Hastaneden çıktıktan 1 hafta sonra hastaneye kontrole gittiğimde bende de gözlenmiş malesef.Zar zor bir ay rapor aldım da evde yatma şansı buldum şükür.Bugün tam da normalde adet günüm.kahverengi lekem geldi sabah sabah canım sıkıldı.Kaç gündür yoktu bişey devam etmez inş.Ölüp ölüp diriliyoruz ama inşallah bugünler hep geride kalıp bebişlerimizi saplıkla kucaklarız.Dun cıktım cnm evde yatıyorum dun sabah acılden koşunca evet ıgne yaptılar progestan kullanıyorum sabah aksam ıgne zaten haftada bırmıs cnm sıreklı degıl benım kanama alanım var maalesef nıye oldu belırsız allah bılıyo
Wcde gelıyo dun aksamdan berı cnm bazen sadece sılınce bazen bıraz daha fazla baya kahverengı ıcerde kanama alanım vardı belkı o temızlenıyo kahveyse dıkkat et devam ederse dr a gıt aendeGünde kaç kez geliyor leke canim dün sabah bendende geldi siyaha yakin hemen bir tane progestan ictim
Rahim kendini büyümeye zorladığından olabiliyormuş ya da bebek kılcal damar üzerinde tutunmuşsaDun cıktım cnm evde yatıyorum dun sabah acılden koşunca evet ıgne yaptılar progestan kullanıyorum sabah aksam ıgne zaten haftada bırmıs cnm sıreklı degıl benım kanama alanım var maalesef nıye oldu belırsız allah bılıyo
Bol dua edelım cnm yataşım dınlenm bende raporluyum ısyerınde ıns ıdare ederler ah cnm gercekten cok kotuydu kanlar ıcınde kalınca soka gırdım cok asırı geldı allah yavrularımızı korusun bıyusın onlar kahve kan ıcerde kalmıs eskı kan korkma progestan ıcebılırsn devm ederse dr a mutlaka gıtHastaneden çıktıktan 1 hafta sonra hastaneye kontrole gittiğimde bende de gözlenmiş malesef.Zar zor bir ay rapor aldım da evde yatma şansı buldum şükür.Bugün tam da normalde adet günüm.kahverengi lekem geldi sabah sabah canım sıkıldı.Kaç gündür yoktu bişey devam etmez inş.Ölüp ölüp diriliyoruz ama inşallah bugünler hep geride kalıp bebişlerimizi saplıkla kucaklarız.
Bu arada çok çok geçmiş olsun
Hersey olablr cnm onemlı olan artmasın bıtsın bebısler buyusunRahim kendini büyümeye zorladığından olabiliyormuş ya da bebek kılcal damar üzerinde tutunmuşsa
Günde üç progestan içiyorum 100 mg.salı günü de proluton iğne yapmışlardı.O iğneyi yapacak olanı da zor buldum.Evet eski kan o ..bana esas doktorum Demişti ki kanama alanındaki kan kahverengi olarak gelicek.Yatınca rahim emiyormuş o Kanı diye okudum bakalım İnşaşllah.Bir ark a doktoru çok sık tuvalete gitme ki rahim emsin Demiş ben de gitmemeye çalışıyorum çok sıkBol dua edelım cnm yataşım dınlenm bende raporluyum ısyerınde ıns ıdare ederler ah cnm gercekten cok kotuydu kanlar ıcınde kalınca soka gırdım cok asırı geldı allah yavrularımızı korusun bıyusın onlar kahve kan ıcerde kalmıs eskı kan korkma progestan ıcebılırsn devm ederse dr a mutlaka gıt
Doktora gidince de farklı bişey yapmıyorlar bunu anladım artık.Prıgestan iç yat deniyor bu kadar ..Bol dua edelım cnm yataşım dınlenm bende raporluyum ısyerınde ıns ıdare ederler ah cnm gercekten cok kotuydu kanlar ıcınde kalınca soka gırdım cok asırı geldı allah yavrularımızı korusun bıyusın onlar kahve kan ıcerde kalmıs eskı kan korkma progestan ıcebılırsn devm ederse dr a mutlaka gıt
Hadıya cok gıtmemek mı lazm rahım kendını ıyılıstrcekmıs ıns kapanır kanama alanlarımız onemlı olan o kanama cok zor yatmakta zor bebeklerımız ocın deger ben hemen en yakın hastaneye kostm orda hemen kanamadan 1 saat ıcınde bana ıgne yaptılar bnde 200 ml sabah akşam kullanıyorum yemeden ıcmeden kesıldm gobegım cıkıyodu sımdı hıc kalmadı bıran once buyusunler ya ultrosanda bebegın el parmakları bıle gozukuyodu nasıl mucize ya onlar bızle kalsınGünde üç progestan içiyorum 100 mg.salı günü de proluton iğne yapmışlardı.O iğneyi yapacak olanı da zor buldum.Evet eski kan o ..bana esas doktorum Demişti ki kanama alanındaki kan kahverengi olarak gelicek.Yatınca rahim emiyormuş o Kanı diye okudum bakalım İnşaşllah.Bir ark a doktoru çok sık tuvalete gitme ki rahim emsin Demiş ben de gitmemeye çalışıyorum çok sık
Doktora gidince de farklı bişey yapmıyorlar bunu anladım artık.Prıgestan iç yat deniyor bu kadar ..
