2018 Ekim Anneleri

Selam kızlar size bişey sorcam
Aranızda cleaxan iğne kullanan var mı
Doktorum domuzun bağırsağından yapılıyo dedi bilgisi olan var mı çok gerekliyse yapmak zorunlu dedi kafama çok takıldı
Kan civiltici igne genetik pihtilasma sorunu olanlar doguma kadar kullanir neyden yapilgi hakkinda bunu hic duymadim

bende folbiol kullaniyorum canim bendehamile oldugumu ogrenince kendim aldim doktorum bisey demedi ama ebe bu ilaci doktor mu verdi dedi bende hayir dedim araya laf karisti sanki ilacta bi sıkıntı var gibi hani niye bunu verdi der gibi ama bu hafta doktor bıraktirdi zaten baska ilaclara basladik

Yapılan test kan pıhtılaşmasını ben seviyesini ölçtürüyor sebebini bulamıyorlar kısa sürede..

Günaydın arkadaşlar..Geceden beri çok kötüyüm.Boğazlarım iyice şişti ve beyaz lekeler var.Acayip başım ağrıyoe ve tüm vücudumu kırgınlıktan oynatmak bile istemiyorum..Çocuğa be kendime kahvaltı hazırlanmalı.Biri olsada kahvaltımı hazırlasa durumundayım yani. Antibiyotiksiz geçmeyecek belli..Daha önce kulak burun Boğaz dr u gebe olabilirim diye bi antibiyotik vermişti.Onu kullanmayan mı kararsızım ama bugün paZar be adamakıllı hiçbir dr a da ulaşamam

Kızlar folbiol daki miktar çok fazla o yüzden doktor bana illa kullanacaksan 2 günde bir al demişti bende değiştirdim

Kanı sulandırıyolar coraspirinde iğnede bence doktor alay etmiş biraz öyle dengesiz drlarda var malesef boşver sen sağlık önemli olan

Nerede yaptiriliyor ankarada flnmi ne kadar tutari ?
Yo hayır her yerde yapılıyor. drunun yonlendırmesı gerekıyor zaten secenek olarak sunması lazım bu testı de sana . hıcbır zorlugu yok dırek kan alınıyor ve labaratuara yollanıyor. Fıyatı sadece 2.500 cıvarı da tek farkı o ama yuzde 99 dogruluk payı var. Oyle ugrasacagın bırseyde degıl. Normal kan verıyorsun.drunla ısyersen bır konus.

Son düzenleme:
Cnm dogym druna danısmadan bısey kullanma derım ben . ama tedavı olmazsan o baktarılerde bebege zararlı bıranonce de bısseyler yapman lazım hem senın hem saglıhın hem bebısın saglıgı.penısılınlerı daha guvenlı buluyorlar mesela antıbıyotıkten se tabı gebelıkte kullanılan antıbıyotıklerde var ama penısılın ıgnelerı daha zaratsızmıs. Oyle okumustum

dpktora danışmadan kullanmamalısın benxe her antibiyotik içilmiyor gebelikte bende ağır geip oldum largopen verdi doktor içmedim 10gün ama kötüleşinxe içtim mwcbur geöti çok şükür doktoruna danış mutlaka

Aynıyız cnm ırtıbatta olalm bnde yatıyrm hep kanamam kahve oldu wc gıdınce gelıyo bıraz ıns yavrularımıza kavusucaz
Canım hastanede misin çıktın mı ? Ben de ayni sebepten hastanede yatmıştım ama o Sırada kanama alanım yoktu iğne filan da yapmafılar niyeyse.Sana iğne yapıyorlar mi merak ettim

Canım hastanede misin çıktın mı ? Ben de ayni sebepten hastanede yatmıştım ama o Sırada kanama alanım yoktu iğne filan da yapmafılar niyeyse.Sana iğne yapıyorlar mi merak ettim
Dun cıktım cnm evde yatıyorum dun sabah acılden koşunca evet ıgne yaptılar progestan kullanıyorum sabah aksam ıgne zaten haftada bırmıs cnm sıreklı degıl benım kanama alanım var maalesef nıye oldu belırsız allah bılıyo

Geçmiş olsun canim bende senin haftalarda grip oldum daha dogrusu boğazda kulakda enfeksiyon var dediler mecbur antibiyotik verdiler kullandim Düzeldim doktoruna danis iç yoksa bebege geçme ihtimali varmis enfeksiyon yada düşüge yol acar dedi kadin doğum doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…