Cok tatli heycanlar ya.İlk çocuğumda içime ilk erkek diye doğmuştu çin takvimi de erkek diyordu 12. Haftada gittiğim muayenede dr da erkeğe benzetmişti. Ben kız istiyordum hep ama hissettiğim erkekti yalan yok bu duruma üzülüyordum Allahım gönlümden geçeni biliyorsun diyordum ilk çocuğum kız olsun diyordum erkek olursa ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyordum cinsiyeti benim bebiş bir türlü göstermedi 19. Haftaya kadar sonra bir öğrendik ki kız dünyalar benim olmuştu. Allahıma bin şükür kızımdan çok memnunum genel olarak uyumlu ve akıllı bir çocuk ekim doğumlu o da artık ikincide nasıl istediysem yine aynı ayda doğum yapacağım inş ve eşim de ben de yine kız olacak diyoruz. Kızıma soruyoruz ııh erkek değil kız diyor ısrarla bakalım ne olacak çok olmasa da merak ediyoruz
Wc cikamadiginizdan bir kasilma olabilir.İyi akşamlar kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum karnım öyle çok şişti ki bugün midemde çok şişti ve bulanıyor ağzımın içi de çok acı. Az önce öyle çok bulantı oldu ki öğüre öğüre içim dışıma çıktı ilk kez bu kadar kötü oldum kasıklarım midem her yerim kasıldı ve şuanda kasıklarımda ağrı ve sancı var çok korkuyorum yarın dr kontrolüm var ama ağrıya dayanamıyorum bişey olmuş mudur acaba
Kozlar belımın ortasınagrımaya basladı hafıf yasayan barmı normal mı
İyi akşamlar kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum karnım öyle çok şişti ki bugün midemde çok şişti ve bulanıyor ağzımın içi de çok acı. Az önce öyle çok bulantı oldu ki öğüre öğüre içim dışıma çıktı ilk kez bu kadar kötü oldum kasıklarım midem her yerim kasıldı ve şuanda kasıklarımda ağrı ve sancı var çok korkuyorum yarın dr kontrolüm var ama ağrıya dayanamıyorum bişey olmuş mudur acaba
Cok tatli heycanlar ya.
Ben annemle cok arkadas gibiyim onsuz gezmem, oturur dertlesiriz falan ne bilim insan istiyor iste.
Rabbim isine sual olmaz tabi .
Esimde tee oglumdan beri hep kiz kiz diyordu.
Kiz cocuklarini cok seviyor.
InsAllah Rabbim onun gonlune gore verir diyorum
Yok cnm işim oturarak metroda oturururken basladım evdeyım uzandm ayaklarmı yukarı uzattm arada oluyo kuyruk sokumummagrıya asırı bı agrı dglmama heralde bebek ıyıce yer acıyo kendıne ılerleyen zamanlarda daha cok olcak alısmak lazım kabızlık ben hıc yasamadım daha nerdeyse hergun cıkıyorum duzenlı beslenıyorum tam bugday yada kepeklı bıkac dılım ekmek kahvaltı oglen yemegı corbaa aksam sebze yogurt sut arfa sıyah kayısı yıyorum meyvemıde yıyorum belkı bunye aynı saate alıstı sanırımBel agrisi bazen bende de oluyor ama kisa sureli yani oyle butun gun agridigi henuz olmadi, cok fazla mi ayakta durdunuz yada yordunuz mu kendinizi?
Kabizlik sanirim hamileligin sorunlarindan olucak bizim icin ama kizlarda demis ya kuru kayisi umarim isinize yararhamile bir arkadasimda cok bulantisi oluyordu ve surekli kusuyordu o kasilmalar onda da oluyordu bisey olmadi cok sukur insallah kisa surelidir
Maşallah doktor baya erken tahmn de bulundu o halde şuan kaç haftalıksnzBenim canim ne eksi ne tatli istemiyor
Kiloda almadim.
Ruya falanda gormedim.
Ama kim duysa hep kizin olcak diyor
Esime bile senin kizin olcak demisler ofiste.
Biz baya kiz ya falan diye alistik.
Ben de cok merak ediyorum.
