Kan civiltici igne genetik pihtilasma sorunu olanlar doguma kadar kullanir neyden yapilgi hakkinda bunu hic duymadimSelam kızlar size bişey sorcam
Aranızda cleaxan iğne kullanan var mı
Doktorum domuzun bağırsağından yapılıyo dedi bilgisi olan var mı çok gerekliyse yapmak zorunlu dedi kafama çok takıldı
Ya işte mecbur kalnca yapıyrm. Kızım daha 9 aylık yürümeyi bilse zaten salcam gitsin:))) ama kucakta hala.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce de kullanırdım. geceleri bir tane. eltimde şuan hamile doktor ona yarısını iç demiş bende doktoruma soramadım hafta sonu olduğu için aklıma takıldı. fazla kullanmış olsam bebeğe bi zararı olur mu?
bende folbiol kullaniyorum canim bendehamile oldugumu ogrenince kendim aldim doktorum bisey demedi ama ebe bu ilaci doktor mu verdi dedi bende hayir dedim araya laf karisti sanki ilacta bi sıkıntı var gibi hani niye bunu verdi der gibi ama bu hafta doktor bıraktirdi zaten baska ilaclara basladikkızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce de kullanırdım. geceleri bir tane. eltimde şuan hamile doktor ona yarısını iç demiş bende doktoruma soramadım hafta sonu olduğu için aklıma takıldı. fazla kullanmış olsam bebeğe bi zararı olur mu?
Yapılan test kan pıhtılaşmasını ben seviyesini ölçtürüyor sebebini bulamıyorlar kısa sürede..Kan pıhtışasmasının tespıtı ıcın bır kan testı var. O yapolıyor ondan sonra degerlere gore o ıgneler ve aspırın tedavısıne baslanıyor. Testler bana yapıldı mesela ve gerek gorulmedı. Bu bebısten onve bır dusugum var cunku.
bende folbiol kullaniyorum canim bendehamile oldugumu ogrenince kendim aldim doktorum bisey demedi ama ebe bu ilaci doktor mu verdi dedi bende hayir dedim araya laf karisti sanki ilacta bi sıkıntı var gibi hani niye bunu verdi der gibi ama bu hafta doktor bıraktirdi zaten baska ilaclara basladik
13 hafyadayız cnm cınsıyet erkek. Amın allah kucaklarımıza almayı nasıp etsınAh cnm ya allah bebeklerımızı korusun bızle kalsın onlar senınkı kac haftalıktı ıns yavrularımız saglıkla dogar
Kanı sulandırıyolar coraspirinde iğnede bence doktor alay etmiş biraz öyle dengesiz drlarda var malesefBende 20 haftalık artı bi tanede 8 haftalık kaybım oldu test yapmadan başladım sakıncası olur mu acaba
Benim doktorum burda değil aylık izinde bende başka bir doktora gittim gitmez olaydım çok iyi bir doktor diye bunu tavsiye ettiler karnımdaki morluğu görünce sen iğne mi kullanıyorsun sesi evet dedim yüzünü tuhaf yapınca ısrarla sordum ve böyle dedi mecbur kalınınca kullanılıyormuş dedi hiç çocuğu olmayanlara ve sürekli düşük yapanlara veriyoruz dedi ben belki bilen vardır diye burda sormak istedim
Evet zaten sağlık için onlarda öneriyo cleaxan ile coraspin aynı işlevi mi görüyo acaba
Onu benim dr da bana söyledi fazlası bebeği hiperaktif yapabilir demişti zaten 2 hafta kaldı 3 Aydan sonra gerek kalmıyo
Yo hayır her yerde yapılıyor. drunun yonlendırmesı gerekıyor zaten secenek olarak sunması lazım bu testı de sana . hıcbır zorlugu yok dırek kan alınıyor ve labaratuara yollanıyor. Fıyatı sadece 2.500 cıvarı da tek farkı o ama yuzde 99 dogruluk payı var. Oyle ugrasacagın bırseyde degıl. Normal kan verıyorsun.drunla ısyersen bır konus.Nerede yaptiriliyor ankarada flnmi ne kadar tutari ?
Aynıyız cnm ırtıbatta olalm bnde yatıyrm hep kanamam kahve oldu wc gıdınce gelıyo bıraz ıns yavrularımıza kavusucaz13 hafyadayız cnm cınsıyet erkek. Amın allah kucaklarımıza almayı nasıp etsın
Sebebı genelde genetık oluyormus dıye okumustumYapılan test kan pıhtılaşmasını ben seviyesini ölçtürüyor sebebini bulamıyorlar kısa sürede..
