2018 Ekim Anneleri

benim de sadece yaman olacaktı fakat 15 gün önce babamı kaybettik Ali babamın adı. eşim eklemek istedi.
Yaman Ali olursa çift isim aynı anda kullanılır diye Ali Yaman olsun dedik. Tercih kendisine kalsın diye.
Bende erkek olursa Yaman dusunuyorum kizlar bir de yabanci ismi olacak malum yurtdisinda dogup buyuyecek. Kiz olursa da alternatif cok malum :)

Cok grip oldum ama direndim bol limonla corba ihlamurla terleyerek birazda olsa atlattim..

Mutlaka hamileleikde kullanilabilen bisi verirlerdi dr. Gitsem ama benim icim rahat etmeyecekti.
Ilac sonucta yattim dinlendim birazda olsa toparlandim.

Hamisken hasta olmak cok zormus gercekden.
Ilac kullanamiyorsun evde cocugun var.

Dikkat edin kendinize zor atlatiliyor.

Günaydınlar arkadaşlar günümüz güzel geçsin inş ben bulantıyla başladım güne ama inşallah geçer gün içinde. Beth18 arkadaşım geçmiş olsun geçer inş kanaman bir an önce. Allah sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

kızlar ikili tarama testi için 06.04 tarihine İstanbul Bahçelievler Devlet hastanesine randevu aldım orda ikili tarama testi yaptıran arkadaşlar varmı? gittiğim özel hastane 300 tl istiyor malesef

günaydın kızlar hepinize, sağlıklı geçireceğimiz bir gün olsun inşallah :) kanaması olan arkadaşımızada geçmiş olsun, tez zamanda hayırlı haberlerini alalım. dün aktara gidicem demiştim gittm, hamilelik için çatlak önleyici vs bahsettim bana Esila Çatlak Bakım Yağı önerdi, içeriği yalnızca yağlardan oluşuyor 22 TL dedi denemek için aldım resminide yüklüyorum bir araştırın kullanmak isteyen olursa.

Eklentiler

• esila-catlak-bakim-yagi-131-500x500.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34

gelmiş geçmiş olsun, bende ilk haftalarımda bronşit olmuştum. maalesef günde 3 kere paroldan başka ilaç verilmiyor gebelikte bol bol dinlenerek 1 haftada geçmişti benimkisi ateşte yapmıştı ki normalde ateşim çıkmaz benim. umarım tez zamanda geçer :)

kızlar ikili tarama testi için 06.04 tarihine İstanbul Bahçelievler Devlet hastanesine randevu aldım orda ikili tarama testi yaptıran arkadaşlar varmı? gittiğim özel hastane 300 tl istiyor malesef

günaydın canım, neden bu kadar pahalı anlamadım SGK anlaşması var mı yada sizin sgk mı bağkur mu öyle sorayım. ben 70 TL yaptırdım SGK anlaşmalı özel hastanede

günaydın canım, neden bu kadar pahalı anlamadım SGK anlaşması var mı yada sizin sgk mı bağkur mu öyle sorayım. ben 70 TL yaptırdım SGK anlaşmalı özel hastanede
cnm ben memurum gittiğim hastanenin de ssk ile antlaşması var neden bu kadar pahalı bende anlamış değilim ... Muane ücreti 55 tl ödüyorum ama bu test pahalı malesef

Günaydın kızlar..sabah sabah aklıma bişey takıldı.Ben günde 3 defa 100 mg lık progestan alıyordum zaten.Buna rağmen kanama alanı oluştu denilince iğne istedim şu an Bulunduğum Hastanedeki doktordan.Ama esas doktorum hiçbir hamileye iğneyi önermem ben Demişti ve ben buna rağmen iğneyi Başkasına vurdumdum şimdi de vicdan azabı çekiyorum yan etkileri var mıydı ki bişey olur mu ki ya
Şu an itibariyle hem progestan alıyorum hem ploruton iğne yapıldım

Sagolasin sukur ateslenmedim ama bir terleme bi usume tuhaf.
Hamile olunca insan daha bi dusunuyor.
Allah korusun beybileri.

Bakim bende icerigine.
Bi suru yag olacak elimde ama son zamanlar sık sureriz yetmez bile belki

Kizlar benim doktorumun oldugu hastanede de tahliller cok pahali.

Yakinimdaki poliklinikde yaptiriyorum ben tahlilleri

Dogumu fiyati hic sormadim acaba o da ucuk mu bilmiyorum.
Ama doktorun guleryuzunu aciklayici konusmasini seviyorum.
Ilgileniyor hastasiyla onemsiyor hastasini.

2li test icinde 80tl fiyat verdi buradaki polkilinik.
Bir de o hastaneye sorucam bakicam farka.

Su ozel hastanelerinde anlasmali adi altindan tahlillerden para goturmeleri hic hosuma gitmiyor.

Yani normalde ufacik bisi icin bile gitsen bir suru tahlil cikariyorlar hıı herseye bakilmis oluyor kotu degil ama maddi anlamda insani zorluyor.

cnm ben memurum gittiğim hastanenin de ssk ile antlaşması var neden bu kadar pahalı bende anlamış değilim ... Muane ücreti 55 tl ödüyorum ama bu test pahalı malesef

Vallaha sizlerin boyle yazdigini gorunce ben korkuyorum acaba benim gittigim hastanede mi bir sorun var diya acaba biseyleri eksik mi yaptilar bende? Ama kisa zaman once orada dogum yapan arkadaslarima soruyorum herkes 70 tl verdik diyolar anlamayamadim inan ki once kendi dr um ense kalinligini olctu sonra burun kökü kemigine bakti, Radyolojiye gittim orada da olcumler yapildi ve sonrasinda kan verdim ciktim bu degil mi ikili test?

Ekım annelerı nasılsınız bebısler nasıl gıdıyor hamılelık benım gogus ıclarımda hassaslık var bugun daha cok karıncalanmamı agrı desem asırı agrı dgl damarlarımda butun gogsu kapsası yenı mavı buyuk damarlar cıktı 90 dılar zqten gıdıyokar sıstıkce yukarı benım gıbı olan varmı neler kullanıyosunuz

Bakim bende icerigine.
Bi suru yag olacak elimde ama son zamanlar sık sureriz yetmez bile belki

Simdi baktim netten, esila baya bildigimiz bir markaymis ben hani aktarlarda olur ya genelde oyle bir urun sandim ama internet satisida var. Hatta iceriginide yazayim arkadaslari daha net bilgilendirmis olayim;

Kakao yagi
Gliserin
Keten yagi
Badem yagi
Zeytinyagi
Corek otu yagi
Kantaron yagi
Kayisi yagi
Melisa yagi
Havuc yagi
Ceviz yagi
Findik yagi

Ay ben bildigin pehlivan gibi olucam desene birde kremi var dedi o da 60 tl dedi ama ben bu yagi aldim, almadan once mutlaka koklayin kizlar belki seversiniz sevmezsiniz beni rahatsiz etmedi pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…