2018 Ekim Anneleri

Yok canim oyle dusunmede.
Ben de mesela unutkanim.
Folikasit hapimi bile masanin uzerinde birakiyorum ki hatirlim diye.
Cevizi mesela ayiklanmis aldim paketini tezgahin uzerine koydum.
Aklima gelsin diye gorim diye.
Pekmezide kaba koyup yine gozumun onune koyuyorum.
Yoksa bende unutuyorum.
Meyveleride 2 gunluk kadar dolapdan cikarip meyve tabagiyla masaya koyuyorum.
Kendime sutude 200ml. Olanlardan aliyorum artik.
Simdi mesela yogurdu cikaricam dolapdan kaseye koyup isinsin diye masanin uzerine koycam hemde unutmuyorum ozaman.

Yogurdu kendim yapmak istiyorum bende
Gecen sene ne guzel yapiyordum sonra sut almaya usendim gidip (bir kasap getiriyor haftada 2 gun)
Tekrar mayalamaya baslamam lazim.

Yazin ayrani ne guzel oluyor.
Ferah ferah.

Bir de sey ogrenmek istiyorum ev labnesi.
Evde mayaliyorlar bebekler icin.
Loru sutu kestirip yaparimda labneyi denemek lazim.
Peynir alti suyu buzluga koyarim.

Ben baya detayliyim bunda.

Oglumda cok ilikli kemik suyuna corba icirmistim mesela.
Masallah iri bir bebekti.

S sinkar canim ayrica kucuk minnak bir kaba azicik kuru kayisi kuru uzum ceviz ve findik koyup aksamdan cantana atabilirsin.
Calistigin yerde atistirirsin arada.
Hem dinc tutar senide hepsinde ayri vitamin var.

Selam kızlar nasılsınız umarım herkes ıyidir

Benim bulantım 1 haftadır hiç yok göğüs hassasiyetimde azaldı sanki korkmaya başlıyorum kendimi dinliyorum bi belirti arıyorum sürekli. 17 nisanda bi sonraki randevum ama dayanamicam gibi.. herşey olurda göğüs hassasiyeti bitmemesi lazımdı diye düşünüyorum

maşallah cnm sen düzene oturtmuşsun
inan folik asiı içmeyi bende unutuyorum dün mesala unuttum
bir daha bende senın gibi yapayım masanın üzerine koyayım
ben süt olarak şişe süt alıyorum
çalıştığım için öyle süt alıp kendi yoğurdumu yapamıyorum , yoğurt pek yemıyorum onun yerine peynir ve süt tüketiyorum
yumurta mesala hiç yiyemiyorum nefret ediyorum
sebze yemeği çok severim bol bol yerim
meyve pek yemıyorum, doktorda zaten az yee meyve dedi şeker varmış
neyse yaz gelıyor , bol bol su içerim, daha düzene oturturum diye düşünüyorum

cnm gögüs hassasiyetı bende de bitti hemen endişelenme , hormonlar düzene oturunca gögüs hassasiyeti bellı zamana kadar durup sonra tekrar başlıyor

S sinkar canim ayrica kucuk minnak bir kaba azicik kuru kayisi kuru uzum ceviz ve findik koyup aksamdan cantana atabilirsin.
Calistigin yerde atistirirsin arada.
Hem dinc tutar senide hepsinde ayri vitamin var.
haklısın cnm bare öyle yapayım
cevizi kabuklu alın diyorlar
ama kırmaya üşeniyorum, hazır ayıklanmış alsam olur herhalde

cnm gögüs hassasiyetı bende de bitti hemen endişelenme , hormonlar düzene oturunca gögüs hassasiyeti bellı zamana kadar durup sonra tekrar başlıyor

Ahhh gerçekten mı
Cok okudum heryere baktım göğüs hassasiyeti bitmez sanıyordum
Demek öyle... teşekkür ederim bi nebze rahatladım

Selam hanımlar,

tr_lelli Beth18 çok geçmiş olsun ikinize de.

Ben dün ağır kaldırdım boş bi anıma geldi belime bi ağrı girdi o an ondan beri kasık ağrım var. Bi geçiyor sonra yine şiddetli başlıyor :/ Yarın doktor randevum var umarım dikkatsizliğim ufaklığı etkilememiştir

Ş

Endişelenme canım oluyor böyle, göğüs hassasiyeti bazen hiç olmazken bir kaç gün sonra tekrar başlayabiliyor.. vücut değişen hormonlara farklı tepkiler verebiliyor yine de içine sinmiyorsa randevu gününü beklemeyip doktoruna bir görün istersen

sagolasin canim. Ama merak etme oyle sıkı tutunuyorlar ki eger sagliksizsa dusuk oluyor. Ama yine de bir daha boyle yapma.

Sagolasin
Aman ilk 3 ay en onemli ay bisi olmaz insAllah..
Dun aksam zaten uyuyamiyordum agridan burun tikanikligindan derken pozisyon arandim dondum o tarafa bu tarafa azicik yuz ustune kaydim ayarlayamdim hemen karnimdan asagi dogru bi sizi oldu.

Resmen hops ben varim burda der gibi.

Korktum.

Bende calisiyorum, sabah uyanir uyanmaz ufak cezvede yumurta hasliyorum hemen ekmek arasina peynir zeytin yumurta cantama atiyorum sabah kahvaltim bu, oglen is yerinde guzel besleniyorum yemekhane usulu corba yemek pilav yada makarna. Ara ogunde bir kucuk kutu sut ve bir avuc kuruyemis. Aksam yemegimi zaten evde yiyorum. Ama mutlaka ya oglen ya aksam yemegin yaninda yogurt yiyorum. Doktorum yediklerimi 1 hafta boyunca yazmami istemisti bende yazdim tek eksigimin meyve oldugunu soyledi calisirken malum aksam sofradan 8 de kalkiyor 10 da benim gozler kapaniyor e 2 saatte de insan ancak hazmediyor zaten su icsem karnim cikiyor artik midem sisiyor hazimsizlik basladi meyveyide hangi ara yemem gerekli sasiriyorum artik

Benim goguslerim bazen cok sızliyor suan hic bisi yok mesela.
Surekli olmaz ki

Ilk basta sismislerdi buyumuslerdi hatta hamile oldugumu bilmiyordum halamin gelini dediki abla senin goguslerin buyumus dedi bana

Kilo aldim ondandir demistim.
Suan hic oyle buyuk sis falan degiller.

Simdi yaz meyveleri cikar aksam yemek yerken hemen yanina koyarsin uzum karpuz kayisi.

Bizde yazin sofrada hep karpuz kavun uzum olur mesela.
Yemek biter hemen karpuz atariz agzimiza.

Esim ve oglum meyve delisi ben cok aramam ama yazin seviyorum yaz meyvelerini

haklısın cnm bare öyle yapayım
cevizi kabuklu alın diyorlar
ama kırmaya üşeniyorum, hazır ayıklanmış alsam olur herhalde

BANa doktorumun dedigi tum kuruyemisleri kavrulmamis alicaksin mumkunse ceviz findik alip sen kiricaksin demisti bende 1 kilo alip esimin onune koyuyorum kiriyor sagolsun cam borcama doldurup tezgahin ustune koyuyorum aslinda evde olsak kendimize cok iyi bakariz ama is yerinde olmuyor iste

Meyve sevenlere, itina ile tuketenlere hayranim biliyor musun bir arkadasim vardi yemekten sonra meyvemi yemezsem doydugumu hissetmem derdi bende yemekten sonra nasil useniyorum hazirlamaya ve yemeye bir bilsen kafami kaldiramiyorum son donemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…