Ben başından beri regenesis max kullaniyorum. Folik asit de içerdiği icin ayrica folikasit kullanmadım.Kızlar 9. Haftadan itibaren kullandgnz ilaçlar nelerdir ? Vitamin faln ne zaman baslıyorlar kan demir ilacı?
canim bende folbiol kullanıyorum gunde 2 tane mi sıkıntı yOkksa folbiol kullanmak mi sıkıntı]Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için bebiş çok şükür iyiymiş kalp atışı da var. Daha önce folbiol ile ilgili soru sormuştum size belki hatırlarsınız ben günde iki tane içiyordum doktorum çok yanlış kullandığımı günlük dozun 10 katını aldığımı söyledi ve hemen bırakmamı istedi. Sağlık ocağının verdiği folbiolu kullananlar dikkat etsin lütfen. 9+5 olduk ve bugün dvit başladık çünkü d vitaminim çok aşırı düşükmüş.
raporum bitti yarin tekrar kontrolum var eger sıkıntı varsa tekrar alicam raporKızlqr yatmaktan baska care yok ben hala yatıyorum haftada bır ıgnr her gun 3 progrstan 200 luk. Yatınca kanama yok ayaklanınca kanama var
Bana ilk doktorum regenesis max verdi ama çok fazla içerik olduğu için kullanmak istemedim ben. Folio diye bir folik asit kullanıyorum şuan. B12 ve iyot var içeriğinde bir de.Ben başından beri regenesis max kullaniyorum. Folik asit de içerdiği icin ayrica folikasit kullanmadım.
Aranizda kullanan var mu regenesis max
Canım bende folbiol günde 2 tane kullanıyordum doktor günlük alınması gereken dozun 10 katını almışsın hemen bırak dedi bugün dvit. ve ımom omega diye bir hap yazdı yarın alıp başlayacağım.canim bende folbiol kullanıyorum gunde 2 tane mi sıkıntı yOkksa folbiol kullanmak mi sıkıntı]
12. Haftada basladım demıre atlamıs olabılır danıs derımBana da bıgün folik asiti bırak dedi ama bi ilaç yazmadı demire 16haftada mı başlanıyor kızlar
Sordum da hatta hiç bişey demedi12. Haftada basladım demıre atlamıs olabılır danıs derım
Aynen bence en gereksiz test. Bide dogrulk payi bile ne kadr tartisilir. Insanlari yaniltip hamileigi zehir ediyo. Benm kardesmn eside hamile dengesiz dr ensesi kalin down sendrmlu olablr dedi. Kiz baya takti.Ben ikili test yaptırmayi düşünmüyorum sonuçta tedavisi yok diye biliyorum kendimi üzmek istemiyorum. Ne gelirse Allahtan şükür. Inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
Usutmus olabilirsin ya da gaz sancisiKızlar on dakikadır adet sancısı gibi sancim var bı fikri olan var mı
Cok ılgınc saglık ocqgı verdı bana damlayıSordum da hatta hiç bişey demedi
Olabilir çok korktum ama biraz hafiflediUsutmus olabilirsin ya da gaz sancisi
Benim de bu sabah oldu, doktorum normal rahmin büyüyor dedi sürekli ve şiddetli olursa bir sıkıntı düşünülebilirmişKızlar on dakikadır adet sancısı gibi sancim var bı fikri olan var mı
Anladım canım siddetliydi ama hafifledi şimdi.sagol Allah razı olsunBenim de bu sabah oldu, doktorum normal rahmin büyüyor dedi sürekli ve şiddetli olursa bir sıkıntı düşünülebilirmiş
Herkese hayırlı geceler hayırlı kandiller.Bu gece daha çok dua edelim.Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Canim bende de oluyor panik yapma adet vaktinmi acaba lekelenmen varmiKızlar on dakikadır adet sancısı gibi sancim var bı fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?