Canım bebişin inşallah çok iyidir güzel haberlerle dön bizeKızlar hastanedeyim nolur bana da dua edin 3 hafta sonra geldim endişe korku heyecan üst safhada
Günaydın :) bulantısı olsblara düşük riski daha azmış keşke benim de bulansa razıyımGünaydın Kızlar nasılsınız. Sabah sabah 2 kez çıkardım yine yaa. Tam iyiyim geçti diyorum yine geliyor. Kendi kendime nazar mı ediyorum ne
Rutin Kontrole gitti sanırımAllah yardımcınız olsun. Neden hastanedesiniz?
ewt cnm o benım de dikkatimi çekti eylül annelerin bebekleri çoğu erkek normalde diğer aylara bakıyorum oranlar brbirine yakın ... bakalım bizde ne olacakKizlar masallah cinsiyet konusmaya baslamisiz bile ne guzel :) bende ruyamda surekli erkek bebek gordum bir kez de abim bana senin bebegin erkek diye bagiriyordu elimde bir avuc makas gordum. Cok karisik ruyalar gordum bi tane kizim var belki icgudusel ikincisini erkek istiyorum diye gormuste olabilirim bilincalti durumu :) uzun zamandir da hic ruya gormuyorum zaten tek dusundugum saglikli olsun artik cinsiyet hic farketmez. Bu arada eylul annelerine bakiyor musunhz arada %75 erkek saka gibi bugun bile yine 4-5 tane yine cinsiyet ogrenen anne erkek diyordu once doktoru kiz deyip tekrar erkege donenler mi dersiniz yuzde artmistir bile bakalim ekim anneleri nasil olacak :))
Ben de her sabah devamGünaydın Kızlar nasılsınız. Sabah sabah 2 kez çıkardım yine yaa. Tam iyiyim geçti diyorum yine geliyor. Kendi kendime nazar mı ediyorum ne
Haklısın canim ama insan bıkıyor artık ne yesen ağzında büyüyor. 12.haftaya girmek üzereyim inşallah biter artık bundan sonraGünaydın :) bulantısı olsblara düşük riski daha azmış keşke benim de bulansa razıyım
Seninle de günlerimiz aynı sayılır. Inşallah biter yavaş yavaş yaa. Yaklaşık 1 buçuk saattir kahvaltıda oturuyorum sadece 1 dilim ekmek yiyebildim dahaBen de her sabah devamdoktor bana bir iki haftaya gecer dedi. Gecsin de tadina varalim artik.
Ayni sayiliriz canim.Ben kuru bir simit kemiriyorum su anSeninle de günlerimiz aynı sayılır. Inşallah biter yavaş yavaş yaa. Yaklaşık 1 buçuk saattir kahvaltıda oturuyorum sadece 1 dilim ekmek yiyebildim daha
Ayni sayiliriz canim.Ben kuru bir simit kemiriyorum su anbastiriyor biraz Insallah biter yavastan.Profile gore Izmir lisin sanirim.Memleket de ayni sayilir.Anne tarafim Izmirli gerci babam da Egeli .
Izmirliyim Aynen ama maalesef hatay'da yaşıyorum canım eşim dolayısıyla :)Ayni sayiliriz canim.Ben kuru bir simit kemiriyorum su anbastiriyor biraz Insallah biter yavastan.Profile gore Izmir lisin sanirim.Memleket de ayni sayilir.Anne tarafim Izmirli gerci babam da Egeli .
Hayırlı kandiller. Benim de pazartesi günü ben de sabirsizimHepinize gunaydin hayirli kandiller anneler :) saglikli, guzel haberler alacagimiz birgun olsun insallah.
Benimde kontrolum yarin ama simdiden heyecan basti beni, birde buradaki arkadaslarimizin kayiplarini gorunce daha cok uzuluyorum ve tedirgin oluyorum
Aslinda ilk uc ay kontrol ayda 1 degil her hafta olmali biz anneler biraz panikliyoruz da
hangi kurumda çalışıyorsun cnm.Calisan hamisler, ben bugune kadar de gittigimde ise geri donuyordum ama artik donmicem cunku calisirken gebelik izni kullaniyormussun. Peki bu izin icin dr dan kagit mi almamiz lazim rapor gibi? Basina gelen var mi daha once?
