Bende erkek olursa Yaman dusunuyorum kizlar bir de yabanci ismi olacak malum yurtdisinda dogup buyuyecek. Kiz olursa da alternatif cok malum :)benim de sadece yaman olacaktı fakat 15 gün önce babamı kaybettik Ali babamın adı. eşim eklemek istedi.
Yaman Ali olursa çift isim aynı anda kullanılır diye Ali Yaman olsun dedik. Tercih kendisine kalsın diye.
Canım geçmiş olsun. Bence 1 hafta filan rapor alsan iyi olur. Sağlık ocağı verir.cok sukur her sey yolunda kizlar. Allah sizden razi olsun. Pruloton igne yaptilar. Istersen kal dediler ama evimiz yakin dedik o yuzden gonderdiler. Yarin icin istirahat verdi. Cok sukur...
Olmaz Allhn iznylee kötü düşünme. Rabbim hayrlı kavuştrsunValla ne biliyim cok bulaniyo surekli cikaryim yedigmi de hayirlisi artik korkuyorum bebise bisi olmamistir demi 2haftadir hic gitmedim dkktora tup bebek benjmki
sagol Allah razi olsun. Bakalim deneyecegim.Canım geçmiş olsun. Bence 1 hafta filan rapor alsan iyi olur. Sağlık ocağı verir.
Canim gecmis olsunKizlar kanamam oldu baya acile geldik dua eder misiniz bana
Zeytin yagi .tatli badem yagi kakao yagi .buğday yagi hepsi eşit miktarda karıştırilarak günde bir kere sürulmesi çatlaklar için çok iyiymiş. tatli badem yagi olmasına dikkat acı badem yagi olmali. Kullanan herkes memnun.sizlerlede paylasayim isyedim
Cok grip oldum ama direndim bol limonla corba ihlamurla terleyerek birazda olsa atlattim..
Mutlaka hamileleikde kullanilabilen bisi verirlerdi dr. Gitsem ama benim icim rahat etmeyecekti.
Ilac sonucta yattim dinlendim birazda olsa toparlandim.
Hamisken hasta olmak cok zormus gercekden.
Ilac kullanamiyorsun evde cocugun var.
Dikkat edin kendinize zor atlatiliyor.
kızlar ikili tarama testi için 06.04 tarihine İstanbul Bahçelievler Devlet hastanesine randevu aldım orda ikili tarama testi yaptıran arkadaşlar varmı? gittiğim özel hastane 300 tl istiyor malesef
cnm ben memurum gittiğim hastanenin de ssk ile antlaşması var neden bu kadar pahalı bende anlamış değilim ... Muane ücreti 55 tl ödüyorum ama bu test pahalı malesefgünaydın canım, neden bu kadar pahalı anlamadım SGK anlaşması var mı yada sizin sgk mı bağkur mu öyle sorayım. ben 70 TL yaptırdım SGK anlaşmalı özel hastanede
Sagolasin sukur ateslenmedim ama bir terleme bi usume tuhaf.gelmiş geçmiş olsun, bende ilk haftalarımda bronşit olmuştum. maalesef günde 3 kere paroldan başka ilaç verilmiyor gebelikte bol bol dinlenerek 1 haftada geçmişti benimkisi ateşte yapmıştı ki normalde ateşim çıkmaz benim. umarım tez zamanda geçer :)
Bakim bende icerigine.günaydın kızlar hepinize, sağlıklı geçireceğimiz bir gün olsun inşallah :) kanaması olan arkadaşımızada geçmiş olsun, tez zamanda hayırlı haberlerini alalım. dün aktara gidicem demiştim gittm, hamilelik için çatlak önleyici vs bahsettim bana Esila Çatlak Bakım Yağı önerdi, içeriği yalnızca yağlardan oluşuyor 22 TL dedi denemek için aldım resminide yüklüyorum bir araştırın kullanmak isteyen olursa.
cnm ben memurum gittiğim hastanenin de ssk ile antlaşması var neden bu kadar pahalı bende anlamış değilim ... Muane ücreti 55 tl ödüyorum ama bu test pahalı malesef
Bakim bende icerigine.
Bi suru yag olacak elimde ama son zamanlar sık sureriz yetmez bile belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?