olacak ki canım , toto çıkınca kız olurmuş . Takma sen kocanı. Bana da doğumdan sonra 20 kilo almıştım oğlum annen dana gibi oldu diyordu. Hiç takmadım pişirip pişirip yedim . Şimdi tekrar eskisi gibi oldum bulantı kusma beni eritti. Şimdi yiyemiyorum ya iyi ki de eşimi takmamışım yemişim diyorum
Hafı hayırlısı bende ruyamda altın bılezık gormustm komısı kız kımısı erkek dıyo cok merak edıyorumBenim canim ne eksi ne tatli istemiyor
Kiloda almadim.
Ruya falanda gormedim.
Ama kim duysa hep kizin olcak diyor
Esime bile senin kizin olcak demisler ofiste.
Biz baya kiz ya falan diye alistik.
Ben de cok merak ediyorum.
Sadece ruyamda kanamam oldugunu gorup korkuyla uyanip wc kostum.
Sonra cok sukur ruyaymis dedim.
Bir ruya tabirinde hamile birinin kanama gormesi ruyasinda bebeginin kiz olacagina yorumlanir yaziyordu.
Cin takvimide rus takvimide kiz diyor.
Dr. Da kiz tahmin etti.
Bakalim nolcek.
Nisanda bence kesin belli olacak 20 gun sonra zaten kontrole gidicem 12 haftalik oluyor.
Oğluma hamileyken de basenlerden kilo aldım bilmiyorum oğlumda yaşadığım hamileliği yaşıyorum yine ama sadece ilkte ekşi yiyordum şimdi çok tatlı istiyor canım
Bende canım herkeste farklı oluyor çünkü. Çok merak ediyorum cinsiyetini. Ilkinde o kadar merak etmedim ama şimdi çatlıyorum:)Hm o tez de çürüdü o zaman. Ben zaten tatlı ekşi olayına inanmıyorum canım.
Ayy benmde ilk geblkte herkes erkek dedi ama herkes. Butun takvimler testler erkekti:) hatta bende baya baya alistim. Kiz duyunca bigun alisamadm resmen. Cevre psklojisi:))) ama kiz o kadr guzelki yine kiz istyrm hayrlisylaa:)Benim canim ne eksi ne tatli istemiyor
Kiloda almadim.
Ruya falanda gormedim.
Ama kim duysa hep kizin olcak diyor
Esime bile senin kizin olcak demisler ofiste.
Biz baya kiz ya falan diye alistik.
Ben de cok merak ediyorum.
Sadece ruyamda kanamam oldugunu gorup korkuyla uyanip wc kostum.
Sonra cok sukur ruyaymis dedim.
Bir ruya tabirinde hamile birinin kanama gormesi ruyasinda bebeginin kiz olacagina yorumlanir yaziyordu.
Cin takvimide rus takvimide kiz diyor.
Dr. Da kiz tahmin etti.
Bakalim nolcek.
Nisanda bence kesin belli olacak 20 gun sonra zaten kontrole gidicem 12 haftalik oluyor.
Bende de tersimi cikacak yaAyy benmde ilk geblkte herkes erkek dedi ama herkes. Butun takvimler testler erkekti:) hatta bende baya baya alistim. Kiz duyunca bigun alisamadm resmen. Cevre psklojisi:))) ama kiz o kadr guzelki yine kiz istyrm hayrlisylaa:)
Aynen ben ilk de ogrenmedm bile cinsytini ama bunu cok merk ediyrm:) ilknde gercktn farktmzdi. Ikiside ilk heycn olcakti. Ama bu sefer cook ogrenmi istyrmBende canım herkeste farklı oluyor çünkü. Çok merak ediyorum cinsiyetini. Ilkinde o kadar merak etmedim ama şimdi çatlıyorum:)
Alistrma ya nolur nolmaz. Ben erkek renkleri almistim bile azcik:)) hangi akla hizmetse. Cok komikti. Boyle yasli teyzeler bile yok senin kesin erkek dediler yani.Bende de tersimi cikacak ya
O sebepden alistirmim diyorum ama kendime alistik valla.
Kiz istiyoruz diye hosumuza gitti hattaAlistrma ya nolur nolmaz. Ben erkek renkleri almistim bile azcik:)) hangi akla hizmetse. Cok komikti. Boyle yasli teyzeler bile yok senin kesin erkek dediler yani.
Hayrlisyla ins gonlunuzdeki olur. Ben hep erkek bebekleri severdm bekarken ama kiz o kadr baskaymis ki erkek bebk dusunemyrm artik:) esimde hatta biz nasil sevcez ya kizdan sonra bi erkgi diyor:))))Kiz istiyoruz diye hosumuza gitti hatta
Hep de pembelere bakiyorum.
Nisan 15 gelsin bakalim bir an once.
Merakdan catlicim
İlk çocuğumda içime ilk erkek diye doğmuştu çin takvimi de erkek diyordu 12. Haftada gittiğim muayenede dr da erkeğe benzetmişti. Ben kız istiyordum hep ama hissettiğim erkekti yalan yok bu duruma üzülüyordum Allahım gönlümden geçeni biliyorsun diyordum ilk çocuğum kız olsun diyordum erkek olursa ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyordum cinsiyeti benim bebiş bir türlü göstermedi 19. Haftaya kadar sonra bir öğrendik ki kız dünyalar benim olmuştu. Allahıma bin şükür kızımdan çok memnunum genel olarak uyumlu ve akıllı bir çocuk ekim doğumlu o da artık ikincide nasıl istediysem yine aynı ayda doğum yapacağım inş ve eşim de ben de yine kız olacak diyoruz. Kızıma soruyoruz ııh erkek değil kız diyor ısrarla bakalım ne olacak çok olmasa da merak ediyoruzHayrlisyla ins gonlunuzdeki olur. Ben hep erkek bebekleri severdm bekarken ama kiz o kadr baskaymis ki erkek bebk dusunemyrm artik:) esimde hatta biz nasil sevcez ya kizdan sonra bi erkgi diyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?