2018 Ekim Anneleri

Umarım bu saatte uyanık biri vardır. Hanımlar bugün ben dışarda biraz vakir geçirdim hatta uzun üsren bir orman yürüyüşü de yaptık sonra alt kaenımda bir şişlik ve sancı oldu. Böyle olunca dinlen ve sol tarafına yat demişti doktor ilkkez oldu zaten bende denedim ama geçmedi hatta bir saat uykuya daldım uyandığımda kalkerken alt karnımda kesilir gibi bir ağrı oldu sizce acile gitmeli miyim?

Benımde wcde hafıf kahve lekem gelıyor cnm kanama alanımızmı temızlenıyor ıcımızdekı kalan. Kanlarmı gelıyor bılmıyorum kırmızı gelmemesınden ıyıdır taze kanamamız olmasın yatmakta kotu bıtse bıran once keske

Bol dınlen dvm ederse bıkac saate gıt ıstersn bnmde sol kasıga agrı gbı arada sancı gırıyodu bır gun sonra kanamam oldu yatıyrm smdı

cnm senın bebeğin şu an kaç hafta kaç günlük yane ultrasyonda gelişimi ne kadar?
merhaba canm benim bebeğim 11+2 haftalıktı geçen hafta dr 10+5 dedi anlamadım bu hafta kendi doktoruma gidicem

Bana doktor kanama alanının eski kandan oluştuğunu söylemişti.kshverengi leke olarak gelir dedi de gel de Can'ını Sıkma.kasıkts iğne batması eşliğinde gelince tedirgin oldum çok.Ya bi de normal adet tarihinde dün.önceki adet tarihimde de böyle olmuştu alakası var midir bilmem bakalım bugün nasıl geçicek hayırlı ve güzel Şifalı geçsin inşallah

Benımde son adet 30 aralıktı 30 martta kanama oldu acaba dedm vucut adetımı engelleyemedı hanı hersey olabılır gercı belkı anlamadan hareket yaptık kahve lekelerdembıtsın ıcerdekı kanama alanımız ıns azalmıstır cnm ne zaman kontrole gıdıcksın ben yarın buyuk ıhtımal gıdıcem

kızlar kasıkta , karında ağrı olması normal telaşa kapılmamak lazım sonuçta rahmimiz büyümeye başladı... Birde havalar çok dengesiz karından ve ayaktan üşütmemek lazım oda ağrı yapabilir... Benımde bu sabah bir ağrı girdi hala geçmedi normaldir diyorum telaşlanmıyorum

Cok sırmedıgı sırece normal ama gıderek artarsa tabı ne olur ne olmaz bebıslerımız hızla buyuyor ıste

merhaba canm benim bebeğim 11+2 haftalıktı geçen hafta dr 10+5 dedi anlamadım bu hafta kendi doktoruma gidicem
Bazen ultrasonlar 4!5 gun kucuk ölcebılıyor sıkıntı yapma benm 6 gun gerıdeydı son gıttıgımde kanamayla bırlıkte bır gun arayla uc gunluk fark cıktı be bebek bıkacgun one gecmıstı

Benim şiddetli kanamam olduğu hafta üzüntü veren iki üç gün yaşadım,üzülünce belime Ağrı gidiyor kasığım kazınıyor gibi oluyor en büyük etken buydu bence.4.gün Temixlik yaptım ,5.gün alışveriş Yaptım dve taşıdım ki bir poşet dahi taşımazken,en son da misafir gelen annemle babamı gezdirdim evd geldim yarım saat sonra adet kanaması üzüntü yorgunluk ayakta çok kalmak ve yürümek sebep oldu diye düşünüyorum.Biraz önce de 3 gündür yoğun bakımda yatan halamın vefat ettiğini öğrendim,üstelik küs Olduğum halam bakalım inşallah sabır verir Rabbim de durumumu olumsuz etkilemez.
Kontrole Perşembe gidecektim ama yarına ya da Çarşamba'ya çekmeyi düşünüyorum.Güzel haberlerle dönmek nasip olsun hepimize ve tabi saplıkla kucaklarımıza almak nasip olsun miniklerimizi

Nerden bılceksın kuzum bılsen yaparmıydın bnde ıkıgun once kasıgıma bıraz hareket edınce kramp gırıyodu anlam veremedm ogun bnde bıraz yürüdüm sonra bırgun gectı sabahında kalktmda heryer kan oldu allahım bıdaha yasatmasın kımseye cok zor bebegı kaybetme korkusı bıle cok zor agrılarn devam edıyomu benım sabahtan berı ara sora karın altında cok hafıf agrı oldu bıkac kere hergun oluyodu zaten bebekler buyuyo dıye sanırm ıyı osunlarda onlar hayırlısıyla baska ne ısterız

Günaydın hamişler..Kanamaları devam eden annişler tek tek alıntı yapamadım..Rabbim şifanızı verir inş kalbinizi ferah tutun.Ne kadar pozitif düşünce o kadar sağlıklı bebek inş.(Bu arada benim yengem tüm hamileliği boyunca adet zamanlarında normal adet oldu resmen,böyle durumlarda olabiliyor yani).. Bebeklerimizi şu dönemde bedensel yorgunluktan çok ruhsal yorgunluklarımız etkiliyor bence.Tabi ki hiçbirşeye üzülmeme ihtimalimiz yok ama ne kadar gayret sarfedersek o kadar iyi..

Bize gelince bahsettiğim Boğaz enfeksiyonu o kadar coştu ki tükmüğümü bile zor yutuyorum..Bugün dr a gittim artık.Nasıl geldin buraya kadar dedi ve 1 hafta raporu verdi ben istemesem de ..Elbwt bu günler de geçecek..Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inş

Aminnnn evet çok zor.Benim çok şükür kasık ağrım olmadı hiç,sadece dün bikaç kere iğne batıyo gibi oldu.Artık hayırlısıyla o da Olmasın lütfen bebişler büyüyor rahim büyüyor ve yulaeı doğru çıkmaya çalışıyor.İnşallah içeride her şey yolunda gider de kanama alanımız filan da biter huzura ereriz hayırlısıyla.Yatmaktan her yerim tutuldu ama olsun bebişler için değer

Amin canım inşallah sana da geçmiş olsun

Bol dınlen dvm ederse bıkac saate gıt ıstersn bnmde sol kasıga agrı gbı arada sancı gırıyodu bır gun sonra kanamam oldu yatıyrm smdı
Geldim hastaneye geçmedi malesef. Bebek iyi ama bu sancı idrar yolu enfeksiyonundan dediler. Tahlil sonuçlarını bekliyorum.

Cok zor yatmakta mılletı gezınce gorup cok uzuluyorum benkm esımde uzakta egıtımde 4 aya yakın yok annem yanımda ıyıce zor oluyor bebısler nerdeyse 8 cm dı ıyıce buyuyolar ıyı olsunlarda bn herseye ragzıyım artık alalım kucagımıza mınıklerı goguslerm acıyodu normalde bugun acımadıgını farkettm bısey yoktur dımı ya ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…