Sagolasin sukur ateslenmedim ama bir terleme bi usume tuhaf.
Hamile olunca insan daha bi dusunuyor.
Allah korusun beybileri.
Günaydın kızlar..sabah sabah aklıma bişey takıldı.Ben günde 3 defa 100 mg lık progestan alıyordum zaten.Buna rağmen kanama alanı oluştu denilince iğne istedim şu an Bulunduğum Hastanedeki doktordan.Ama esas doktorum hiçbir hamileye iğneyi önermem ben Demişti ve ben buna rağmen iğneyi Başkasına vurdumdum şimdi de vicdan azabı çekiyorumyan etkileri var mıydı ki bişey olur mu ki ya
Şu an itibariyle hem progestan alıyorum hem ploruton iğne yapıldım
Bende yaklaşık 10gündür hastayım ama artık azaldı gibi yutkunurken boğazım acıyor sadeceCok grip oldum ama direndim bol limonla corba ihlamurla terleyerek birazda olsa atlattim..
Mutlaka hamileleikde kullanilabilen bisi verirlerdi dr. Gitsem ama benim icim rahat etmeyecekti.
Ilac sonucta yattim dinlendim birazda olsa toparlandim.
Hamisken hasta olmak cok zormus gercekden.
Ilac kullanamiyorsun evde cocugun var.
Dikkat edin kendinize zor atlatiliyor.
Herşeyden önce ayıpsız amansız sağlıklı hayırlı bir evlat insaallah.
Benim ilişkiden birkaç gün sonrası yumurtlama günümdü o teoriye göre kız
Ilk kesede duruşa göre kız
Şimdi sende kız gibi dedin
Eşim hep zeynep diyor =)
Kizlar kanamam oldu baya acile geldik dua eder misiniz bana
Maşalllah
Kız vardı dimi senin sağlıkla gelsin oğluşun
cnm hiç bilmiyorum kı ama duydum kadarıyla yapılan işlemler senın dediğin gibi... benım ilk gebeliğim... Dedim kı araştırma hastanesi olsun herşeyi daha detaylı incelerler ... Ama 70 tl olsaydı hiç düşünmez yaptırırdım... 300 tl gerçekten çok pahalıVallaha sizlerin boyle yazdigini gorunce ben korkuyorum acaba benim gittigim hastanede mi bir sorun var diya acaba biseyleri eksik mi yaptilar bende? Ama kisa zaman once orada dogum yapan arkadaslarima soruyorum herkes 70 tl verdik diyolar anlamayamadim inan kionce kendi dr um ense kalinligini olctu sonra burun kökü kemigine bakti, Radyolojiye gittim orada da olcumler yapildi ve sonrasinda kan verdim ciktim bu degil mi ikili test?
Bozma moralını sakın bnde aynı durumdayım.bebıs ıyımı ? Sen ıyımısın ?Kizlar kanamam oldu baya acile geldik dua eder misiniz bana
Haslanmıs patates bana cok ıyı geldı tuzla bıraz sabah sabah ye. Belkı sanada ıse yarar.Kizlar nasilsiniz???? Ben normalde 3ayimi doldurdum yaklasik mide bulantisi bir turlu kesilmedi yani baya iyiydim ne zamandir 3-4gundur asiri derecede tekrar basladi her yedigim cikiyor. 3ay olur sonra hafifler demisti doktor ama daha cogaldi sanki normalmi bu
Cnm bn hamılelıgım ılk donemlerındr 3 gunde bır pruluton ıgne vurundum bırde gunde 3 deva progestan 200 luk ıcıyordum. Kanama hala daha bıtmedı yazmıstım burda hatırlarsın. Pruluton ıgne yaklasık bır aydır haftada bır vurunuyorum. Kanama alanı kaybolmustu cunku oyle olunca haftada bıre dusmustu o sekılde devam edıyor.kanama alanım sımdı az var. O yuzden hala daha kesılmedı ıgne haftada. Bır devam ve her gun gunde 3 kere progesatan da devam. Ucuncu ayımı bugun bıtırıyorum.bır yan etkısı olsa dr vermez.dunyanın nerrsıne gıdersen gıt zaten bu ılaclarmıs kullanılan amerıkada kadın dogum uzerıne master yapan bır tanıdıgım var esımın akrabası. Oda benı rahatlatıyır sag olsun vereceklerı baska hıcbırsey yokmus. Ve yan etkısı de yokmus.vucudun rahmın urettıgı bır hormon takvıye edılıyor aslında ılac vee ıgneyle bızlere. Bebısın ureme organı olusunca ana rahmının yanında bebekte hormon uretmeye baslayacagı ıcın buyuk olcude vucut kendını topluyormus zaten ve ıgne ve ılac kesılıyırmus.tabı dr rısk gorurse eger devam eder o ayrı. Ayrıca vurulan ıgnenın ve kullandıgımız hapın erken dogumu da onledıgı kanıtlanmıs.Günaydın kızlar..sabah sabah aklıma bişey takıldı.Ben günde 3 defa 100 mg lık progestan alıyordum zaten.Buna rağmen kanama alanı oluştu denilince iğne istedim şu an Bulunduğum Hastanedeki doktordan.Ama esas doktorum hiçbir hamileye iğneyi önermem ben Demişti ve ben buna rağmen iğneyi Başkasına vurdumdum şimdi de vicdan azabı çekiyorumyan etkileri var mıydı ki bişey olur mu ki ya
Şu an itibariyle hem progestan alıyorum hem ploruton iğne yapıldım
MaşalllahAmiiiinnn❤
Hadi hayirlisiyla bakalim ogrenecez :)
Daha iyimissin okudum.Gecmis olsun.Son olsun insallah canim korkma bidaha❤
Evet kızım var canım 2014 doğumlu
Çok geçmiş olsun bende başlarda yakalandın ilaç içmeden atlattım çok şükür dikkat etmek lazımCok grip oldum ama direndim bol limonla corba ihlamurla terleyerek birazda olsa atlattim..
