Hayırlı kandillerHayırlı kandiller hepinize
Rabbim hepinizin gönlünden geçen duaları kabül etsin inşallah
Benimde bugün saat 3 de kontrolüm var
İnşallah HERŞEY yolundadır sitrestliyim biraz
2 li test yapılacak ayrıca
Belki cinsiyetimiz belli olur tahmin yaparız demişti dr
Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet önemli değil
Birde kanama alanı vardı inşallah oda küçülmüştür
Rabbim regaib kandilinin yüzü suyu hürmetine bugün güzel haberler almak nasip olur inşALLAH
Yok koku kuzum senın gobus cıktmı bnm ıkı kılo aldm galıba ya oyle. Yemıyoyum da dort gun sınra 4. Aya gırıyorum normalmı acaba ya
Kızlar 9. Haftadan itibaren kullandgnz ilaçlar nelerdir ? Vitamin faln ne zaman baslıyorlar kan demir ilacı?
Hayırlı kandiller
Bende bugün ikili test yaptırdım on gün sonra çıkacakmış sonuç
cnm sakın kafana takmaBen de test verdim haftaya çıkacak
Ama ense kalınlığı 3,3 çıktı ona canım sıkıldı
Dr çok uğraştı doğru pozisyonu bulmak için
Tam emin olmak için başka bir dr a yönlendirdi
Cumartesi ona gidecez
Sınır 3 müş
Ultrasonda burun kemiği var dedi doktor
Buda bizim açımızdan iyi dedi
Ne olcak bilmiyorum
Diger doktora da git, karamsarliga kapilma canim.Insallah icini rahatlatacak haberler alirsinBen de test verdim haftaya çıkacak
Cumartesi ona gidecez
Sınır 3 müş
Ne olcak bilmiyorum
cnm sakın kafana takma
önemlı olan kanda ki sonuç
belkı de ensesi kalın bir bebek olacak yada erkek bebektir kemikleri iridir :) cinsiyet için tahminde bulundu mu doktor
Bu testlerin sonuçları %100 doğru değil yanılma payları oluyor bence kafanıza bu kadar takmayın aksi halde bebeğinizi etkileyebilirBen de test verdim haftaya çıkacak
Cumartesi ona gidecez
Sınır 3 müş
Ne olcak bilmiyorum
Diger doktora da git, karamsarliga kapilma canim.Insallah icini rahatlatacak haberler alirsin
Hergun nerd yse wc ye cıkıyorum dorde gırıyoruz bakalım bıkacgune yavas yavas cıkcak nezaman sertlesıcek karnımız acaba yaKoku yoksa sevindim :)
Kızımda 4.ayın sonunda olduğu gb karnım şuan.Alt karnım bariz :)
Eskisine gore daha az tuvalete cikabiliyorsan bile farkeder canim kilo.Bide farketmesende az cok dikkat ediyorsan yariyordur
En son 8.haftada gitmistim ben canim 4 hafta sonra degistirecez demisti ilac icin.Sadece folik kullandim.
Kan hapi verecegini soylemisti,degerimde düşük.Vitamin icin değerlerimle hareket etmek istiyorum bakalim ne diyecek
bak cnm doğru tahmin etmişimBilmiyorum artık
Cinsiyet tahmini olarak erkek dedi
Bu testlerin sonuçları %100 doğru değil yanılma payları oluyor bence kafanıza bu kadar takmayın aksi halde bebeğinizi etkileyebilir
Kesin sonuc vermeyen testler icin ki daha test sonucu bile cikmadi, moralini bozma.Bebegini de uzme.Tedirgin olmakta haklisin ama biraz sabret canini sikma canim, lutfen.İnşallah daha imtihanımız bitmemiş demekki
cnm senın embriyon pgt limi?İnşallah öyledir
İnşallah daha imtihanımız bitmemiş demekki
Hergun nerd yse wc ye cıkıyorum dorde gırıyoruz bakalım bıkacgune yavas yavas cıkcak nezaman sertlesıcek karnımız acaba ya
Ay kocaman olck duzenlı beslenıyorm kulo almıs cok yemıs sısko gıbı yumsak gobegım cıktı hafıften uyuz ıldum sanrm bende ödem oluyo yuzumde hafıf toplumolduCanımm canını sıkma bence de simdiden❤Butun kontroller hallolsun.
Boyle hikayeler cok biliyorum ama arkadasimin kan testleride yuksek cikmasina ragmen saglikli bir kizi dogdu
Karın işi kişisel biraz işte :)
Sert,dik bi karın genelde 5.ayda daha net oluyor.
En guzel zamanlar tam 7.ay :) Sonra daha da buyuyor devam tabii :)
cnm senın embriyon pgt limi?
Canımm canını sıkma bence de simdiden❤Butun kontroller hallolsun.
Boyle hikayeler cok biliyorum ama arkadasimin kan testleride yuksek cikmasina ragmen saglikli bir kizi dogdu
Karın işi kişisel biraz işte :)
Sert,dik bi karın genelde 5.ayda daha net oluyor.
En guzel zamanlar tam 7.ay :) Sonra daha da buyuyor devam tabii :)
Sınır 3müymüş bişey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut canım inşalllah güzel sonuçlar alırızBen de test verdim haftaya çıkacak
Cumartesi ona gidecez
Sınır 3 müş
Ne olcak bilmiyorum
Sınır 3müymüş bişey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut canım inşalllah güzel sonuçlar alırız
Benim de 0.9çıktı kan sonucuna göre belli olur dedi dr ister istemez geriliyo insan 3nisana randevu aldım gideceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?