Ya işte mecbur kalnca yapıyrm. Kızım daha 9 aylık yürümeyi bilse zaten salcam gitsin:))) ama kucakta hala.Ay biraz dikkat et arkadasım ya. Ben sadece yürüdüm bebek arabası ittim biraz sürmesi de çok rahattır halbuki sonrA yanımda kim varsa ona bıraktım. Kendimi bi daha böylesi yormak istemiyorum .
Ben kullanıyorum cnm ama Böyle bir şeyin olma imkanı yok bence.Hem ülkemizdeki ilaçların belki de hepsi bu tarz durumlardan dolayı onaydan geçemez ..Bi de benim dr um mutaassıp böyle bi ilacı vermezdi muhtemelen..
Kullanmana gelince; kan pıhtılaşmasını önlemek anacıyla kullanılan bir ilaç bu.Ben ilk çocuğumu pıhtılaşma yüzünden kaybetmiştim 10 haftalıkken.Kalbi durmuştu.O yüzde. Bundan öndeki hamileliğimde de 9 ay vurulmuştum..Yani ihmal etme derim ben.
Slm. Ben kullanıyorum ve domuz bağırsağından yapılıyorsa bile bilmiyorum. Bunu doktorunuza sormanız gerekmiyor muydu sizce. Gerekli olup olmadığı söylecek en yetkin kişi doktorunuz. Şuan burda bunu söylemeniz benim ve benim gibi diğerlerinin etken maddeler üzerine kaygılanmamıza neden oluyor. Size tavsiyem sizinde kaygılanmamanız. Hatta şöyle bir örnek vereyim diğer bir topikte bir arkadaşımızın kanaması oluyor bu iğneyi kullanan ve doktoru ona bu iğneyi kullanıyor olmasaydı bebeğinin düşmüş olacağından bahsediyor. Keşke arkadaşımız hatırlayabilseydim.
Ben kullanıyorum amadoktorum öyle bişey demedi sağlığımız için ve bebeklerimizin sağlıklı olması için mecburen kullanıcaz
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce de kullanırdım. geceleri bir tane. eltimde şuan hamile doktor ona yarısını iç demiş bende doktoruma soramadım hafta sonu olduğu için aklıma takıldı. fazla kullanmış olsam bebeğe bi zararı olur mu?
Zaten test ayrıca yapmıyorlar arkadaşım.Bunu bi bakıma önlem olarak yaptırıyorlar.Kan pıhtılaşmasının nedenleri 100den fazla olurmuş ve tam kestirmek zor olurmuş.Önelem alalım diyorlar o yüzden..Rabbim bu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza onayın nasip etsin inşBende 20 haftalık artı bi tanede 8 haftalık kaybım oldu test yapmadan başladım sakıncası olur mu acaba
Benim doktorum burda değil aylık izinde bende başka bir doktora gittim gitmez olaydım çok iyi bir doktor diye bunu tavsiye ettiler karnımdaki morluğu görünce sen iğne mi kullanıyorsun sesi evet dedim yüzünü tuhaf yapınca ısrarla sordum ve böyle dedi mecbur kalınınca kullanılıyormuş dedi hiç çocuğu olmayanlara ve sürekli düşük yapanlara veriyoruz dedi ben belki bilen vardır diye burda sormak istedim
Evet zaten sağlık için onlarda öneriyo cleaxan ile coraspin aynı işlevi mi görüyo acaba
Onu benim dr da bana söyledi fazlası bebeği hiperaktif yapabilir demişti zaten 2 hafta kaldı 3 Aydan sonra gerek kalmıyo
Benim doktorum burda değil aylık izinde bende başka bir doktora gittim gitmez olaydım çok iyi bir doktor diye bunu tavsiye ettiler karnımdaki morluğu görünce sen iğne mi kullanıyorsun sesi evet dedim yüzünü tuhaf yapınca ısrarla sordum ve böyle dedi mecbur kalınınca kullanılıyormuş dedi hiç çocuğu olmayanlara ve sürekli düşük yapanlara veriyoruz dedi ben belki bilen vardır diye burda sormak istedim
Anliyorum sizi de. Kaygılanmamanızı tavsiye ederim. Kendi doktorunuz verdiyse mutlaka bir bildiği vardır. 1 kimyasalım var kan pıhtılaşma testi yapılmadan verildi. Bazı rahatsızlıklarım istinaden kullanıyorum.
