2018 Ekim Anneleri

Canım ben gliforu ilk çocuğumda 5. Aya kadar kullandim. Bu gebeligimde de kullanıyorum. Korkulacak bir durum yok endiselenme

Sadece folik asit veriyo benm doktrm o da ilk uc ay. Ilac konusu var bende benmkini yazayim dedim. Sonrasinda da istersen multivitamn. Ama kendim aliyrm doktrla bi ilgisi yok. Dr sadece kullanabilirsin diyo

Baya azaldı sağolasın yattım ayaklarımın altına yastık koydum.bide su içtim baya şimdi iyiyim sukur.
İyi çok şükür
İnsan panikliyor ister istemez
Sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah anne olmak demekki böyle hep telaş hep evham:)

Kızlar ben folik asite hamile kalmadan tam 3 ay Öncesinde başlamıştım.Lekelerden itibaren progestan da eklenmişti.kendi doktorum bana progestanı cunartesi günü bırak,12.haftan dolunca da folik asırı bırak devavit multivitamine başla demişti.demire gerek yok henüz Demişti.
Geçen pazartesi hastaneden çıkarken bir başka doktor bana bir kutu progestan,folik asit ve demir ilacı ferrum fort yazdı.Şimdi benim kafam karıştı multivitamini de eklersem 4 olacaklar ve bir doktor progestanı bırak artık fayda etmez derken bir diğer doktor yeniden 1 kutu progestan yazdı.Progestanı Cumartesi bırak diyen doktor acaba ne düşünerek öyle söyledi Bağışıklık kazandığımı mi düşünüyor acaba ?
Kısmetse 12.haftam dolunca kendi doktoruma bi gidip sorcam aslında ama diz ilaçlardan bahsedince Aklıma takıldı bu sorular

Bende hamile kalmadan yani son adet günümden itibaren matofin 500xr kullanıyorum bende pek gönüllü değilim ama doktorum mutlaka 12. Haftaya kdr kullanmamı söyledi kullanıyorum mecbur hafif pcodan dolayı benimde 12 de bunu ve foliği bırakacağım ayrıca troid ilacıda kullanıyorum ve coraspin decavit vitamin

Ağır iş yapmıyorum canim temizligi eşim yapıyor ayda bir kadın geliyor. Yoruldum ama ondan olabilir. Ilişki de yasak dedi doktorum
Banada yasakladı 12. Haftaya kdr kanama görüp moralin bozulmasın bekleyelim dedi oyüzden sordum belki ondanmı diye yoruldun belkide dinlen bol bol su iç

Kendi doktrundan memnunsan ve onunla devam edecksen onu dinle derim. Ilk gebelgmde sonlara dogru burazcik dusmstu demirm bana o zman sinirdi 1 ay kullan birak demsti. Bazi drlar testlere bakmadn otmtk yaziyolar sinir oluyorum. Her gebeye bunlari veriyoz dedi bi kere bitanesi. Ee benm ihtiyacm yoksa ne gerek. O yuzden kendi dr’m disindakileri dinlemedm.

Kendi doktorumdan memnunum aslında ama doğum yaptırmadığı için onunla devam edemicem.Diğer doktor sekreterden reçeteyi alırsın dedi yolladı neye göre yazdı ilaçları bilmem ne kadar Kullanılacak olduğunu da söylemedi.kendiminkine bir sorayım bir kan testi yaptırayım ihtiyaç var mıymış Bakslım

Sordum da hatta hiç bişey demedi
Canım belirgin bir eksiklik yoksa 16. Haftada başlıyor zaten demir ilacına. Benim çok düşük olduğundan 7. Haftada başlamak zorunda kaldı ilerleyen haftalarda aslında bebek daha çok anneden tüketiyor o yüzden ilerleyen haftalarda öneriyoruz demişti. Bir sonraki kontrolünde yazar bence. Bana da vitamin önermedi mesela bence yediklerinden eğer sağlıklı beslenmeye çalışıyorsan alıyorsun yapay bir şeye hiç gerek yok dedi. Bu benim dr un görüşü tabi her dr farklı düşünüyor ama şöyle söyleyeyim ilk hamileliğimde farklı dr a gitmeme rağmen o da aynı şeyleri söylemişti çok şükür kızım da ben de gayet sağlıklıydık

Çok sağol canım içimi ferahlattın bende baya telaş yapmıştım şimdi foliği de bırakınca bişey içmiyorum ya endişe ettim biraz teşekkür ederim mesajın için

Gunaydin hepinize, bugun dr kontrolum var ve ikili test yapilicak o yuzden heyecandan sabahin bu saatinde uyandim :) en son 5 martta gorduk pitircigi cok evhamliyim insallah hala benimledir ve sagliklidir
Günaydın
Hayırlı sonuçlarla gel inşalllah

Hangisine daha çok güveniyosan onun dediği gibi uapın bence

Çok sağol canım içimi ferahlattın bende baya telaş yapmıştım şimdi foliği de bırakınca bişey içmiyorum ya endişe ettim biraz teşekkür ederim mesajın için
Burada bazen rahatlamaya da ihtiyaç var canım her dr un tarzı farklı oluyor herkes farklı bir şeyler yapıyor yaşıyor ama en nihayetinde hayırlısıysa tabi bebişler doğuyor bugünlerde yaşadığın bu tatlı telaşları bir tebessümle anıyorsun yalnızca. Bugünlerin tadını çıkarmaya bakalım her günü ayrı güzel bunu hamilelik bittikten sonra daha iyi anlıyorsun. Ben artık hamilelere özenmeye başlamıştım çünkü içlerinde minik bir dünyayı barındırıyorlar ve büyütüyorlar mucize gibi bir şey. Zamanla sen de farkına varacaksın ilk telaşı üzerinden attığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…