2018 Ekim Anneleri

Aynen bence en gereksiz test. Bide dogrulk payi bile ne kadr tartisilir. Insanlari yaniltip hamileigi zehir ediyo. Benm kardesmn eside hamile dengesiz dr ensesi kalin down sendrmlu olablr dedi. Kiz baya takti.

Yani canım takmamak elde olmaz bende takılırım Allah korusun Rabbimin zoruna gider o yüzden yaptirmamakta kararlıyım

Yani canım takmamak elde olmaz bende takılırım Allah korusun Rabbimin zoruna gider o yüzden yaptirmamakta kararlıyım
Bende yaptırmadım bunda da düşünmüyorum yaptırmayı allah korusun kafaya takarım ve gerçekten kaç kişiden duydum bazen hiç birşey çıkmıyor çocuk özürlü oluyor bazen de çıkıyor ama çocuk sağlıklı oluyor

Aaaa canım çok geçmiş olsun bana doktorum 12 hafta bitince progestanı bırsk Demişti bir diğer doktor da yenisini vermişti hiç ama hiç bırakmak istemiyorum korkuyorum kaç haftalıksın ?

Tsk ederim canım, 10. haftadayım, daha önce lekelenme oluyodu ama aktif kanama ilk defa oldu. İlacı nerdeyse 2 haftadır kullanmıyodum. En azından iki günde bir kullan bırakma bence. Bi anda o manzarayı görünce gitti bebeğim dedim,Allahım korusun hepsini

Ben hiç bırakmıcam galiba.foliği bile bırakmaya korkuyorum korkudan
Sen de aman bırakma hele ki doktorun bilgisi olmadan

Ah şu annelerimiz gibi olsa herşeyimiz herşeyleri kolay olunca yaşadığımız zorlukları anlamıyorlar bazen birde tabi onlar daha erken yaşta geçmişler bu yollardan sanırım omunda etkisi var
Kesinlikle !
Halbuki o kadar çok varki bu durumu yaşayan..
evet hatta annem unutmuş galiba ama kardeşim 10 gün adet gibi kanama geçirmiş ilk yeğenimde.Rabbim korusun gözetsin

Ben de 10.haftamda yaşadım o kanamayı ve çok çok korktum kabus gibiydi Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye

Kızlar merhaba buğün benimde kontrolüm vardı . Doktor bebeğin gelişimi gayet iyi dedi haftaya göre 4 gün daha büyükmüş bebek . Kalp atışı da gayet yerinde 61 kg ile hamile kaldım şimdi 62.80 gr olmuşum. İnş çok kilo almam yaa

Kızlar bence sıkıntı yapmayin beybiler hissediyor.
Zaten karinlar tam cikmadi daha rahat olagan davranin.

Ben 2li testide seker yuklemesinide herseyi yaptiricam.
Ben "keşke"leri pek sevmiyorum.
Oglumda da yaptirdim.

Ayina gore ne yapilmasi gerekiyorsa yaptircam doktoruma bu konuda guveniyorum.

Bir belirtim ya da sıkıntım olmadigindan mi ne ben fazla rahatim.
Disari ciktim yuruyus oldu hemde de bana dolastim geldim.
Meyvemi yedim simdi.
Temizlik yapicam.

Oglum okuldan gelecek evde bir duzen olunca hersey olagan geliyor.

Sıkmayin caninizi hersey olacagina variyor

Aynen ama herkes ayni fitratta degil:) kimi rahat edemez surekli doktr bi gorsun ister. Bende doktra gittikce strest oluyorum. O yuzden herkes nasil rahatsa. Bende hicbir testi yaptrmadm ilknde cok sik gitmedm de. Bunda da ins sikintm olmaz cok gitmem:) boyle daha rahat benim icin

MasaAllah diyelim:) sende saglikla hayrli kilolar al. Tabikide sagligi bozack derece kilo almayiz ins:) ama korkma canim herkes aliyo biraz biraz. Ben ilk gebelkte 4.5. Ve son aylarda cok almsti. 4.5 te almamn sebebi bulantilarm yeni bitmsti fena yemstm:)) 16 kilo aldim ki bide gecen seneydi hamilelgm. Smdi ucup gitti. Dogumdan onceki kilomdayim. Herkesn vucudu farkli:)

Merhaba kizlar :)
Iyi seyler duydukca seviniyorum.Haftalarda bayaa ilerledi artik.Daim olsun iyi haberler insallah❤

Bizde durum iyi sayilir.Tam geciyor dedim geri geldi mide sorunu öğürmelere gecti.Ufaklik olunca,bazi seyler mecbur olunca oyle dinlenmek,yemek yapmamak vs de olmuyor :) Bugunumuze cok sukur...

Ilaclar konusulmus ben Neufolid kullandim simdiye kadar.Progestan dış gebelik gecirdigim icin vermisti basta suan devam etmiyor.
Kontrolde degistirecek doktor kan ilacini verecekti.
Kizimda da ilk 3 ay bitene kadar folik son 1 ayda kan ilaci kullanmistim.

Kontrolede az kaldi bakalim :) Kızım bizden daha cok bekliyor :)))

Bende kızımda yaptırmıştım şimdide yaptıracağım tüm tesltleri birşey varsada baştan bilmek en mantıklısı benim için herşeyin hayırlısı doktorumada güveniyoeum bu konudada zaten benimde 9 nisanda 2li testim umarım yaptıran herkesin temiz çıkar

Yani illaki merak ediyorum ben de saglikli mi?
Cinsiyeti ne?
Surec nasil ilerleyecek?
Ama dusunmemeye calisiyorum.
Bana ne yazildiysa o.
Onu yasayacagim.

Bosuna kendimi gerip gunlerimi heba etmicem diyorum.
Doktor cagirdikca gidicem ben.
Ne istiyorsa onu yapicam.
Zaten agirlastikca ileriki aylarda hic birseyi detayli dusunemez hale gelecegimi biliyorum.

Kesinlikle.
Tip okumus isinin ehli insanlardan iyimi bilicem ben diye dusunuyorum.
Ama tercih meselsi tabiki.

Korku hamilelegin her evresinde oluyor zaten.
Testler nasil cikacak?
Bebegin gelismesinde sıkinti var mi?
Cinsiyeti ne?
Ya erken dogum olursa?
Ya testi yaptirmazda pisman olursam?

Ooo dusununce okadar cok ki.
Rabbim bize emanet yolladi ve yazdi.
Bunu tabiki kimse degistiremez.

Ama ben keske dememk adina herseyi yaptiricam.

Allah korusun da ikili test sonucu olumsuz çıkarsa ne yapmayı düşünürsün ?mesela ben hiçbir durumda vazgeçemem

kızlar folik asiti kaçıncı aya kadar kullanıyoruz ben hamile kalmadan 3 ay öncesinde başlamıştım

Allah korusun da ikili test sonucu olumsuz çıkarsa ne yapmayı düşünürsün ?mesela ben hiçbir durumda vazgeçemem
Olumsuz çıkarsada kendini ona hazırlamış olurum şahsen ben doğana kadar ama doğumanında karşılaşmak daha acı olur benim için şahsi fikrim ben herşeyi bileyim hazırlıklı olayım ona göre kendimide buna hazırlarım ama kötü düşğnmemek gerek pozitif düşünürüm ben her zaman muallakta kalmayı sevmem ben hiçbirzaman

O zaman inşallah doğru sonuçlar alırsın canım.Çocuğun sağlıklı olduğu halde sağlıksız deyip hamileliğini zehir etmezler inş hepimizinki saplıcakla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…