Gunaydin hepinize, bugun dr kontrolum var ve ikili test yapilicak o yuzden heyecandan sabahin bu saatinde uyandim :) en son 5 martta gorduk pitircigi cok evhamliyim insallah hala benimledir ve sagliklidir
Çok haklısın canım birde ilk olunca ister istemez telaş oluyorBurada bazen rahatlamaya da ihtiyaç var canım her dr un tarzı farklı oluyor herkes farklı bir şeyler yapıyor yaşıyor ama en nihayetinde hayırlısıysa tabi bebişler doğuyor bugünlerde yaşadığın bu tatlı telaşları bir tebessümle anıyorsun yalnızca. Bugünlerin tadını çıkarmaya bakalım her günü ayrı güzel bunu hamilelik bittikten sonra daha iyi anlıyorsun. Ben artık hamilelere özenmeye başlamıştım çünkü içlerinde minik bir dünyayı barındırıyorlar ve büyütüyorlar mucize gibi bir şey. Zamanla sen de farkına varacaksın ilk telaşı üzerinden attığında
Günaydın canım güzel haberlerle dön inşallah hemşehrimGunaydin hepinize, bugun dr kontrolum var ve ikili test yapilicak o yuzden heyecandan sabahin bu saatinde uyandim :) en son 5 martta gorduk pitircigi cok evhamliyim insallah hala benimledir ve sagliklidir
Öyle yapayım diyorum da progestanı bırakmaya da korkuyorum.Hangisine daha çok güveniyosan onun dediği gibi uapın bence
çok teşekkür ederim. açıkcası bırakmayı düşünüyordum. doktorum teke düşürdü. 850 mg glifor onu alayım hiç olmazsa.Canım ben gliforu ilk çocuğumda 5. Aya kadar kullandim. Bu gebeligimde de kullanıyorum. Korkulacak bir durum yok endiselenme
Allah yardımcımız olsun. Bu kadar ilacın içinde Rabbim bebişlerimizi korusun. Almasak bi dert alsak gönül rahat değil. Ama sonrada keşke dememek için dr ne derse yapacağız.Bende hamile kalmadan yani son adet günümden itibaren matofin 500xr kullanıyorum bende pek gönüllü değilim ama doktorum mutlaka 12. Haftaya kdr kullanmamı söyledi kullanıyorum mecbur hafif pcodan dolayı benimde 12 de bunu ve foliği bırakacağım ayrıca troid ilacıda kullanıyorum ve coraspin decavit vitamin
Ben de burda kanamaları çok okuduğum için etkilendim sanırım rüyamda ped takacak kadar kanamam oluyordu. Uyanınca baktım çok şükür bişey yoktu ama etkilendim baya bi. Bide tabirine baktım kız bebeğe işaret yazıyordu bi sitede ne kadar doğru bekleyip göreceğiz bakalım :)Herkese günaydın. Dün burada okudumlarımdan mıdır nedir bilemiyorum gece rüyamda iki oğlumun daha olduğunu gördüm. Bir yaş varmış aralarında ama ikiz gibi sıra sıra emziriyorum. Ayy çok tatlılardı. Oğlum 7 yaşında. Özlemişim bebekBana erkek çocuk görmek güzel gelir. Rabbim hayırkara vesile etsin. Bu arada ilk kez cinsiyeti merak etmeye başladım. Şimdiye kadar ki tek düşüncem bebeğim sağlıklı olsun. 12. haftaya ulaşalım Allahın izniyle. İlk oğlumda da üçüz erkek görmüştüm. Acaba buda erkek mi olacak
Aaaa canım çok geçmiş olsun bana doktorum 12 hafta bitince progestanı bırsk Demişti bir diğer doktor da yenisini vermişti hiç ama hiç bırakmak istemiyorum korkuyorum kaç haftalıksın ?Kızlar ilaçları bırakmayın sakın, ben bıraktım lekelenme vs gecince dün kanama oldu acile gittik. Progrstana devam dedi doktor ısrarla.. bir de ayakta cok durdum iki gündür , dinlenmek cok önemli ihmal etmeyin..
