hangi kurumda çalışıyorsun cnm.
bende çalışan anneyim özel sektör çalışanıyım gebelik izni günde yarım saat.
işe geç gelerek +erken çıkarak veya gün içinde dinlenerek kullanılması sektörümüzde
Gunaydinyok malesef keske Izmir de olabilsem.Ogretmenim ben.Is dolayisiyla sadece yazlari orada gecirebiliyoruz.
Bazen hiç bişey hissetmiyorum bulantı ağrı halsizlik sanki hiç hamile değilim gibi
kahverengi leke çoğu zaman hatta hep sorun olarak görülmez canım, sen şimdi doktorundan bilgi gelene kadar yat uzan, kendini yormadan yap yapacağını. bende ilk hamilelimde yaşadım, doktorum korkma bize göre sorun değil ama senin için rahat etsin gel ultrasonda bakalım demişti. içini ferah tutKızlar sabah kahverengi leke gelmiş yebi gördümya doktoruma mesaj attım muhtemelen görmemiştir daha cok korkuyorum
Günaydın :) bulantısı olsblara düşük riski daha azmış keşke benim de bulansa razıyım
Kızlar sabah kahverengi leke gelmiş yebi gördümya doktoruma mesaj attım muhtemelen görmemiştir daha cok korkuyorum
Bu durumda doktorun yapacağı tek şey progestan vermek olur.Kendini yorduğunun işaretidir belki dikkat et canımKızlar sabah kahverengi leke gelmiş yebi gördümya doktoruma mesaj attım muhtemelen görmemiştir daha cok korkuyorum
benımde öyleHayırlısı olsun inşallah
Dün doktora gittim kalbi güzel atiyodu biraz küçük ama pko da olabilir dedi.
Eve ultrason alıp her gün bakasim var :)
Günaydın Kızlar nasılsınız. Sabah sabah 2 kez çıkardım yine yaa. Tam iyiyim geçti diyorum yine geliyor. Kendi kendime nazar mı ediyorum ne
Kandilimiz mübarek olsun kızlar.Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin ve bebişlerimizi Sağlıcakla vakti zamanı gelince kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Trt1 de hamileler için tarifler veriyorlar
Herkese hayırlı kandıller kızlar nasılsınız benden bugun ıkı kere uzayan akıntı geldı yumurtlama akıntısı gıb enfeksıyon mu olduk acaba ya korktum
Yok koku kuzum senın gobus cıktmı bnm ıkı kılo aldm galıba ya oyle. Yemıyoyum da dort gun sınra 4. Aya gırıyorum normalmı acaba yaBu akintinin gebeliktede olmasi normal canim
Kokulu ve rengi seni suphelendirmiyorsa enfeksiyondan degildir.Koku varsa enfeksiyon olabilir.
Bende tam izleyemedim netten bakicam artikPfff isteyim ben acamam ki buradaizleyenler bize anlatir olur mu
Ben de bi kaç gündür çok iyiydim hatta korktum bişeymi oldu ki diye ama bugün yine azda olsa bulantım başladı Allahtan çok şiddetli geçirmiyorumBazen hiç bişey hissetmiyorum bulantı ağrı halsizlik sanki hiç hamile değilim gibi
Vesvese olduk iyiceBen de bi kaç gündür çok iyiydim hatta korktum bişeymi oldu ki diye ama bugün yine azda olsa bulantım başladı Allahtan çok şiddetli geçirmiyorum
Bi ise yaramadığı için kullanmıyorum canım. Bugün çok geçiyor benim içinBulantı ilacı kullanıyor musun canım? Kullanmıyorsan büyük başarı. Ben kullandığım halde çıkartıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?