2018 Ekim Anneleri

Moralini bozma canım erkek bebeklerde biraz daha kalın çıkabiliyor . Sonuçları aldığında da göreceksin ki herşey yolunda çıkacak inşallah. Bizler zorlukla hamile kaldığımız için endişemiz daha da artıyor çok iyi anlıyorum. Annelik bir elin yüreğinde sürekli bir sonraki adım için endişe haliymiş meğer..

Çok sevindim bebişin iyi olmasına canım gözün aydın İnsan o kalp atışını duyunca derin bir oh çekiyor değil mi Yarın da benim randevum var, korkuyorum randevu zamanım yaklaştıkça, inşallah güzel şeyler duyarım ben de

İnşallah canım benim Allah sağ salim kucaklarımıza da almayı nasip eder inşallah yarın güzel haberlerle dönersin

Kızlar cinsiyet tahmininiz var mı bebişim için 9+5 olduk:)

Eklentiler

• C8F90311-8837-4464-9F8B-998FFC0A581F.webp
    24 KB · Görüntüleme: 80
Evet canım ilk başta folice kullandım ben hamile kalınca folibola başladım kendi doktoruma gidince onu bıraktirdi tekrar folice yazdı. En iyisi foliceymis. Devlet karşılamıyor ama

Ay kocaman olck duzenlı beslenıyorm kulo almıs cok yemıs sısko gıbı yumsak gobegım cıktı hafıften uyuz ıldum sanrm bende ödem oluyo yuzumde hafıf toplumoldu

Rahim buyudukce hamilelik gobegi cikiyor canim.O yuzden alt karindan basliyor.Ne icine cekebilirsin ne de yumusak olur.
Ama karni erken cikanlarda oluyor.Belki de erkenden buyur :) Sen canini sikma.Sonucta vucuttaki denge,hormonlarda bicok seyi etkiliyor
Yuzunun degismeside o yuzden normaldir.

Öyle tabi ki de ama insan işte güzel şeyler duymak istiyor

Tabiii❤
Insallah guzel haberler doneceksin yine❤

Kızlar cinsiyet tahmininiz var mı bebişim için 9+5 olduk:)

Kız sanki :)

Valla dorde gırıyoz zaten artk cıkar heralde sısko olms gbı gober hamıle gbı dgl o sonırımı bzdu ;₺ yemıs yemıs verememıs gıbı ahahha cocuguma neler dıyorum ya cıksın sevelım onları

Grupta bebişin videosunu alan bir benim galiba :) ilk aldığım gün çok inceleyip sevmiştim nazar mı ettim acaba artık bakamıyorum kanama olayından sonra

Kızlqr yatmaktan baska care yok ben hala yatıyorum haftada bır ıgnr her gun 3 progrstan 200 luk. Yatınca kanama yok ayaklanınca kanama var

Bu durumda doktorun yapacağı tek şey progestan vermek olur.Kendini yorduğunun işaretidir belki dikkat et canım
Progestan kullanıyorum ben basindan beri. Ağrı ile birlikte devam ederse hemen gel dedi

Kızlqr yatmaktan baska care yok ben hala yatıyorum haftada bır ıgnr her gun 3 progrstan 200 luk. Yatınca kanama yok ayaklanınca kanama var
Yatınca da kanama oluyormuş aslında ama rahim emiyormuş.Ay Allah'ım bebişlerimizi korusun mübarek gece Hatrına

Ben ikili test yaptırmayi düşünmüyorum sonuçta tedavisi yok diye biliyorum kendimi üzmek istemiyorum. Ne gelirse Allahtan şükür. Inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
Aynen öyle ben de düşünmüyorum.Asla vazgeçemem bebeğimden sadece sağlığına dua edebilirim Allah'ın verdiği canı sorgulayamam bile

Ben ikili test yaptırmayi düşünmüyorum sonuçta tedavisi yok diye biliyorum kendimi üzmek istemiyorum. Ne gelirse Allahtan şükür. Inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
Bende yaptırmayı düşünmüyorum ne ikili test ne üçlü

Ben de senin gibi düşünüyorum kromozon farklıkığından olan iki sendrom belli oluyor e var deseler napcamki ne değişecek... Üstelik yanılma payı da oluyor. Cıkınca gorcez zaten neden moralimi bozayım suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…