2018 Ekim Anneleri

Bende kendime sasirmistim.
Ne ara aldim o kiloları diye.

Odemimin cok oldugunu dusunuyorum.
cunku 3.5 kilo cocuk dogurup 15 kilo verip dönülmez yani hastaneden bir de sezaryen.

Darisi basina diyiim o zaman ve yine basima 40im ciktiginda eski kilomdaydim ama 2 yil emzirince dogum oncesinden daha zayif kaldim.Emzirmek de inanilmaz enerji harcatiyor.

Bence bu durum bünyeyle alakalı. Yee gitsin:)))

Valla sagolun kizceler verdiginiz gaz ile afiyetle yemegimi yedim :) kilo falan bi sekilde verilir elbette sagligimiz ve sütümüz olsun yeter.

Sizinde yemekten sonra cikan gobeginiz sizi mutlu ediyor mu :)

Selam kızlar size bişey sorcam
Aranızda cleaxan iğne kullanan var mı
Doktorum domuzun bağırsağından yapılıyo dedi bilgisi olan var mı çok gerekliyse yapmak zorunlu dedi kafama çok takıldı
Ben kullanıyorum cnm ama Böyle bir şeyin olma imkanı yok bence.Hem ülkemizdeki ilaçların belki de hepsi bu tarz durumlardan dolayı onaydan geçemez ..Bi de benim dr um mutaassıp böyle bi ilacı vermezdi muhtemelen..
Kullanmana gelince; kan pıhtılaşmasını önlemek anacıyla kullanılan bir ilaç bu.Ben ilk çocuğumu pıhtılaşma yüzünden kaybetmiştim 10 haftalıkken.Kalbi durmuştu.O yüzde. Bundan öndeki hamileliğimde de 9 ay vurulmuştum..Yani ihmal etme derim ben.

Doktorum domuzun bağırsağından yapılıyo dedi bilgisi olan var mı çok gerekliyse yapmak zorunlu dedi kafama çok takıldı

Slm. Ben kullanıyorum ve domuz bağırsağından yapılıyorsa bile bilmiyorum. Bunu doktorunuza sormanız gerekmiyor muydu sizce. Gerekli olup olmadığı söylecek en yetkin kişi doktorunuz. Şuan burda bunu söylemeniz benim ve benim gibi diğerlerinin etken maddeler üzerine kaygılanmamıza neden oluyor. Size tavsiyem sizinde kaygılanmamanız. Hatta şöyle bir örnek vereyim diğer bir topikte bir arkadaşımızın kanaması oluyor bu iğneyi kullanan ve doktoru ona bu iğneyi kullanıyor olmasaydı bebeğinin düşmüş olacağından bahsediyor. Keşke arkadaşımız hatırlayabilseydim.

Arkadaşlar bir sorum olacak ,
Kanamam olmuştu hatırlarsanız.son iki muayenede usg ye bakarak serviks (rahim ağzı) kapalı denildi.Böyle bir faktörün varlığından haberim yoktu bişey soramadım kaldım öyle.Bu iyi bişey demek mi oluyo ???

Rahım agzının kapalınolması gerekıyor zaten herhangı bır acıklık dusuk rıskı hatta duymussundur hanı rahım agzını dıktıler fln denılıyır cocuk dusmesın dıye oluyormus o ıslemler rahım agzında bır acılma varsa erken dogum yada dusuk rıskı var demek

Evet kapalı olması iyi bir şey canım
teşekkürler arkadaşlar.Ay her bişeyden pimpirik olduk nerdeyse

Rahım agzının kapalınolması gerekıyor zaten herhangı bır acıklık dusuk rıskı hatta duymussundur hanı rahım agzını dıktıler fln denılıyır cocuk dusmesın dıye oluyormus o ıslemler rahım agzında bır acılma varsa erken dogum yada dusuk rıskı var demek
Kanamamız oldugu ıcın bakıyor dr benımde her gıdısımde kontrol edıyor

Ben kullanıyorum ama doktorum öyle bişey demedi sağlığımız için ve bebeklerimizin sağlıklı olması için mecburen kullanıcaz

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce de kullanırdım. geceleri bir tane. eltimde şuan hamile doktor ona yarısını iç demiş bende doktoruma soramadım hafta sonu olduğu için aklıma takıldı. fazla kullanmış olsam bebeğe bi zararı olur mu?

Valla sagolun kizceler verdiginiz gaz ile afiyetle yemegimi yedim :) kilo falan bi sekilde verilir elbette sagligimiz ve sütümüz olsun yeter.

Sizinde yemekten sonra cikan gobeginiz sizi mutlu ediyor mu :)
Çooook ama bitek akşamları çok çıkıyo:) aynen sağlıklı olmak önemli. Ben geçen sene temmzda doğm yaptım. Bak şmdi doğumdan önceki kiloma geri döndüm. Yani baktın çok alıyosun o zmn bi dur dersin kendine bence:)

Canım normlde hepsi günde 1 kez kullanılıyor diye biliyrm. Yarm ban garip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…