Mutlaka hamileleikde kullanilabilen bisi verirlerdi dr. Gitsem ama benim icim rahat etmeyecekti.
Ilac sonucta yattim dinlendim birazda olsa toparlandim.
Hamisken hasta olmak cok zormus gercekden.
Ilac kullanamiyorsun evde cocugun var.
Dikkat edin kendinize zor atlatiliyor.
Canim gecmis olsun
Insallah bisi olmaz
Günaydınlar arkadaşlar günümüz güzel geçsin inş ben bulantıyla başladım güne ama inşallah geçer gün içinde.Beth18 arkadaşım geçmiş olsun geçer inş kanaman bir an önce. Allah sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin
Amiiiinnn❤
Hadi hayirlisiyla bakalim ogrenecez :)
Daha iyimissin okudum.Gecmis olsun.Son olsun insallah canim korkma bidaha❤
Evet kızım var canım 2014 doğumlu
kizlar cok tesekkur ederim. Hepinizden Allah razi olsun. Ben ucuzlere gebeydim. Ama biri cok kucuktu. Dr. Kucuk olanin kalbi kendiliginden sonlanabilir demisti oyle de oldu yaklasik 1 ay oldu kucuk bebegimin kalbi durali. Vucut onu kendiliginden atacak korkma demisti ama bu kadar gec ve kanamali olabilecegini dusunmemistim. Cok endiselendim dr.a gittik gece. Simdide kendi dr.uma gidip geldim. 1 gun isterahat verdi diger iki bebisim cok sukur iyiler teyzeleri. Bende iyiyim agrimda yok sukur. Iste vucut atmaya calisiyor. Ama digerleride dusukle sonuclanabilirmis. Dr takip edicez dedi. Ama cok endiselenme dedi.Bozma moralını sakın bnde aynı durumdayım.bebıs ıyımı ? Sen ıyımısın ?
Saol canim insAllah senin beybilerde tutunacak Allahin izniyle.tr_lelli canim cok sagol gecmis olsun. Bol su ic ve dinlen. Insallah biran once gecer hastaligin.
Cok tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun bende başlarda yakalandın ilaç içmeden atlattım çok şükür dikkat etmek lazım
aynen minnosum ne kadar rahatsan o kadar isler kolaylasiyor. Herkesi ayaga kaldirdim. Uzuldum sonra bi daha yapmicam boyle biseySaol canim insAllah senin beybilerde tutunacak Allahin izniyle.
Hic bisicik olmaz.
Sen kafana takma rahat kafa rahat hamislik
Hamilelik ten dolayı sanırım vucüt aşırı dirençsiz kendini toparlayamıyo bi hafta sürmüştü benim gece sabaha kadar terledim .. Ateste iki gün vardıCok tesekkur ederim.
Ben normalde bukadar hasta oldugumu hic hatirlamam.
Yani ilac icebildigimden ya da o donem bukadar ilerlemiyordu yada bilemedim.
Resmen kemiklerimin ici agridi 2 gun boyunca.
Tutunarak yurudum.
Ilac icmeden atlaticam sanirim cok sukur.
Bugun daha iyiyim.
Insan korkuyor bi de mikrop vurus sonucta bu gripde bebek etkilenir mi diye.Hamilelik ten dolayı sanırım vucüt aşırı dirençsiz kendini toparlayamıyo bi hafta sürmüştü benim gece sabaha kadar terledim .. Ateste iki gün vardı
Portakal suyu içtim bol bol
Acılı corba içtim
Nane limon kaynatıp içtim
İnşalllah siizn de geçer hemencecik
Ay sorma çok dalgınım bu günlerde hemen yüklüyorumCanim fotoğrafı yukleyememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?