Zaten test ayrıca yapmıyorlar arkadaşım.Bunu bi bakıma önlem olarak yaptırıyorlar.Kan pıhtılaşmasının nedenleri 100den fazla olurmuş ve tam kestirmek zor olurmuş.Önelem alalım diyorlar o yüzden..Rabbim bu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza onayın nasip etsin inş
Gercekten bende gunde uc kere yapıorumdur onu :))) kac haftalıksın canımSao cnm tesekkeur ed
Bnde gogus hassasıyyetme. fln bakıyorum her sabah vallahı kafalar gıttı bu brbıslerle
Kan pıhtışasmasının tespıtı ıcın bır kan testı var. O yapolıyor ondan sonra degerlere gore o ıgneler ve aspırın tedavısıne baslanıyor. Testler bana yapıldı mesela ve gerek gorulmedı. Bu bebısten onve bır dusugum var cunku.Amin İnşaAllah
13 un ıcındeyız hayatım. Sen kac haftalıksınGercekten bende gunde uc kere yapıorumdur onu :))) kac haftalıksın canım
Gebeliğin ilk aylarında göğüs hassasiyeti çoktu. Sonra 9-10. Haftalarda azaldı. Ben de sandım ki bebek öldü. Ebe arkadaşımı aradım göğüs hassasiyeti hep olmuyor arada geçiyor arada başlıyor dedi. normalmiş yaniGercekten bende gunde uc kere yapıorumdur onu :))) kac haftalıksın canım
Bnm drum hamulelıkten once vermıstı onu hamılelıkte kullanılmıyor dıye bılıyorum o ılacı bazı kaynaklarda da bu sekılde yazıyor.kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce de kullanırdım. geceleri bir tane. eltimde şuan hamile doktor ona yarısını iç demiş bende doktoruma soramadım hafta sonu olduğu için aklıma takıldı. fazla kullanmış olsam bebeğe bi zararı olur mu?
Bızde 11 deyız daha cınsıyet bellı mı sizin13 un ıcındeyız hayatım. Sen kac haftalıksın
Yanı ergenlikle nasıl buyurken acıyordu buyudukce azalacak ama bız pımpirik hastaları :))Gebeliğin ilk aylarında göğüs hassasiyeti çoktu. Sonra 9-10. Haftalarda azaldı. Ben de sandım ki bebek öldü. Ebe arkadaşımı aradım göğüs hassasiyeti hep olmuyor arada geçiyor arada başlıyor dedi. normalmiş yani
Benm olmuyor canım. Acaba havadan falan mı? Belki yavaş yavaş geçer.Ben ne zaman dışarı çıksam karnımda kramplar batmalar ve kasılmalar oluyor. Kısa bir süre yürüsem oluyor. Evdeyken kesinlikle olmuyor böyle bir şey. Sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu
bilmiyorum ki . Düşük tehlikem vardı bayadır kanama yok ama değişik ağrılar var doktora söylicem gidince bakalım ne dicekBenm olmuyor canım. Acaba havadan falan mı? Belki yavaş yavaş geçer.
Ah cnm ya allah bebeklerımızı korusun bızle kalsın onlar senınkı kac haftalıktı ıns yavrularımız saglıkla dogarBnmde su an kahve tonları ama hıc bellı olmuyor bır bakmısım kıpkırmızı bır bakmısım pembe . yaptıgım bırsey de yok evde yatıyorum.
Nerede yaptiriliyor ankarada flnmi ne kadar tutari ?Cnm harmonı test yaptırabılırsın cok kafan karıstıysa yuze 99 dogruluk payı var kandan yapılıyor
Ben ozelde 150 tl verdim pzt.cikacak sonuc hayirli haber gelir ins.İkili test değil canım arkadaş toxoplazmayı falan sormuştu ona söylemiştim ikili test daha pahalıdır
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce de kullanırdım. geceleri bir tane. eltimde şuan hamile doktor ona yarısını iç demiş bende doktoruma soramadım hafta sonu olduğu için aklıma takıldı. fazla kullanmış olsam bebeğe bi zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?