2018 Ekim Anneleri

Iyi bir sey bu canim. Rahim agzinda acilma olsa dusukle sonuclanma ihtimali yukseliyor Allah esirgesin. Bende de kanama alani oldugu icin her ultrasonda kontrol ediliyo rahim agzi. Cok sukur benimki de kapali
Maşallah diyelim o zamanAllah korusun ya biraz önce rahmime iğne batıyo gibi oldu iki kez ve tedirgin oldum neyin nesi diye

Benimkide aynı şeyi söyledi hatta boyle devam edersen diyetisyen e yönlendiricem dedi ama ben şimdiden 3 kilo aldigim için korkuyorum kontrole gittiğimde ne diyecek diye

Kizlar selam,
Son muayenede doktor rahmi besleyen damarlardan birinde çentik var dedi ( zamanla düzelebilir takip edicez dedi. bu konuda bilgisi olan var mi?

Tek tarafta çentik olmasi durumunda bebek zayıf doğabiliyormuş sanirim genelde 20. Hafta sonrasi gorulebiliyormus ama benimki erkenden başıma geldi
Cok gecmıs olsun. Nasıl tespıt edıldı kanama alanı fln mı olusturmus. Kanamanız varmı ? Duymamıstım hıc

Tek tarafta çentik olmasi durumunda bebek zayıf doğabiliyormuş sanirim genelde 20. Hafta sonrasi gorulebiliyormus ama benimki erkenden başıma geldi

Gecmis olsun canim insallah gecicidir.
Cift olunca bayaa risk var bildigim tekte zayif olmasi soz konusu.
Tuz,hazir gidalar vs tuketmemeni tavsiye ederim.
Doktorun belki aspirin tarzi bi ilac baslatir.

Kızlar selam işlerimin yoğunluğundan fazla giremiyorum bu aralar, umarım hepiniz iyisinizdir.

Şimdi benim iki tane konum var fikir almak isteyeceğim. Birincisi ben kilolu hamile kaldım ama hiç kilo almadım henüz, ancaakkk karnım resmen şiş ve kalçamda büyüdü.... Bu şişlik beni çok rahatsız ediyor acaba geçici bir şey midir? sizde de oluyor mu?

İkinci konum ise şu yüzüm sivilce doldu. Ben çok sivilce çıkaran biri değilimdir. Gözümün altına kadar kıpkırmızı bir kaç sivilcem var ve can yakıyorlar.

Kızlar ben bu şişkinlikten ve sivilcelerden kurtulmak için ne yapabilirim? Daha 2,5 ay oldu doğurana kadar ne olur benim halim

Kaç kilosun canim.boyun kaç?
Bende çok kiloluyum.5 kilo verdim bulanti ve kusmadan ve geri almadim.
Sivilcede belimde çikiyor.arada da yüzümde.geciyorlar ama sorun degil

Kaç kilosun canim.boyun kaç?
Bende çok kiloluyum.5 kilo verdim bulanti ve kusmadan ve geri almadim.
Sivilcede belimde çikiyor.arada da yüzümde.geciyorlar ama sorun degil

Ayy ne sen sor ne ben söyleyeyim
Şöyle söyleyeyim tartıda hiç kilo almadım hatta 2 kilo kadar vermiş görünüyorum
Ama bol olan pantalonlarım sıkıyor beni açıkçası ben obez bir insana dönüşmekten çok korkuyorum ve o günler sanki hiçte uzak değil gibi

Öyle düsünme canım.kilo almamişsan eğer vücudunun diger yerleri zayifliyorli göbegin ve kalcan çikiyor.benimde göbegim zaten vardi ama alt taraf sisiyor.pantolon kapanmiyor.baska bi pantolonumu giyiyorum.ama farkettim ki kollarim ve baldirlarim incelmis biraz.demekki kilonun yeri degisiyor.illa ki bi yerlerinde incelme vardir.yemek yemesen bile göbek çikacak mecbur.ama baska yerlerin incelenecek.dogumdan sonra da tüm kilolar ve ödemler gidecek inan bana.
Ben kiyafetli 95 kiloyum.yani 94.
Doguma 100 ile gidersem benim icin cok iyi olacak.

Kizlar merhabalar
Cips ve kola ictim bugun
Boyle benim gibi yapan var mi?
Aslinda soyle cok pisman degilim cunku cok keyif aldim ne zamandir aseriyodum
Yedim yani ne yapayim
Iyi bisymis gibi soylemym ama bende arada kaciriyorm. Ilk gebelgmde cok nadir kcamak yapmistim. Ama bunda erkenden basladim:) zararli evet ama yasak diye bisy yok bence

Gecmis olsun canim insallah gecicidir.
Cift olunca bayaa risk var bildigim tekte zayif olmasi soz konusu.
Tuz,hazir gidalar vs tuketmemeni tavsiye ederim.
Doktorun belki aspirin tarzi bi ilac baslatir.

Herhangi bir sey vermedi. Ilerleyen haftalarda kontrol edelim dedi. Belki ilerleyen haftalarda bir gelisme olmazsa bir seyler verebilir.
Paketli gidalar cok tuketmemeye calisiyorum ama çalıştığım icin disarida yemek yedigim zamanlar cok oluyor.

Arkadaslar oje kullananlara zararlı demiştim ya işte nedeni
Icinde bulunan maddeler formaldehit, toluren ve fitalat. Formaldehit, özellikle solunması çok zararlı olan bir madde ve kanserojen. Tolurenin kanserojen özelliği hakkında pek bir bilgi olmasa da yine de solunmasının çok zararlı olduğu, özellikle de hamilelik döneminde solunmasının bebeğe dahi zarar verdiği bilinen bir gerçek. Fitalat ise hormon bozukluğuna yol açan kanserojen bir madde.

Iyi bisymis gibi soylemym ama bende arada kaciriyorm. Ilk gebelgmde cok nadir kcamak yapmistim. Ama bunda erkenden basladim:) zararli evet ama yasak diye bisy yok bence
bende 3 ayda sadece 2 kez yedim. Birinde baya bitirdim cipsi bu sefer yememde de paketin yarisini yemisimdir. Zararli ama iste nefs istiyor dayanamiyosun. Bundan sonra uzun bibsure yememek umuduyla diyeyim ben :)

9 aylik surecte oje surmesek ne olur ki?
Vallahi ben de cok zor sahip oldum bebeklerime bi zarar veririm diye aklim cikiyor. Hamile oldugumu ogrendigimden beri sadece 1 kez makyaj yaptim ki ogretmenim ve hic oje surmedim. Zaten cok surmem. Guzel olmam bebeklerimden onemsiz degil. Gun icinde paketli bi sey tuketirsem vicdan azabi cekiyorum ama calistigim icin mecburen insanin cani cekiyor arada aliyorum. Evde olsam valla cok rahat ne midem bulanir ne de sagliksiz bir sey yerim. Evde kaldigim zamanlar cok dingin hissediyorum kendimi. Midem bulaninca dinleniyorum uyuyorum geciyor. Allah hayirlisiyla saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin emanetlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…