Potasyum hangisi oluyor?benim tahlilimde yok farklı bir adı yada kısaltılmış hali varmıdır? Ve cinsiyet tahmini erken değilmi doktor neye göre yaptı acaba merak ettim :)Kızlar merhaba. Bayadır yoktum napıyorsunuz. Bnm potasyumum yuksektı yazmıstım daha oncede erkek bebek olasılıgı yuksek olurmus potasyum yukseklıgınde. Drum tahmınde bulundu ama daha kesın degıl. Erkek gıbı gozukuyır dedı.bakalım hayırlısı. Saglıklı olsun da kız erkek fark etmez tabı.
Metro derken? İzmirlimisiniz :) doktoruna mutlaka sor ama icimiz rahat etsin agrilarin icin. Cok sukur bende kabizlik hic yasamadim sanirim gun icinde tukettigim su miktarindan cunku cok iciyorum
Kısaltması "K"Potasyum hangisi oluyor?benim tahlilimde yok farklı bir adı yada kısaltılmış hali varmıdır? Ve cinsiyet tahmini erken değilmi doktor neye göre yaptı acaba merak ettim :)
Yükseklik Sınırı nedir peki ?Kızlar merhaba. Bayadır yoktum napıyorsunuz. Bnm potasyumum yuksektı yazmıstım daha oncede erkek bebek olasılıgı yuksek olurmus potasyum yukseklıgınde. Drum tahmınde bulundu ama daha kesın degıl. Erkek gıbı gozukuyır dedı.bakalım hayırlısı. Saglıklı olsun da kız erkek fark etmez tabı.
Sarı akıntı bende en başından beri vardı bu aralar yok.doktor normal diyor.kaç haftalıksın canım kanaman mi olmuştu ?Kızlar kasıklarım ağrıyor yine bugün, adet ağrısı gibi normal mi hala olması? Ne zamandır ağrı yoktu. Bir de sarı renkli akıntım var sürekli. sizde de oluyor mu? Cuma günü doktor randevum var yaklaştıkça korku basıyor off bu endişeler ne zaman bitecekher tuvalete gittiğimde inşallah kanama yoktur bir şey diye dua ediyorum resmen fobi oldu.. Şu dönemleri bir atlatsak
9+3 haftalığım canım. Kanamam vardı iki hafta önce hatta birkaç gün hastanede yattım şimdi yok çok şükür ama bu sefer de sarı renkli akıntım var her ıslaklık hissettiğimde ödüm kopuyor kanamamı oldu acaba diye.Sarı akıntı bende en başından beri vardı bu aralar yok.doktor normal diyor.kaç haftalıksın canım kanaman mi olmuştu ?
Seni çok iyi Anlıyorum ben de kanama sebebiyle hastanede yattım hafta sonu9+3 haftalığım canım. Kanamam vardı iki hafta önce hatta birkaç gün hastanede yattım şimdi yok çok şükür ama bu sefer de sarı renkli akıntım var her ıslaklık hissettiğimde ödüm kopuyor kanamamı oldu acaba diye.
Geçmiş olsun canım çok zor biliyorum ben de besmele çekip öyle gidiyorum tuvalete. kanama alanı var ne yazık ki zaten o yüzden bu endişemSeni çok iyi Anlıyorum ben de kanama sebebiyle hastanede yattım hafta sonuher wc ye gidişimde besmele çekiyorum.Bu şekilde olup doğum yapanların hikayelerini dinlemek rahatlatıyor.Rabbim yavrularımızı korusun.Sarı akıntı normal dedi doktor.Hamilelikte olurmuş.yine de rahat etmiyorsan doktorunu ara ya da randevuyu bekleme istersen.kafa rahatlığı önemli.kanama alanı var mıymış canım
Rabbim korusun gözetsin inşallah canım.Bol dua edelimGeçmiş olsun canım çok zor biliyorum ben de besmele çekip öyle gidiyorum tuvalete. kanama alanı var ne yazık ki zaten o yüzden bu endişemdoktor dinleneceksin yatacaksın bol su içeceksin dedi. Şu kanama alanı bir geçse derin bir oh çekeceğim böyle korkuyla çok zor
Amin canım.. hep dua ediyorum sadece kendim için değil hepimiz içinRabbim korusun gözetsin inşallah canım.Bol dua edelim
Alistrma ya nolur nolmaz. Ben erkek renkleri almistim bile azcik:)) hangi akla hizmetse. Cok komikti. Boyle yasli teyzeler bile yok senin kesin erkek dediler yani.
