Evet aynen canım.Bebişler kıpır kıpır olacak zamanlara ulaşsak da kıpırdandıkça orada olduklarını anlasak ve rahata Ersek diyorum benHepinize gunaydin hayirli kandiller anneler :) saglikli, guzel haberler alacagimiz birgun olsun insallah.
Benimde kontrolum yarin ama simdiden heyecan basti beni, birde buradaki arkadaslarimizin kayiplarini gorunce daha cok uzuluyorum ve tedirgin oluyorum
Aslinda ilk uc ay kontrol ayda 1 degil her hafta olmali biz anneler biraz panikliyoruz da
şirketten şirkete değişemez canım o. bu bir yasal haktır.canım aç karına kayısı, ılık su dene, incir kurusu ye, inşallah düzelir, hamişlikte var bu sıkıntı ve bol yürüyüş hareket ama yumuşak tempolu
doktora gideceğin zamanlar sana ücretsiz izin vermek zorundalar, yani bunu izninden kesemezler, süresinin ne kadar olduğu önemli değil eğer ogün işin uzunsa laf edemezler. birde 2013te kanunen hamilelerin günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmasının yasak olduğunu yazmışlar ama bizim şirkette uygulanmıyormuş o nedenle geçen gün ağzımın payını aldım oturdum aşağıya. bende bunu merak ediyorum bu şirketten şirkete değişen birşey mi yahu? ben özel sektördeyim.
canım ilk 3 ay için öyle diyorlar, ne olacağı belli olmadığı için yoksa sende bir eksiklik olduğundan değil, merak etme, gönlünü ferah tut, kandil bugün bol dua edelim kızlar hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.
bende o da yok hahah yarım saat varsa niye kullanamıyorum ben bunu ya bu kanunen bir hak mı? özel sektördeyim bende çünkü
bence bunun cevabını burda kimse veremezKızlar hayırlı kandiller hepinizebende bişey sormak istiyorum iki gün önce diş agrısı nedeniyle doktora gittin ve 20 lik dişim cıkamadıgı için agrı yapıyor ve apse yapmış doktora gebe oldugumu söyledigim halde antibiyotik verdi agrım hiç geçmiyor sizce içmelimiyim bebeğe bi zararı olurmu
kıyamam yaa en zor şey şuan diş sorunu yaşamak, kadın doğumcuna sor derim. 3 aydan sonra diş tedavisi uygulanabiliyor diye duydum ama emin değilim canım.Kızlar hayırlı kandiller hepinizebende bişey sormak istiyorum iki gün önce diş agrısı nedeniyle doktora gittin ve 20 lik dişim cıkamadıgı için agrı yapıyor ve apse yapmış doktora gebe oldugumu söyledigim halde antibiyotik verdi agrım hiç geçmiyor sizce içmelimiyim bebeğe bi zararı olurmu
şimdi papaz olmakta istemiyorum şirketle ki genelde kural yasa ne varsa uygularlar, nasıl böyle bir konuda ki yasal hakken beni mahrum bırakırlar onu anlamıyorum. Birde ben maille sordum mesela onlar sözlü cevap verdi bana ki herhangi bir kayıt olmasın onlara karşı kullanmıyım diye. Bende arada kafama göre geç gelir yada erken çıkarım zaten kim ne dicek ben bu durumdayken hahahaşirketten şirkete değişemez canım o. bu bir yasal haktır.
ben sabahları geç gelmeye başladım işe.
ben ilk kanamam olup gittigimde igne vuruldu daha sonrasinda progestana devam ettim.o zmaan bildigin kirmiziydi sonra koyulasti ama gezinirsem.yine kirmizi oluyodu simdi ise sari ama dun islerim vardi biraz onlari hallettim sonra hemen baya akintim geldiBenim de senin gibi oluyo.bir de ayakta çok kalınca vajina girişim yanıyo mu ağrıyo mu öyle bişey..senin kanama ne renk ,iğne verildi mi sana ? Bana kimse iğne vermiyo nedense merak ettim o Yüzden
Tamam canım teşekkür ederim cvbın içinbence bunun cevabını burda kimse veremezkendi doktoruna bi sorsan. sormadan içme yinede.
Banada doktor öyle dedi 3-6 ay arasında çektirebilirsin dedi ama o kadar dayanamam cok agrıyor geceleri hiç uyutmuyorkıyamam yaa en zor şey şuan diş sorunu yaşamak, kadın doğumcuna sor derim. 3 aydan sonra diş tedavisi uygulanabiliyor diye duydum ama emin değilim canım.
Ben sarı akıntı gelince şükrediyorum doktor hamilelikte olur dedi diyeben ilk kanamam olup gittigimde igne vuruldu daha sonrasinda progestana devam ettim.o zmaan bildigin kirmiziydi sonra koyulasti ama gezinirsem.yine kirmizi oluyodu simdi ise sari ama dun islerim vardi biraz onlari hallettim sonra hemen baya akintim geldi
Hayırlı kandiller amin inşallah rabbim kucagimizi boş birakmasinKandilimiz mübarek olsun kızlar.Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin ve bebişlerimizi Sağlıcakla vakti zamanı gelince kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
ben başından beri öyle hissediyorumBazen hiç bişey hissetmiyorum bulantı ağrı halsizlik sanki hiç hamile değilim gibi
Ben de ..Bazen hiç bişey hissetmiyorum bulantı ağrı halsizlik sanki hiç hamile değilim gibi
Hayırlısı olsun inşallahben başından beri öyle hissediyorum
hiçbir belirti yok
yarın doktora gidecegım bakalım ne diyecek
Bende de aynı problem vardı, 2 gündür çilek yiyorum . Halloldu gibi:)İyi akşamlar kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum karnım öyle çok şişti ki bugün midemde çok şişti ve bulanıyor ağzımın içi de çok acı. Az önce öyle çok bulantı oldu ki öğüre öğüre içim dışıma çıktı ilk kez bu kadar kötü oldum kasıklarım midem her yerim kasıldı ve şuanda kasıklarımda ağrı ve sancı var çok korkuyorum yarın dr kontrolüm var ama ağrıya dayanamıyorum bişey olmuş mudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?