Bende kendime sasirmistim.
Ne ara aldim o kiloları diye.
Odemimin cok oldugunu dusunuyorum.
cunku 3.5 kilo cocuk dogurup 15 kilo verip dönülmez yani hastaneden bir de sezaryen.
Darisi basina diyiim o zaman ve yine basima40im ciktiginda eski kilomdaydim ama 2 yil emzirince dogum oncesinden daha zayif kaldim.Emzirmek de inanilmaz enerji harcatiyor.
Bence bu durum bünyeyle alakalı. Yee gitsin:)))
Ohhh uzatın patilerinizi sefanız olsun
Ben kullanıyorum cnm ama Böyle bir şeyin olma imkanı yok bence.Hem ülkemizdeki ilaçların belki de hepsi bu tarz durumlardan dolayı onaydan geçemez ..Bi de benim dr um mutaassıp böyle bi ilacı vermezdi muhtemelen..Selam kızlar size bişey sorcam
Aranızda cleaxan iğne kullanan var mı
Doktorum domuzun bağırsağından yapılıyo dedi bilgisi olan var mı çok gerekliyse yapmak zorunlu dedi kafama çok takıldı
Amınnnn. Tum çcaba bunun ıcın. Her wc bır moral bozuklugu cynku yatmak zorluyor ...Ins en kısa zamanda atlatırız kanamaları kanama alanlarımızda gecer
Kanama devam ediyor mu canımAmınnnn. Tum çcaba bunun ıcın. Her wc bır moral bozuklugu cynku yatmak zorluyor ...
Selam kızlar size bişey sorcam
Doktorum domuzun bağırsağından yapılıyo dedi bilgisi olan var mı çok gerekliyse yapmak zorunlu dedi kafama çok takıldı
Arkadaşlar bir sorum olacak ,
Kanamam olmuştu hatırlarsanız.son iki muayenede usg ye bakarak serviks (rahim ağzı) kapalı denildi.Böyle bir faktörün varlığından haberim yoktu bişey soramadım kaldım öyle.Bu iyi bişey demek mi oluyo ???
TeşekkürlerBenmde oldu bugun:) bence endişeli bi durum yok. O sancılar 9 ay boyunca norml. Tabi kanamanız yoksa eğer
Anladim canim teşekkür ederimCanim bu kanda prenatal test dedikleri test bu ayrı 2250 liraymis
Rahım agzının kapalınolması gerekıyor zaten herhangı bır acıklık dusuk rıskı hatta duymussundur hanı rahım agzını dıktıler fln denılıyır cocuk dusmesın dıye oluyormus o ıslemler rahım agzında bır acılma varsa erken dogum yada dusuk rıskı var demek
teşekkürler arkadaşlar.Ay her bişeyden pimpirik olduk nerdeyseEvet kapalı olması iyi bir şey canım
Kanamamız oldugu ıcın bakıyor dr benımde her gıdısımde kontrol edıyorArkadaşlar bir sorum olacak ,
Kanamam olmuştu hatırlarsanız.son iki muayenede usg ye bakarak serviks (rahim ağzı) kapalı denildi.Böyle bir faktörün varlığından haberim yoktu bişey soramadım kaldım öyle.Bu iyi bişey demek mi oluyo ???
Kanamamız oldugu ıcın bakıyır benım dr da bakıyor her gıdısımde olcuyorteşekkürler arkadaşlar.Ay her bişeyden pimpirik olduk nerdeyse
Evet cnm maalesf ya kahve rengıye dondu benım kanama senın kırmızımıAmınnnn. Tum çcaba bunun ıcın. Her wc bır moral bozuklugu cynku yatmak zorluyor ...
Ben kullanıyorum amaSelam kızlar size bişey sorcam
Bnmde su an kahve tonları ama hıc bellı olmuyor bır bakmısım kıpkırmızı bır bakmısım pembe . yaptıgım bırsey de yok evde yatıyorum.Evet cnm maalesf ya kahve rengıye dondu benım kanama senın kırmızımı
Çooook ama bitek akşamları çok çıkıyo:) aynen sağlıklı olmak önemli. Ben geçen sene temmzda doğm yaptım. Bak şmdi doğumdan önceki kiloma geri döndüm. Yani baktın çok alıyosun o zmn bi dur dersin kendine bence:)Valla sagolun kizceler verdiginiz gaz ile afiyetle yemegimi yedim :) kilo falan bi sekilde verilir elbette sagligimiz ve sütümüz olsun yeter.
Sizinde yemekten sonra cikan gobeginiz sizi mutlu ediyor mu :)
Canım normlde hepsi günde 1 kez kullanılıyor diye biliyrm. Yarm ban garip geldikızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce de kullanırdım. geceleri bir tane. eltimde şuan hamile doktor ona yarısını iç demiş bende doktoruma soramadım hafta sonu olduğu için aklıma takıldı. fazla kullanmış olsam bebeğe bi zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?