2018 Ekim Anneleri

Evet aynen canım.Bebişler kıpır kıpır olacak zamanlara ulaşsak da kıpırdandıkça orada olduklarını anlasak ve rahata Ersek diyorum ben

şirketten şirkete değişemez canım o. bu bir yasal haktır.
ben sabahları geç gelmeye başladım işe.

Kızlar hayırlı kandiller hepinize bende bişey sormak istiyorum iki gün önce diş agrısı nedeniyle doktora gittin ve 20 lik dişim cıkamadıgı için agrı yapıyor ve apse yapmış doktora gebe oldugumu söyledigim halde antibiyotik verdi agrım hiç geçmiyor sizce içmelimiyim bebeğe bi zararı olurmu

bence bunun cevabını burda kimse veremez kendi doktoruna bi sorsan. sormadan içme yinede.

kıyamam yaa en zor şey şuan diş sorunu yaşamak, kadın doğumcuna sor derim. 3 aydan sonra diş tedavisi uygulanabiliyor diye duydum ama emin değilim canım.

şirketten şirkete değişemez canım o. bu bir yasal haktır.
ben sabahları geç gelmeye başladım işe.
şimdi papaz olmakta istemiyorum şirketle ki genelde kural yasa ne varsa uygularlar, nasıl böyle bir konuda ki yasal hakken beni mahrum bırakırlar onu anlamıyorum. Birde ben maille sordum mesela onlar sözlü cevap verdi bana ki herhangi bir kayıt olmasın onlara karşı kullanmıyım diye. Bende arada kafama göre geç gelir yada erken çıkarım zaten kim ne dicek ben bu durumdayken hahaha

Benim de senin gibi oluyo.bir de ayakta çok kalınca vajina girişim yanıyo mu ağrıyo mu öyle bişey..senin kanama ne renk ,iğne verildi mi sana ? Bana kimse iğne vermiyo nedense merak ettim o Yüzden
ben ilk kanamam olup gittigimde igne vuruldu daha sonrasinda progestana devam ettim.o zmaan bildigin kirmiziydi sonra koyulasti ama gezinirsem.yine kirmizi oluyodu simdi ise sari ama dun islerim vardi biraz onlari hallettim sonra hemen baya akintim geldi

bence bunun cevabını burda kimse veremez kendi doktoruna bi sorsan. sormadan içme yinede.
Tamam canım teşekkür ederim cvbın için
kıyamam yaa en zor şey şuan diş sorunu yaşamak, kadın doğumcuna sor derim. 3 aydan sonra diş tedavisi uygulanabiliyor diye duydum ama emin değilim canım.
Banada doktor öyle dedi 3-6 ay arasında çektirebilirsin dedi ama o kadar dayanamam cok agrıyor geceleri hiç uyutmuyor

Ben sarı akıntı gelince şükrediyorum doktor hamilelikte olur dedi diye

Hayırlı kandiller hepinize
Rabbim hepinizin gönlünden geçen duaları kabül etsin inşallah

Benimde bugün saat 3 de kontrolüm var
İnşallah HERŞEY yolundadır sitrestliyim biraz
2 li test yapılacak ayrıca
Belki cinsiyetimiz belli olur tahmin yaparız demişti dr
Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet önemli değil
Birde kanama alanı vardı inşallah oda küçülmüştür

Rabbim regaib kandilinin yüzü suyu hürmetine bugün güzel haberler almak nasip olur inşALLAH

Kandilimiz mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin birbirimize de dua etmeyi unutmayalım hepimiz sağlıklı sıhhatli hayırla yavrularımıza kavuşalım inşallah rabbim hakkımızda hyırlı olanı gönlümüze razı eylesin gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin Amin

ben başından beri öyle hissediyorum
hiçbir belirti yok
yarın doktora gidecegım bakalım ne diyecek
Hayırlısı olsun inşallah
Dün doktora gittim kalbi güzel atiyodu biraz küçük ama pko da olabilir dedi.
Eve ultrason alıp her gün bakasim var :)

Bende de aynı problem vardı, 2 gündür çilek yiyorum . Halloldu gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…