Sadece ruyamda kanamam oldugunu gorup korkuyla uyanip wc kostum.
Sonra cok sukur ruyaymis dedim.
Bir ruya tabirinde hamile birinin kanama gormesi ruyasinda bebeginin kiz olacagina yorumlanir yaziyordu.
Cin takvimide rus takvimide kiz diyor.
Dr. Da kiz tahmin etti.
Bakalim nolcek.
Nisanda bence kesin belli olacak 20 gun sonra zaten kontrole gidicem 12 haftalik oluyor.
Bende rüyamda altın bilezik gördüm erkek diyen çoğunlukta oldu bakalım ne olcsk kaç haftalıksınzHafı hayırlısı bende ruyamda altın bılezık gormustm komısı kız kımısı erkek dıyo cok merak edıyorum
12. Haftadayım bır haftamsonra dr a gıdıcem banada kız dıyen oldu bılezıkte surprız olcakmsnrmBende rüyamda altın bilezik gördüm erkek diyen çoğunlukta oldu bakalım ne olcsk kaç haftalıksınz
Evet banada süpriz olacak ama bilezik görüp erkek cocugumuz oldu diyen çok kişi oldu cumartesi bizlerede haber verirsn belki tahminde bulunur doktor12. Haftadayım bır haftamsonra dr a gıdıcem banada kız dıyen oldu bılezıkte surprız olcakmsnrm
Ay haftaya cuma gıdıcem bn belkı tahmın yaoar ya cokcok merak edıyorum kızmı erkekmı valla cok heycanlıEvet banada süpriz olacak ama bilezik görüp erkek cocugumuz oldu diyen çok kişi oldu cumartesi bizlerede haber verirsn belki tahminde bulunur doktor
Yok cnm işim oturarak metroda oturururken basladım evdeyım uzandm ayaklarmı yukarı uzattm arada oluyo kuyruk sokumummagrıya asırı bı agrı dglmama heralde bebek ıyıce yer acıyo kendıne ılerleyen zamanlarda daha cok olcak alısmak lazım kabızlık ben hıc yasamadım daha nerdeyse hergun cıkıyorum duzenlı beslenıyorum tam bugday yada kepeklı bıkac dılım ekmek kahvaltı oglen yemegı corbaa aksam sebze yogurt sut arfa sıyah kayısı yıyorum meyvemıde yıyorum belkı bunye aynı saate alıstı sanırım
Merak etme canim, bir sey olmamistir.Ben de birkac kez oyle cok siddetli kustum.Kasiklarima agri girdi ama bebise birsey olmadi.Uzan biraz,dinlen, rahatlamaya calis.İyi akşamlar kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum karnım öyle çok şişti ki bugün midemde çok şişti ve bulanıyor ağzımın içi de çok acı. Az önce öyle çok bulantı oldu ki öğüre öğüre içim dışıma çıktı ilk kez bu kadar kötü oldum kasıklarım midem her yerim kasıldı ve şuanda kasıklarımda ağrı ve sancı var çok korkuyorum yarın dr kontrolüm var ama ağrıya dayanamıyorum bişey olmuş mudur acaba
Kızlar merhaba. Bayadır yoktum napıyorsunuz. Bnm potasyumum yuksektı yazmıstım daha oncede erkek bebek olasılıgı yuksek olurmus potasyum yukseklıgınde. Drum tahmınde bulundu ama daha kesın degıl. Erkek gıbı gozukuyır dedı.bakalım hayırlısı. Saglıklı olsun da kız erkek fark etmez tabı.Ben ilk hamileliğimde kız diyordum ama sanki içten içe erkek olacağını hissediyordum. Sonra daha iyi kızıma abi olur ilerde diye düşünüyordum :) Şimdi ilki erkek oldu diye çevremde herkes kız diyor. Ben de bu sefer kız diye hissettim başta, çünkü ilkine göre farklı geçti ilk haftalarim. Kız kız diye severken şimdi içime yine erkek diye düştü, kızım diye seviyorum alınıyor mu bebeğim diye düşünüyorum bazen2 buçuk hafta sonra gitcem tekrar bakalım belli olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?