Maşallah diyelim o zamanIyi bir sey bu canim. Rahim agzinda acilma olsa dusukle sonuclanma ihtimali yukseliyor Allah esirgesin. Bende de kanama alani oldugu icin her ultrasonda kontrol ediliyo rahim agzi. Cok sukur benimki de kapali
Benimkide aynı şeyi söyledi hatta boyle devam edersen diyetisyen e yönlendiricem dedi ama ben şimdiden 3 kilo aldigim için korkuyorum kontrole gittiğimde ne diyecek diyeCanim senin doktor yine insafliymis, benimki ilk 4 ay 1 kilo, dogumakadaren fazla 10-12 kilo alimini hedefliyoruz dediilk gebeligimde dolu dolu 17-18kilo almistim ama oglumun 1.yas gununde dogum oncesi kiloma donmustum sagligimiz yerinee olsun da bence en onemlisi o
O nasıl bişymiş ya. Geçmiş olsun canımKizlar selam,
Son muayenede doktor rahmi besleyen damarlardan birinde çentik var dedi( zamanla düzelebilir takip edicez dedi. bu konuda bilgisi olan var mi?
Tek tarafta çentik olmasi durumunda bebek zayıf doğabiliyormuş sanirimO nasıl bişymiş ya. Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun nasıl tespit edildi bu durumTek tarafta çentik olmasi durumunda bebek zayıf doğabiliyormuş sanirimgenelde 20. Hafta sonrasi gorulebiliyormus ama benimki erkenden başıma geldi
Cok gecmıs olsun. Nasıl tespıt edıldı kanama alanı fln mı olusturmus. Kanamanız varmı ? Duymamıstım hıcTek tarafta çentik olmasi durumunda bebek zayıf doğabiliyormuş sanirimgenelde 20. Hafta sonrasi gorulebiliyormus ama benimki erkenden başıma geldi
Tek tarafta çentik olmasi durumunda bebek zayıf doğabiliyormuş sanirimgenelde 20. Hafta sonrasi gorulebiliyormus ama benimki erkenden başıma geldi
Kaç kilosun canim.boyun kaç?Kızlar selam işlerimin yoğunluğundan fazla giremiyorum bu aralar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Şimdi benim iki tane konum var fikir almak isteyeceğim. Birincisi ben kilolu hamile kaldım ama hiç kilo almadım henüz, ancaakkk karnım resmen şiş ve kalçamda büyüdü.... Bu şişlik beni çok rahatsız ediyor acaba geçici bir şey midir? sizde de oluyor mu?
İkinci konum ise şu yüzüm sivilce doldu. Ben çok sivilce çıkaran biri değilimdir. Gözümün altına kadar kıpkırmızı bir kaç sivilcem var ve can yakıyorlar.
Kızlar ben bu şişkinlikten ve sivilcelerden kurtulmak için ne yapabilirim? Daha 2,5 ay oldu doğurana kadar ne olur benim halim
Kanama alani filan yok. Normal muayene esnasinda damarlarin durumuna bakarken dedi. Yoksa herhangi bir sıkıntım yok.Cok gecmıs olsun. Nasıl tespıt edıldı kanama alanı fln mı olusturmus. Kanamanız varmı ? Duymamıstım hıc
Kaç kilosun canim.boyun kaç?
Bende çok kiloluyum.5 kilo verdim bulanti ve kusmadan ve geri almadim.
Sivilcede belimde çikiyor.arada da yüzümde.geciyorlar ama sorun degil
Öyle düsünme canım.kilo almamişsan eğer vücudunun diger yerleri zayifliyorli göbegin ve kalcan çikiyor.benimde göbegim zaten vardi ama alt taraf sisiyor.pantolon kapanmiyor.baska bi pantolonumu giyiyorum.ama farkettim ki kollarim ve baldirlarim incelmis biraz.demekki kilonun yeri degisiyor.illa ki bi yerlerinde incelme vardir.yemek yemesen bile göbek çikacak mecbur.ama baska yerlerin incelenecek.dogumdan sonra da tüm kilolar ve ödemler gidecek inan bana.Ayy ne sen sor ne ben söyleyeyim
Şöyle söyleyeyim tartıda hiç kilo almadım hatta 2 kilo kadar vermiş görünüyorum
Ama bol olan pantalonlarım sıkıyor beni açıkçası ben obez bir insana dönüşmekten çok korkuyorum ve o günler sanki hiçte uzak değil gibi
Afıyet olsun arada bır yapışan kacamaktan bısey ılmaz brnce arada bnde yapıyırum.Kizlar merhabalar
Cips ve kola ictim bugun
Boyle benim gibi yapan var mi?
Aslinda soyle cok pisman degilim cunku cok keyif aldim ne zamandir aseriyodum
Yedim yani ne yapayim
Iyi bisymis gibi soylemym ama bende arada kaciriyorm. Ilk gebelgmde cok nadir kcamak yapmistim. Ama bunda erkenden basladim:) zararli evet ama yasak diye bisy yok benceKizlar merhabalar
Cips ve kola ictim bugun
Boyle benim gibi yapan var mi?
Aslinda soyle cok pisman degilim cunku cok keyif aldim ne zamandir aseriyodum
Yedim yani ne yapayim
Gecmis olsun canim insallah gecicidir.
Cift olunca bayaa risk var bildigim tekte zayif olmasi soz konusu.
Tuz,hazir gidalar vs tuketmemeni tavsiye ederim.
Doktorun belki aspirin tarzi bi ilac baslatir.
bende 3 ayda sadece 2 kez yedim. Birinde baya bitirdim cipsi bu sefer yememde de paketin yarisini yemisimdir. Zararli ama iste nefs istiyor dayanamiyosun. Bundan sonra uzun bibsure yememek umuduyla diyeyim ben :)Iyi bisymis gibi soylemym ama bende arada kaciriyorm. Ilk gebelgmde cok nadir kcamak yapmistim. Ama bunda erkenden basladim:) zararli evet ama yasak diye bisy yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?