2018 Ekim Anneleri

canim bende folbiol kullanıyorum gunde 2 tane mi sıkıntı yOkksa folbiol kullanmak mi sıkıntı]

Ben başından beri regenesis max kullaniyorum. Folik asit de içerdiği icin ayrica folikasit kullanmadım.
Aranizda kullanan var mu regenesis max
Bana ilk doktorum regenesis max verdi ama çok fazla içerik olduğu için kullanmak istemedim ben. Folio diye bir folik asit kullanıyorum şuan. B12 ve iyot var içeriğinde bir de.

Bende vinalac ve ostimax kullaniyorum.vinalac probiyotikli folik asit ve vitaminli ostimax kalsiyum ve balık yağı içeriyor.

canim bende folbiol kullanıyorum gunde 2 tane mi sıkıntı yOkksa folbiol kullanmak mi sıkıntı]
Canım bende folbiol günde 2 tane kullanıyordum doktor günlük alınması gereken dozun 10 katını almışsın hemen bırak dedi bugün dvit. ve ımom omega diye bir hap yazdı yarın alıp başlayacağım.

Bana da bıgün folik asiti bırak dedi ama bi ilaç yazmadı demire 16haftada mı başlanıyor kızlar

Ben ikili test yaptırmayi düşünmüyorum sonuçta tedavisi yok diye biliyorum kendimi üzmek istemiyorum. Ne gelirse Allahtan şükür. Inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
Aynen bence en gereksiz test. Bide dogrulk payi bile ne kadr tartisilir. Insanlari yaniltip hamileigi zehir ediyo. Benm kardesmn eside hamile dengesiz dr ensesi kalin down sendrmlu olablr dedi. Kiz baya takti.

Kızlar on dakikadır adet sancısı gibi sancim var bı fikri olan var mı

Bu arada kullanılan ilaçlardan bahsedilmişken aklıma geldi.Bende pcos var hamile kalabilmek için aylardır glifor+inofolic kombi kullandım. Hamile kaldığımda dr 12. Haftaya kadae gliforu bebeğin kalbi ayana kadarda inofolici kullanmamı söyledi.Çok şükür inofolicten normal folik asite geçtik ama şu gliforu günde 1 tane de olsa almalısın dedi. Çok gönüllü değilim kullanmakta bilenler bilir şeker ilacı ama birşey de olsun istemiyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayın aranızda bunları kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…