Inşallah canım. Mide yanması bende hiç olmadı ama o da baya bi kötüymüşBenim bulantim azaldı ama hala devam ediyor. Midem yanması da oluyor ara ara. Umarım 1-2 haftaya gecer.
Sol erkek diye biliyorm ben :) ben düz yatıcam ne çıkarsa artıkCanım bana bir Arkafaşım Demişti ki ilişki sonrası sola yatarsan kız sağa yatarsan erkek oluyor denenmiş dedi :) ben de hep sola yattım bakalım ne çıkacakkız olsa bile ben inanmıyorum böyle şeylere
Bebeklerin cinsiyeti ne peki canım bide çin takvimine uyuyormuIlk hareketler oyle minikki canim.
Net olarak anlamak biraz zaman alabilir.
Ben kizimida 16.haftada hissetmistim.
Bu kez daha erken hissettim.Ayirt edebilince belki de.
Ben ikisinde de sırtüstü yattim ya :)))))komik geldi simdi :)))
Sol sag muhabbetini o ay yumurtlanan taraf olarak duymustum.Neler var neler :))))))
Yok hayır uyandigimdan beri zaten yoktu. Karnımı akşama doğru çarptım. Ağrım oldu ama kanama yok şimdi ağrı da yok çok şükür. Ilk hamileliğimde böyle bıçak gibi kesilmedi bulantı yavas yavaş azaldı. Dün deli gibi kusarken bugün bişey yok ondan şüphelendim biraz
Tam kasığıma denk geldi ağrı yaptı sonra geçti. Aynen takipteyim bakalım bişey olmaz inşallah Allahın izniyleBulantının kesilmesini Çarpmayla alakası olmadığı için endişe etmeyin derim ama çarpma rahminize olduysa biraz endişe etmekte fayda vardır diye düşünüyorum. Kendinizi takip edin farklı şeyler hissederseniz de doktora gidin. Ben de önceki gebeliğimde yan kemiğimi tezgaha fena çarpmıştım ama rahmime denk gelmediğini bildiğim için önemsememiştim. Tekrardan çok geçmiş olsun
Bize de doktor dna testini önerdi. Biz ikiliyi yaptırıp riskin durumuna göre yaptirmaya karar verdik.Iyi geceler kızlar
Dün randevum vardı.yazmistim 11+4olmam lazımdı sata göre.gec yumurtlama olmuş tu.2 hafta geriydi.simdi 1 haftaya düşmüş fark.10+4bugün.
Kalp atışları iyi.bebekte iyi çok hareketiydi eller ayaklar.detay uzuv bakmadı ayak parmak görüyorum dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı.
Bize 2 li test yerine fetal dna önerdi.tercihi bize bıraktı.%99 dawn veya krimizim bozuklu hakkında yapılan birr test. Yurdışına göndermiyormuş.
Fiyat aldım 1.864 tl.piyasada değişiyor yukarı yönlü.
Araştırdık eşim yaptırmaya karar verdi.
Ense kalınlığına ve burun kemiğine 2hafta sonra yapicak.
Birde folcplus ve gynoferon midemi ağrıtıyor dedim.ocean mummy diye bir vitamin önerdi.
Almadım henüz.
Heberler böyle annemede dün hamile oldugumu soyledim 1 nisan şakası sanıyor hala inanmadı
Heberler böyle herkese sağlıklar iyi heberler dilerim.
Evet tam tersi diye de duydum sonra :)Sol erkek diye biliyorm ben :) ben düz yatıcam ne çıkarsa artık
Bende sırt üstü yattım hep güvenemedim o teoriye ama hep içimden dua ettim Allahım sen hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip et diye :)Sol erkek diye biliyorm ben :) ben düz yatıcam ne çıkarsa artık
Canım biz iki hafta önce sormuştuk da tam hatırlamıyorum ama 24–28 tl arası bir rakamdı. Dr um birkaç marka söyledi fiyatı en fazla görünen oydu ama içerik olarak iyiymiş eczacı söyledi seni zorlamayacaksa fiyat olarak kullanabilirsinAnneler imom omega kullanan var mı devlet karşılamıyor sanırım eczanede ne kadara satılıyor biliyomusunuz
Ben tam oh be iğne fayda gösterdi artık leke gelmiyor yuppppiiiii diye sevinirken sabah geldi yineKızlar nasılsınız kanamaları olan kızlar sızler nasılsınız bıttımı kanamalar ne durumda
İyi geceler korkma bişey olmaz içini ferah tut cnm stres ve kaygı yapma oluruna bırak Rabbim korurBen tam oh be iğne fayda gösterdi artık leke gelmiyor yuppppiiiii diye sevinirken sabah geldi yineakşam üzeri de belime ve rahim bölgeme iğne batıyo gibi oldu ardından da kahverengi lekeler Allah'ım korusun miniklerimizi sende nedir son durum canım
Inşallah canım gün boyu hamilelikte durumu benim gibi olup Bebeğini sağlıkla kucağına Alanları okuyup duruyorum girmediğim çıkmadığım sayfa kalmadı.Ben de onlardan olurum inşallah diye dua ediyorum.İnşallah riskim azalmıştır 12+3 oldukİyi geceler korkma bişey olmaz içini ferah tut cnm stres ve kaygı yapma oluruna bırak Rabbim korurartık kolay kolay bişey olmaz allah izin vermedikçe çok kişi böyle kanaması olup sağlıklı foğum yapıyo sıkma canını
Öyle düsünme canım.kilo almamişsan eğer vücudunun diger yerleri zayifliyorli göbegin ve kalcan çikiyor.benimde göbegim zaten vardi ama alt taraf sisiyor.pantolon kapanmiyor.baska bi pantolonumu giyiyorum.ama farkettim ki kollarim ve baldirlarim incelmis biraz.demekki kilonun yeri degisiyor.illa ki bi yerlerinde incelme vardir.yemek yemesen bile göbek çikacak mecbur.ama baska yerlerin incelenecek.dogumdan sonra da tüm kilolar ve ödemler gidecek inan bana.
Ben kiyafetli 95 kiloyum.yani 94.
Doguma 100 ile gidersem benim icin cok iyi olacak.
bu konulardan bende muzdaribim. Her sabah kalkinca yuzume bakiyorum sivilce dolu. Ozellikle cene bolgem. Bugun aslinda yanlista olabilir ama her yerime zeytinyagi surerken yuzume de azcik surdum belki faydasi olur diye. Eger bi cozum bulirsan bana da soyler misin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?