GunaydinGunaydin bende izmirliyim :) burada mi yasiyorsunuz
canım aç karına kayısı, ılık su dene, incir kurusu ye, inşallah düzelir, hamişlikte var bu sıkıntı ve bol yürüyüş hareket ama yumuşak tempoluİyi akşamlar kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum karnım öyle çok şişti ki bugün midemde çok şişti ve bulanıyor ağzımın içi de çok acı. Az önce öyle çok bulantı oldu ki öğüre öğüre içim dışıma çıktı ilk kez bu kadar kötü oldum kasıklarım midem her yerim kasıldı ve şuanda kasıklarımda ağrı ve sancı var çok korkuyorum yarın dr kontrolüm var ama ağrıya dayanamıyorum bişey olmuş mudur acaba
doktora gideceğin zamanlar sana ücretsiz izin vermek zorundalar, yani bunu izninden kesemezler, süresinin ne kadar olduğu önemli değil eğer ogün işin uzunsa laf edemezler. birde 2013te kanunen hamilelerin günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmasının yasak olduğunu yazmışlar ama bizim şirkette uygulanmıyormuş o nedenle geçen gün ağzımın payını aldım oturdum aşağıya. bende bunu merak ediyorum bu şirketten şirkete değişen birşey mi yahu? ben özel sektördeyim.Calisan hamisler, ben bugune kadar de gittigimde ise geri donuyordum ama artik donmicem cunku calisirken gebelik izni kullaniyormussun. Peki bu izin icin dr dan kagit mi almamiz lazim rapor gibi? Basina gelen var mi daha once?
canım ilk 3 ay için öyle diyorlar, ne olacağı belli olmadığı için yoksa sende bir eksiklik olduğundan değil, merak etme, gönlünü ferah tut, kandil bugün bol dua edelim kızlar hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.günaydın kızlar
iyi sabahlar olsun.
hastanede olan iyi haber bekleyen herkes için hayırlı sonuçlar almasını dilerim.
dün dr idrar tahlili istemişti onun için hastaneye gittim.başka hastane olduğu için özel sigortamın karşılaması amacıyla muayne formu istediler.gelen formu inceledim dr gebeliğimiile iligi yazdığı notlarda NORMAL GEBELİĞİN GÖZLEMİ TANIMLANMAMIŞ ifadesini düşmüş.
zaten kontrollerde sadece kalp atışına bakıp henüz hamileik haberinizi paylaşmayın diye uyardı bizi.
daha önce yazmıştım sata göre 10+3 olması gereken bebek şuan 8+3 olmuştur sağlıklıysa ve benimleyse.
eşimle konuştum durumu arayıp soralım neden böyle yazdı diye sormamı istedi fakat ben metanetli davranıp bu haftaki kontrolüme gitmeyip haftaya cumartesine gideceğim.
umarım büyümüş olur
bende o da yok hahah yarım saat varsa niye kullanamıyorum ben bunu ya bu kanunen bir hak mı? özel sektördeyim bende çünkühangi kurumda çalışıyorsun cnm.
bende çalışan anneyim özel sektör çalışanıyım gebelik izni günde yarım saat.
işe geç gelerek +erken çıkarak veya gün içinde dinlenerek kullanılması sektörümüzde
Aynen canım benim de yürüyünce, hareket edince artıyor sarı akıntı. Şu üç aylık dönemi bir atlatsak valla derin bir oh çekeceğim artık. Yarın benim de doktor randevum var, inşallah güzel haberlerle döneriz.canim benimde 2 hafta once kanamam.oldu progestan kullaniyorum simdi o akinti sariya dondu brnimde yarin kontrolum var sorucam doktoruma ama ben o kanamadan sonra biraz yol yurusem veya ufak bi is yapsam akintim hemen artiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?