bende yeni kullanmaya başladım ,vajinal olarak kullanıyorum 200 lük.ama sabahları bi tuhaf oluyorum ,uzanmak istiyorum sırt üstüProgestan kullanan bayanlar sanki ilac benim paikolojimi bozuyo ilaci ictikten bir sure sonra aglamak geliyo icimden :)
Ben bişey anlamıyorum annem diyor kü ben hiç bilmem böyle lekeydi kanamaydı çevremde de duymadım sende duyuyorum ilk kime çektin sen filan diyorBen de burda kanamaları çok okuduğum için etkilendim sanırım rüyamda ped takacak kadar kanamam oluyordu. Uyanınca baktım çok şükür bişey yoktu ama etkilendim baya bi. Bide tabirine baktım kız bebeğe işaret yazıyordu bi sitede ne kadar doğru bekleyip göreceğiz bakalım :)
ben de de var video izleyip izleyip deliriyorum. annenin nazarı değmez balım sıkma canını öyle şeylere.Grupta bebişin videosunu alan bir benim galiba :) ilk aldığım gün çok inceleyip sevmiştim nazar mı ettim acaba artık bakamıyorum kanama olayından sonra
Evet doktoruma güveniyorum oldukça oyüzden sorun yapmıyorum sağlıkla büyüsün bebeğim yeterkiAllah yardımcımız olsun. Bu kadar ilacın içinde Rabbim bebişlerimizi korusun. Almasak bi dert alsak gönül rahat değil. Ama sonrada keşke dememek için dr ne derse yapacağız.
GünaydınnGünaydın annişler güzel bir gün diliyorum
vajinal olarak cok yan etki yapmiyomus ama agizdan aldiktan 3 saat sonra basim donuyo muthis uykum geliyo o kadar derin uyuyorum ki aslinda bas donmesi olmasa cok iyi geliyo uykubende yeni kullanmaya başladım ,vajinal olarak kullanıyorum 200 lük.ama sabahları bi tuhaf oluyorum ,uzanmak istiyorum sırt üstü
Ah şu annelerimiz gibi olsa herşeyimiz herşeyleri kolay olunca yaşadığımız zorlukları anlamıyorlar bazen birde tabi onlar daha erken yaşta geçmişler bu yollardan sanırım omunda etkisi varBen bişey anlamıyorum annem diyor kü ben hiç bilmem böyle lekeydi kanamaydı çevremde de duymadım sende duyuyorum ilk kime çektin sen filan diyorRabbim korusun bütün kanama geçirenleri de beni de
Halbuki o kadar çok varki bu durumu yaşayan..Ben bişey anlamıyorum annem diyor kü ben hiç bilmem böyle lekeydi kanamaydı çevremde de duymadım sende duyuyorum ilk kime çektin sen filan diyorRabbim korusun bütün kanama geçirenleri de beni de
Benim rüyalarım hep tersi çıktı ikinci oğlumda kızım olduğunu ve ismini zümre koyduğumu gördüm hatta doktor uzun süre kız dediniz tabi uçuyoruz sevinçten neyse donar birden oğlan oldu çok şükür hep dua ettim sağlıklı oksun cinsiyet önemli değil diye abi kardeş o kadar güzel oynuyorlar ki iyi ki oğlum olmuş şimdi üçüncü geliyor Gönül kızdan yana bu seferde rüyamda oğlum olduğunu gördüm...Herkese günaydın. Dün burada okudumlarımdan mıdır nedir bilemiyorum gece rüyamda iki oğlumun daha olduğunu gördüm. Bir yaş varmış aralarında ama ikiz gibi sıra sıra emziriyorum. Ayy çok tatlılardı. Oğlum 7 yaşında. Özlemişim bebekBana erkek çocuk görmek güzel gelir. Rabbim hayırkara vesile etsin. Bu arada ilk kez cinsiyeti merak etmeye başladım. Şimdiye kadar ki tek düşüncem bebeğim sağlıklı olsun. 12. haftaya ulaşalım Allahın izniyle. İlk oğlumda da üçüz erkek görmüştüm. Acaba buda erkek mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?