2018 Ekim Anneleri

Gunaydin yok malesef keske Izmir de olabilsem.Ogretmenim ben.Is dolayisiyla sadece yazlari orada gecirebiliyoruz.

Bazen hiç bişey hissetmiyorum bulantı ağrı halsizlik sanki hiç hamile değilim gibi

özel sektördeyim, bak o yarım saatlik izini ben hiç bilmiyordum, hoş bilsem de çıkmam çünkü servis olmadan eve gitmem benim için zorlaşır. ben dr gittiğim gün tam gün izinli oluyormuşuz bundan bahsetmiştim :) dr kağıt veriyormuş rapor gibi insan kaynakları da sisteme gebelik izni olarak işliyormuş.

olsun zaten izmir yazın daha güzel, en güzel zamanında burada oluyormuşsun :)

bu ara bende bir şey hissetmiyorum korkuyorum da

Kızlar sabah kahverengi leke gelmiş yebi gördüm ya doktoruma mesaj attım muhtemelen görmemiştir daha cok korkuyorum

Kızlar sabah kahverengi leke gelmiş yebi gördüm ya doktoruma mesaj attım muhtemelen görmemiştir daha cok korkuyorum
kahverengi leke çoğu zaman hatta hep sorun olarak görülmez canım, sen şimdi doktorundan bilgi gelene kadar yat uzan, kendini yormadan yap yapacağını. bende ilk hamilelimde yaşadım, doktorum korkma bize göre sorun değil ama senin için rahat etsin gel ultrasonda bakalım demişti. içini ferah tut

Günaydın :) bulantısı olsblara düşük riski daha azmış keşke benim de bulansa razıyım

Canim ben ilk gebeligimde sadece uyudum belirti olarak cok fazla.Onun disinda bulanti degil midemle ilgili hicbisy yasamadim bile ama hic dusuk riski olmadi
Hic oyle sartlandirma kendini
Bide insanoglu olmayani ister basindaki sıkar,simdi bekledigimiz seylere ilerde yine şöyle böyle deriz :)

Rengi itibariyle sikinti degil diye biliyorum canim ama doktorun dönüş yapmistir insallah❤

Herkese hayırlı kandıller kızlar nasılsınız benden bugun ıkı kere uzayan akıntı geldı yumurtlama akıntısı gıb enfeksıyon mu olduk acaba ya korktum

Bu durumda doktorun yapacağı tek şey progestan vermek olur.Kendini yorduğunun işaretidir belki dikkat et canım

Hayırlısı olsun inşallah
Dün doktora gittim kalbi güzel atiyodu biraz küçük ama pko da olabilir dedi.
Eve ultrason alıp her gün bakasim var :)
benımde öyle
kalp sesini hergün dinleyesim var
pko dan dolayı geç yumurtlamış olabılırsın kalp atıyorsa sorun yoktur cnm :)

Günaydın Kızlar nasılsınız. Sabah sabah 2 kez çıkardım yine yaa. Tam iyiyim geçti diyorum yine geliyor. Kendi kendime nazar mı ediyorum ne

Bulantı ilacı kullanıyor musun canım? Kullanmıyorsan büyük başarı. Ben kullandığım halde çıkartıyorum da

Herkese hayırlı kandıller kızlar nasılsınız benden bugun ıkı kere uzayan akıntı geldı yumurtlama akıntısı gıb enfeksıyon mu olduk acaba ya korktum

Bu akintinin gebeliktede olmasi normal canim
Kokulu ve rengi seni suphelendirmiyorsa enfeksiyondan degildir.Koku varsa enfeksiyon olabilir.

Bu akintinin gebeliktede olmasi normal canim
Kokulu ve rengi seni suphelendirmiyorsa enfeksiyondan degildir.Koku varsa enfeksiyon olabilir.
Yok koku kuzum senın gobus cıktmı bnm ıkı kılo aldm galıba ya oyle. Yemıyoyum da dort gun sınra 4. Aya gırıyorum normalmı acaba ya

Kızlar 9. Haftadan itibaren kullandgnz ilaçlar nelerdir ? Vitamin faln ne zaman baslıyorlar kan demir ilacı?

Bazen hiç bişey hissetmiyorum bulantı ağrı halsizlik sanki hiç hamile değilim gibi
Ben de bi kaç gündür çok iyiydim hatta korktum bişeymi oldu ki diye ama bugün yine azda olsa bulantım başladı Allahtan çok şiddetli geçirmiyorum

ben de doktordan geldim şimdi.
maşallah önde gidiyormuş boyu da uzunmuş bizimkinin.
kesenin içinde bi kayışı var :) rahatsız oldu döndü arkasını. tam bir yaramaz.
cinsiyet için bacak arasına baktık falan ama halen kuyruk sokumu var. tahminler neye göre merak ettim doğrusu :)
benim doktor görmek mümkün değil dedi. 11+0 göründü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…