- 23 Eylül 2011
- 179
- 70
- 98
Olsun canim sadece tahmin iste :) gonlune gore olur insallah ❤ Allah bilir.
Tesekkur ederiim :) kızımın adı da Sezen❤
Ona da yapmismiydik diye hatirlayamadim ondan sordum canim :) Allah gonlunuze gore versin❤
Bende tekrar Mayıs annesi olacaktım :)
Dış gebelik geçirdim.Nasip.Gercekten tuhaf.
Iyice kafam karisti :) erkek sanki bence
Sanki erkek :)
Bendenn kizz❤
Insallah gonlune gore dinlenirsiinn❤
Kafa karistirir ama evet kafasi sagda ayaklar solda :) cikinti cok belli degil bu haftalarda canim
Artik tahmin edemiyorum ama kızmış gb bebisin❤
Kız diyorum❤
Acaba kız mı :)
Insallah❤
Sen nasilsinnn?Nasil gidiyor miniklerle❤
Kızdan yana kullaniyorum tahmin hakkimi :)
Çin maya ve rus takvimleri bende kız gösteriyor hep, bi kızınız varmış bu da erkek olsa ne güzel olur :)
Erkekte yanılma payı oluyormu acaba
Bende 2li test yaptırmayacağım öyle karar verdim ama doktor ne diyecek bakalim
Herşeyden önce ayıpsız amansız sağlıklı hayırlı bir evlat insaallah.Erkek dedi bakalim yanilma payi yuksek haftalar diye de ekledi ama :) haftaya tekrar gidecem.
Hepsi isin eglencesi iste merakla eglence oluyor insana :)
Hic bilmiyorum canim.Bayaa bakti.Biraz daha erkek ihtimali yuksek dedi.
Insallah gecer biter canim, gecmis olsun.Bircok arkadadin basina geldi , bir sey olmaz ins.Iyi dusun, sıkma canini.Kizlar kanamam oldu baya acile geldik dua eder misiniz bana
Benim eşim de zeynep diyor hatta Zeynep Elif ..bana hiç alan bırakmadı :)Herşeyden önce ayıpsız amansız sağlıklı hayırlı bir evlat insaallah.
Benim ilişkiden birkaç gün sonrası yumurtlama günümdü o teoriye göre kız
Ilk kesede duruşa göre kız
Şimdi sende kız gibi dedin
Eşim hep zeynep diyor =)
Allah yardımcın olsun iyi bilirim o sıkıntıyıKizlar kanamam oldu baya acile geldik dua eder misiniz bana
Geçer inşallah canım sen içini ferah tut Allah bebeğini size bagislasinKizlar kanamam oldu baya acile geldik dua eder misiniz bana
Bende kız hissediyorum bakalım belli olur bi kaç haftaya :)Olsun canim sadece tahmin iste :) gonlune gore olur insallah ❤ Allah bilir.
Tesekkur ederiim :) kızımın adı da Sezen❤
Ona da yapmismiydik diye hatirlayamadim ondan sordum canim :) Allah gonlunuze gore versin❤
Bende tekrar Mayıs annesi olacaktım :)
Dış gebelik geçirdim.Nasip.Gercekten tuhaf.
Iyice kafam karisti :) erkek sanki bence
Sanki erkek :)
Bendenn kizz❤
Insallah gonlune gore dinlenirsiinn❤
Kafa karistirir ama evet kafasi sagda ayaklar solda :) cikinti cok belli degil bu haftalarda canim
Artik tahmin edemiyorum ama kızmış gb bebisin❤
Kız diyorum❤
Acaba kız mı :)
Insallah❤
Sen nasilsinnn?Nasil gidiyor miniklerle❤
Kızdan yana kullaniyorum tahmin hakkimi :)
MaşalllahBugun bizimde kontrolumuz vardi :)
Bu haftalarda yaniltici olabiliyor ama daha cok erkege benziyor bebis dedi doktorumuz :)
Haftaya gel yine bakalim istersen dedi.
Ikili icin yaptirmak istemedigimi soyledim.Konustuk.Ense kalinligi,burun kemigi kontrolu oldu,normal cok sukur.❤
Kizimda da yaptirmamistim.
12+5ti bugun❤
Benim aldığım öyle belkş kalınları vardır bi inceleyin istersenizAy ıyıkı almamısım ozaman
Bende cam şişeden içiyorum ve soğuk içiyorum zaten sütü hiç sevmem soğuk soğuk iyi içiyorumiyi yapmissin canim ama onlarda uht ya uzun omurlu yani o yuzden en iyisi pastorize sut diyorlar bu camlarda satilanlardan. Kafam cok karisikti bu konuda artik boyle yapiyorum
Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinKizlar kanamam oldu baya acile geldik dua eder misiniz bana
Aynen soğuk istedğmde öyle içiyrm bende:) ısıtnca da ballı ohh miss:))Kizlar pastorize sutu direk iciyorsunuz degil mi sizde?? Ben soguk icebiliyorum o yuzden direk iciyorum
Norml canım. Drun söyledği genel bişey. Yoksa ful 9 ay çekenlerde var bulantıyı. Her gebelk bile bir olmuyo. Benm ilknde dha fenaydı 4.5 ayda bet bitti. Ama bunda 3 ayda bitti çok şükür. Sennde geçeckte yakında inş. Yediğin bişey ağır gelip belki tekrar başlamştr.Kizlar nasilsiniz???? Ben normalde 3ayimi doldurdum yaklasik mide bulantisi bir turlu kesilmedi yani baya iyiydim ne zamandir 3-4gundur asiri derecede tekrar basladi her yedigim cikiyor. 3ay olur sonra hafifler demisti doktor ama daha cogaldi sanki normalmi bu
Valla ne biliyim cok bulaniyo surekli cikaryim yedigmi de hayirlisi artik korkuyorum bebise bisi olmamistir demi 2haftadir hic gitmedim dkktora tup bebek benjmkiNorml canım. Drun söyledği genel bişey. Yoksa ful 9 ay çekenlerde var bulantıyı. Her gebelk bile bir olmuyo. Benm ilknde dha fenaydı 4.5 ayda bet bitti. Ama bunda 3 ayda bitti çok şükür. Sennde geçeckte yakında inş. Yediğin bişey ağır gelip belki tekrar başlamştr.
Erkek benceBizim ceviz hakkında da cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz
Insallah gecer biter canim, gecmis olsun.Bircok arkadadin basina geldi , bir sey olmaz ins.Iyi dusun, sıkma canini.
Allah yardımcın olsun iyi bilirim o sıkıntıyı
Geçer inşallah canım sen içini ferah tut Allah bebeğini size bagislasin
Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
cok sukur her sey yolunda kizlar. Allah sizden razi olsun. Pruloton igne yaptilar. Istersen kal dediler ama evimiz yakin dedik o yuzden gonderdiler. Yarin icin istirahat verdi. Cok sukur...Aynen soğuk istedğmde öyle içiyrm bende:) ısıtnca da ballı ohh miss:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?