2018 Ekim Anneleri

Potasyum hangisi oluyor?benim tahlilimde yok farklı bir adı yada kısaltılmış hali varmıdır? Ve cinsiyet tahmini erken değilmi doktor neye göre yaptı acaba merak ettim :)

Yok bursadayım hergun işe 1 saat gıdıp 1 saat donusum bar sıkıntılı hamıle oldum daha bellı degıl oturuyorum erken bınıp allahtan
Metro derken? İzmirlimisiniz :) doktoruna mutlaka sor ama icimiz rahat etsin agrilarin icin. Cok sukur bende kabizlik hic yasamadim sanirim gun icinde tukettigim su miktarindan cunku cok iciyorum

Yükseklik Sınırı nedir peki ?

Kızlar kasıklarım ağrıyor yine bugün, adet ağrısı gibi normal mi hala olması? Ne zamandır ağrı yoktu. Bir de sarı renkli akıntım var sürekli. sizde de oluyor mu? Cuma günü doktor randevum var yaklaştıkça korku basıyor off bu endişeler ne zaman bitecek her tuvalete gittiğimde inşallah kanama yoktur bir şey diye dua ediyorum resmen fobi oldu.. Şu dönemleri bir atlatsak

Sarı akıntı bende en başından beri vardı bu aralar yok.doktor normal diyor.kaç haftalıksın canım kanaman mi olmuştu ?

Sarı akıntı bende en başından beri vardı bu aralar yok.doktor normal diyor.kaç haftalıksın canım kanaman mi olmuştu ?
9+3 haftalığım canım. Kanamam vardı iki hafta önce hatta birkaç gün hastanede yattım şimdi yok çok şükür ama bu sefer de sarı renkli akıntım var her ıslaklık hissettiğimde ödüm kopuyor kanamamı oldu acaba diye.

Seni çok iyi Anlıyorum ben de kanama sebebiyle hastanede yattım hafta sonu her wc ye gidişimde besmele çekiyorum.Bu şekilde olup doğum yapanların hikayelerini dinlemek rahatlatıyor.Rabbim yavrularımızı korusun.Sarı akıntı normal dedi doktor.Hamilelikte olurmuş.yine de rahat etmiyorsan doktorunu ara ya da randevuyu bekleme istersen.kafa rahatlığı önemli.kanama alanı var mıymış canım

Geçmiş olsun canım çok zor biliyorum ben de besmele çekip öyle gidiyorum tuvalete. kanama alanı var ne yazık ki zaten o yüzden bu endişem doktor dinleneceksin yatacaksın bol su içeceksin dedi. Şu kanama alanı bir geçse derin bir oh çekeceğim böyle korkuyla çok zor

Rabbim korusun gözetsin inşallah canım.Bol dua edelim

Alistrma ya nolur nolmaz. Ben erkek renkleri almistim bile azcik:)) hangi akla hizmetse. Cok komikti. Boyle yasli teyzeler bile yok senin kesin erkek dediler yani.

Benimde kendi teyzem bu erkek gobegi doktora inanmiyorum deyip dogana kadar erkek beklemisti :) yusyuvarlak sivri sadece onumdeydi :)
Ama cidden bir kız annesi olarak her cocuk ozeldir ama iyi ki diyoruz bizde :)

Bu arada dun alt karnimda ufak ufa soyulmalar gordum aksam, sabah baktigimda yoktu ama aksam vardi. Belirgin olmasada henuz, genisliyoruz kizlar. Ben catlak icin henuz erken falan diyordum ama demek ki simdiden baslamak gerekiyormus sizde aksatmayin

Yaaa bende gecen hafta gordummm
Yag hep suruyordum zaten ama sasirdim yine de :)
Aslinda bariz belli kizimda 4.ayin sonunda oldugum gibiyim suan.

Kozlar belımın ortasınagrımaya basladı hafıf yasayan barmı normal mı

Canim artik rahimde buyudukce olacak seyler.Bu haftalarda legen kemigini gecmeye baslarmis.
Ama seni tediegin eden biseyse tabii doktorunla gorus

Canim butun sancin,agrin,miden bile bu sebeple olabilir.Cunku artik yukari vurur baski ve gazin bile sancisi cabuk gecmez.Canin cok aciyordur diye tahmin ediyorum
Normalde seni bozan seyleri dusun?
Beni mesela turk kahvesi cikarttirirdi.
Ya da sicak süt.
Bunlar ornek biraz kendini dusun
Bide bebeklerede yaparlar biliyorsundur makatinada zeytinyagi surmeni oneririm.Cok degil.Ama yumusatsin.Cunku bu isin sonu onuda etkiler.

Kizlar masallah cinsiyet konusmaya baslamisiz bile ne guzel :) bende ruyamda surekli erkek bebek gordum bir kez de abim bana senin bebegin erkek diye bagiriyordu elimde bir avuc makas gordum. Cok karisik ruyalar gordum bi tane kizim var belki icgudusel ikincisini erkek istiyorum diye gormuste olabilirim bilincalti durumu :) uzun zamandir da hic ruya gormuyorum zaten tek dusundugum saglikli olsun artik cinsiyet hic farketmez. Bu arada eylul annelerine bakiyor musunhz arada %75 erkek saka gibi bugun bile yine 4-5 tane yine cinsiyet ogrenen anne erkek diyordu once doktoru kiz deyip tekrar erkege donenler mi dersiniz yuzde artmistir bile bakalim ekim anneleri nasil olacak :))

Yok cnm atada agrıp gecıyo kesılmese sıkıntı allah korusun bebıslolarımız buyuyo

canim benimde 2 hafta once kanamam.oldu progestan kullaniyorum simdi o akinti sariya dondu brnimde yarin kontrolum var sorucam doktoruma ama ben o kanamadan sonra biraz yol yurusem veya ufak bi is yapsam akintim hemen artiyo

cnm doktor nasıl kız tahmin etti daha çok erken değil mi?

canim benimde 2 hafta once kanamam.oldu progestan kullaniyorum simdi o akinti sariya dondu brnimde yarin kontrolum var sorucam doktoruma ama ben o kanamadan sonra biraz yol yurusem veya ufak bi is yapsam akintim hemen artiyo
Benim de senin gibi oluyo.bir de ayakta çok kalınca vajina girişim yanıyo mu ağrıyo mu öyle bişey..senin kanama ne renk ,iğne verildi mi sana ? Bana kimse iğne vermiyo nedense merak ettim o Yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…