Ay kuzum gecmıs olsun oncelıkle dıkat et nolur aman dıyımIyi akşamlar güzel anneler nasılsınız. Benim bugün bulantı da koku hassasiyeti de bıçak gibi kesildi. Belki hatirlarsiniz mide bulantısını çok ağır yaşadım bugüne kadar. Birden böyle kesilmesi beni biraz şaşırttı. Bide bugün temizlik yaparken sehpayi yanlışlıkla kasıklarına doğru çok sert çarptım çok agrım oldu ama kanama falan yok çok şükür. Inşallah bebeğim benimledir
Kizlar merhabalar
Cips ve kola ictim bugun
Boyle benim gibi yapan var mi?
Aslinda soyle cok pisman degilim cunku cok keyif aldim ne zamandir aseriyodum
Yedim yani ne yapayim
Iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız. Benim bugün bulantı da koku hassasiyeti de bıçak gibi kesildi. Belki hatirlarsiniz mide bulantısını çok ağır yaşadım bugüne kadar. Birden böyle kesilmesi beni biraz şaşırttı. Bide bugün temizlik yaparken sehpayi yanlışlıkla kasıklarına doğru çok sert çarptım çok agrım oldu ama kanama falan yok çok şükür. Inşallah bebeğim benimledir
Yok hayır uyandigimdan beri zaten yoktu. Karnımı akşama doğru çarptım. Ağrım oldu ama kanama yok şimdi ağrı da yok çok şükür. Ilk hamileliğimde böyle bıçak gibi kesilmedi bulantı yavas yavaş azaldı. Dün deli gibi kusarken bugün bişey yok ondan şüphelendim birazÇok geçmiş olsun Çarpmadan sonrA mı bulantınız kesildi
Sağol canım içime su serptin. Aslında hiç evhamlı değilim ama bulantı kesilince biraz evham yaptım galiba. Balık kızarttık patates kızarttık hiç kokmadı normalde kapı kapalı bile olsa asla kokusuna dayanamamgulse14 canım ablam hamile yeğenin devamlı kafadını ablamın karnına vuruyo baya da sert. Maşallah bebek çok iyi. Biley olmaz inşallah. Bebek suyun içinde darbelerden çok fazla etkilenmiyor çok şiddetli olmadığı sürece
Gecmis olsun canim.Sabahtan beri bulantin yoksa carpmayla ilgili degildir.Benim de kesilse, umut oldun banaYok hayır uyandigimdan beri zaten yoktu. Karnımı akşama doğru çarptım. Ağrım oldu ama kanama yok şimdi ağrı da yok çok şükür. Ilk hamileliğimde böyle bıçak gibi kesilmedi bulantı yavas yavaş azaldı. Dün deli gibi kusarken bugün bişey yok ondan şüphelendim biraz
Ayy canım sağlıklı olsun bulantim da hiç olmasın inşallah bundan sonra. Bugün benim için çok güzeldi. Uzun bi aradan sonra ilk defa kana kana su içtim harika bi kahvaltı yaptım. Istedigimi yedim. Doyduğumu hissettim. Allah sizlere de nasip etsin en yakın zamanda :)Gecmis olsun canim.Sabahtan beri bulantin yoksa carpmayla ilgili degildir.Benim de kesilse, umut oldun banatabi kazalar yasamayalim Ben hala sabah kusmaya devam, koku hassasiyetim de masallahlik. Neyse saglikli olsunlar da yeter ki
Ayyy agzindan bal damliyoAyy canım sağlıklı olsun bulantim da hiç olmasın inşallah bundan sonra. Bugün benim için çok güzeldi. Uzun bi aradan sonra ilk defa kana kana su içtim harika bi kahvaltı yaptım. Istedigimi yedim. Doyduğumu hissettim. Allah sizlere de nasip etsin en yakın zamanda :)
Amin canim inşallah :)Ayyy agzindan bal damliyohayalim kana kana su icmek zaten.Insallah canim benim.Rahat ve saglikli olalim miniklerle.
Kizlar merhabalar
Cips ve kola ictim bugun
Boyle benim gibi yapan var mi?
Aslinda soyle cok pisman degilim cunku cok keyif aldim ne zamandir aseriyodum
Yedim yani ne yapayim[/QUOTE
Cips bende yedim birkaç kez ama kola içmedim hiç yaza saklıyorum arada içerim canım çekerse işk gebeliğimde doktoruma sormuştum kolayı tabiki haftada 1 kez iç bişry olmaz demişti :)
Anneler imom omega kullanan var mı devlet karşılamıyor sanırım eczanede ne kadara satılıyor biliyomusunuz
benimde ilk gebeliğimde bıçak gibi kesilmişti birden bulantılarım merak etmeyin 12.haftalarda zaten genelde bitiyor benimde 12.haftalrımda keslmişti şimdiden sonra ohhh rahat rahat yersiniz herşeyi:)Yok hayır uyandigimdan beri zaten yoktu. Karnımı akşama doğru çarptım. Ağrım oldu ama kanama yok şimdi ağrı da yok çok şükür. Ilk hamileliğimde böyle bıçak gibi kesilmedi bulantı yavas yavaş azaldı. Dün deli gibi kusarken bugün bişey yok ondan şüphelendim biraz
Ben
benimde ilk gebeliğimde bıçak gibi kesilmişti birden bulantılarım merak etmeyin 12.haftalarda zaten genelde bitiyor benimde 12.haftalrımda keslmişti şimdiden sonra ohhh rahat rahat yersiniz herşeyi:)
Benim zaten vardı şimdi de aynı adet de olmuyorum yine de var sivilce. Yüzünü sürekli temiz tut canım. Hamilelikte tonik ben kullanmıyorum zararı var mı bilmiyorum ama elma sirkesi ile tonik yap o da fayda eder. 1e 1 olarak su ve sirkeyi karıştır.Kızlar birde benim yüzümde çok sivilce çıktı ne yapabilirim ilk gebelğimde yoktu şimdi neden varlarvarmı benim gibi olan?
Doğal gül suyu da tonik olarak kullanılabilir. Hem pamuk gibi yapıyor cildi.Benim zaten vardı şimdi de aynı adet de olmuyorum yine de var sivilce. Yüzünü sürekli temiz tut canım. Hamilelikte tonik ben kullanmıyorum zararı var mı bilmiyorum ama elma sirkesi ile tonik yap o da fayda eder. 1e 1 olarak su ve sirkeyi karıştır.
Benim bulantim azaldı ama hala devam ediyor. Midem yanması da oluyor ara ara. Umarım 1-2 haftaya gecer.Ayy canım sağlıklı olsun bulantim da hiç olmasın inşallah bundan sonra. Bugün benim için çok güzeldi. Uzun bi aradan sonra ilk defa kana kana su içtim harika bi kahvaltı yaptım. Istedigimi yedim. Doyduğumu hissettim. Allah sizlere de nasip etsin en yakın zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?