Yok canim oyle dusunmede.cnm bende şu ceviz yeme olayını düzene oturturamadım yane birgün yiyorsam 3 gün yemiyorum.... Sütü sadece sabah içiyorum oda bir bardak... Kahvaltı olarak çalıştıgım için ekmek arası zeytin peynir yapıyorum sandivinç şekılde yiyorum... günde belkı en fazla 1,5 litre su içebiliyorum... meyve desen sadece muz oda haftada 2-3 kez falan .... haftada 2-3 kezde taze sıkılmış portakal suyu içiyorum... çalıştıgım için ara öğün çok fazla yapamıyorum ... birazda vicdan azabı çekıyorum o yüzden
maşallah cnm sen düzene oturtmuşsunYok canim oyle dusunmede.
Ben de mesela unutkanim.
Folikasit hapimi bile masanin uzerinde birakiyorum ki hatirlim diye.
Cevizi mesela ayiklanmis aldim paketini tezgahin uzerine koydum.
Aklima gelsin diye gorim diye.
Pekmezide kaba koyup yine gozumun onune koyuyorum.
Yoksa bende unutuyorum.
Meyveleride 2 gunluk kadar dolapdan cikarip meyve tabagiyla masaya koyuyorum.
Kendime sutude 200ml. Olanlardan aliyorum artik.
Simdi mesela yogurdu cikaricam dolapdan kaseye koyup isinsin diye masanin uzerine koycam hemde unutmuyorum ozaman.
Yogurdu kendim yapmak istiyorum bende
Gecen sene ne guzel yapiyordum sonra sut almaya usendim gidip (bir kasap getiriyor haftada 2 gun)
Tekrar mayalamaya baslamam lazim.
Yazin ayrani ne guzel oluyor.
Ferah ferah.
Bir de sey ogrenmek istiyorum ev labnesi.
Evde mayaliyorlar bebekler icin.
Loru sutu kestirip yaparimda labneyi denemek lazim.
Peynir alti suyu buzluga koyarim.
Ben baya detayliyim bunda.
Oglumda cok ilikli kemik suyuna corba icirmistim mesela.
Masallah iri bir bebekti.
cnm gögüs hassasiyetı bende de bitti hemen endişelenme , hormonlar düzene oturunca gögüs hassasiyeti bellı zamana kadar durup sonra tekrar başlıyorSelam kızlar nasılsınız umarım herkes ıyidir
Benim bulantım 1 haftadır hiç yok göğüs hassasiyetimde azaldı sanki korkmaya başlıyorum kendimi dinliyorum bi belirti arıyorum sürekli. 17 nisanda bi sonraki randevum ama dayanamicam gibi.. herşey olurda göğüs hassasiyeti bitmemesi lazımdı diye düşünüyorum
haklısın cnm bare öyle yapayım
cnm gögüs hassasiyetı bende de bitti hemen endişelenme , hormonlar düzene oturunca gögüs hassasiyeti bellı zamana kadar durup sonra tekrar başlıyor
ŞSelam kızlar nasılsınız umarım herkes ıyidir
Benim bulantım 1 haftadır hiç yok göğüs hassasiyetimde azaldı sanki korkmaya başlıyorum kendimi dinliyorum bi belirti arıyorum sürekli. 17 nisanda bi sonraki randevum ama dayanamicam gibi.. herşey olurda göğüs hassasiyeti bitmemesi lazımdı diye düşünüyorum
Endişelenme canım oluyor böyle, göğüs hassasiyeti bazen hiç olmazken bir kaç gün sonra tekrar başlayabiliyor.. vücut değişen hormonlara farklı tepkiler verebiliyor yine de içine sinmiyorsa randevu gününü beklemeyip doktoruna bir görün istersenSelam kızlar nasılsınız umarım herkes ıyidir
sagolasin canim. Ama merak etme oyle sıkı tutunuyorlar ki eger sagliksizsa dusuk oluyor. Ama yine de bir daha boyle yapma.
Ben ayiklanmis aldim.haklısın cnm bare öyle yapayım
cevizi kabuklu alın diyorlar
ama kırmaya üşeniyorum, hazır ayıklanmış alsam olur herhalde
Sagolasin
cnm bende şu ceviz yeme olayını düzene oturturamadım yane birgün yiyorsam 3 gün yemiyorum.... Sütü sadece sabah içiyorum oda bir bardak... Kahvaltı olarak çalıştıgım için ekmek arası zeytin peynir yapıyorum sandivinç şekılde yiyorum... günde belkı en fazla 1,5 litre su içebiliyorum... meyve desen sadece muz oda haftada 2-3 kez falan .... haftada 2-3 kezde taze sıkılmış portakal suyu içiyorum... çalıştıgım için ara öğün çok fazla yapamıyorum ... birazda vicdan azabı çekıyorum o yüzden
Simdi yaz meyveleri cikar aksam yemek yerken hemen yanina koyarsin uzum karpuz kayisi.Bende calisiyorum, sabah uyanir uyanmaz ufak cezvede yumurta hasliyorum hemen ekmek arasina peynir zeytin yumurta cantama atiyorum sabah kahvaltim bu, oglen is yerinde guzel besleniyorum yemekhane usulu corba yemek pilav yada makarna. Ara ogunde bir kucuk kutu sut ve bir avuc kuruyemis. Aksam yemegimi zaten evde yiyorum. Ama mutlaka ya oglen ya aksam yemegin yaninda yogurt yiyorum. Doktorum yediklerimi 1 hafta boyunca yazmami istemisti bende yazdim tek eksigimin meyve oldugunu soyledi calisirken malum aksam sofradan 8 de kalkiyor 10 da benim gozler kapaniyor e 2 saatte de insan ancak hazmediyor zaten su icsem karnim cikiyor artik midem sisiyor hazimsizlik basladi meyveyide hangi ara yemem gerekli sasiriyorum artik
haklısın cnm bare öyle yapayım
cevizi kabuklu alın diyorlar
ama kırmaya üşeniyorum, hazır ayıklanmış alsam olur herhalde
Simdi yaz meyveleri cikar aksam yemek yerken hemen yanina koyarsin uzum karpuz kayisi.
Bizde yazin sofrada hep karpuz kavun uzum olur mesela.
Yemek biter hemen karpuz atariz agzimiza.
Esim ve oglum meyve delisi ben cok aramam ama yazin seviyorum yaz meyvelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?