2018 Ekim Anneleri

Kızlar nasılsınız kanamaları olan kızlar sızler nasılsınız bıttımı kanamalar ne durumda

SaskinAnne bende ikizlerden biri kiz olursa zeynep ismini koymak istiyorum.
Zeynep ismi bana kiz cocugunu cok yansitan bir isim gibi geliyor. Birde izmir.i animsatiyor nedense... halbuki izmirle uzaktan yakindan ilgim yok

Ögle yemeği fln yiyorsundur muhtemelen di mi?O da o kadar zararli olmaz bildigin bi yerde yiyorsan.Ete vs dikkat et yine de.
Ama daha cok cikolata,biskuvi tarzi demek istediklerim.Icerigi genis olanlar
Insallah gonulden diliyorum gecicidir.

bu konulardan bende muzdaribim. Her sabah kalkinca yuzume bakiyorum sivilce dolu. Ozellikle cene bolgem. Bugun aslinda yanlista olabilir ama her yerime zeytinyagi surerken yuzume de azcik surdum belki faydasi olur diye. Eger bi cozum bulirsan bana da soyler misin arkadasim

Masallah cnm ıns bızımkılerde tamamen bıter kahve rengıye dondu benım kanama alanımızda bıter ıns
insallah canim ama benim doguma kadar olabilirmis dr.um soyledi. Cunku bende 3.bebek vardi vucut onu disari atmaya calisiyor. Ama o duserken diger bebeklerde dusebilirmis. Haftada 1 pruloton igne hergun sabah aksam progestan kullaniyorum. Insallah oyle bir sey olmaz diye de dua ediyorum. Aslinda benim durum cok riskli

Ögle yemeği fln yiyorsundur muhtemelen di mi?O da o kadar zararli olmaz bildigin bi yerde yiyorsan.Ete vs dikkat et yine de.
Ama daha cok cikolata,biskuvi tarzi demek istediklerim.Icerigi genis olanlar
Insallah gonulden diliyorum gecicidir.
Tabi tabi yiyorum. Is yerinde yemek veriliyor. Aksamlar bazen zor oluyor maalesef. Bir de ben cok sık acıkıyorum. Sizde de var mi böyle bir durum?
Umarim gecer valla bi kurt düştü icime. Önümüzdeki hafta yeniden gidicem doktora iyice bir sorayim en iyisi.

Canim bende kilo almadim ama vucut degisiyor.Pantolonlar degisti mesela.Gerci karnim cikti bariz ama.Oyle kotu dusunme yine de.
Yaz hamilesi olunca siskinlikte olacaktir ödem.
Obezlik baska ama sen yediklerine dikkat edebilirsin sonucta.Caninin cektigini az tuket geç.Allah korusunda seker cikan insanlarin cogu cok az kilo alir diyet listesine uyduklarindan.Zor tabii ama en azindan saglik adinaysa biraz benzeri uygulanabilir :)

Kizlar merhabalar
Cips ve kola ictim bugun
Boyle benim gibi yapan var mi?
Aslinda soyle cok pisman degilim cunku cok keyif aldim ne zamandir aseriyodum
Yedim yani ne yapayim

Yani ben hep derim insanin canı ne cekecek belli olmuyor.Ki emzirirken caninin cektigini yemek cok daha önemli.
Ama mesela 2-3 cipsten fazlasi senin secimin :)
Ya da cay bardagi degilde koca bardak kola icmek :)
Abartilmadigi surece guzel,fazlasi varsin vicdanlari durtsun :)
Zaten durtmeyecek olsa dusunmezsin bile❤Neler goruyoruz,duruyoruz

Ah cnm ya haklsn ıns dıger bebeklerıne bısey olma ısın cok zor hep yaycaksın sen ıns saglıkla dıgarlar ınsan cok korkuyor bısey olck dıye tekrardan kanama olcak dıye odum kopuyor kaybetmek ıstemıyorum hıcbırımız ıstemıyoruz hayırlosoyla ıns saglıkla gelsınler

Anneler imom omega kullanan var mı devlet karşılamıyor sanırım eczanede ne kadara satılıyor biliyomusunuz

SaskinAnne bende ikizlerden biri kiz olursa zeynep ismini koymak istiyorum.
Zeynep ismi bana kiz cocugunu cok yansitan bir isim gibi geliyor. Birde izmir.i animsatiyor nedense... halbuki izmirle uzaktan yakindan ilgim yok
Canim bende de anısı var bilmiyorum sağlıklı olması öncelik ama kız gibi geliyor ilk kaybettiğim de kızdi
Zeynep bana da sessiz sakin çıtı pıtıbir kızı hatırlatıyor

Bnde senınle aynı dusuncedeyım.makyaj yapmasam oje surmesem ölmem. Bebgım herseyden onemlı

Evet oluyor açlık bende de :)
Hadi bakalim iyi haberlerle karsilar minigin insallah❤

Hep yatcaksin yazmissin sanirim canim. Yok dr. Sadece 1 gun rapor verdi isin garibi ertesi gun icin sordum gerekli degil dedi. Dr.uma cok guveniyorum o nederse yapiyorum. Insallah saglikla dogumlari olur bebislerimjzin. Bebek sahibi olmak cok zor oldugunda da boyle tehlikeler cok zor. Allah yardimcimiz olsun.
Canim bende de anısı var bilmiyorum sağlıklı olması öncelik ama kız gibi geliyor ilk kaybettiğim de kızdi
Zeynep bana da sessiz sakin çıtı pıtıbir kızı hatırlatıyor
anladim. Bende bir anisi yok ama cocuklugumdan beri zeynep ismini cok severdim. Bakalim. Belki baska isim aklimi celerse onu koyarim ama zeynep suanda on planda.

1 gunmu alalalla vardır bır bıldıgı vucut atcksa o benegı heran kanaman olabılır cok dıkkat et sende evet hangı evrede neyle karsılasıcagımızz hıc bellı degıl dıgana kdr hersey rısk ıns bısey olmaz bebeklerımıze allahın ıznıyle

Günlerimiz aynıymış canım benim de geç döllenme birkaç gün gerideydi gelişimi pazartesi gideceğim bakalım ne kadar görünecek bu kez fark

Bende haftaici gidicem canim aynen merak ediyorum.gerci gelişimi geride diyen dr benim doktorum degildi doktorum acil operasyona girdi diye o o muayene etti ama simdi diyorum keşke muayene olmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…