2018 Ekim Anneleri

Ay biraz dikkat et arkadasım ya. Ben sadece yürüdüm bebek arabası ittim biraz sürmesi de çok rahattır halbuki sonrA yanımda kim varsa ona bıraktım. Kendimi bi daha böylesi yormak istemiyorum .
Ya işte mecbur kalnca yapıyrm. Kızım daha 9 aylık yürümeyi bilse zaten salcam gitsin:))) ama kucakta hala.

Bende 20 haftalık artı bi tanede 8 haftalık kaybım oldu test yapmadan başladım sakıncası olur mu acaba

Benim doktorum burda değil aylık izinde bende başka bir doktora gittim gitmez olaydım çok iyi bir doktor diye bunu tavsiye ettiler karnımdaki morluğu görünce sen iğne mi kullanıyorsun sesi evet dedim yüzünü tuhaf yapınca ısrarla sordum ve böyle dedi mecbur kalınınca kullanılıyormuş dedi hiç çocuğu olmayanlara ve sürekli düşük yapanlara veriyoruz dedi ben belki bilen vardır diye burda sormak istedim

Ben kullanıyorum ama doktorum öyle bişey demedi sağlığımız için ve bebeklerimizin sağlıklı olması için mecburen kullanıcaz

Evet zaten sağlık için onlarda öneriyo cleaxan ile coraspin aynı işlevi mi görüyo acaba

Onu benim dr da bana söyledi fazlası bebeği hiperaktif yapabilir demişti zaten 2 hafta kaldı 3 Aydan sonra gerek kalmıyo

Zaten test ayrıca yapmıyorlar arkadaşım.Bunu bi bakıma önlem olarak yaptırıyorlar.Kan pıhtılaşmasının nedenleri 100den fazla olurmuş ve tam kestirmek zor olurmuş.Önelem alalım diyorlar o yüzden..Rabbim bu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza onayın nasip etsin inş

Amin İnşaAllah

Ben ne zaman dışarı çıksam karnımda kramplar batmalar ve kasılmalar oluyor. Kısa bir süre yürüsem oluyor. Evdeyken kesinlikle olmuyor böyle bir şey. Sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu

Amin İnşaAllah
Kan pıhtışasmasının tespıtı ıcın bır kan testı var. O yapolıyor ondan sonra degerlere gore o ıgneler ve aspırın tedavısıne baslanıyor. Testler bana yapıldı mesela ve gerek gorulmedı. Bu bebısten onve bır dusugum var cunku.

Gercekten bende gunde uc kere yapıorumdur onu :))) kac haftalıksın canım
Gebeliğin ilk aylarında göğüs hassasiyeti çoktu. Sonra 9-10. Haftalarda azaldı. Ben de sandım ki bebek öldü. Ebe arkadaşımı aradım göğüs hassasiyeti hep olmuyor arada geçiyor arada başlıyor dedi. normalmiş yani

Bnm drum hamulelıkten once vermıstı onu hamılelıkte kullanılmıyor dıye bılıyorum o ılacı bazı kaynaklarda da bu sekılde yazıyor.

Yanı ergenlikle nasıl buyurken acıyordu buyudukce azalacak ama bız pımpirik hastaları :))

Ben ne zaman dışarı çıksam karnımda kramplar batmalar ve kasılmalar oluyor. Kısa bir süre yürüsem oluyor. Evdeyken kesinlikle olmuyor böyle bir şey. Sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu
Benm olmuyor canım. Acaba havadan falan mı? Belki yavaş yavaş geçer.

Merhaba kızlar ilk defa çok açık kahverengi akıntı geldi ama çok az endişelenmeliyimim , hafta sonu da girdi sancım falan da yok gayet normalim

Bnmde su an kahve tonları ama hıc bellı olmuyor bır bakmısım kıpkırmızı bır bakmısım pembe . yaptıgım bırsey de yok evde yatıyorum.
Ah cnm ya allah bebeklerımızı korusun bızle kalsın onlar senınkı kac haftalıktı ıns yavrularımız saglıkla dogar

Günaydın benim de doktorum bana folbiol verdi bende bir kutu bitirdim ve şimdi içmiyorum doktorum yeterli olduğunu söyledi içini ferah tut aksine yarım kutu olayı bana pek mantıklı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…