- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
Moralini bozma canım erkek bebeklerde biraz daha kalın çıkabiliyor . Sonuçları aldığında da göreceksin ki herşey yolunda çıkacak inşallah. Bizler zorlukla hamile kaldığımız için endişemiz daha da artıyor çok iyi anlıyorum. Annelik bir elin yüreğinde sürekli bir sonraki adım için endişe haliymiş meğer..Ben de test verdim haftaya çıkacak
Ama ense kalınlığı 3,3 çıktı ona canım sıkıldı
Dr çok uğraştı doğru pozisyonu bulmak için
Tam emin olmak için başka bir dr a yönlendirdi
Cumartesi ona gidecez
Sınır 3 müş
Ultrasonda burun kemiği var dedi doktor
Buda bizim açımızdan iyi dedi
Ne olcak bilmiyorum
Çok sevindim bebişin iyi olmasına canım gözün aydınKızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için bebiş çok şükür iyiymiş kalp atışı da var. Daha önce folbiol ile ilgili soru sormuştum size belki hatırlarsınız ben günde iki tane içiyordum doktorum çok yanlış kullandığımı günlük dozun 10 katını aldığımı söyledi ve hemen bırakmamı istedi. Sağlık ocağının verdiği folbiolu kullananlar dikkat etsin lütfen. 9+5 olduk ve bugün dvit başladık çünkü d vitaminim çok aşırı düşükmüş.
İnşallah canım benim Allah sağ salim kucaklarımıza da almayı nasip eder inşallah yarın güzel haberlerle dönersinÇok sevindim bebişin iyi olmasına canım gözün aydınİnsan o kalp atışını duyunca derin bir oh çekiyor değil mi Yarın da benim randevum var, korkuyorum randevu zamanım yaklaştıkça, inşallah güzel şeyler duyarım ben de
bir grupta bir bayan vardı o anlıyordu bana erkek gibi geldi alt kısım şiş sankiKızlar cinsiyet tahmininiz var mı bebişim için 9+5 olduk:)
Evet canım ilk başta folice kullandım ben hamile kalınca folibola başladım kendi doktoruma gidince onu bıraktirdi tekrar folice yazdı. En iyisi foliceymis. Devlet karşılamıyor amaKızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için bebiş çok şükür iyiymiş kalp atışı da var. Daha önce folbiol ile ilgili soru sormuştum size belki hatırlarsınız ben günde iki tane içiyordum doktorum çok yanlış kullandığımı günlük dozun 10 katını aldığımı söyledi ve hemen bırakmamı istedi. Sağlık ocağının verdiği folbiolu kullananlar dikkat etsin lütfen. 9+5 olduk ve bugün dvit başladık çünkü d vitaminim çok aşırı düşükmüş.
Ay kocaman olck duzenlı beslenıyorm kulo almıs cok yemıs sısko gıbı yumsak gobegım cıktı hafıften uyuz ıldum sanrm bende ödem oluyo yuzumde hafıf toplumoldu
Öyle tabi ki de ama insan işte güzel şeyler duymak istiyor
Kızlar cinsiyet tahmininiz var mı bebişim için 9+5 olduk:)
Valla dorde gırıyoz zaten artk cıkar heralde sısko olms gbı gober hamıle gbı dgl o sonırımı bzdu ;₺ yemıs yemıs verememıs gıbı ahahha cocuguma neler dıyorum ya cıksın sevelım onlarıRahim buyudukce hamilelik gobegi cikiyor canim.O yuzden alt karindan basliyor.Ne icine cekebilirsin ne de yumusak olur.
Ama karni erken cikanlarda oluyor.Belki de erkenden buyur :) Sen canini sikma.Sonucta vucuttaki denge,hormonlarda bicok seyi etkiliyor
Yuzunun degismeside o yuzden normaldir.
Tabiii❤
Insallah guzel haberler doneceksin yine❤
Kız sanki :)
cinsiyet tahminim yok ama masallah cok hareketli sanki eller kollar yesinler onuKızlar cinsiyet tahmininiz var mı bebişim için 9+5 olduk:)
Kızlqr yatmaktan baska care yok ben hala yatıyorum haftada bır ıgnr her gun 3 progrstan 200 luk. Yatınca kanama yok ayaklanınca kanama varben ilk kanamam olup gittigimde igne vuruldu daha sonrasinda progestana devam ettim.o zmaan bildigin kirmiziydi sonra koyulasti ama gezinirsem.yine kirmizi oluyodu simdi ise sari ama dun islerim vardi biraz onlari hallettim sonra hemen baya akintim geldi
İnşalllah canımEvet sınır 3
İnşallah seninde normal çıkar 2 li testin
Progestan kullanıyorum ben basindan beri. Ağrı ile birlikte devam ederse hemen gel dediBu durumda doktorun yapacağı tek şey progestan vermek olur.Kendini yorduğunun işaretidir belki dikkat et canım
Ay aman Olmasın Ağrı filan.Progestan kullanıyorum ben basindan beri. Ağrı ile birlikte devam ederse hemen gel dedi
Yatınca da kanama oluyormuş aslında ama rahim emiyormuş.Ay Allah'ım bebişlerimizi korusun mübarek gece HatrınaKızlqr yatmaktan baska care yok ben hala yatıyorum haftada bır ıgnr her gun 3 progrstan 200 luk. Yatınca kanama yok ayaklanınca kanama var
Aynen öyle ben de düşünmüyorum.Asla vazgeçemem bebeğimden sadece sağlığına dua edebilirimBen ikili test yaptırmayi düşünmüyorum sonuçta tedavisi yok diye biliyorum kendimi üzmek istemiyorum. Ne gelirse Allahtan şükür. Inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
Canım ağır bir iş falan yaptınmı yada ilişki falan oldumu ?Progestan kullanıyorum ben basindan beri. Ağrı ile birlikte devam ederse hemen gel dedi
Bende yaptırmayı düşünmüyorum ne ikili test ne üçlüBen ikili test yaptırmayi düşünmüyorum sonuçta tedavisi yok diye biliyorum kendimi üzmek istemiyorum. Ne gelirse Allahtan şükür. Inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
Ben de senin gibi düşünüyorum kromozon farklıkığından olan iki sendrom belli oluyor e var deseler napcamki ne değişecek... Üstelik yanılma payı da oluyor. Cıkınca gorcez zaten neden moralimi bozayım suanBen ikili test yaptırmayi düşünmüyorum sonuçta tedavisi yok diye biliyorum kendimi üzmek istemiyorum. Ne gelirse Allahtan şükür. Inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?