Evet cnm aynıyız evet ırtıbata olalımsenın cınsıyet bellımıAynıyız cnm ırtıbatta olalm bnde yatıyrm hep kanamam kahve oldu wc gıdınce gelıyo bıraz ıns yavrularımıza kavusucaz
Cnm dogym druna danısmadan bısey kullanma derım ben . ama tedavı olmazsan o baktarılerde bebege zararlı bıranonce de bısseyler yapman lazım hem senın hem saglıhın hem bebısın saglıgı.penısılınlerı daha guvenlı buluyorlar mesela antıbıyotıkten se tabı gebelıkte kullanılan antıbıyotıklerde var ama penısılın ıgnelerı daha zaratsızmıs. Oyle okumustumGünaydın arkadaşlar..Geceden beri çok kötüyüm.Boğazlarım iyice şişti ve beyaz lekeler var.Acayip başım ağrıyoe ve tüm vücudumu kırgınlıktan oynatmak bile istemiyorum..Çocuğa be kendime kahvaltı hazırlanmalı.Biri olsada kahvaltımı hazırlasa durumundayım yani. Antibiyotiksiz geçmeyecek belli..Daha önce kulak burun Boğaz dr u gebe olabilirim diye bi antibiyotik vermişti.Onu kullanmayan mı kararsızım ama bugün paZar be adamakıllı hiçbir dr a da ulaşamam
Benimde doktorum folbiol verdi özellikle hamilelikten sonra öyle birley olsa asla vermezdi herhaldeBnm drum hamulelıkten once vermıstı onu hamılelıkte kullanılmıyor dıye bılıyorum o ılacı bazı kaynaklarda da bu sekılde yazıyor.
dpktora danışmadan kullanmamalısın benxe her antibiyotik içilmiyor gebelikte bende ağır geip oldum largopen verdi doktor içmedim 10gün ama kötüleşinxe içtim mwcbur geöti çok şükür doktoruna danış mutlakaGünaydın arkadaşlar..Geceden beri çok kötüyüm.Boğazlarım iyice şişti ve beyaz lekeler var.Acayip başım ağrıyoe ve tüm vücudumu kırgınlıktan oynatmak bile istemiyorum..Çocuğa be kendime kahvaltı hazırlanmalı.Biri olsada kahvaltımı hazırlasa durumundayım yani. Antibiyotiksiz geçmeyecek belli..Daha önce kulak burun Boğaz dr u gebe olabilirim diye bi antibiyotik vermişti.Onu kullanmayan mı kararsızım ama bugün paZar be adamakıllı hiçbir dr a da ulaşamam
Canım hastanede misin çıktın mı ? Ben de ayni sebepten hastanede yatmıştım ama o Sırada kanama alanım yoktu iğne filan da yapmafılar niyeyse.Sana iğne yapıyorlar mi merak ettimAynıyız cnm ırtıbatta olalm bnde yatıyrm hep kanamam kahve oldu wc gıdınce gelıyo bıraz ıns yavrularımıza kavusucaz
Dun cıktım cnm evde yatıyorum dun sabah acılden koşunca evet ıgne yaptılar progestan kullanıyorum sabah aksam ıgne zaten haftada bırmıs cnm sıreklı degıl benım kanama alanım var maalesef nıye oldu belırsız allah bılıyoCanım hastanede misin çıktın mı ? Ben de ayni sebepten hastanede yatmıştım ama o Sırada kanama alanım yoktu iğne filan da yapmafılar niyeyse.Sana iğne yapıyorlar mi merak ettim
Geçmiş olsun canim bende senin haftalarda grip oldum daha dogrusu boğazda kulakda enfeksiyon var dediler mecbur antibiyotik verdiler kullandim Düzeldim doktoruna danis iç yoksa bebege geçme ihtimali varmis enfeksiyon yada düşüge yol acar dedi kadin doğum doktorumGünaydın arkadaşlar..Geceden beri çok kötüyüm.Boğazlarım iyice şişti ve beyaz lekeler var.Acayip başım ağrıyoe ve tüm vücudumu kırgınlıktan oynatmak bile istemiyorum..Çocuğa be kendime kahvaltı hazırlanmalı.Biri olsada kahvaltımı hazırlasa durumundayım yani. Antibiyotiksiz geçmeyecek belli..Daha önce kulak burun Boğaz dr u gebe olabilirim diye bi antibiyotik vermişti.Onu kullanmayan mı kararsızım ama bugün paZar be adamakıllı hiçbir dr a da ulaşamam
Günde kaç kez geliyor leke canim dün sabah bendende geldi siyaha yakin hemen bir tane progestan ictimAynıyız cnm ırtıbatta olalm bnde yatıyrm hep kanamam kahve oldu wc gıdınce gelıyo bıraz ıns yavrularımıza kavusucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?