2018 Ekim Anneleri

Vakla cnm bnde o ruyadan bıhun sonra gene ruyamda bırı bana test yap pozıtıf cıkıcak dıyodu test yaptm hamıle oldmu ogrendm ıkıgun ustuste cok ılgınc ruyalar ıste allah bılıyo bellı olmaz

Senle aynı zamanız sanrm dr a nezaman gıdeceksın benımde ruyalar. Cıkar ama tabı kısmet saglıklı olsunlarda bıran once bellı olsada kıyaget alsak
26 martta gideceğim canim bakalım belki cinsiyet tahmini de yapar belki.

Ben 5 Şubat'ta hamilelik tespiti için kan vermiştim ertesi gün sonuç alacaktım.o gece rüyamda hani şu 2 ve 3 yaşlarındaki kızları Babaları Tarafından öldürülün kız çocukları var ya,bir arabanın içinde onlara sevgiyle sarılıyormuşum.o gecenin sabahında hamile Olduğum haberini aldım ve kız olduğuyla ilgili bir tabir okumuştum sanki.Allah Sağlıcakla Dünya'ya gelmek nasip etsin de cinsiyetten geçtim artık :)

kızlar ben erkek hissediyorum rüyamdada erkek bebek görüyorum... Eşim ve annem de erkek bebek gördü tabi sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil :)

Oğluma hamileyken de basenlerden kilo aldım bilmiyorum oğlumda yaşadığım hamileliği yaşıyorum yine ama sadece ilkte ekşi yiyordum şimdi çok tatlı istiyor canım

Benim canim ne eksi ne tatli istemiyor
Kiloda almadim.
Ruya falanda gormedim.
Ama kim duysa hep kizin olcak diyor
Esime bile senin kizin olcak demisler ofiste.
Biz baya kiz ya falan diye alistik.

Ben de cok merak ediyorum.

Sadece ruyamda kanamam oldugunu gorup korkuyla uyanip wc kostum.
Sonra cok sukur ruyaymis dedim.

Bir ruya tabirinde hamile birinin kanama gormesi ruyasinda bebeginin kiz olacagina yorumlanir yaziyordu.

Cin takvimide rus takvimide kiz diyor.
Dr. Da kiz tahmin etti.

Bakalim nolcek.

Nisanda bence kesin belli olacak 20 gun sonra zaten kontrole gidicem 12 haftalik oluyor.

Hafı hayırlısı bende ruyamda altın bılezık gormustm komısı kız kımısı erkek dıyo cok merak edıyorum

Kozlar ben genıslemeye basladım sanırım ya cokta yemıyorum hemen sısıcemmı boyle ya yenı 4 e gırıcez 4 gun sonra

Ben her adet dönemimde başlamadan önceki gece rüyamda kız bebek görürdüm, geceden sancılar başlardı onun etkisi sanırım. İlk defa erkek bebek gördüğümde karnımın içinde bebek sarı saçlı gri tişörtlü idi sonraki 10 gün çok sancım oldu ve hamileymişim ilk kez erkek bebek görünce hamile olmak çok garip geldi. 8 tane tanıdığım hamile ve 6sının oğlu olacak. Bu sene bir erkek bebek bolluğu var. Allah hiçbirinin yokluğunu göstermesin. Sağlıklı olsunlar inşallah.

Ayy benmde ilk geblkte herkes erkek dedi ama herkes. Butun takvimler testler erkekti:) hatta bende baya baya alistim. Kiz duyunca bigun alisamadm resmen. Cevre psklojisi:))) ama kiz o kadr guzelki yine kiz istyrm hayrlisylaa:)

Ayy benmde ilk geblkte herkes erkek dedi ama herkes. Butun takvimler testler erkekti:) hatta bende baya baya alistim. Kiz duyunca bigun alisamadm resmen. Cevre psklojisi:))) ama kiz o kadr guzelki yine kiz istyrm hayrlisylaa:)
Bende de tersimi cikacak ya
O sebepden alistirmim diyorum ama kendime alistik valla.

Alistrma ya nolur nolmaz. Ben erkek renkleri almistim bile azcik:)) hangi akla hizmetse. Cok komikti. Boyle yasli teyzeler bile yok senin kesin erkek dediler yani.
Kiz istiyoruz diye hosumuza gitti hatta
Hep de pembelere bakiyorum.
Nisan 15 gelsin bakalim bir an once.
Merakdan catlicim

Kiz istiyoruz diye hosumuza gitti hatta
Hep de pembelere bakiyorum.
Nisan 15 gelsin bakalim bir an once.
Merakdan catlicim
Hayrlisyla ins gonlunuzdeki olur. Ben hep erkek bebekleri severdm bekarken ama kiz o kadr baskaymis ki erkek bebk dusunemyrm artik:) esimde hatta biz nasil sevcez ya kizdan sonra bi erkgi diyor:))))

Herkese iyi aksamlar kizlar:) herkes ruyasindan bahsetmis valla ben erkekte gordum kizda gordum zaten hemen hemen her gece ya bebekle ilgili bir ruya goruyorum yada kotu ruyalar gorup korkarak uyaniyorum sizde de oluyor mu bu?

Bebegini kaybeden arkadasimiz icin cok uzgunum, Allah herseyin hayirlisini versin

Cuma gunu kontrolum var, yine bir suru notlar aldim doktora sorulacak gelince sizinlede paylasacagim :)

Gobek, basen bende aldi basini gidiyor, sabahlari karnimda ufak bir sislik olurken aksam sanirsin 4-5 aylik karnim var ama 3 aydir adet gormuyoruz ödemde var tabi..bebislerimiz saglikli olsunda elbet veririz kilolarimizi:)

Hayrlisyla ins gonlunuzdeki olur. Ben hep erkek bebekleri severdm bekarken ama kiz o kadr baskaymis ki erkek bebk dusunemyrm artik:) esimde hatta biz nasil sevcez ya kizdan sonra bi erkgi diyor:))))
İlk çocuğumda içime ilk erkek diye doğmuştu çin takvimi de erkek diyordu 12. Haftada gittiğim muayenede dr da erkeğe benzetmişti. Ben kız istiyordum hep ama hissettiğim erkekti yalan yok bu duruma üzülüyordum Allahım gönlümden geçeni biliyorsun diyordum ilk çocuğum kız olsun diyordum erkek olursa ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyordum cinsiyeti benim bebiş bir türlü göstermedi 19. Haftaya kadar sonra bir öğrendik ki kız dünyalar benim olmuştu. Allahıma bin şükür kızımdan çok memnunum genel olarak uyumlu ve akıllı bir çocuk ekim doğumlu o da artık ikincide nasıl istediysem yine aynı ayda doğum yapacağım inş ve eşim de ben de yine kız olacak diyoruz. Kızıma soruyoruz ııh erkek değil kız diyor ısrarla bakalım ne olacak çok olmasa da merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…