2018 Ekim Anneleri

Iyi geceler kızlar
Dün randevum vardı.yazmistim 11+4olmam lazımdı sata göre.gec yumurtlama olmuş tu.2 hafta geriydi.simdi 1 haftaya düşmüş fark.10+4bugün.
Kalp atışları iyi.bebekte iyi çok hareketiydi eller ayaklar.detay uzuv bakmadı ayak parmak görüyorum dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı.

Bize 2 li test yerine fetal dna önerdi.tercihi bize bıraktı.%99 dawn veya krimizim bozuklu hakkında yapılan birr test. Yurdışına göndermiyormuş.
Fiyat aldım 1.864 tl.piyasada değişiyor yukarı yönlü.
Araştırdık eşim yaptırmaya karar verdi.

Ense kalınlığına ve burun kemiğine 2hafta sonra yapicak.

Birde folcplus ve gynoferon midemi ağrıtıyor dedim.ocean mummy diye bir vitamin önerdi.
Almadım henüz.

Heberler böyle annemede dün hamile oldugumu soyledim 1 nisan şakası sanıyor hala inanmadı

Heberler böyle herkese sağlıklar iyi heberler dilerim.

Canım bana bir Arkafaşım Demişti ki ilişki sonrası sola yatarsan kız sağa yatarsan erkek oluyor denenmiş dedi :) ben de hep sola yattım bakalım ne çıkacak kız olsa bile ben inanmıyorum böyle şeylere
Sol erkek diye biliyorm ben :) ben düz yatıcam ne çıkarsa artık

Bebeklerin cinsiyeti ne peki canım bide çin takvimine uyuyormu

Bulantının kesilmesini Çarpmayla alakası olmadığı için endişe etmeyin derim ama çarpma rahminize olduysa biraz endişe etmekte fayda vardır diye düşünüyorum. Kendinizi takip edin farklı şeyler hissederseniz de doktora gidin. Ben de önceki gebeliğimde yan kemiğimi tezgaha fena çarpmıştım ama rahmime denk gelmediğini bildiğim için önemsememiştim. Tekrardan çok geçmiş olsun

Tam kasığıma denk geldi ağrı yaptı sonra geçti. Aynen takipteyim bakalım bişey olmaz inşallah Allahın izniyle

Bize de doktor dna testini önerdi. Biz ikiliyi yaptırıp riskin durumuna göre yaptirmaya karar verdik.

Anneler imom omega kullanan var mı devlet karşılamıyor sanırım eczanede ne kadara satılıyor biliyomusunuz
Canım biz iki hafta önce sormuştuk da tam hatırlamıyorum ama 24–28 tl arası bir rakamdı. Dr um birkaç marka söyledi fiyatı en fazla görünen oydu ama içerik olarak iyiymiş eczacı söyledi seni zorlamayacaksa fiyat olarak kullanabilirsin

Kızlar nasılsınız kanamaları olan kızlar sızler nasılsınız bıttımı kanamalar ne durumda
Ben tam oh be iğne fayda gösterdi artık leke gelmiyor yuppppiiiii diye sevinirken sabah geldi yine akşam üzeri de belime ve rahim bölgeme iğne batıyo gibi oldu ardından da kahverengi lekeler Allah'ım korusun miniklerimizi sende nedir son durum canım

Selamlar arkadaşlar 12. haftamın içindeyim geçtiğimiz perşembe günü ikili test yaptırdım,kan verdim sonucu bu hafta cuma günü alacağım nasip olursa.Sizlere sormak istediğim şey önce doktor ultrasonla bakıyor ya,orda bir yorum yapıyor mu sizin doktorlarınız ? Benim doktorum herhangi bir yorum yapmadı,bu ikinci gebeliğim,ilkinde cahildim bilmiyordum,şimdi de bildiğim halde bazı şeyleri doktora sormaya unutuyorum çıkınca aklıma geliyor acaba ultrasonda görünüm nasıldı çok endişeleniyorum

İyi geceler kızlar sayfalar dolusu yazılmış ancak okudum gün içinde pek bakamamıştım kızımla uğraşayım dışarı çıkalım eve gel iş yap derken fırsat olmadı. Eşim 10 gündür şehir dışında göreve gitmişti çok şükür geldi bugün kızımın yükünü biraz olsun üstümden alsa çok rahatlayacağım. 10 gündür annem yanımdaydı ama kızım annemle hiç anlaşamadı beni de huysuzluğuyla çok yordu her şeyini benim yaptırmamı istedi çalışıyorum bir de işe git gel kızımın huysuzluğu derken sinirlerim çok yıprandı.umarım şu yaşadığım günler geride kalmıştır Allah daha büyüklerini yaşatmasın inş tabi de bir yandan hamilelik eşimin yokluğu bir yandan kızımın tuvalet eğitimi ve huysuzluğu çok yordu. Ay gece gece de bir sürü dert yazdım kusura bakmayın. Yarın ikili tarama için dr a gideceğim şans dileyin kızlar bana umarım her şey yolundadır. İyi geceler diliyorum...

İyi geceler korkma bişey olmaz içini ferah tut cnm stres ve kaygı yapma oluruna bırak Rabbim korur artık kolay kolay bişey olmaz allah izin vermedikçe çok kişi böyle kanaması olup sağlıklı foğum yapıyo sıkma canını

İyi geceler kızlar. Sabah ikili test için dr a gidicem. Umarım her şey yolundadır. Cinsiyet tahmini yapacak mı çok merak ediyorum. Bulantılarım da maşallah diyeyim sanki azalıyor gibi. Sizler nasılsınız?

Inşallah canım gün boyu hamilelikte durumu benim gibi olup Bebeğini sağlıkla kucağına Alanları okuyup duruyorum girmediğim çıkmadığım sayfa kalmadı.Ben de onlardan olurum inşallah diye dua ediyorum.İnşallah riskim azalmıştır 12+3 oldukmaşallah ,tek tesellim bu.Bir de evde sürekli yatma imkanı bulabilmiş olmak.Elimden geleni yapıyorum Allah'ım korusun gözetsin inşallah bebeğimi çok merak ediyorum.sağol canım dua edelim birbirimize lütfen rabbim belkide dua istiyordur

Evet ellerim ayaklarım inceldi gibi. Tamı tamına aynı kilodayız. 100 ile doğuma gidersem oh çok şükür diyeceğim
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Gebeliğin basında nemlendiricim bitti gittim çok kurudu diye farklı bir nemlendirici aldım. Aman yarabbi, her yerim siyah nokta oldu ve bahsettiğim nemlendirici bioderma. Kullanmayı bıraktım.
Ama şuan yüzümde olanlar bildiğin lamba.
Hiç makyaj yapmıyorum. Sabah akşam yüz yıkama jeli ile yıkıyorum ve nemlendirici sürmüyorum. Becerebilirsem stres yapmamaya çalışıyorum. Şimdilik ise yaramıyorlar senin bildiğin birşey varsa yaz bana canim

plojovic canım benim ben zaten şeker hastasiyim :) zaten dikkat ediyorum hatta 2 kiloda vermişim ama karnımı görsen 5 aylığı var dersin. Beni bu gereksiz şişkinlik rahatsız ediyor. Az yiyorum diyemem ama abur cubur, hazır gıda vb tüketmiyorum. Belki geçer diyerek kendimi avutayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…