Bu arada dun alt karnimda ufak ufa soyulmalar gordum aksam, sabah baktigimda yoktu ama aksam vardi. Belirgin olmasada henuz, genisliyoruz kizlar. Ben catlak icin henuz erken falan diyordum ama demek ki simdiden baslamak gerekiyormus sizde aksatmayin
Kozlar belımın ortasınagrımaya basladı hafıf yasayan barmı normal mı
İyi akşamlar kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum karnım öyle çok şişti ki bugün midemde çok şişti ve bulanıyor ağzımın içi de çok acı. Az önce öyle çok bulantı oldu ki öğüre öğüre içim dışıma çıktı ilk kez bu kadar kötü oldum kasıklarım midem her yerim kasıldı ve şuanda kasıklarımda ağrı ve sancı var çok korkuyorum yarın dr kontrolüm var ama ağrıya dayanamıyorum bişey olmuş mudur acaba
Yok cnm atada agrıp gecıyo kesılmese sıkıntı allah korusun bebıslolarımız buyuyoBenimde kendi teyzem bu erkek gobegi doktora inanmiyorum deyip dogana kadar erkek beklemisti :) yusyuvarlak sivri sadece onumdeydi :)
Ama cidden bir kız annesi olarak her cocuk ozeldir ama iyi ki diyoruz bizde :)
Yaaa bende gecen hafta gordummm
Yag hep suruyordum zaten ama sasirdim yine de :)
Aslinda bariz belli kizimda 4.ayin sonunda oldugum gibiyim suan.
Canim artik rahimde buyudukce olacak seyler.Bu haftalarda legen kemigini gecmeye baslarmis.
Ama seni tediegin eden biseyse tabii doktorunla gorus
Canim butun sancin,agrin,miden bile bu sebeple olabilir.Cunku artik yukari vurur baski ve gazin bile sancisi cabuk gecmez.Canin cok aciyordur diye tahmin ediyorum
Normalde seni bozan seyleri dusun?
Beni mesela turk kahvesi cikarttirirdi.
Ya da sicak süt.
Bunlar ornek biraz kendini dusun
Bide bebeklerede yaparlar biliyorsundur makatinada zeytinyagi surmeni oneririm.Cok degil.Ama yumusatsin.Cunku bu isin sonu onuda etkiler.
canim benimde 2 hafta once kanamam.oldu progestan kullaniyorum simdi o akinti sariya dondu brnimde yarin kontrolum var sorucam doktoruma ama ben o kanamadan sonra biraz yol yurusem veya ufak bi is yapsam akintim hemen artiyoKızlar kasıklarım ağrıyor yine bugün, adet ağrısı gibi normal mi hala olması? Ne zamandır ağrı yoktu. Bir de sarı renkli akıntım var sürekli. sizde de oluyor mu? Cuma günü doktor randevum var yaklaştıkça korku basıyor off bu endişeler ne zaman bitecekher tuvalete gittiğimde inşallah kanama yoktur bir şey diye dua ediyorum resmen fobi oldu.. Şu dönemleri bir atlatsak
cnm doktor nasıl kız tahmin etti daha çok erken değil mi?Benim canim ne eksi ne tatli istemiyor
Kiloda almadim.
Ruya falanda gormedim.
Ama kim duysa hep kizin olcak diyor
Esime bile senin kizin olcak demisler ofiste.
Biz baya kiz ya falan diye alistik.
Ben de cok merak ediyorum.
Sadece ruyamda kanamam oldugunu gorup korkuyla uyanip wc kostum.
Sonra cok sukur ruyaymis dedim.
Bir ruya tabirinde hamile birinin kanama gormesi ruyasinda bebeginin kiz olacagina yorumlanir yaziyordu.
Cin takvimide rus takvimide kiz diyor.
Dr. Da kiz tahmin etti.
Bakalim nolcek.
Nisanda bence kesin belli olacak 20 gun sonra zaten kontrole gidicem 12 haftalik oluyor.
Benim de senin gibi oluyo.bir de ayakta çok kalınca vajina girişim yanıyo mu ağrıyo mu öyle bişey..senin kanama ne renk ,iğne verildi mi sana ? Bana kimse iğne vermiyo nedense merak ettim o Yüzdencanim benimde 2 hafta once kanamam.oldu progestan kullaniyorum simdi o akinti sariya dondu brnimde yarin kontrolum var sorucam doktoruma ama ben o kanamadan sonra biraz yol yurusem veya ufak bi is yapsam akintim hemen artiyo
Rabbim o hastaneden musmutlu haberlerle ayrılmayı nasip etsin cnmKızlar hastanedeyim nolur bana da dua edin 3 hafta sonra geldim endişe korku heyecan üst safhada
Allah yardımcınız olsun. Neden hastanedesiniz?Kızlar hastanedeyim nolur bana da dua edin 3 hafta sonra geldim endişe korku heyecan üst safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?