Oy yavrum ya parmaklarını yesinler hepsinin :) yatmak değil de birilerine Muhtaç olmak zor geliyo bana.Hadıya cok gıtmemek mı lazm rahım kendını ıyılıstrcekmıs ıns kapanır kanama alanlarımız onemlı olan o kanama cok zor yatmakta zor bebeklerımız ocın deger ben hemen en yakın hastaneye kostm orda hemen kanamadan 1 saat ıcınde bana ıgne yaptılar bnde 200 ml sabah akşam kullanıyorum yemeden ıcmeden kesıldm gobegım cıkıyodu sımdı hıc kalmadı bıran once buyusunler ya ultrosanda bebegın el parmakları bıle gozukuyodu nasıl mucize ya onlar bızle kalsın
Aynen hep öyle Söylüyorlar Çaresiz kalmak kötü.Tedbir bizden takdir Allahtan inşallah Rabbim üzmez bizleri kucağımızda görmeyi nasip eder sağ salimDr bana kanama alanı vr bıle demedı ultrasonda bakaerken anladm ben sordm dusebılırde dusmeyenılırde haplar engellemeyebılırde dedı ıste cok sınır bozucu allahn ıznıyle bısey olmıck
Evet cnm masallah cok tatlılar nasıl yuzunu donmuyo zıplıyo oynuyo yenmezmı onlar kuzular annelık duyguşarı bende ıkıgundur olaydan sonra ıyıce yukseldı ıns saglıkla dogarlar drlarda ılac verıyo baska bısey yok allahın takdırı ıateOy yavrum ya parmaklarını yesinler hepsinin :) yatmak değil de birilerine Muhtaç olmak zor geliyo bana.
Aynen hep öyle Söylüyorlar Çaresiz kalmak kötü.Tedbir bizden takdir Allahtan inşallah Rabbim üzmez bizleri kucağımızda görmeyi nasip eder sağ salim
Bana amniyosentez yapalim dedi cok korkuyorumYo hayır her yerde yapılıyor. drunun yonlendırmesı gerekıyor zaten secenek olarak sunması lazım bu testı de sana . hıcbır zorlugu yok dırek kan alınıyor ve labaratuara yollanıyor. Fıyatı sadece 2.500 cıvarı da tek farkı o ama yuzde 99 dogruluk payı var. Oyle ugrasacagın bırseyde degıl. Normal kan verıyorsun.drunla ısyersen bır konus.
Yaptırmayın bence tehlikeli bişey doktorum söylemiştiBana amniyosentez yapalim dedi cok korkuyorum
Amnıyodentez rısklı bıraz ama saglıklı bebek ıcın yanı en son basvurulacak sey. Tabıkı yıne drunun ve senın tercıhın ama ben harmonıyı bır zorla bakalım derım bır arastır bence. Bnm drum bu testlerı bana anlatırken bende baya sorular sordum uzun uzun konustuk bana bu harmonı testı once yaptıklarını xunku dogruluk payının yuzde yuze cok yakın oldugunu soledı . ve rısksız. Ama amnıyosentez rısk teskıl eden bır ıslemmıs. Allah yardımcın olsun. Bebegını saglıkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsınBana amniyosentez yapalim dedi cok korkuyorum
Zaten progesatna ve prıçulutondan baska ılac yok verebıleceklerı bızlereEvet cnm masallah cok tatlılar nasıl yuzunu donmuyo zıplıyo oynuyo yenmezmı onlar kuzular annelık duyguşarı bende ıkıgundur olaydan sonra ıyıce yukseldı ıns saglıkla dogarlar drlarda ılac verıyo baska bısey yok allahın takdırı ıate
Zaten progesatna ve prıçulutondan baska ılac yok verebıleceklerı bızlere
neyse ki öğlen meyve falan yiyip geçiştirmiştim :)
korkuyorum çok kilo almaktan, ama görselden değil korkum, doğum zorlaşıyormuş sanırım anne ve bebek için tehlikeliymiş.
duyuyorum bazen 30 kg alan falan oluyomuş umarım öyle olmam.
doktor 15 kg kadar alırsın dedi.
sonrası pis boğazlığa girer dedi
Iyi bir sey bu canim. Rahim agzinda acilma olsa dusukle sonuclanma ihtimali yukseliyor Allah esirgesin. Bende de kanama alani oldugu icin her ultrasonda kontrol ediliyo rahim agzi. Cok sukur benimki de kapaliArkadaşlar bir sorum olacak ,
Kanamam olmuştu hatırlarsanız.son iki muayenede usg ye bakarak serviks (rahim ağzı) kapalı denildi.Böyle bir faktörün varlığından haberim yoktu bişey soramadım kaldım öyle.Bu iyi bişey demek mi oluyo ???
MEvet mecbur başladım..Duocid diye b grubunda bi antibiyotikmiş..Gebelerde kullanılıyormuş..İnşallah iyileşiriz ve bebeğimize biley olmazGeçmiş olsun canim bende senin haftalarda grip oldum daha dogrusu boğazda kulakda enfeksiyon var dediler mecbur antibiyotik verdiler kullandim Düzeldim doktoruna danis iç yoksa bebege geçme ihtimali varmis enfeksiyon yada düşüge yol acar dedi kadin doğum doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?