2018 Ekim Anneleri

Ay inşallah şifa olsun canım bunların hepsi.Teşekkürler

cnm çok geçmiş olsun benım de ilk kanamam olduğu zaman çok telaş yapmıştım, hemen eşimi arayıp gelmesini isTEDİM...aMA şimdiki aklım olsa biner taksiye kendim giderdim hastaneye ... işte o an başka düşenemiyorsun tekrar geçmiş olsun... Üçüzlere nasıl hamile kaldın? tüp bebek ile mi?

evet insan her kotu ihtimali dusunuyo ve endise ediyor. Sknradan keske yapsaydim dememek icin bence. Ama boyle yapinca da cok telaslanip kendimizi boumsuna uzuyoruz. Evet canim tup bebekle. Iki embriyo koydular ama Allah ucuz nasip etti. 3.bebis cok kucuktu. Dr. Kalbi durabilir demisti oyle de oldu.

o zaman tek embriyo ikiye bölündü .... peki şu an kı ikizlerin tek yumurta ikizlerimi yoksa çift yumurta ikizimi? benım de tüp bebek ama tek embriyo koydular Rabbim onu bağışlasın bana... Hepimizin evlatlarını korusun inş

Çok geçmiş olsun umarım sağsalim kucağına alırsın ikisinide

Hayırlı günler anneler Beth18 geçmiş olsun arkadasim.
İnşallah bugunude saglikla bitiririz.
Benim kontrolum var bugün 15 te. Heyecan dorukta .agrisa niye ağrıdı agrimasa niye agrimadi bulansa oh diyorum bulanmasa bişey mi oldu
Dua bekliyoruz hepinizden inşallah bebegim büyümüştür.

evet canim. Dr.larda nasil olduguna anlam veremiyor nasil bolunur falan diye ama Allah.in takdiri. Ikizler cift yumurta ikizi canim. Allah hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Çok geçmiş olsun umarım sağsalim kucağına alırsın ikisinide
Cok sagol canim amin insallah hepimizin bebislerini Allah bize bagislasin.
tesekku mr ederim canim. Aynen bende senin gibi bulansa kotu okuyorum bulanmasa neden bulanmadi

Kasım annesiyim ben de. Gelecek haftalar için sizleri takip ediyorum fakat mide bulantısını kaçırdım. 8 haftamın ortasındayım hiç bulantı yaşamadım, yaşarım nasılsa diye yemeden uzaklaşmadım ve 4 haftada 2-3 kilo aldım. 8 den sonra mide bulantısı yaşayan ya da hiç bulantı yaşamayan oldu mu?

Ben hic bulanti yasamadim.
Oglumda da yasamamistim.
Bundan sonrada bulanti yasayacaginizi zannetmiyorum.
Genelde en baslarda baya bulanti yasiyor bulantili bir gebelik gecirenler.
Ben cok rahatim sükür.

Gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versin bu sorunu yasayan tum anne adaylarina Endise etme, gecer insallah kisa surede..
tesekkur ederim. Yok canim devam edecekmis. Vucudum 3.bebegi atmaya calistigi icin. Insallah diger bebeklerime zarari olmaz. Allah bebeklerimizi korusun. O.na emanetiz

Ben hiç yaşamadım

cnm ben 11 haftalıgım ve hiç bulantım olmadı bu zamandan sonra da olmaz herhalde... bulantı yaşamayan birçok hamilede var ...

Ben oglumda cok sacma beslendigimi animsadim.
Yani duzenli yemek yemiyordum.
Hamur isi tuketiyordum.
Saglikli sagliksiz dikkat etmiyordum falan.
Sut sevmiyorum diye hic kendimi zorlamiyordum mesela.

Cok sukur oglum saglikli dogmustu sagliklida bir bebekti.

Ama bunda daha temkinliyim.
Insan tecrube ediyor.
Sevmesemde zorlayip sutumu iciyorum.
Her gun pekmez yiyorum
1 kase yogurt yiyorum.
Hamur isi tuketmiyorum.
Kuru meyvelerimi cevizimi eksik etmiyorum evde.
Meyvede olmasa hic aramazdim ama ayva elma muz illa birini 1 dilim bile olsa yiyorum.

Yazinda bol meyve yeriz.
Karpuzlar seftaliler kayisilar kavunlar mis mis.

Günaydın ben mememde bi ağrı sızı karıncalanma hissetmiyorum yani hiç bir şey hissetmiyorum. Belki vücudumu dinleyeniyorum . Bekli bünyeden bünyeye değişiyordur. Ben de 90 giyordum ama sütyenler bol geliyor küçüldü. Kilo verdiğim için

Sakın bozma moralını ıstırahat et yorma kendını

cnm bende şu ceviz yeme olayını düzene oturturamadım yane birgün yiyorsam 3 gün yemiyorum.... Sütü sadece sabah içiyorum oda bir bardak... Kahvaltı olarak çalıştıgım için ekmek arası zeytin peynir yapıyorum sandivinç şekılde yiyorum... günde belkı en fazla 1,5 litre su içebiliyorum... meyve desen sadece muz oda haftada 2-3 kez falan .... haftada 2-3 kezde taze sıkılmış portakal suyu içiyorum... çalıştıgım için ara öğün çok fazla yapamıyorum ... birazda vicdan azabı çekıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…