2018 Ekim Anneleri

Hayırlı kandiller
Bende bugün ikili test yaptırdım on gün sonra çıkacakmış sonuç

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için bebiş çok şükür iyiymiş kalp atışı da var. Daha önce folbiol ile ilgili soru sormuştum size belki hatırlarsınız ben günde iki tane içiyordum doktorum çok yanlış kullandığımı günlük dozun 10 katını aldığımı söyledi ve hemen bırakmamı istedi. Sağlık ocağının verdiği folbiolu kullananlar dikkat etsin lütfen. 9+5 olduk ve bugün dvit başladık çünkü d vitaminim çok aşırı düşükmüş.

Yok koku kuzum senın gobus cıktmı bnm ıkı kılo aldm galıba ya oyle. Yemıyoyum da dort gun sınra 4. Aya gırıyorum normalmı acaba ya

Koku yoksa sevindim :)
Kızımda 4.ayın sonunda olduğu gb karnım şuan.Alt karnım bariz :)
Eskisine gore daha az tuvalete cikabiliyorsan bile farkeder canim kilo.Bide farketmesende az cok dikkat ediyorsan yariyordur

Kızlar 9. Haftadan itibaren kullandgnz ilaçlar nelerdir ? Vitamin faln ne zaman baslıyorlar kan demir ilacı?

En son 8.haftada gitmistim ben canim 4 hafta sonra degistirecez demisti ilac icin.Sadece folik kullandim.
Kan hapi verecegini soylemisti,degerimde düşük.Vitamin icin değerlerimle hareket etmek istiyorum bakalim ne diyecek

Hayırlı kandiller
Bende bugün ikili test yaptırdım on gün sonra çıkacakmış sonuç

Ben de test verdim haftaya çıkacak
Ama ense kalınlığı 3,3 çıktı ona canım sıkıldı
Dr çok uğraştı doğru pozisyonu bulmak için
Tam emin olmak için başka bir dr a yönlendirdi
Cumartesi ona gidecez
Sınır 3 müş
Ultrasonda burun kemiği var dedi doktor
Buda bizim açımızdan iyi dedi
Ne olcak bilmiyorum

cnm sakın kafana takma
önemlı olan kanda ki sonuç
belkı de ensesi kalın bir bebek olacak yada erkek bebektir kemikleri iridir :) cinsiyet için tahminde bulundu mu doktor

Diger doktora da git, karamsarliga kapilma canim.Insallah icini rahatlatacak haberler alirsin

Bu testlerin sonuçları %100 doğru değil yanılma payları oluyor bence kafanıza bu kadar takmayın aksi halde bebeğinizi etkileyebilir

Hergun nerd yse wc ye cıkıyorum dorde gırıyoruz bakalım bıkacgune yavas yavas cıkcak nezaman sertlesıcek karnımız acaba ya

İnşallah daha imtihanımız bitmemiş demekki

Canımm canını sıkma bence de simdiden❤Butun kontroller hallolsun.
Boyle hikayeler cok biliyorum ama arkadasimin kan testleride yuksek cikmasina ragmen saglikli bir kizi dogdu

Hergun nerd yse wc ye cıkıyorum dorde gırıyoruz bakalım bıkacgune yavas yavas cıkcak nezaman sertlesıcek karnımız acaba ya

Karın işi kişisel biraz işte :)
Sert,dik bi karın genelde 5.ayda daha net oluyor.
En guzel zamanlar tam 7.ay :) Sonra daha da buyuyor devam tabii :)

Ay kocaman olck duzenlı beslenıyorm kulo almıs cok yemıs sısko gıbı yumsak gobegım cıktı hafıften uyuz ıldum sanrm bende ödem oluyo yuzumde hafıf toplumoldu

Öyle tabi ki de ama insan işte güzel şeyler duymak istiyor

Sınır 3müymüş bişey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut canım inşalllah güzel sonuçlar alırız
Benim de 0.9çıktı kan sonucuna göre belli olur dedi dr ister istemez geriliyo insan 3nisana randevu aldım gideceğim bakalım

Evet sınır 3
İnşallah seninde normal çıkar 2 li testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…